Gott nytt år !!

Jag som alltid klagar på att alla andra stressar och inte tänker på sig själva.
Så gör jag själv desamma lixom, aja...
Var uppe med tuppen idag och fixade i stallet, longerade hästarna osv. Sen drog ja till Täby och tittade på min älskade jacka som det även var rea på. och så fanns inte min storlek, snacka om arg jag vart ! Så ja gick och käkade kebab istället ^^ Sen ut till stallet igen och luncha mys och mina hästar!
Nu sitter jag här, städat igenom hela rummet, fixat sterion, tagit fram bord osv... najjs najjs !  Nu är allt klart, ska bara bränna två cd-skivor som jag kan dunka ikväll för lite folk blire iaf ! :D
Lovar ta bilder självklart ! Gurra Snurra spenderar även natten här, mysigt ! :]
Nu får ni lova att ha världens bästa nyår och sköt om er ikväll. På med kläder för det kommer bli ruskigt kallt !
GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

True

Nyår är verkligen som gjort för stress. Jag börjar bli helt galen :P Verkar inte som om ngn jävel vet vad som händer riktigt, fast det kanske är det som är hela charmen, att bara ta det som de kommer?
Försöker jaga bort mina föräldrar så jag kan anordna en liten mysig hemmafest imorgon men om inte det går för sig så ska jag och Gurra fira nyår tillsammans och supa till ordentligt iaf. Sen ska vi dra och möta uppe ille och hans gäng för att få tänd på lite raketer ! Så de blir nog najjs, fast förra nyår var verkligen lyckat ! -minnen-

Idag; hängde jag med My som gjorde riktiga naglar, fasiken va fint de vart ! Tog ngr timmar och sedan fick ja stjuss till stationen för att spendera sista timmarna tsm med Falunpatrik innan han skulle resa hemmåt.. saknar dej redan !
Sen har jag bara vart i stallet och skött om pållarna lite.
Imorgon: ska ja morgonfodra + longera hästarna. Sen måste ja sticka till Täby och köpa en kort-kofta som jag ska ha till klänningen på brölloppet på Fredag. Och sist men inte minst fira det nya året som kommer...

Tack för alla era gulliga kommentarer ! <3 Puss.

Fan

Som ja precis komenterade en annan bloggares inlägg:
Varför ska ja fira nyår när dom senaste åren har gått åt helvete?

Genomgång

Lördag 27 Dec
Hämtade min älskade lilla Elektra. Hon är så jäääkla fin ! Efter mycket pysslande i stallet så mötte jag och My upp Falunpatrik och hade najjs time med honom. Senare mot natten tog vi hennes brum brum och brummade mot Järvakrog är vi mötte upp Tompa i hans bil tillsammans med Sanna,Conny? + Jocke och ngr till...
Efter vi stannat där ett tag gasade vi mot Runby där vi mötte upp mitt ex Krille där han krökade med ngr stycken, after that drog jag,my och jocke till Grewe och snackade lite med honom. Sen kom resten dit och efter ett tag taggade jag och My hem.

Söndag 28 Dec
Var i stallet på dan, sen på kvällen drog vi o fixade chillkrök. Vi drog hem till Falunpatrik och drack lite o glodde film osv..
Riktigt mysigt förutom att ja fick värsta migrän attacken och var nära på att spy så flydde hem i total panik ^^
Somnade fort iaf !!!

Måndag 29 Dec
Jag och My morgonfodrade+släppte ut i morse. Sen tittade vi på Heartbreak Hotel och myyste, käkade knäck osv..
Sen vare ut till stallet igen, ja var ute och gick en sväng med Elektra. Vilken kanonkula ! ;D haha...Sen har ja bara käkat pizza och haft en slapp måndag. Riktigt skönt !

Vad har ni haft för er idag ?


Sara i farten

Sorry för dålig uppdatering, sara är i farten! ;D
Lovar komma med bättre och större inlägg i natt ! Puss Puss

Fix och trix

Nämen tjena!
Igår var en härlig dag. Jag får en sån skön känsla av att befinna mig i Leksand. Det är min frihetsstad!
Sen blir det ju ännu bättre när det är en sån härlig hockey dom genomför där uppe. Är gårdare egentligen men tycker att stockholmshockeyn börjar bli grå så det är alltid lika kul att se riktig hockey!
Kom hem ganska sent igår, vi käkade på Max osv... Kommer bilder ikväll, dom har verkligen riktig vinter där uppe med 8- grader!
Idag blir det till att hämta nya hästen och fixa i stallet. Jag är så spänd, ska bli riktigt kul! Har massor att göra så skriver lite senare :) Puss så länge!

Yeah Yeah yeah :D

Kan ni tänka er hur mycket något verkligen kan betyda för en person?
För ganska länge sedan vart jag så förälskad i en unghingst som kallades Tricken, jag tog hand om honom så mycket jag bara orkade, var med under inkörningarna, longerade och tömkörde honom så fort jag hade tid över.
Den tiden jag fick vara med Fredrik Widman som för övrigt är värmningsexpert på Solvalla, den tiden var den bästa.
Jag kan nog säga att jag fick riktiga känslor för denna häst som för mina egna, när han en dag var tvungen att åka till Sundbyholm var sorgen stor. Fredrik ägde ändast små andelar av denna häst men gjorde en fantastiskt jobb.
Han var en riktig grishingst denna häst precis som en hingst ska vara, tufft psyke, spänst jaaa allt!
Jag var väldigt beslutsam om att följa denna häst livet ut och funderar på att ringa Fredrik någon dag och se om han kan fixa ett besök åt mig hos tränaren. Kommer aldrig glömma denna underbara varelse...Jag har nog aldrig fått så mycket kärlek ifrån någon som jag fick från hästjäveln.
Och jag kommer aldrig glömma den dagen Evita skulle gå ett kvallopp med mig i sulkyn, samt att jag hade en start med komik. När vi åker in på stallbacken kom Tricken direkt i mina tankar så var tvungen att skicka iväg ett sms till Widman:

Sara: Tack för all tid i somras, jag saknar den där hästen så jag dör. Vill hälsa på honom snart, står han kvar på Sundbyholm?
Widman : Han står hos en tränare i eskils, klart du ska träffa honom. Lycka till nu i dina lopp, kör så de ryker Sara & kom ihåg att jag gärna kommer ut och hjälper dig på Gällsta om det är ngt du undrar över.




TRICKEN; You are a true star to me
(klicka på bilderna för,förstoring)



Nog med hästsnack ; Nu ska ni få höra min galna dag !
Jag går upp tidigt för att åka till Vinn stormarknad och handla lite grejjer till Elektras box. Ena bildörren gick knappt att få upp och när vi väl får upp den, så går den inte att stänga. Suuck, Vi höll på i 1½ timme, dörrjäveln hade frusit fast. Så det var bara att olja och värma på. När vi kommer till Stinsen finns inget av det jag skulle handla, sen när vi kommer ut till stallet så är allt strul med hagarna. Jag och mina föräldrar står ute i minusgrader utan vantar, och bygger en ny hage.
När ja sen kommer hem så flippas allt ur totalt, ( ändast my förstår detta) det var lite smuttdrinkar hemma hos en polare iaf.. Nu sitter jag här & käkar mina favorit chips... DORITOS!!! <3

Imorgon; far jag till Leksand 11.00. Jag och Pappa ska käka god middag och kolla på hockey. Han är värsta leksingen och båda vi är hockeygalna! Jag åker ändast dit för att ja älskar Dalarna/leksand och för att hockey är så jäävla bäst !
Kommer hem imorgon natt så de lär inte bli ngt blogginlägg då, därför ja skriver extra långt nu :) För på Lördag morgon är det bara upp och se glad ut och fixa klart allting inför Elektras hemlandning. Ha nu en riktigt skön kväll & Sköt om er, glöm förfan inte att komentera ! Puss & Kram

Kärlek

Julafton är verkligen en tid för kärlek. Saknade verkligen att ha en fin kille att höja julstämningen med, jag gav mitt hjärta till fel kille, eller?
Jag fick en del bra saker. Ny dvd spelare tex, min som jag har just nu fukkade upp sig. Sen fick ja gymkort på Sport & Fitness och massa grejjer som jag ska ha när ja flyttar hem ifrån och sen lite annat smått och gott.
Mysigt vare iaf, hela släkten samlade typ och massor med god mat.
Innna vi åkte till mormor var jag ute i stallet i morse och körde hästen en runda, det var verkligen stenhårt i marken men men.. Sen vare ju ganska otroligt att vi knappt haft ngn snö på hela vintern men just idag snöde de till lite grann iaf..

Jag har en otrolig skräck för jultomten, inte bara han utan alla grejjor som är utklädda. Jag blir skräckslagen, blir stört osäker, rädd och orolig. Idag var ja nog räddare än lilla Alicia som bara är ngr år gamal.. Har nog sett för mycket skräckfilmer eller nått ^ ^

Idag är jag rätt så lycklig. Känns bra att kunna säga det ordet, lycklig. Om allt nu går som planerat så kommer jag ha världens bästa kryssning, världens bästa födelsedag, jag ska snart hämta hem en ny häst. Jaadu för tillfället har allt vänt, undrar bara hur länge det kommer hålla.
Nu ska ja strax gå och lägga mig, ska upp tidigt och fixa lite grejjer inför hästens inkomst på Lördag eftersom att jag är rätt busy på Fredag. Då blir det lite shopping samt möta upp ngr människor som ska lämna pengar inför kryssningsbokningen. Allt är på topp ! Sköt om er , Pussar <3

Julmys

Jag och My drog till Täbycentrum och handlade lite grejjor. Direkt när vi kliver in så träffar vi Bitte och ngr ifrån stallet..
Sen hanlade vi lite julklappisar och myste runt, fast vi va typ cptrötta så vi sprang runt o skrattade hela tiden..
Sen mötte jag Gurra Snurra där också, kan de bli bättre ?
Vi slutade shoppingen med att käka på donken, muums. Nu har ja precis slagit in lite julklappar och sätter mig ner o andas ut, tänkte smaka lite på julskinkan sen också. Så otroligt gott ! Ska bara mysa med familjen och titta lite på web tv ikväll, sen blire till att sova i tid eftersom jag ska upp tidigt imorn och köra hästen en sväng...
PÅ LÖRDAG HÄMTAR VI NYA HÄSTEN!!!!! Ska bli hur spännande som helst...
aja nog med allt, lägger in en bild på "koftan" ja köpte på Ginatricot för 199. Goderafton på er !

GOD JUL

Så är det julafton imorgon. Själv ska ja försöka köpa ngr julklappar lite senare och sen försöka baka ngt gott.
Baka är inte min starka sida direkt ^ ^ Sen, imorgon bär det av till mormor som bor utanför Alunda(Gimo).
Det blir väl mysigt, kul att träffa släkten ! Jag kommer inte blogga ngt imorgon så att ni vet, men rota gärna runt i arkivet om ni skulle sakna mig. Det finns mkt intressanta saker att läsa ! Återkommer lite senare ikväll...Take care :) 

Stress, stress & åter stress

Att jobba i Stinsen idag var som att se Andra världskriget bryta ut. Det var hemskt, jag är i chock haha ^^
Timmarna gick jäändrans långsamt och alla var mest sura o bittra, kul att slita då.. neej !
Travstall-jobb in my ass, detta var 12358654 gånger värre. Jag känner garanterat att ja lever, shiit.. Vet inte hur jag ska hantera en brud på min jobb, hon går runt o typ trackar andra. To bad, gör du så mot mig blire andra bullar !
Efter jobbet ville ja belöna mig själv så ja hanlade lite lösnaglar osv och blandannat en kofta på Gina tricot som är dödsläcker, ni får se bild tomorrow. Imorgon jobbar jag 9 timmar, får åka till plattan och knarka efteråt om jag ska överleva. Neej nu ska ja ut o ta en cigg o snacka lite skit med bästavännen, Mysan <3
Så länge får ni lite bilder att titta på :) Ha en bra kväll ! Puss
Jag på jobbet :  ( klicka på bilderna för, förstoring)

Jag shoppade:

Work

Nu ska jag göra som normalt folk, gå & jobba. Suck =/
Kunde knappt sova inatt var så nervös och uppjagad, snälla ni håll tummarna för mig..
Och ha en riktigt bra dag ! ;P

Damn its good


OMG,OMG,OMG - jag är helt förälskad.
Ja,My & gurra tog bilen med dunkande musik till HeronCity och såg filmjäveln, kunde inte låta bli att släppa ngr tårar.
så sjukt underbar, dom har verkligen lyckats! Högsta betyg...
Jag är småstressad & nervös, min riktiga jobbdag startar imorn. Jobbar första passet 11.00-19.00. gaash.
Sen jobbar ja dagen innan julafton 12.00-21.00 .. tänk på pengarna ! De händer mkt nu... sålde min Canada Goose jacka idag, en snubbe ringde så 900kr går rakt till en ny jacka som ska shoppas i helgen..
Berättar mera om helgen imorgon, måste ta ett bad nu och sminka av mig. Ha en trevlig kväll.. <3<3

Saknar dej redan Gurra

Bio

Hallojj sunshines! :)
Allt bra med er? Jag har haft en otrolig sömn iaf, gaalet skönt. slapp åka till stallet också :)
Idag ska jag,My & Gurra ta bilen till Heron City och gå på bio. Vi är lite efter men vi ska se Twilight, alla har snackat så bra om den så tänkte att det var dags nu. Brukar alltid tanka ner filmer men vill inte ha en ny tråkig söndag så drar me vännerna på bio istället.. myspys!
OMG, nu är det 3 dagar kvar till jul vilket är helt sjukt asså, ingen julstämning för 5 öre... som vanligt blir det mormor som gäller på julen och hela tjocka släkten :D
Hoppas ni får en skön slappsöndag, hörs ikväll!! Puss


LALA!;P


Så här kan det se ut en slapplördag! :) Jag,My,the hills och chilldricka........... kan de bli bättre? I dont think so

Hekta

Halloj på er !
Det vart ingen sväng till Stinsen igår, vi tog partybilen till Täby. Men ni vet hur det är? Ska man titta efter skor hittar man en dyrjacka istället.. suck.
Men My fick med sig lite hem iaf , haha ;P
Idag ska vi smutta ngr cider och titta på The Hills season 4 som jag tankat ner och massor med chips/dip.
Myys på högsta nivå !
Körde Hästen idag också, lite mera på allvar. Ökade mkt tempo, små intervaller och helvete, va nästan tårögd när vi gick från banan. Han kändes så fin, vilket han inte gjort på länge. Så det va rikigt kul !
Sen igår ringde en tjej ifrån stallet och grät, då hade en häst trampat ihjäl våran lilla stallkanin, så det var blod all over the place. Fyyffan, =/ sånt som händer antar jag. Ne nu ska ja uppdatera mig på folks bloggar och käka äcklig middag, haha.. Sköt om er ! Puss & Kram <3

Videoinlägg2


Sunny, warm day - NOT

Slappt ! vaknade upp, tog ett långt varmt bad med radio på högsta volym.
Sen har ja bara käkat lussebullar och druckit cola, myspys !!!
Nu vill jag att My ska sluta jobba så vi kan åka till stinsen, ;P Fan vilket jävla trisst väder det är ute för övrigt, suck..
Jag spelar in ett videoinlägg lite senare innan jag ska tagga o shoppa, men lägger in det ikväll sen så ni får se...

Vad tycks om den här ?

Tajt

Så var man hemma. Tog bussen tidigt till stallet och hann jogga Komik lite på banan. Duktig pöjke!
Sen hämtade My upp mig och så taggade vi till Kista för att leta skor och klänning åt den som hon ska ha på kryssningen. Ni vet ju att jag varit väldigt deppig senaste dagarna och My har varit en del av det probelemt, men vi har valt att lägga det åt sidan o bara försöka glömma allt , hon har även lovat att aldrig göra om det. För då vet hon vad som händer, eller hur gumman? Efter Kista drog vi till Stinsen och letade vidare där, va så skönt att bara få dra runt o checka in kläder, måste handla ngn dag ja också. Sen kom jag hem och käkade middag för att sedan ta en promenad ner till Ica, ja måste ju ha lussebullar hallååå? ;P Oh nu är ja hemma och tar det lugnt ! Är jätte trött idag för att ja gick upp ovanligt tidigt(10.30) haha, lyckat, men ja lär somna fort ikväll..

Imorgon ; lovar jag er ett videoinlägg och sen ska ja bara ta hand om mig själv under dan och sen blir det till att dra med my tillbaka till Stinsen för att handla skor till mig :)

Ha en härlig kväll nu allihopa! :D

Så här såg jag ut idag ( klicka på bilderna för, förstoring)

Trams


Inget videoinlägg, orkade inte :P  får återkomma med det om ni är intresserade utav de!
Jag försov mig IGEN, skulle åkt till centrum o delat ut CV, men gjorde de på eftermiddagen innan stallet istället..
Håller tummarna nu, annars har det vart en tuff dag som vanligt. Det är verkligen inget vanlig bråk som jag och min föredetta bästa vän går igenom. Hoppas de löser sig på ngt sätt..
Hoppas dagarna går fort nu är så spänd inför nya hästen asså, kan inte väänta.. Fukk julafton -lipar- ;D

Jag kommer flytta efter nyår. Lägenheten vi bor i fick genomgå en utredning då min pappas hälsokontroller säger att han är sjuk av mögel. Dom som jobbar med detdär gick igenom alla rum och nästan alla rum har mögel i svårhetsgrad 3.
Vilket är de högsta ! Alla möbler och allt ska slängas och vi måste bo ngn annanstans ett tag, de känns lite kul att få en nyrenoverad lägenhet och få bo ngn annanstans samtidigt som jag alltid ha bott här. Men det är ju inte förevigt så.

Snart kommer en ny bloggdesign upp som jag gjort, den är verkligen ursnygg. Ja säger bara de, så håll utkik !

Imorgon ska ja ta mig till stallet på dan så ja kan ut o köra lillkillen, han mår så dåligt av att stå alltså, tycker så synd om honom men dessutom så var idag den sista dagen han skulle käka smärtstillande. Så nu tar vi nya ordentliga tag efter nyår och börjar träna seriöst igen.

Trevlig kväll ! Puss på er...


Respons

Härligt ! Vilken respons jag fick på att videoblogga, tror ni kan få höra en hel del intressanta saker igenom det.
Då får även ni läsare som inte känner mig så bra en chans att ändå lära känna mig lite bättre! :) Tack för alla komentarer..
Även idag har jag bara strottat runt o gråtit, tar aldrig tårarna slut? Fan va hemskt..
Var istallet också och tog hand om mitt hjärta men passade även på att städa lite där omkring..
Sen nu på kvällen tog jag med mig morsan och traskade ut på en promenix ner till Ica, seru jag tycker inte så illa om mina föräldrar ^ ^
Efter all strul som varit så kom det mig på tanken att lägga ner hela kryssningsgrejjen, men efter lite betänkestid kom jag fram till att, varför ska en töntgrejj som hände på fyllan få förstöra hela mitt födelsedagsfirande? No way, så det blir verkligen av och nu har ja äntligen beställt min kryssningsklänning. De ni ;)
Efter nyår ska ja försöka ta helt andra typ av andetag och ge mig ut på ett nytt spännande år med massor av möjligheter, som tex min bartender utbildning! Och så har jag ju en ny häst hemma innan dess som jag ska jobba med hela året...
Ja måste rycka upp mig nu , de räcker. Man göre som man själv vill ha det, eller hur?

Nu ska ja kolla lite web tv, käka lite onyttiga chips och trötta ut mig själv..
Håll koll för imorgon kommer ett nytt videoinlägg in på bloggen, spännande va? ;D Morsning korsning...

Premiär!


Yess

Jag har verkligen upptäckt att om man vill få sin blogg att dra åt sig uppmärksamhet måste man skriva om saker som personer kan ta åt sig av. Det behöver inte vara elaka komentarer men att man riktar känslor och händelser utåt så att folk kan förstå/känna igen sig och bli intresserade. Min bloggstatistik går upp och ner hela tiden men jag tittade nyss efter och som mest har jag haft 88 läsare på en dag. Det går ju framåt, jag kommer aldrig bli en såndär drömbloggare men tror inte heller jag vill det. Jag skulle nog inte kunna tackla och hantera folks kränkningar osv, diggar er som slänger sånt rakt ner i papperskorgen. Men jag vet ju att många av mina vänner som även skriver blogg själva vill få upp statistiken och de råd jag kan ge är att:

Läs många bloggar
Genom att läsa andras bloggar kommer även dom läsa din. Det säger sig själv
Komentera
Genom att komentera och visa intresse får du mkt tillbaka. Du gör liten reklamdel för din blogg och andra blir intresserade utav dig som person.
Utseende
Din bloggdesign spelar stor roll, ven fan vill läsa en skruttig header där det står: Hej jag heter tobias 08?
Ge trevligt uttryck på vem du är och vad du vill.

Inte för att jag är ngn slags expert men tro mig ja vet en del iaf :] Jag har precis tittat på en snubbe som får mina tårar att förvandlas till glädje. Björn Gustavsson har ju kommit ut med en dvd film. Helvete va ja skrattade!
Ska strax ta en cigg och tagga till biiingen, imorgon ska ja ner till centrum och prata lite med dom som jobbar på Vero Moda. Sen blir det premiär för mitt första videoblogginlägg. Spännande va? :O
Sov sött, Puss Puss


Nothing to say

Jag har absolut inget att skriva. Det är som jag sa till morsan idag: De känns som om någon dött.
Omg va länge sedan jag var så nere, går bara o väntar på ljusare tider just nu.
Har gjort mina vanliga sysslor idag, har gjort mig oförstådd på chefen, lyssnat på Niko, vart i stallet och försökt tvinga ner lite käk. Annars grinar jag eller sover.. visst låter de kul?

Dom här linserna beställde jag igår natt:

Färgade linser :)


För er bloggare som bloggat i över 2 månader kan nu få gratis linser av: www.fargadelinser.com
Det är ju helt jävla perfekt, gå in och kolla!

Loser

Jag har förlorat min prins. Har dödsångest...
Orkar inte prata om det doc, tro mig ni skulle svimma.
Sen är det ngn jävel som försöker knäacka sig in på min playahead, fan va trisst.. vad vill folk lixom? aja..
Idag har jag försökt nyktra till, var så förbaskat bakis. Det vart väldigt mkt igår...
Morgon dagen handlar om ändast mig själv, ska ta hand om mig själv hela dagen och försöka reparera mig själv lite.
Mår som sagt väldigt dåligt en del av detta är mitt fel men det är flera inblandade i detta.. Ja älskar verkligen honom!

Spanade runt lite på nätet och såg på www.fargadelinser.com
att om man bloggat i över 2 månader så bjuder dom på gratisfärgade linser. Perfekt, jag som tänkt köpa flera gånger men aldrig haft pengar.
Fakta om det ser ni i nästa inlägg...
Sköt om er och dom ni älskar, man vet aldrig vad som kan hända. Puss

The botten is nådd

Kärlek,svek,tårar      - Det bestod gårnatten av. Helt sjukt sämst. O för i helvete va packade vi var...
Här kommer en låt som verkligen stämmer in på hur jag känner idag:

Funny bunny

Oj oj oj, det händer mycket nu. Blir lite av en stressdag imorgon.
Check it out.

Jag måste åka iväg och köpa priser till julpysslet på hästarnas boxar. Jag anordnade en tävling om vem som pyntar snyggast. Lite får man ju ge ;)
Sen måste ja hinna köra komik och fixa istallet innan ungarna kör sitt luciatåg.
Sen måste ja hinna handla groggvirke och cigg. Sen kommer Niko hem till mig klockan 7 då vi börjar förkröka på mitt rum, några smirnoff har jag till det. Sen klockan 8 måste vi vara redo då vi tar vodkan med oss hem till shoppe där vi leker vidare. Hoppas på en lyckad natt tomorrow. När det är lucia känner man verkligen att julafton snart är här..
Tror inte ja hinner skriva imorn, hör av mig imorn natt(om ja kan skriva) eller på Söndag. Sköt om er tills dess <3
Puss på er, gullungar

Galenskaper

Och så är jag hemma.
Jag åkte mot danderyd för att rädda shoppe men istället blev det han som fick rädda mig ur kylan.
Han fick åka hem så han tog upp mig vid stationen och så slirade vi omkring med bilen ett tag before vi drog hem o kollade på film hos honom :) De vart ju inte så mkt film doc eftersom han jämt o ständigt ska kittla mig från topp till tå..
busunge! aja en trevlig kväll iaf, imorgon ska jag åka till stallet på dan och skritta lite i vagn med komiken..
Sen blire väl chill eftersom det är suuuupa på lördag som gäller ! ska bli skönt att få koppla av lite..
faan snart äre julafton, tiden går läskigt fort verkligen.
Kul att man hittade en arbetskamrat idag också på intruduktionen, hoppas vi kommer jobba ngr pass tsm kommer kännas lite ensamt annars...
Nu ska ja kolla en film och krypa ner i min inte allt för varma säng. PÖSS.

Omg everything is crazy

Gaalen dag !
Var på intruduktionen på Burgerking ida, det var gaalet. Fattar inte hur jag ska lära mig allt..
Börjar nog jobba nästa vecka iaf, har precis vart i stallet och fixat lite och om en halv timme ska jag ta mig till danderyd och trösta shoppe som inte mår bra. Håll ut grabben <3 Vet inte när jag är hemma igen, men ja skriver lite senare..
Sköt om er, Pussar...

Boys Boys Boys


Jag vet att många av er säkert undrar hur man egentligen får lilla Sara på fall.
Därför tänkte ja berätta det för er...

1. Utseende
Utseende är verkligen inte allt för mig. Självklart spelar det stor roll men jag skulle nog säga att utseende spelar roll till 50-60 &.
Jag tycker om typiska "svennar", ni vet lite mera åt det söta smaskiga sportiga hållet.
Jag tittar jätte mycket efter charm. Är du charmig och vet hur du ska använda den så får du mig på fall direkt utan tvekan!
Jag dras även till "bad boys" väldigt mycket, varför vet jag inte.
2. Personlighet
Personligheter är jätte viktiga. Jag letar efter en kille som tar ganska mycket på allvar, som lixom har lämnat smågnabbs stadiet. Han ska veta vad en tjej vill höra och stå för vad han säger. Han måste även vara social och trygg i sig själv.
Ska kunna ha kul men samtidigt kunna prata allvar andra studen. Han måste prioritera mig högt på listan och framförallt bevisa det.
3. Familj/vänner
Han ska ha mycket vänner att kunna vända sig till. Gärna ett mindre tjejumgänge då jag lätt blir svartis ;P
Det är viktigt att jag ska kunna umgås med hans vänner både tsm och utan honom. När det gäller familjen ska han helst ha båda sina föräldrar kvar i livet och även dom ska vara lätta att prata/umgås med.
4. Utbildning/jobb
Jag letar mera efter en äldre kille. Får gärna gå i skolan men ska helst ha lite jobberfarenhet.
5. Intressen
Självklart får han ha sina egna intressen men ett måste som jag tycker är att man tsm måste ha intressen gemensamt.
6. Tidigare relationer
Ska inte ha haft för många tidigare relationer men han ska kunna tala öppet om sina extjejer på MIN förfrågan.
Ingen vill höra om sin älskades ex utan varning!

!

Psykologi är det intressantaste som finns

Allt möjligt

Då var ytterligare en dag avklarad. Det är sjukt hur tiden går fort, och inte fan har man kul på vägen.
Jag kände mig verkligen jätte sjuk när jag vaknade, det är ju alltid värst på morgonen när man vaknar och på kvällen när man ska sova.. Har fått i mig en måltid idag ( för 10 min ) sedan. Skit skumt verkligen... jag kan ju inte bli sjuk när jag ska börja jobba nu =/ Idag i övrigt har jag bara försökt ta det lugnt, stallet som vanligt också.. Påvägen hem från stallet köpte jag med mig en ny ansiktscreme som My rekomenderade, spännande å se hur den funkar ! Och sen kostade jag på mig en burk vitaminer som innehåller 8 livsviktiga b-vitaminer. Det var väl på tiden ?

Imorn ska ja som sagt hämta upp mitt häfte ja måste plugga på inför kursen på Torsdag.
Jag hoppas och ber att ja kommer trivas där.. !
ååå ja bara längtar efter att få hälla i mig halva vodkan på lördag, KOM HELG KOM !

Har inte så mkt mera att skriva, har tappat smått bloggintresse. Men skulle jag sluta blogga så skulle en liten liten del av mig tappas bort ytterligare och det är inte vad jag behöver just nu ! Se till att ha en bra och trevlig kväll... Hörs imorn :) Puss

Deeply

Det finns små små ord, som sätter sig djupt djupt in i hjärtat på en.


Schizophrenic ^^ säger:

önskar att de fanns fler av dig


Dreams

Jag bara längtar och drömmer efter allt just nu.
Längtar tills ja fyller år, längtar efter min kryssning, längtar efter min tattuering, längtar efter mr right, längtar efter att få se min lön på kontot, längtar efter lägenhet, längtar efter nya hästen. åååååhhh . Jag blir totalt gaaaalen !
Hur hanterar man sånt?

Idag sov jag fett länge. Jag har en period när allting är konstigt. Jag har ingen matlust äter sjukt dåligt. Sover jättelänge( och då menar jag det) är jämt trött...suck. Whats wrong? Röker hela tiden gör ja också..
har knappt ngn godislust heller, =/
Hoppas allt vänder snart !
Jag har en god nyhet där imot. JAG FICK JOBBET ;D haha.. vart lite orolig ett tag eftersom dom inte hörde av sig men jag var en av de nåra som faktiskt fick det. Så de känns skönt..
Sitter just nu och ska lira lite poker ett tag och käka en lussebulle, sen blire biiingen.com ! Ha de så bra, seya !

!!!!!!!!!!!!

Fan va kul vi kommer ha. Jag och gänget när vi firar mig. För er som ska med, här kommer ngr bilder ifrån båten:


Klicka på bilderna för förstoring!

Fuckoff ;P

Helgen var förjävlig minst sagt, förutom Fredagen självklart !
Vi förflyttar festandet till nästa helg jag o My. Krök hemma hos shoppe blire, najjs najjs ;D
Har inte så mkt att skriva om egentligen eftersom ja inte orkar prickberätta om vad som gick snett this weekend.
Men iaf så väntar jag ju fortfarande på besked om jobbet, hör dom inte av sig imorn måste ja försöka få tag på dom..
Sen idag har jag äntligen gjort klart min tävlingsdress, fyhelvete va snygg ! Tur att man har sponsorer...
Sen nästa vecka nu måste ja iväg o fixa mitt leg, annars kommer det gå åt helvete nästa år minst sagt ! Haha...

Ikväll blir det till att kolla massa web tv avsnitt, Andra Avenyn och våra bästa år ! <3
Börjar känna mig smått sjuk, men det är väl ngt som går nu i juletider. Har ni börjat handla julklappar ännu?
Inte jag, är som vanligt sent ute. Fast jag vet vad mina föräldrar  ska få iaf, dom har vart någerlunda snälla i år !
Ni får ha en bra kväll, Puss & Kram <3

Great Night

Underbar kväll.
 Utan tvekan, sorry hoppar lite mellan raderna nu, är inte helt nykter som ni förstår.
Men ni känner väl mig? intesant.
Jag drog alltså till min dejt i Norra Sköndal, typ mysigt ställe. Vi kollade en film, pratade mycket och ja drack ngr glas vin.
Inte visste jag att rött vin faktiskt kan slinka ned?  Ja som vanligtlvis dricker vitt bara. aja... sen kom vi till privata scener som ja inte behöver prata om. Men det var underbart faktiskt, jag har ett stort samtycke för denna kille. Vi får se hur det blir <3 Tack så mycket iaf !
Nu är jag hemma, som vanligt går det inte att vandra omkring för sig själv på vissa platser istan när man ser någerlunda bra ut. På bussen ville en snubbe ta med mig hem, vem fan tackar ja till det? Bättre lycka nästa gång grabben...
Skabbigt ! Farsan va gullig och var taxi åt mig ifrån Rotan så nu är ja hemma igen..
Har precis tagit en smärtstillande tablett då mina ben verkligen dödar mig just nu, och mitt huvud sprängs...suck..
Imorn; blir det att vara i stallet o ta hand om min älskade havremoppe. Och sen blir det fest, ska iväg o fixa ngn dricka tänkte jag för att sedan möta upp min dejt från idag klockan 8 i stan då vi taggar vidare. Jag och My är bäst på fest utan tvekan, haha...
Imorn blir det röjj gumman...<3
Sov sött allihopa, ska ta mig en nattmacka  !Pussar...

Shotta hejti

Fuck Jul, Fuck nyår... Min Kryssning ska bli bäst.
Det är verkligen en del o fixa inför den, fan va klockrent de kommer bli om att går enligt planerna de vill säga..
Idag missade jag ett möte med psykologen, jag är helt enkelt för trött. Orkade inte ens ta mig till telefonen och ringa o berätta att jag inte skulle komma ^ ^ aja, jag tycker själv att jag varit lugnare ett tag nu...
Kul att så många gillar designen, jag tycker den är skitläcker ^^ Headern berättar verkligen om vem Sara är!
 
Som ni vet medverkade jag i ett tv-program på ZTV, Citykaos.
Har nu fått förfrågan om att vara med och köra i ett filmklipp åt P3:s guldgala.
Köra= Sjunga. Då jag och andra ska sjunga nominerade låtar som kan vinna kategorin.
Och dom film klippen spelas alltså upp på galan och kommer finnas tillgängliga på internet.. Har doc inte tackat ja ännu pga dom va ute med för lite tid..
Det är ett par låtar vi ska plugga in, två av dom känner ni nog igen..
Det är :
Amanda Jensen-Do you love me
Kleerup-Kleerup(with every heartbeat,feat robin)

Kan vara rätt coolt tycker jag :) vi får se...
Ska börja fixa mig vid 4 tiden för klockan 5 börjar jag min resa mot Norra Sköndal där jag har en dejt!
Det blir en mysig kväll med vitt vin, film medmera. Har saknat sånt.. Nu får ni ha en sån bra dag allihopa. Pussar...

(Klänningen jag ska ha på mig på kryssningen)

Vad tycks?

Ser bloggen inte lite mera snällare ut ? lite mera Ikea.
Tack snälla rara Ronja för hjälpen !
Idag åkte jag bussen till stallet på dan, min planering var att skritta Komik en sväng med vagn men det vart andra puckar.
Mickans häst, juni skulle åka idag. Jag vart tillfrågad om jag kunde ta in henne och fixa henne lite tills dom skulle komma. Pysslade om henne lite o fixade. Sen gjorde jag mina egna sysslor tills Juni skulle lastas..
Dom höll på 40 min, hon stog på bakbenen och trasslade in sig hejvilt. Vi bytte och lastade på andra sidan stallet där det var ljusare. Men de gjorde ingen skillnad.. Då frågade Mickan mig om jag kunde lasta henne..
Som ni vet tycker ja mkt om denna häst, hon har en liten plats i mitt hjärta och kommer alltid ha. så , jag gick en stund med henne på stallplanen, klappade lite o pratade. Sen gick vi rakt fram och hästen kliver på, helt utan problem.

"Bra jobbat"!  "Det märks att hon verkligen litar på dig", "du får flytta till Gotland"
Det kändes i hjärtat kan jag lova er. Hon var lixom inte min, men det var ngt speciellt hos henne som tilltalade mig.
Ni som inte är hästmänniskor förstår er nog inte på detta...nu har damen åkt iaf och ja hoppas att jag får en start med henne i sommar!

Jag är sjukt trött idag, sitter o längtar efter Elektra. Ska bli riktigt roligt, <3
Imorn får jag reda på om jag fick jobbet eller inte, håller tummarna !! Give me money...
Och sen har jag min dejt tomorrw night, vem kan det vara?             de ni ;)

Som ni säkert sett så står det  akta dig för eld & djupa vatten, på min header. Och vad passar inte bättre än att låten finns under inlägget? :)
Ha en trevlig kväll ! Puss Och Kram 
 

Yes

Min blogg ska få sig en liten makeover tonight.
Den kommer bli dundersnygg, håll ögonen öppna!!!

Pussar<3

Matcho

Klockrent ! Intervjun gick toppen bra och jag kunde inte ha mött trevligare människa!
Det var till och med roligt att sitta där & svara på frågor. Men tydligen är det svårare att få detta jobb eftersom dom inte tar in masspersonal( mycket folk) utan enstaka som verkar passa för jobbet lixom. På Fredag får jag besked ! Håll tummarna.. I övrigt today har jag vart i stallet och försökt ta hand om min stackars häst, han ser riktigt deprimerad ut.
Tänkte åka ut imorn på dan och skritta en lång promenad med vagnen, han får inte joggas riktigt ännu..=/
Haha, sen när jag och My skulle köpa cigg på Rimi vid rondellen så skulle hon köpa två paket. Och han som satt i kassan kan inte ha sovit speciellt länge i natt för han slog nämligen in svenska kronor för 1 paket. Alltså fick jag 2 paket med betalade för 1. faaaaaaaaan va ciggförsäljningen skulle gå om slogan var så här :

Dagens erbjudande! :
Ta två valfria cigarettpaket, betala för 1 !!!

Drömtänkande !
Stannar nog inte uppe så länge inatt, tror jag?
Pussar, sov sött!

Alot of stuffs

Det är ju sjukt otroligt hur fort allting bara kan vända. Vem styr allt?
Jag var hos frissan idag som sagt och helvete vad ja älskar mitt hår ! Vicci vet i princip allt om mig, hon är som en nära vän eller liknande. Hon har länge sagt att hon tycker jag ska gå frisörutbildning, jag har aldrig själv tänkt på det.
Idag sa hon igen:

Vicci: men Sara, du skulle vara utmärk som frissör!
Jag: aa hehe kanske de.
Vicci: men allvarligt, du är skit bra med människor. Du är bra på att prata & färger är superkul!
Jag: aa .
Vicci: Jag lovar hjälpa dig med allt, hitta rätt utbildning, lån med låg ränta osv. Sen hjälper jag dig starta eget när du är klar med utbildningen, vad sägs?
Jag:
Total chockad, hehe aa men varför inte?

Nu har jag plötsligt börjat vandra andra vägar. Jag har ju utbildningen på Gran Canaria i sep 09. Men ska jag byta ut den mot frisörutbildning? Vicci sa att det jag egentligen vinner på att byta ut bartender grejjen med frissör, är att det är mycket friare. Slipper slitiga dagar med nätter, arga kunder, mycket mera lön, kan planera och göra mycket mera saker (utanför yrket) om man säger. Jag är nog ganska inställd på detta nu faktiskt.. Ska tänka ngr månader till innna jag bestämmer min framtid.

Påväg till Vicci ringde min telefon. Jag har inte berättat för er att jag inte var nöjd med nya jobbet. Kände mig ganska ledsen ett tag, trodde det skulle vara bättre faktiskt. Och jag kommer aldrig kunna jobba under så mkt press och stress.
Så i natt satte jag mig och sökte otroligt mycket jobb. Idag ringde dom ifrån BurgerKing i Stinsen och ville ha in mig direkt på intervju. Så jag har precis skickat ett mail till min chef på andra stället och sagt upp mig..
Fan va de händer grejjer i mitt liv ! Sen har jag en dejt på lördag, men det förblir lite hemligt! ;)

Dramaqueen nr 1

Ska bara slappa ikväll, sköt om er så hörs vi imorgon. Pussar :)

Omständigheter


Det är inte alltid lätt, när man vinner och står mot en motgång blir man automatiskt starkare sägs det..
vad händer när det är för mycket motgångar och man inte kan hantera situationen? man bryter ihop, man vet inte vad som är rätt och fel. Man gör saker utan att tänka sig för, men allt detta är ju så sjukt mänskligt.
Det är verkligen handlingarna som räknas, en handling säger mera än ord.

Utbildningen var sjuk. Vi var 30 pers i ett halvt vardags rum i en 4:a och satt där i 4 timmar.
Jag trodde jag skulle ramla ihop och dö på plats, fanns inget syre. Jag fick sprängande migrän och var bara allmänt irreterad. Jag kommer knappt ihåg ett ord av vad som sades, och fy helvete vilket jobb jag valt. Jag var inte berädd på detta, jag har på sidan av börjat söka ett till jobb och hittar jag ngt annat , så säger jag upp mig där jag är nu.
Det är sjukt mycket press & krav på detta jobb, höll på o få hjärtinfarkt.

Det är inte mycket som är bra just nu.. Strul med killen jag älskar. Strul i stallet. Strul med jobbet. Strul med vänner.
Nu är det dags för mitt liv att vända dig åt rätt håll, det räcker nu. Jag behöver tid till att läka... 
Imorn har jag dessutom frissör tid och jag har glömt tiden, messade o försökte ringa Vicci men inget svar.
Så jag chansar på min frissa-tid imorn, snälla håll tummarna för att jag kommer rätt tid.. vet inte vad jag gör annars!?
Nu ska jag röka sen spana runt lite, vi hörs imorgon... Pussar!

Move on

Jag känner mig smått grundlurad faktiskt. Men det finns ingen förklaring? Fattar inte du att det gör ont?riktigt ont..

Idag vaknade jag vid 12.00, satte radion på hög volym och la mig i ett varmt bad & bara slappnade av.
Har precis käkat lunch och spanar omkring lite på nätet, jag är så nervös inför jobbet nu så det finns inte.
Tror att detta kan vara nyttigt för mig, hoppas utbildningen blir bra också.. Åker här ifrån kvart i 4 med bussen!
Jag och My ska ha hand om Gällstas Luciatåg, men varken jag eller hon har ngn tid eller möjlighet till det känns det som..Fattar inte hur jag ska hinna med allt? Jag behöver verkligen en filofax speciellt eftersom jag fick höra att jag råkat boka upp mig på 2 polare igår som ringde. Hade inte tid med ngn av dom =/ suuck..
aja, håll tummarna för mig ikväll jag är som sagt cpnervös! Ha en bra dag, Pussar <3

RSS 2.0