Fucking good news

Jag bara älskar dessa dagar, då saker bara kommer till mig som en ny slags start i livet.
När det plötsligt säger bang & positiva saker bara ploppar fram, framför ögonen på en...
Först tävlingen i somras när jag gick Backstage på The Voice konserten och träffade Mange. Sedan vann jag en tävling då jag fick äran att förhandsee en ny film som kommer snart + betygsätta den och fälla kommentarer om vad som borde göras om innan dom sätter den på preimär. Sen vann jag igår tävlingen på The Voice igen då jag nu ska få en dejt med Lazee och få åka till The Voice studion och hänga runt där + jag vart direkt kvalificerad till en annan tävling där jag kan vinna en sprillans ny mobil(Som ja verkligen behöver) + Lazees nya platta med signering på..
Och nu får jag reda på att ja får medverka i programet CITYKAOS !
På söndag ska min grupp(grupp a) få all information och förbereda oss inför inspelningen om 2 veckor. Vi ska då bege oss till deras kontor och möta nya producenten osv... I LÖÖWE IT !

Idag har jag vart i stallet och bara tagit det lilla lugna helt enkelt... Pratade även med Jansson i mobilen en kort stund..
var så jävla skönt att äntligen få höra din röst igen <3 Lilla hjärtat mitt..
Sen har jag & My nästan ordagrant sprungit hem för att se Top Model, det programet har fan styrt våra fucking liv eller hur gumman? :]
aja, sitter med silverschampoo i håret ska strax tvätta ur det...JUSSTE! För er som undrar hur det går att sluta röka så går det ganska bra. Får mina aggrostunder och små utbrott fast hanterar dom rätt bra, jag kämpar som fan mot mig själv och plåster fungerar fan bra måste ja ärligt påstå ! ne ska sluta babbla nu, sköt om er bitches ! Puss & Kram..

Tv Schema

 Sara Tv-Tablå

19.30 - Sjukhuset , tv3

20.00 - Top Model , tv3

21.00 - Desperate Housewives, kanal5

Andra Avenyn på web tv ikväll om dom direkt lägger in avsnitten och inte på söndagsnätterna som förr.

Vi hörs ikväll , är fortfarande chockad över att ja vann igen <3 Puss

DET ÄR FAN INTE SANT!

Fattar ni ? Jag vann igen.

Jag anmälde mig på en tävling hos The Voice och vart uppringd för ngr min sedan.
Jag har vunnit en dejt med Lazee + att jag ska komma in till studion och hänga runt där.. Eftersom ja vann denna tävling är jag direktkvalificerad till andra deltävlingen där jag har chansen att vinna en ny mobil med hans autograf på + nya plattan..

SÅ jävla grymt <3<3 haha

Lazee- Im not pop


Hora

Jag som själv suttit o klagat över småungar som knabbas med sina föräldrar.
Jag förstår er nu, min mamma är en riktig hora.

Inköp

Detta köpte jag på Gina Tricot här om dagen :


(klicka på bilderna för förstoring)

Omöjligt att personerna bakom knappnytt inte går på droger


Ursäkta

Sorry, somnade ganska fort igår.. skulle ha skrivit ett inlägg till.
Men men gråt inte över spilld mjölk ^ ^. Idag har jag vart ute i härliga solen med My och kört hästarna, gick suvuränt & självklart har man busat med Alfons hela dagen lång.. Nu sitter jag hemma och äter egengjord toast & dricker äppeljuice! Ska åka till stallet en sväng till senare !
Här är kvällens tv-tablå som gäller för mig:

- 20.00 : Andra Avenyn/Ensam mamma söker

-21.00: Mord i sinnet

-
23.00: Hooligans

Självklart dissar jag Ensam mamma söker för Andra Avenyn. Det finns ju ngt som heter web tv nu för tiden!
Mord i sinnet är otroligt bra ! Minns ni när jag var så jäkla sjuk? Då tjatade jag alltid om Mord i sinnet som ja såg 24/7.
Hooligans är en film om en pojke som kastas in i huligan världen, ska ses !

Jag skulle ha träffat min älskling idag eftersom vi "firar" 2 månader men jag är sjukt slut i kroppen och börjar plugga imorn så måste lägga mig hyffsat tidigt. Vi tar igen det i veckan hjärtat mitt <3
Ikväll återkommer jag med mitt inköp igår på Ginatricot , Puss på er ..


Alfons

Låt mig presentera min nya kärlek:
Alfons
 Klicka på bilderna för förstoring
Världens finaste , sötaste lilla hundvalp. Förhoppningsvis är han bara min snart..
Ägaren ringde idag och frågade ifall ja ville ha honom en vecka till & det var självklart, utan tvekan!
3 Månader gamal och har totalt vunnit mitt hjärta !

Skriver senare och berättar vad jag hanlade idag <3 LÖÖWE

Är grabben grym, eller grym?

Han är en stjärna helt enkelt..

Oro

Morss!
allt bra med er? Själv mår jag sådär för tillfället. Men tänker inte sitta här & predika om livet.
Det har jag gjort tillräckligt... Idag har jag hållt på med valpen, jag och my var ute o gick ett tag.
Slutade med att båda hundarna racade runt typ 40 min, dom va helt slut. Sen vart jag hämtade och vart körd till ett ställe jag ska gå på varje vecka om mina aggretioner(ursäkta stavningen). Jag har som sagt gjort en del dumma grejjer på sista tiden och är konstant taggad på bråk istort sett. Sen drog ja ut till stallet och körde långtur med my, det var trevligt :]
Ni undrar säkert hur det gått med mitt rökande? Då kan ja börja med att säga att mina plåster är för svaga så ska byta ut dom. Fick utbrott under dan och det slutade med att ja fick köpa Blend Rosa ( minst nikotin) i. Så samanlagt idag har jag gått ifrån att röka 15cigg till 3st ! Är faktiskt nöjd, och tro mig jag kämpat imot mitt eget humör. Första dagen är den värsta? ;) Käkade pizza idag också, vet ni ? Det är så JÄVLA gott med en Vesuvio med köttfärsås på. mums.com!
Jag lovar er <3
Imorgon ska ja upp rätt tidigt för det kommer 250 höbalar som ska lastas av på loftet. Sen ska ja bara ta det lugnt med hunden och träffa älskling antar jag..skulle egentligen druckit imorn tänkte jag men sparar det till veckan som kommer..
Vi hörs imorgon allihopa Puss Puss !

Världens godaste godis :

Fejk stubin

Så var denna låååånga dag slut.
Mamma till valpen fick föras hem, hon vart helt utmattad och mådde lite dåligt.
Valpen är kvar och ja skrattar så magrutor syns när den stojjar runt :] Åkte till stallet en sväng ikväll eftersom jag hade kvällsfodringen. När jag kom hem glodde jag självklart på Vem kan slå Philip & fredrik. After that tog ja vovvsingen ut och träffade My o hennes lilla doggy.
Mitt högra öga är helt fucked up, det är helt irriterat och rött. scaryshit..Det stör mig inte direkt,svider lite då & då.
Imorgon slutar jag röka. Jag har 1 cigg kvar som jag ska smoka upp ikväll sen blire plåster för hela jävla bunten.
Jag kommer föra en slags "avväjnings dagbok" där ni får läsa och se hur det går att sluta efter att ha rökt konstant 24/7 dom senaste 4½ åren... Blir en riktig jävla utmaning, känner jag mig själv rätt kommer jag tända eld på hela jävla väsby.
Ingen skulle sakna stället iaf men aja. Om 4 dagar börjar mitt pluggande också ^ ^
Ni vet serien Ensam mamma söker? Jag brukar snålkika på den ibland, eller rättaresagt jag följer den med stolthet *not* men iaf, jag är så besatt... ja ni hörde rätt! Besatt av en snubbe där.. En ensam mamma i programet som heter Johanna har valt ut en kille som heter Christer. GAASH jag skulle kortat av programmet och snott med honom hem direkt.. utan tvekan <3 Så jävla charmig, mums :) Ne ska sluta babbla nu, slänger in en bild på hottsvennen
Christer:

Tjabba Tjenas

Här sitter jag och bara njuter. Tänk vilken energi valpar har. Helt sjukt..Hade jag sån energi & ork skulle jag springa maration genast på direkten utan problem. Kul att få en inblick i hundlivet och hur det fungerar. Intressant !
Hemma hos mig finns nu en nakenhund ( är inte så förtjusta i dom) men det är en väldigt trevlig & social hund + en nakenhund med päls. Dom är inte det minsta lika varandra ! Jag har alltså en valp + morsan.
Sätter in en bild här under på en powderpuff. Valpen är mkt sötare och svart/vit jämnfört med den på bilden..

Jag har inte gjort mkt idag. Väntar på att päronen kommer hem så jag kan åka ut till stallet !
Har ju även bytt kraftfoder nu ifrån betfor medmera till Salsa Basmix. Har hört väldigt positiva saker om det fodret, så hoppas på bra resultat. Om några veckor åker jag även in med Komik till ATG kliniken så vi får se hur han ser ut utan skor på löpbandet och spruta lite. Han måste bli bra nu stackaren =/

För er som älskar äckliga/störda filmer så rekomenderar jag verkligen att ni laddar ner REC !

Ha en bra dag  så hörs vi ikväll <3


Hahah

Såg idag att min rubrik till förra inlägget var helt kaos. Ber om ursäkt . hahahah..
Minns ni att jag förr brukade tjata om en cp film som heter REC ? Här får ni trailern ;)

Solna nattare

Vilken kväll !
Krök hemma hos mig.. Krille & Pettsson var här & vi klunkade bira.
Klockan 10 i 7 drog vi till stationen där vi av en slump mötte Vikki & Jossan & även Robin.
Efter ett tag mötte vi Krille Solman som skulle med oss..
Sen knallade vi upp till Runby krogen och förberedde oss. 20 över 8 kom Lena dit också.. Vi drack öl och hade skojj :)
Efter första halvlek vart min krille utkastad ifrån krogen pga för mkt alkohol i kroppen, så vi andra kollade klart fittmatchen som slutade 1-1. Som förra gången med andra ord ^^  aja hade en bra kväll i övrigt och skrattde som fan.
Idag kom hundarna också, valpen biter på mig hela tiden och röjjer loss men gaaash va sööt ! är såå kär !

Morsan har köpt nikotin plåster till mig som jag ska börja använda snart. Nu ska ja fan skärpa mig med både alkohol och cigg. aja fan orkar inte hålla ögonen uppe längre, fick åka ut till stallet på stört imorse då min ena häst och Mys häst rymt... imorn ska ja fan sova uuuuuut ! Soo long suckers <3

Andra fucking avenyn


Minns ni att jag jämt & ständigt brukade skriva om Andra Avenyn ?
Tv programet på 1:an som gick förrut men som nu har startats upp igen med nya fräscha avsnitt?
Satt och kollade 3 st inatt, alldeles nyss. Fantastiskt bra . . . Är så otroligt kär i serien...vill ha en sån där t-shirt ^^
Det har kommit ngr nya karaktärer i serien, bland annat en ny familj som flyttat till gbg. Jag vart såå otroligt kär i en av familjemedlemmarna. Länkar en bild på honom här under... i serien heter han Marcus !
aja nu väntar sängen ! Jusste! Har glömt berätta att jag ska vara hundvakt ett tag åt två sötnosar medans matte jobbar..
Det ska bli kul, ja som alltid velat ha hund.. voff ! Hörs imorn :) Puss O Kram

Marcus :

( han ser rolig ut på bilden, men kolla avsnitten så får ni se vilken jävla läckerbit pöjken är )


Hoppla

Vilken besvärlig dag. Fick en tillsägelse att inte sitta och skriva om alla små tjaffs som uppstått idag så avstår ifrån det.
Är bara så otroligt less på alla med PMS; = Ponny-morsor-syndrom. Alltså tycker det är så synd att det ska bli så bråkig stämning bara för att folk flyttar ifrån dig? Titta på dig själv så kommer du en vacker dag förstå som alla andra lilla du..
Du är en mycket , mycket tragisk människa må jag säga... aja..
Har inte sovit på år & dagar känns det som =/ Åkte kvart i 7 och morgonfodrade hästar med My..
Sen hem och dunkade musik hela morgonen för att väcka grannarna, busunge som man e ´´´´´!
Kollade senare på kvällen på, sjukhuset, Top Model, Vem kan slå Philip & Fredrik & slutligen America got talent ?

Imorgon blire sova uuuut för att sedan förbereda sig inför derbyt mellan dif-aik. Har kirrat platta som vi ska kröka hos mig innan vi taggar till Runby kök & bar där grabbarna senare ska dricka... Jag lyckades flörta mig till kontakt med ägaren av stället och lyckades därigenom ta mig in där. Duktig som man är eftersom man fortfarande har 5 månader kvar ungefär innan 18års dagen slår in. aja den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge intesant? Efter matchen är slut blir jag hemkörd av Håkan Bråkan som hämtar mig med brumm bruumm <3

Ska nörda runt lite till, hörs imorgon. Pussar..


Det är denna som gäller

Nya favoriten:


The bitch is back

Jajamensan, ni läste helt rätt.
Im back again.... Datan fick genomgå en "hjärnoperation" som verkligen var nödvändig.
Aja, helgen var hel crazy. Pojken fyllde 18 och vi surplade i oss massvis med vodka och vitt vin.
Jag vaknade upp med världens skärsår i handleden, hahah och massor av blåmärken.. fattade nada.
Krille slog sönder sina knogar och sen vare inget mera med det. Bilder kommer under =)
Vad har ja mer gjort ? Festat och i princip inte gjort mkt alls ärligt talat, träffat polare, tränat hästar osv..

Idag åkte jag och My ut till stallet runt 13.00 & taggade hem 19.20 ungefär.
Först körde vi Komik & Öman. Sen Thellus & Xenia & sist körde my Zorba på rundbanan...
Fan va najjs det är i stallet nu ! Imorgon ska ja morgonfodra ocn sen bara chilla..
Måste åka omkring till lite restauranger i väsby för att se ifall dom sänder derbymatchen på Onsdag, missar jag den stryper jag mig själv ärligt talat.. aja har massor att uppdatera mig med ! Hörs imorgon...

Bilder från festen : Klicka på bilderna för förstoring!


hör & häpna

Jag sitter vid Mys data halvt slutkörd.
Vi har gått i rask takt exakt 4,6 mil. Vilka jävla framsteg man gör. Vi har bestämt oss för att två dagar i veckan gå 5 mil vardera & sedan gymma två dagar i veckan på sport & fitness & jag Sara Denice Rosengren ska sluta röka!!!!!!!
Beach Gran Canaria 09 - here I fucking come ;D Vilken jävla kropp man kommer ha, hahah ;P Sedan när jag hittat extra jobb ska jag börja tanka på mitt Meddo kort (solarium) och sola mig någerlunda brun :)
Sen ska jag även snart färga i utväxten i håret mera blont och färga underhåret i en ganska mörk nyans brunt.
GAAAALET! aja ska tagga till mys stall nu, vi hörs inom snar framtid..so long suckers! Pussar


Long time ago

Tjaa! Jag har som ni förstår ingen data.. den mådde dåligt och sen kraschade den.
Sitter nu på Mys data, kände att ja behövde skriva. Hoppas ni inte slutar hålla utkik efter blogginlägg..sluta inte läs bloggen!!! Ni som har mitt mob nr kan lägga det åt sidan ett tag för jag har som sagt ingen mobil heller... Får förhoppningsvis en nästa vecka. För att uppdatera er så kan jag berätta att jag börjar plugga psykologi i slutet av september :) Och det blir inget med USA jobbet... sen kommer även nya hästen i dec obestämt datum!

På lördag blir det party hos krille , grabben fyller 18 bast :)

Vet inte vad jag ska säga mera än att livet verkligen suger ankballe utan knappt kontakt med omvärlden. hahaha :]
Vi hörs en annan dag, håll er uppdaterade ! Pussar...

ojdå

Hej på er alla min data har brakat ihop så i denna stund bloggar ja från mobil.jag har inte lagt ner bloggen ville bara säga d sköt om er pussar

We are dead

Har ni hört ? Visst det låter en smula överdrivet men vaffan ändå?
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under
Riktigt läskigt tycker jag..

Idag har jag sovit en stund doc inte så länge. Sen vart det stallet för hela bunten fram till klockan 20.00.
Spanade då på Top Model och sen drog ja ut med Ille & putte till ica och snackade ett tag. Var kul att träffa er igen, hade verkligen saknar er grabbar <3 Drog hem vid halv 11, mötte då My ett tag och vi kollade på klubbjackor till stallet..
Nu sitter jag här och har nyss kollat Sex And The City avsnitten och käkar marabou daim. MUMS!!!!
Imorgon om jag inte dör ska ja till stallet en sväng o snabbfixa och sen träffa min älskling <3<3

Ska ligga och glo Mord i sinnet avsnitten. Fick hem sesong 2 + 3 idag ! Jippie...
So long suckers §

Godermorgon

Tänkte börja dagen med att sätta in en fakta lista om mig själv. dessvärre var inte datan med på noterna så det vart inget med det! Idag vaknade jag 08.55. why? aa,har fan ingen aning. Tror det var hostan som förstörde allt, den blir bara värre & värre =/ Så vad ska lilla sara hitta på idag då? Jag ska bara ta de lugnt, snorta lite kokain & försöka se glad ut..
Sen drar ja iväg till stallet med nya medryttaren ett tag och sen ikväll blire chill i bill ! Nej nu måste ja käka mina pills vi får höras sen ! Ha en bra dag! Pusss

:'(

KOM HEM NU JANSSON!
Jag saknar dig så. Tänker på dig varje dag. Du är verkligen något extra
Du e bland det bästa jag har, men du är så långt borta. Tänker du på mig ibland?
Att du kunde ringa ett samtal ifrån anstalten och ville höra min röst av just alla. Det betyder <3
Att få höra de sista orden ifrån dig & aldrig mer. Det gjorde mig ledsen.. Du behövs på utsidan.
Du är så bra. Du är så stöttande. Du är så hjälpande. Du är stjärnan i natten..

Jag vill ge en ros till Danne Jansson - Lova höra av dig direkt när du kommit ut. Jag Älskar Dig


Gokväll!

Jag vet att det ser ut som om jag har bristande intresse på bloggen just nu men det är icke sant!
Som sagt har våran data fukkat upp sig så kan inte lägga in bilder o sånt, även en hel del fakta och sånt försvinner..
Idag har ja faktiskt sovit till 12.10 ! Det är ett mirakel må jag säga ^^ Med andra ord börjar ja bli frisk :) Körde häst idag också, de gick bra ! Jag längtar till stallet , haha brukar inte göra det när jag är rätt sliten men nu har ja vart ifrån alldeles för länge märks det.. min häst har också blivit "snällare" mot mig senaste dagarna varför vet ja inte ^^
Åt tacos idag till middag det var typ jättebajsmums! <3 Ne nu ska ja tråka vidare, hörs imorn !

Knas

Det är knas nu.
Har vart i stallet idag o kört pålle. Var nöjd ! Sen har ja vart ett tag med My, vi gick ut med hennes doggy på en promenad sen hem till mig o flumm..
Alla snackar om MTV fitttjohejsan, ja fattar nada. Vet att det ska vara ngn musik grejj... Ja trodde de började 12 som vissa sa inatt. Låg i sängen o de började aldrig så drog ner till datan  o kollade runt på nätet. Står ingenting :S
Sen hittade ja ngt som hette MTV EMA08 eller nått sånt? Så ändrade namn på msn o frågade folk när de började..ingen vet? Sen hittade ja en random tablå på ngn sida där det står att MTV Video Awards börjar 02.00 ?? Fan va allt ska vara komplicerat.. suuck. Ja som ville ligga i sängen o mysa till de där ^ ^ ! 
Som jag berättade tidigare så är min data på damp humör så jag kan inte ladda upp bilder på ngn sida alls.. komplicerat?
Jag hittade en gamal tele som visserligen är en MP3 tele men iaf, ja tänkte ha den så länge...meen jag har ingen laddare och ingen USB sladd och inget headset till den så ja sket i det. Sen hittade ja en annan gamal mobil som är skit snygg och som jag har laddare till meeen den är operatörslåst..SUCK! Komplicerat`?

Jaa, mina vänner ! 

 Jag orkar inte allt jävla strul asså, haha gayröv.com. aja ska försöka underhålla mig själv tills klockan 2. Seeya!

Hejsan svejsan

Sorry för dålig uppdatering. Min data har också drabbats av sjukdom och vill inte alls göra som vi säger..
Ska bara berätta att jag mår bättre och att febern har börjat lägga sig och min hals är 10000 gånger bättre. Doc finns det lite kvar o fixa :] Jag ska ut och köra hästen om ngr timmar så är överlycklig, saknar hästarna :) Vi hörs senare...
Pussar

Sopa Soppa Sopa

Här sitter jag. Ensam och ledsen... tvingar i mig jätte överkokad soppa för att värma upp halsen lite..
Jag är otroligt trött, ögonlocken orkar inte hållas öppna men jag kan inte somna. Have to much pain..
Förutom alla jävla sjukdomar jag drabbats av så har jag världens sämsta mensvärk....jättekul..Nu har ja god lust att gå ner till väsby station och ta mig ett litet hopp framför tåget.. Nej jag kommer inte göra det.. har bara god lust sa jag..
ta förfan vara på sömnen gott folk ! aja, jag ska loosa vidare... se till att inte bli sjuka ! Puss O kram Gummibanan

Hejhopp!

Tjaa. Hoppas allt är bra med er..numera är ju alla dödssjuka känns det som..
Jag mår bättre men inte bra ännu. Åkte till akuten på dan idag, klarade inte av smärtan mera..
Jag hade öroninflamation,körtelfeber & influensa...Så nu käkar jag 6 tabletter om dagen...mums? Nae.
Vad har jag gjort idag då? Jo jag har legat i soffan.. *gäsp* Kul liv man har at the moment..
Och i stallet får jag inte vara heller lixom, mina föräldrar stenvägrar eftersom jag har en sån högfeber fortfarande =/

Tänkte försöka ladda hem lite filmer så man har ngt att sysselsätta sig med framöver, eller börja läsa en av mina nya böcker? Jo jusste! Minns ni att jag snackade om sugtabletter som är smärtinlindrande i halsen och som hjälper mot bakterier i mun och hals... Snälla ni, köp det förfan INTE! Namnet på tabletterna är Strepsils och finns i olika smaker.. Min hals vart utan att överdriva 700 gånger värre än innan ! aja, nu har jag bestämt att ta hem en ny häst i december ifrån Danmark så det är jätte spännande ! Längtar verkligen =)

Ska fortsätta lata mig, btw ni som läser detta ska veta att jag inte längre har någon mobiltelefon. Min föredetta fittiga lillebror kom och tog tillbaka den igår.

Skriver senare. Pussar
 Gammal bild på mig och Gurra :)

Fighter


Vad har hänt med min kämpeglöd? Jag har verkligen tappat stinget..
Jag som aldrig gav upp, jag som aldrig aldrig aldrig gav upp..vafan har hänt?
Jag minns när alla hela tiden sa: Jag beundrar dig. Du är en sån fighter...
Jag måste hitta tillbaka, jag kan inte ge upp nu?

Den här låten ger minnen :

Someone kill me please?


Worse

Tro det elller ej men jag är INTE på bättingsvägen. Det är mycket mycket sämre..
Under dagen tappade jag först hörsel på vänsteröra ca 30 min efter det rubbades mitt balanssinne av virus..
Jag kan alltså inte gå rakt alls... Halsen är 100 gånger värre än igår och nu kan jag utan att överdriva säga att det känns som om jag käkar taggtråd.. Anledningen till att jag skriver så mycket om denna förbannade sjukdom är för att jag egentligen är väldigt smärttålig. Jag är i princip aldrig sjuk, så detta är nästan nytt för mig. Är skräckslagen rent ut sagt..
När mamma o pappa kom hem ifrån jobbet låg jag o grät under filten i soffan. Jag har väl samanlagt gråtit säkert 1½ timme idag pga jag inte orkar med alla olika slags smärtor från alla håll & kanter.. Vi ringde akuten men dom hade ingen plats alls för mottagning då ALLA som var där känner precis som jag.
Tycker det är rätt konstigt, dom tar imot & hjälper dessa människor men inte mig? Pappa hittade en flaska stark jävla pencilin som är slemlösande/tunnande som jag dricker lite ibland. De andra dagarna kunde jag ätminstonde äta och dricka nu kan jag inget av detta..Går runt och är hungrig hela jävla tiden.. Sen har jag med mig en glasskål som jag går omkring och spottar i. Jag förstår om detta låter sjukt men jag har ALDRIG sedan jag vart liten vart med om sånna här smärtor.. Min feber går upp & ner varannan minut hela tiden... Jag orkar inte mera. Vill ha min älskling vid min sida men samtidigt är det så jävla jobbigt att sitta o klaga på detta hela tiden när han ska höra på + har aldrig vart så jävla ofräsch i hela mitt liv...Vem vill att ens kille ska se sin flickvän som en snorig knarkarunge? Ikväll ska jag hitta ngt roligare o skriva om.. lovar det ! Sköt om er så länge... <3

Klockrent

Hittade den här i ett tidigt inlägg i bloggen förra året. Tycker den är rätt rolig.. haha :]

DONKEY PUNCH: du tar tjejen bakifrån sen precis när du ska komma slår du henne ashårt i bakhuvvet när hon inte är berädd. då spänner hela hennes kropp sig. och då blir det extra skönt precis när du ska komma. det utlimata klimaxet,

PIRATEN: du tar tjejen bakifrån, sen när du ska komma spottar du henne på ryggen så hon tror du har kommit. då vänder hon sig om då passar du på att spruta henne i ögat och knäar henne på låret sen springer du snabbt som fan!

GRISEN: du tar din flickvän bakifrån, sen efter ett tag så kör du armbågen i ryggen på henne så hon svankar till och kör in två fingrar i hennes näsa och rycker tillbaka handen.

CLOWNEN: du sätter på bruden och innan du ska komma knäcker du näsbenet på bruden så hon börjar blöda näsblod, sen saggar du henne i nyllet och smetar ut det.

ROSTIG FISKKROK: ta tjejen bakifrån och stoppa in ett finger i 2:an hastigt, när hon då vänder sig om och frågar vafan du håller på med tar du fingret och stoppar in det i munnen på tjejen och håller fast det längs kinden och ropa "där fick jag dig din gammelgädda!"

ABRA-KADABRA: tjejen ska stå med ansiktet mot ett fönster, sedan kör man henne bakifrån. En kompis har gömt sig i garderoben, så efter en stund byter ni plats och den som körde först går ut o knackar på rutan och skriker: "ABRA KADABRA!"

RODEO: ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån. Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: "Din syster gillar också den här ställningen". Håll dig kvar i 8 sekunder!

INDIANEN: du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt...Sen medans hon skriker lägger du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahawhawhawhawh".

God Morgon

Hej på er !
Natten var helvetisk som vanligt men ja börjar vänja mig vid att inte kunna andas.
Funderar på att ta mig en whiskey lite senare för att rensa upp lite i halsen, spottade blod igår natt..
aja, Idag ska ja väl bara vänta ut dagen till sitt slut och åka till stallet vid halv 5. Hovslagaren kommer en sväng o sätter på sula på hästjäveln... äntligen ! Just nu sitter jag och funderar på vadfan jag ska äta?.... Sen måste ja se Våra Bästa år,. tönt som jag är ! :D Jag måste vara frisk till helgen då det är party och det går man ju fan inte missa ! =/ Never ever att sara skiter i fest ! :O Skriver senare, kan inte ni trolla mig frisk?


Nej nu räcker det!

Nu får det fan imej vara nog!
Jag har försökt göra så mkt jag bara kan.. Min hals freakar ut mig totalt nu...
Tidigare idag bad ja min farsa att köpa : Strepsils ifrån apoteket... det sägs lindra smärtan i halsen och hjälper till att förebygga infektioner i mun och svalg. Idag har jag tagit 3 tabletter och nu på kvällen är halsen värre än vanligt..
Vad är det för rent ut sagt, SKIT produkter dom säljer? Visst dom smakade gott men vill jag ha godis åker ja förfan till Ica.
Sen proppar jag i mig volta fucking ren dag & natt för att överleva... hahahah jag skrattar samtidigt som jag skriver detta för ja fattar inte hur det kan vara så jävla tragiskt. Sorry om jag överreagerar (ifall ni tycker det) men smärtan jag har, den går fan inte o beskriva. Jag har till & med gurgglat saltvatten i käften på mig själv 8 gånger i rad! Det funkade inte heller..
Jag har ätit glass, som varit jävla skönt när febern är som högst men inte fan hjälper det halsen...
Jag funderar på att ta fiskekniven och skära upp halsen o rota lite.. lär väl hitta en och annan skata där inne.
Jag har inte heller ngn tid till att besöka läkare, känns som om jag är stamkund på sjukan så nejtack...=/
Jag sitter inomhus där det är över 20 grader med 3 tjocktröjjor + stalljacka och mössa på skallen, jaa ja vet att jag ser ut som fucking IT men iaf... Och jag snorar som om jag bott ärligt talat på ett jävla dagis 4 år i rad och umgåtts med dagisbarn och samtidigt snortat kokain med ketchup.
I och med att jag är sjuker så orkar ja inte piffa upp mig heller. Mina ögon ser ut att tillhöra en knarkares och håret som ja inte ens orkat titta på ser ut som ja vet inte vad....ååååh ja orkar inte mera !
När jag dör vill jag att denna låt spelas i kyrkan:




Gräver min egen grav


Tappar så otroligt med livslust när jag mår så här dåligt.
usch... aja bara o kämpa på ! Gick upp 09.00 imorse, sover mer & mer varje natt men vaknar där imot 4-5 gånger istället..
Har ätit massa isglass och kollat på tv hela dagen lång. Jag står fan inte ut mera, nu vill ja till stallet !
Nu har jag dessutom kollat på alla Mord i sinnet avsnitten så har nada att se... aja whatever..
Tragisk video under detta inlägg va? har aldrig sett ngt liknande...fyyfan. Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem med starka halstabletter.. börjar gräva min egna grav snart ! .. aja orkar inte skriva mera ska snart se top model..
Hörs senare!

FYYYYYYFAAAAAN

Jag blir så jävla förbannad. Hur i helvete kan man göra så här? Har god lust att slakta dessa människor.
Ursäkta att jag säger detta men FYYYFAN för er Italienare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
Kolla detta :

De italienska hästarna hetsas med motorcyklar att galoppera så fort som möjligt på asfalt.

Samtidigt slår kuskarna dem med spö.

- Jag har inte sett något liknande tidigare, säger Fredrik C Widman som tidigare arbetat som travtränare i Italien.


 Källa: aftonbladet.se

Suck

Jag blir bara mer & mer sjuk. Febern bara stiger & stiger... =/ SUCK!
Min dag today har varit H.E.M.S.K.  !!!! Hoppas och ber att ja får sova i natt...
Jag och pappa var o tittade på en ny bil idag, den var riktigt najjs. När man sitter i den påminner det om ett flygplan ^ ^..Den tillhör oss Fredag eller Måndag :] 
Jag har laddat upp med massor av glass i frysen så ja överlever detta skit.. Har även köpt massor av verktabletter som jag kan knarka upp.. Hoppas som fan att jag är frisk tills på Torsdag, kan inte möta en producent för tv när jag har influensa :'( aja, har inte mkt att tillägga just nu.. Ska glo tv och vänta på hamburgare ! Hörs imorgon.. Pussar

Reklamfilm

Tycker denna är sjukt bra, ngn annan än jag som har dålig humor?

Faan också

Nu kommer det. Jag var helt oförberädd. En tjej ifrån stallet sa igår : ja tror influensan e påväg..
Men nejdå, jag var frisk som en kärna :] Jag vaknade upp 05.00 och gick ner,  i samma stund konstaterade jag att influensan drabbat mig.. Har skyhög feber, ont i leder/muskler, ont i huvudet, kan inte prata, bränner i halsen, känner även av en känsla ni vet att huden lixom brinner & har en störd jävla hosta, känns ungefär som om ngn håller en tändare korta stunder ovanför min hud.. Men vad gör man inte för hästarna? Jag har sovit 1½ timme ungefär, går upp 05.00 på morgonen med influensa och väntar på att My ringer vid 10.00 så ja kan åka ut o köra häst.. det är fan sjukt ! Men ja får ren panik av att sitta still hemma, det kryper i hela kroppen på mig då + mina hästar kommer alltid i första hand även om jag själv får sota för det sen..
Jag ska tvinga mamma o dom att köpa Twister ni vet?, älskar fan den glassen och att käka isglass när man är sjuk är ju rena paradiset ! Har man tur och tjatar lite kanske dom bjuder på en pizza också ? ;) Fast kommer säkert inte känna smaken ens.. =/ Aja, ne ska sluta plåga er med min sjukdom... Jag hör av mig senare... Slänger in en god bild på en av sveriges godaste glassar...Enjoy!

Fyskäms

Har precis kommit hem typ. Var ute hos havremopparna längre än jag trodde.
En ny tjej kom idag, trevligprick :] Jag ska skämmas idag... Jag snusade och rökte samtidigt för ngr månader sedan och idag fick ja ngn jävla ide så köpte mig en dosa Granit. Jag som slutade snusa för ngr månader sedan och nu sätter ja igång igen? Men jag har lovat mig själv att sluuta med allt nikotin...ska verkligen skärpa mig och börja träna stenhårt..
haha, idag när jag & my körde till hennes stall efter att vi fixat lite på Gällsta så skulle jag förklara hur min häst slår sig när han "springer fort" men My förstod inte alls vad ja babblade om så jag skulle rita ett hästben inklusive hoven...
Jag tog papper och penna och försökte visa henne tills hon fattade... När hon sedan fodrat sina hästar ute vid hagarna så vänder jag mig mot stallet och ser vad jag tidigare ritat... Jag brast ut i skratt och säger : My, vänd dig om.. undrar vad typ dina föräldrar eller dom andra säger om dom ser vad ja försökt rita upp? My började asgarva, vi tänkte precis likadant.
Jag hade ju ritat en Jätte kuk på pappret som då skulle föreställa ett ben och en hov.. hahahah. Dålig humor på kvällen..Me likie!
I natt satt jag och glodde Mord i sinnet, fyffan vad ja älskar det. Har typ alla dvd skivor... ska nog köra samma visa igen i natt.. Men först ska ja fixa min mic och snacka lite med krille typ <3 Skriver imorn ! Sköt om er...

Godagens!


Tjenare ! Nej, jag är inte nyvaken är bara jäävligt trött..
Åkte in på dan till valla och köpte sula till hästen & my köpte dojjor ^ ^ sen drog vi till donken och käkade lunch.
And after that taggade vi ut och lunchade hennes pållar... Jag ska strax iväg till mitt stall och fixa grejjer, annars händer det inte så mkt annat ikväll. Blir bara chillidill som sagt.. Har ingen ork som vanligt ^ ^ ! 

Hörs senare , pusshej 

Is that right?

Okej. My har precis lämnat the building och nu sitter ja här ensam.. Vi fixade chips & dip och glodde på Beck :)
Ska strax gå och lägga mig eftersom ja sovit 2½ timme i går natt =/
Men iaf.. Vi var ju på NRJ igår som sagt och vi började dricka rätt tidigt. Väl där inne mötte vi upp Lena och Martin som hängde på oss ett tag. Vi hade roligt men pöjken min fuckade ur ganska ordentligt, uppenbarligen tål jag mera sprit än honom, 10 poäng till mig ! Dessvärre som vanligt såg jag inte så mkt :( Missade tex Ida Corr som ja sett fram imot att se..
Det var världens jävla bråk där inne.. Jag gick iväg ett tag och träffade en vän till mig vid namn Erik, han som ja satt in bild på i tidgare inlägg osv.. När ja skulle lämna honom o möta upp alla andra så ser jag ett grabbgäng på kanske 25pers som bara sprang imot oskyldigt folk och bankade ner dom helt utan anledning... SÅ jävla fucking tragiskt att se tycker ja..
När allt var slut drog vi alla till donken och försökte trycka i oss lite käk eftersom vi drack på tomma magar.. alla vinglade omkring o bara tokflippade. När jag satte mig ner utanför donken kom en tjej fram till mig. Hon ba: Är det du som är Sara? Ja ba: aa ?? Hon ba: Men det är ju jag, Mona du vet? Ja ba: AHA hej! :D
Ja kände knappt igen henne men när ja försökte tänka klart kom jag på att jag haft henne när jag var ledare i Summer Camp för lite mera än ett år sedan. Hon var en av "eleverna" jag hade ^ ^ Så det var lite kul :) efter ett tag drog Lena & Vicky så jag,krille och My stannade kvar eftersom vi skulle åka nattbussen hem sent.. Vi gick omkring o snackade med främmade cpfolk och köpte korv ! Efter ett tag gick vi in vid en rulltrappa och så sparka krille av sig ena dojjan i rulltrappan nästan rakt på en Afrikan som blir träffad  i skallen av skoon. När skon landade kom den tillbaka upp igen och afrikanen bara skrattade.. Det var så jävla roligt just då. hahaha.. <3 Sen träffade vi massa bekanta innan vi satte oss på bussen och åkte hem. Krille gick av i fel station och tågen hade slutat gå + inga bussar gick mera. Så han fick GÅ hem ifrån Rotebrostation till Runby... Fatta att det är sjukt jävla långt och 6+ varmt =/ Tyckte så synd om honom så höll honom sällskap i telen nästan i timmar... Jag är stolt över dig även fast du höll på att ge upp och lägga dig ner i en jävla buske..
Skulle aldrig förlåta mig själv om det hände dig ngt.. (L) Aja det var en helgalen kväll även igår, händer bara massa drama i mitt fuckade liv ! :)
Nej nu fåre räcka för idag. Lägger in ngr bilder ifrån gårdagen!
Hörs imorgon, Pussar..(klicka på bilderna för förstoring)

RSS 2.0