Sista sep

Det är mycket solvalla denna vecka. Kriteriehelg och allt.. Vem vinner? Red Hot Dynamite såklart tror jag om han är i form. Sen blir det ju spännande i Tammerfors då Maharajah startar igen mot Yield Boko. Jag tror på solklar vinst för världens häst Marre om inte Yield är ett snäpp värre denna start och marre har någon liten infektion. Jävligt spännande. Go Hultman!

Jag håller på och lagar lunch. Kalle drog nyss till sin nya ridskola Äppelviken. Han jobbar nog sent idag. Och jag min stackare som äntligen gick upp i tid och skulle släppa ut hästarna. Tror ni inte kicken till moppen pajjar? Så ja kom ingen vart. Och 4+ grader var det också.. surt som fan . Jag ska köra Komiken senare ikväll när jag vart i centrum en sväng..Nu ska jag titta igenom dom nya The Hills avsnitten, ni har väl inte missat att det börjat igen? Och Andra avenyn och Ensam mamma söker och Idol. Mycket bra program att hålla reda på nu!
Ha en bra dag :)


Hallelulja

Fan vilken helg !
Jag och Lena drog in till stan där vi mötte hennes polare Lovisa. Hon hade fixat in oss på PILOT.
Vi taggade dit och ställde oss i kö, sen gick vi in och började dricka. Jag hade förkrökat en halv vodka hemma innan vi stack in och sen slank 8 cider och 2 shots ner rätt fort kan jag säga.. Vi hade en grym kväll, träffade jätte mycket roliga människor och typ sånt folk man inte sett på år och dagar. Vi dansade och stojjade och flög runt inne på klubben.. Jag råkade hälla en hel cider över mig själv och det slutade med att ja fick stå inne på toa vid torkgrejjen för händerna ca 20 min innan jag kunde vistas utanför igen..
Det har tagit mig 2 dagar att ta igen mig efter helgen, den var helt galen ;P
Igår körde jag Komiken när Evelina red Elektra, det var mycket trevligt som vanligt. Jag har peppat Evelina lite till att ta körlicens ( hon ska doc rida Monte är tanken ). Jag lär gärna upp henne och låter henne rida mina hästar så ja hoppas att hon vill och får ta licensen !

Jag har sovit länge idag. Har blåmärken överallt eftersom ja däckade ihop på marken utanför 7 eleven i lördags när jag och Lena gick runt med några äckliga ryska killar som höll på med oss. USCH !!!! Det gjorde skit ont iaf och ja slog i höften.. Men iaf, ska käka lite snart och sen vänta på att Kalle ska hämta upp mig. Jag ska följa med honom till Brottby där han ska slå på skor på Kriströms hästar..
aja jag ska absolut bjuda på lite bilder ifrån helgen. Hoppas allt är bra med er iaf. Puss

ut!

Visst är jag snygg? Såhär ser jag ut ikväll iaf.

Någon random snubbe som är polare med Jocke ringde nyss och sa att jag skulle komma till söder. Röjj party även där och det skulle vara typ över 1000 pers där. Vi får se vad som händer och vart jag hamnar ikväll, vill vara på alla ställen samtidigt ! haha :)

 


utgång!

Igår käkade jag och Kalle på sniders. Gillar fan inte maten där av någon anledning ^^
Drack en cider till maten och blev påverkad. Ja vet, blev så chockad. Jag som typ alltid har kunnat supa alla under bordet blev riktigt påverkad av en cider. Har aldrig hänt mig förut men Kalle sa att om man dricker en del och sedan inte dricker en droppe på 2 veckor som jag nu gjort då blir det sådär. Nu får jag skärpa mig ! Sara Rosengren blir i vanliga fall påverkad efter 7-8 cider med hög alkoholhalt. Efter vi käkat drog vi och handlade och hyrde filmer.. Myskväll <3

Var och körde Komiken nu på dan. Härligt väder och glada hästar. Det gillar vi ! Ska duscha snart och välja ut kläder inför ikväll. Jag och Lena ska till premiären av klubben PILOT STHLM. Ska bli grymt kul, hoppas bara vi verkligen kommer in som Lena säger. Hon känner tydligen någon där som skrivit upp oss på gästlistan. Det är ju 20 års gräns där i vanliga fall.. Blir min kväll förstörd går jag och hänger mig jag lovar. Här ska festas!!!!!

Nej nu ska ja sätta fart. Vi hörs imorgon och som vanligt hänger kameran med tonight. Ha en bra kväll! puss..

 Sara klockan 04.30 på The Castel i cypern


7 månader

Tiden går rätt fort right? Ja märkte det igår kväll när jag satt på Gävletravet och tittade på loppen. Det var typ 5 plus grader och där sitter jag med alldeles för lite kläder. Det var ju sommar nyss? aja. Victory Speed sprang knas men knappade ändå åt sig en 6:e placering. Maffia, en super fin häst vann igen med örjan i vagnen. Dom lånade våran transport :) Kul att vara på trav, älskar det ! Det vart sent vi somnade rätt fort här hemma framför tv:n ! Träffade Mia i stallet imorse alltid lika kul att sitta där och babbla med henne :) Käkar nu lunch, köttbullar på burk har mästerkocken lagat. Tänkte få i mig marabou daim strax och titta på Idol inne på webben..
Elektra måste motioneras senare också, glömmer bort henne lite nu när Komiken är igång på riktigt..
Jaja, här bjus på min musik för dagen. Enjoy !

 Fucking good!


24 sep

Vet ni? Jag är fortfarande sjuk. Vad händer? Jag håller nog på att förvandlas till någon läskig varelse som passar in i ARKIV X. uuuh! Har fan vart sjuk i snart en och en halv månad.. vad gör man lixom?
Jag vaknade nyss typ, har fixat raviolli lunch och ska snart ta moppepoppe och åka till centrum. Måste köpa med mig lite snask till gävletravet. Älskar verkligen att åka på trav.. :)
Igår körde jag Komiken upp och ner upp och ner ungefär en timme med halsförlängare. Det tyckte han var jobbigt men det gick bra ! Han känns verkligen jätte fin och det är fruktansvärt kul!
Pratade med Lena igår i telen, hon ville dra med mig på Bandit fest ikväll men jag är nog inte ens hemma förens 11 tiden =/ Vill ut och parta på Fredag/Lördag.. aja, nog om det :)

Nu ska ja tagga! pussis..

:)

En av mina svenska favoritlåtar!

23 sep

Tack för svaret My om fåren :) hahah.. Nu vet jag det !
Igår hämtade vi bilen. Jag provkörde den och den var rätt skön faktiskt men jag har beslutat att inte köpa den sen när kalle ska sälja den. Köper en annan bil senare.. Nu har ja provkört lite olika bilar faktiskt. Caddy, en biljävel i cypern som ja inte vet märket på och annikas skåpbil, volvon och pappas förra bil en Nissan X-trail. Ska verkligen försöka fixa teoriprovet i vinter och sedan ta körkortet till sommaren. Jag vet att jag kan klara det !

Jag ska åka till stallet ikväll och köra hästarna som vanligt. Imorgon åker vi till Gävle travet. Timpa ska köra Victory Speed som btw ska säljas så jag och kalle åker med som sällskap.

GRATTIS Hultman ! Maharajah är bara bäst helt enkelt. Imponerande <3

Det var inte mycket annat här ifrån. Bjuds på lite bilder :)
 Lilla Sara

 Kalle balle

 Kalle diggar mina brillor och mössa ^^


22 sep

Gääsp. Jag är så trött jämt, fast det är skönt att ha sovit länge :) Vaknade nyss innan jag käkade lunch. Kalle stack iväg tidigt imorse för att sko och jag tittar runt på nätet. Han ska köpa en till bil i eftermiddag. Han vill nämligen inte köra runt i Caddyn av orsak innan han ska lämna in den så han köper en PORR VOLVO. haha :) Om allt går rätt till & bilen är så pass fräsch som på bilderna så tar han den och kör runt i 10 veckor innan nya bilen kommer.

Här är porrvolvon. Skulle till och med jag kunna tänka mig att köra runt i ^^ En 88:a. Sexigt !
 Glöm inte klicka på bilderna för,förstoring


Så ser den ut iaf, får se om Kalle kommer hem med en till bil sen då =)
Igår kväll körde jag Komiken och Evelina red Elektra, dom var pigga och fina. Jätte nöjd!
Elektra går som en jävla klocka med ryttare på ryggen. Hon springer hur fort som helst. I vagn så överfaller hon i galopp eller springer orent efter ett tag om det går för fort men när ja körde på med Komiken så travade hon bara. Hur fint som helst.. Monte häst skulle jag göra henne till om ja skulle ha henne kvar !

Jag har funderat på en sak, om någon kan svara på detta så lämna gärna en komentar.
Min fråga är : Det finns ju getost osv? Alltså måste det innehålla mjölk från get. Getmjölk dårå, men hur får man ut mjölken ifrån en get/får ? Mjölkar man dom? Dom har väl inga spenor? (stavning?)

 


;)

"Anonym" = LOOSER :) svagaste, äckligast, patetiska & fega jävel. Varför kommer du inte och slänger orden rätt i facet på mig istället? Jo, för du är en feg äcklig myra som ser ner på andra för att ingen tycker om dej :) Skrattar åt dig varje gång du skriver något, tar inte ens åt mig gillar bara att tracka dig därför svarar jag ! :D Du älskar mig, du avgudar mig, du ser upp till mig. Men du vet inte hur du ska få kontakt med mig därför sitter du och ägnar din tid åt att skriva anonyma komentarer. Stackare..Nu vet du exakt vad jag tänker och tycker om dig så från och med idag kommer jag trycka in en spärr som gör att alla anonyma komentarer raders automatiskt så jag slipper med dig. Så vill du mig något iframtiden får du knacka på min dörr eller namnsätta dig i fortsättningen. Patetiskt att jag ens behöver skriva såhär..XD

Här ska ni få lyssna på vad som spelas på replay i min högtalare för dagen. Enjoy !


Woow!

Min header är supersnygg nu. Jag misstänker att det är Ronja som fixat till den eftersom hon är den enda som kan mitt lösenord! tusen tack Ronja. Du är bäst på bloggdesign <3

Jag kom precis hem. Jag och Kalle Balle åkte och släppte ut mina hästar imorse och sedan begav vi oss till Volkswagen och gjorde bilaffärer. Nu har Kalle beställt nya fräscha bilen som kommer om 12 veckor. Dödsjävlaläcker.se !!! :) Kul som fan.. Han åkte precis vidare till Hultman och ja håller på och lagar till lite lunch. Det blir korv och makaroner, ska nog starta egen firma; Rosengren Mästerkocken AB. Svart lunchbufee ska jag starta.. eller inte.. =/ Blir stallet ikväll hoppas Evelina rider Elektra så Komiken får körsällskap.. Blir en lugn kväll i övrigt :) Hoppas ni har en toppen dag! Hejsvejs..


Brum Brum

Gasen i botten.

Här ser ni bilarna :) ( bilder tagna ifrån blocket.se )

 Såhär ser Kalles bil ut idag( inte kalles bil på bilden observera) Men samma Caddy och årsmodell.

Såhär ser nya bilen ut årsmodell 09 sprillans ny svart. gaaash man smälter ju..

Skillnad på hästkrafter: JA!!!

Blir kalle Steeek?: JA
Blir Sara Steeek?: JA !!

Här är det riktig sving på grejjerna. Ska man åka, ska man åka steek !

Fast såhär Steeek vill jag inte bli, han är en stekt steeekare. UHH!



Visst har jag rolig humor?

 


Watz up?

Kalle och jag har flängt runt överallt idag. Först åkte vi till en fadersikon till Kalle som bor nära Gällsta. Han hjälpte till att svetsa en brygga med massa grejjer så vi satt där och pratade ett tag. Sen åkte vi raka spåret till stallet och bytte framskor på Komiken. Nu slipper han dom där PG dojjorna, det var för klumpigt för stackarn..Nu sitter vi här och ska på middag om ett tag hos mina föräldrar. Imorgon mina vänner ska kalle byta ut sin bil mot en ny satansihelvetesjävlasnyggbiljävel. Hahah :) Förstår ni? Den är grym ! Ska fixa bild på nya bilen så ni får se hur den ser ut senare.. Igår var jag och Kalle i heroncity, käkade middag och mös tills vi tittade på Flickan som lekte med elden. Alltså, andra filmen efter Män som hatar kvinnor. Fruktansvärt bra film. SE DEN !!!!

Och ni, som fortfarade läser min blogg och skriver störda komentarer. Jag vet att det är svårt att vara svartsjuk på andra människor. Jag är så jävla snygg,sexig och får det mesta jag vill ha, men jag kan inte hjälpa er små stackare som går i gymnasiet och pantar burkar på helgerna. Sorry.. Och vill ni diskutera ytterligare så är ni välkommna till Stallgatan 13B. Välkommna :)

So long suckers ;P Puss..


Emotion



                                         ¤     I can tell you a secret, do you promise to keep it?    ¤

Svennebanan

Hej på er :)
Jag vet att min header är missbildad. Hon som fixar till min blogg har inte sin vanliga dator så allt vart sär.
Det får se ut såhär för tillfället tills hon kan fixa till den igen..
Jag håller på förfullt i tvättstugan med Kalles kläder, mysigt va?
Sen har jag tagit hand om diskmassakern, alltså ni har ingen aning om hur det kan se ut när vi varit sega och inte orkat på ett par dagar. Ser verkligen ut som en ungkarslya ! hemskt..

Ska till stallet en sväng ikväll då Lee kommer och ska titta på Komik och en av mys hästar. Komik har varit fin varje motionsrunda vi kört senaste gångerna. Jag blir så lycklig ! Igår fick Kalle hem sin bil btw, Ante käkade middag här och hjälpte oss både med det ena och det andra.. På Fredag ska jag till läkaren och göra EKG medmera, hatar läkare.. Sen blir det nog utgång på Lördag, behöver ut och släppa loss lite känner jag..

Puss Puss.

 Evelina rider Elektra uppe på ridbanan


gott & blandat

eftersom mitt förra inlägg inte var så extremt roligt kanske så tänker jag showa er lite bilder :)

 Kalle tog bild på mig när jag porrar mig under våra nya täcken. Ser ni härliga Viking Kronos ovanför sängen? På våra väggar täcker tapeten med hästar som tex: Viking Kronos, järvsöfax,Gidde Palema, triton sund,jaded och många andra.

 Kan inte leva utan !
Okej vanliga Cappuccino är också extremt gott men jag valde att pröva med daim & toblerone till och det smakar himelskt. Lite Koffein tillkommer, det skadar aldrig ;)
 Dyr flaskjävel men nyttig som fan.
BLUTSAFT innehåller massor av braiga saker. 20 milliter om dagen.
 Häst som ska auktioneras ut på kriterieauktionen. Är jävligt intresserad av denna. Om man ändå hade pengar....
Tänkte hålla ett öga på hästjäkeln iaf..
 Ytterligare en häst som intresserar mig..
 Och den här slutligen. Någon som är på att råna Swedbank nere vid väsbystation nästa vecka när tillfälle ges?


15 sep

Var i stallet i morse. Åkte sedan hem till Kalle och vi drog till centrum och käkade lunch.
Jag passade även på att köpa mitt favorit mineralsmink, som btw är cpdyrt..
Kalle åkte nyss till eskilstuna eftersom han idag ska köra lopp. Blir spännande :) Har även några andra lopp som är intressanta så jag blir bänkad framför atg-liven ikväll.
Vad kan jag mera berätta? Jag har ett jobb på g inom lager, hoppas och håller tummarna att det går vägen denna gång ! Har inte så mycket mera att berätta för er just nu.. Pussis.
 en skämt bild på mig innan stallet :P

14 sep

Ny dag. Nya tag !
Satt uppe till 06.00 i morse. Tittade ju på MTV Music Awards inatt. herregud . Såg ni va pinsamt Kanye West gjorde bort sig ? Tylor vann pris för något ja inte minns och så kommer den jäveln upp på scenen och säger i princip att hon inte var värd priset. Så när Beyonce vann pris så tog hon ut taylor på scenen och gav henne tid att tacka folk som hon inte kunde tidigare pga Kanye West. Samma sak hände för ca 2 år sedan. Otroligt "osportsligt" och oproffsionellt. skäms !

Aja det var kul att titta på iaf :) Håller på i tvättstugan nu flera timmar. Stackars Kalle lagar lunch, hans bil rasade ju igår och när bilen rasar så rasar lite av hans värld också eftersom den ingår i hans jobb. Jag,Ante och Kalle hämtade bilen igår kväll vid en parkering och bogserade hem den. Sen körde Ante oss till Seppo där vi fick låna en bil.. Ikväll ska jag köra Komiken när Evelina rider Elektra, ska bli roligt. Har ju vart sjuk så har inte haft mycket tid med hästarna senaste dagarna. Får dåligt samvete, speciellt nu när Elektra snart blir såld. Angelica som äger henne har hittat en köpare. Så när dom kommer om någon vecka så ska jag köra och rida henne så att dom får titta hur hon rör sig. Kommer bli svårt att lämna bort Elektra, men sånt är ju livet..

Kul med "lär känna oss" va? Jag vet att ni är intresserade av att veta mera om Kalle :) Jag har funderat att fotografera när kalle skor steg för steg. Så ni icke hästintresserade får se hur det går till.. Kan ju vara intressant inlägg i bloggen? aja, ha en jävligt härlig dag =) Pussar


Lär känna oss!

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Dolce & Gabbana byxor ifrån cypern. Chanel topp och två halsband.
Vad använder du just nu för skor: Vita sneeakers jävligt snygga!
Favoritfärg på kläder: svart,grön/vit även rosa.

Senaste person som

Sov i din säng:
Sover inte i "min säng" längre, sover i kalles.
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Delar aldrig en drink. Över min döda kropp säger jag bara ;)
Du gick på bio med: Kalle :) Minns inte vad vi såg doc..
Du gick på stan med: Mina partypeoples
Skällde på dig: Hmm, Kalle tror jag?

Senaste
Låt du hörde:
Timberland Feat Keri - Return the favour
Film du såg: Stormen, en serie som gick på SVT för länge sedan och som nu är film på 3 timmar.
Mat du åt: Mackor i morse. Ska snart äta middag med mina föräldrar som kommer på besök.
Kram: Kalle självklart =)
Puss: Behöver jag skriva något namn?
Fest: Hm, Räknas fest på krogen? Isåfall förra helgen !
Känslan: "trött och jag vill bli av med mitt insjuknande"
Ilska: Två dagar sedan, personligt..
Resa: I Juni då vi åkte till cypern två veckor.
Glädje: Hmm, är nog glad för det mesta.
Dröm: Drömde igår att jag skulle in till TV4 eftersom jag skulle vara med i Vem vill bli miljonär, men hittade aldrig till studion och missade hela sändningen. Klev pengarlös ut ur TV4 huset..
Boken du läste: Paris Hilton, om hennes liv.
Personen du träffade: Kalle, bor ju hos honom.
Personen du pratade i telefon med: Det var mamma
Personen du fick sms av: Zeta
Gången du åt en 7-eleven korv: Några helger sedan när vi hade varit i Kungsträdgården och kollat på The Voice.
Gången du var utomhus: Juni this year! yeah baby.
Gången du sov: I natt ganska länge. Det var skönt =)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Jadu, kan inte svara på den frågan
Saken du köpte:
Mediciner ifrån apoteket..

Om dig

Namn: Sara
Ålder: 18
Smeknamn: Sessan eller Rosen. Kallas dock inte det längre :P
Syskon: Inga, ensambarn och bortskämd :)
Sysselsättning: Träna hästarna, festa och ge min man massor av kärlek ;)
Bra egenskaper: starkt psyke, bra vän !
Dåliga egenskaper: skulle vilja ha mera självförtroende. Ställer höga krav på mig själv
Linje/klass: Ingen, behöver inte skolan
Hårfärg: blond/brunt
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 39 oftast


Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jeans Piketröja
Vad använder du just nu för skor: Svarta jumpa dojor
Favoritfärg på kläder: Mörka kläder med lite färg inslag.

Senaste person som

Sov i din säng:
Sara, så klart.
Du pratade med: Sara
Du delade en drink med: Har aldrig delat en drink ! men bjudit många :)
Du gick på bio med: Min älskling så klart.
Du gick på stan med: Älsklingen min
Skällde på dig: Sara förstås :)

Senaste
Låt du hörde:
Whisky in the jarow ( Metallica)
Film du såg: Stormen
Mat du åt: Fläskfile med underbart god Sallad till
Kram: Sara förstås, min lilla älskling.
Puss: Sara
Fest: Kommer ej ihåg
Känslan: Höst deppig
Ilska: Halal kött
Resa: Åland
Glädje: När jag kom hem och Sara hade städat och diskat, då blev jag mkt glad !
Dröm: Har många !
Boken du läste: Änglar och Demoner ( Dan Brown )
Personen du träffade: Seppo, en av mina mentorer här i livet !
Personen du pratade i telefon med: Ante, en god vän
Personen du fick sms av: En kund, hemlig info :)
Gången du åt en 7-eleven korv: Ett par veckor sedan, när jag var på stan med älsklingen min
Gången du var utomhus: Idag, är ute varje dag förstås!
Gången du sov: I natt så klart
Gången du åt middag tillsammans med din familj: På julafton

Namn: Karl Aikio
Ålder: 29
Smeknamn: Piiku Kalle, Lill Kalle
Syskon: Per,Anne,Sussana RIP,Pasi,Amanda,Frida, Alla är halv syskon.
Sysselsättning: Hovslageri
Bra egenskaper: Arbetsam,envis,uthållig,passar tider,snäll,hjälpsam
Dåliga egenskaper: Envis,elak ibland,humöret svikter ibland,morgon humöret
Linje/klass: Grundskola, 3,3 snitt betyg, Hovslagar skolan, med gdk betyg.
Hårfärg: kastanj brun
Ögonfärg: grön/brun
Skostorlek: 41


=)

Får dampryck här snart. Det har ringts på dörren i omgångar och hemtelen går på högvarv. orkar inte...

Händer inte mycket just nu. Kalle är och skor någon häst iaf och jag sov till halv 1 idag. Skönt ! Dricker cappuccino och äter en macka. Ska lägga mig i sängen snart igen... Får inte missa MTV Video Music Awards i natt, vill se lady gaga live. Hon är typ sjuk ? aja, ha en bra dag :)

 

Visst är den gullig denna reklam? :)


Sjukstugan

Har precis vaknat och är riktigt sjuk. Musklerna är helt fucked up, slem i hela halsen. Mår konstant illa osv..
Inte kul.. Så idag händer ingenting, ska ligga ner hela dagen och bara glo på tv. Kalle är och jobbar men kommer väl hem sen. Jag som förmodligen skulle ha dragit ut tonight.. aja. Jag och Kalle körde hästarna igår, det gick bra. Komik kändes fin tyckte kalle och han såg himla fin ut ! Kalle lyckades ta en jätte fin bild på mig och komik när jag ber honom ge mig en puss på komando. Hela sverige är typ sjuka nu, krya på er !

livet leker..... ibland !

Vi är tamejfan sjuka igen !  Jag hade lite halsont ett tag som sedan gick över, men eftersom jag gärna pussar på min man ofta så smittade jag över det till honom. Han var sjuk längre men gick sedan över snabbt för honom också. Och nu,  mina kära läsare är jag sjuk igen ! suuck.. Kan knappt sova pga halsont och har värk i näsan och huvudet konstant. Tur att ja inte får svininfluensa mera iaf.

Var i stallet i morse. Ante messa Kalle tidigt´på morgonen och berättade att Glädjens brunnit IGEN. Mycket igen här nu :P Ska berätta kort. Vi har en välkänd resturang här i Väsby som de flesta äter på. Dom har väldigt god mat och trevlig personal. Den brann för inte så länge sedan så dom fick bygga upp den på nytt. Jätte fint hade dom ordnat, såg otroligt fräsch ut ! Och så fick vi minsann höra av Ante att skiten brunnit igen. Ja åkte förbi dit innan ja drog till stallet och fottade lite. Stod folk överallt där och tog bilder... Så jävla tråkigt, men denna gång verkar det som om det är skadogörelse. Oklara affärer? Vetefan. Kolla bilderna under..

Senare idag när Kalle kommer hem från Melander så ska vi åka till centrum en sväng och handla lite. Jag har börjat dricka otroligt mycket Cappuccino. Hatar Kaffe men detta älskar jag, jävligt gott =) Efter det, drar vi till barkarby och handlar sängkläder. Våra ser allvarligt ruttna ut.. Ikväll måste ja köra båda pållarna.. Har ingen ork till det men vad ska man göra?

Igår drog vi till solvalla. Satt med Svante och Sussi ( tror ja hon hette) och tittade. Både Lotta och Mats var inte där =/ Kul att vara på valla, även Johan kom dit ett tag. Iceland imponerade stort, vilken fin häst Stefan har ! Tapinella gjorde också ett väldigt bra lopp i Monten, ryttaren hade ju en förmåga att gasa jävligt mycket, klart hästjäveln inte orkade ända in i mål som 1:a. Och sen drog vi till Hultmans stall där Emil skulle köra Manna i lärlingsloppet. Vi satt där och snackade lite tills det var dags för sista löpet. Manna var helskum behöver inte komentera mera än så ^^ Bild även på honom kommer under här..

Har inget mera att berätta just nu än att jag är världens lyckligaste på denna jord som är tillsammans med Karl Aikio ! Ha en trevlig dag :)

 Bild på glädjens..


 Manna ska ut


9 sep

Tycker det var jätte tråkigt att ja behövde skriva sånt inlägg som innan tidigare men det är glömt nu iaf.
Ska åka till solvalla snart, kalle håller på o fixar sig i ordning och jag är inte på världens bästa humör direkt.
Jo, det är såhär att ja skulle vilja skicka en liten hälsning till ett par f***** som bor i väsby. Ni är totalt värdelösa jävla människor. Jag är så less vissa personers beteende/attityd så ja smäller av. Jag behöver inte skriva några namn för det äre inte värt men jag blir så otroligt less bara. Du är sjuk gumman...sök hjälp !

 

Nog om det :) Behövde skriva av mig =)

Kalle ska köra Late Speed igen på Tisdag, eskilstuna spår 7. Perfekt ! Håller tummarna för det.. Har inte så mycket mera att skriva. Puss


hahahahahah

Fyfan vad patetiskt. Någon jävel har bytt lösenord eller som det så fint heter hackat sig in på min blogg.

Varför? Är det så ni känner ? Att jag ska lägga ner bloggen? Jag har aldrig tvingat någon till att läsa vad jag skriver och kommer aldrig göra det heller. Jag har startat upp denna blogg endast pga personliga anledningar, tex att jag ska kunna skriva av mig i känslomässiga stunder, att dela med mig till mina vänner av mina upplevelser osv. Den personen som gjort detta får mera än gärna kontakta mig personligen och berättar vad du stör dig på här inne. Sen behöver du inte besöka bloggen heller, klarar mig med en läsare mindre..

suck.


Överlägsna !





Ni är underbara.                                                                           Ni är otroliga

                                                Ni är obeskrivliga

Jag har alltid haft ett öga på Hultman och hans Team. Har alltid varit en stor beundrare när det gäller dom. Jag tycker att man ser mycket falskspel och backstabbing i travets anda, men så har det alltid varit och kommer förbli i alla hästsporter. Travet är hårt och ger man sig in i leken, får man leken tåla. Men en man som alltid berört mig med sitt stora leende och kämparglöd är Stefan H. Folk pratar om falskhet, överdosering,överdrivet snack, och "tillgjorda gråtattacker".  Det folket som tänker så ska sätta sig ner i soffan hemma och tänka igenom hela hans livshistoria ifrån början till slut. Det absolut enda Hultman står för och gör är att vara så mänsklig man någonsin kan vara. Är det fel? Är det fel att visa sig öppen i media och förklara för hela världen hur rörd och glad man blir av att det går bra för sig själv? Är det sånt som kallas egoism? Nej!   Jag bugar och bockar för Team Hultman, Örjan Kihlström och alla hästskötarna för deras otroliga framgångar och ni har allt rätt i världen att skryta om era jätte fina varelser ni arbetar med.
Travet borde ha flera människor som Stefan Hultman punkt slut.



Jag grät floder med tårar när Maharajah totalt krossade sina motståndare med sin otroliga styrka på Jägersro i derbyt 2009. Men glöm förfan inte i allvärlden den finfina insatsen som Marshland presterade i svensk travsport även denna dag. Marsland kom i mål som stolt 2:a ifrån spår 11, även denna häst är unik i sin klass !
Och Kredit till Björn Goop som även han kan vara ärlig och inte säga annat än att : Maharajah var helt enkelt bäst


Bilder lånade från Doktor travs blogga


sliten

Har inte partat så här hårt sedan cypern. Men gud va roligt jag hade :)
Vi var ett gäng som drog ut efter förkröket här. Första stoppet var chaplins efter det drog några hem medans jag och krille drog och träffade Emma och hennes gäng. Vi vandrade till Mango tror jag det hette? Många bra dansgolv där inne med blandad musik, doc dyrt pga många utgifter men absolut godkänt. Dit kom även Öhman,Zeta och hans polare. Så ja drog runt med alla möjliga och dansade fötterna av mig. Skorna tog död på mig efter 4 timmars dansande men musiken höll mig igång ! När det stängde drog ja o Zeta till donken eftersom krille vart utslängd. Käkade några cheeseburgare tills Ante och Kalle hämtade upp mig  i Saaben sen vare hem och sova !
Har legat utslagen i sängen hela dagen igår, inte orkat röra på mig. Mådde illa konstant osv, är inte riktigt hundra i dagsläget heller men det vare verkligen värt :) alla var snygga och vi var bäst !

Här kommer lite bilder, ( har över 200 bilder men plockade ut några ) Klicka på bilderna för,förstoring

Förkrök:
 Ölspelet taggar man verkligen till på
 Ojoj, vilka barnrumpor :D hah

 Puss på min gamla barndomsvän !
 Vi vet hur man har kul !
 Pettsson hade med sig gottigott :)

Krogdags :
 Krille,Öhman och Zeta =)

 :)
 Party on bitches !
 Me against the wall
 Någon random, jag och Emma på scenen =)
 Efter timmars dansande och fullsmockat med folk så ser man risig ut. bjuder på det !


5 sep

Kalle har många sidor, vissa bra och andra sämre.
Så här kan det se ut :

 Ja, jag förstår men jag är jätte sjuk. Ligger här brevid älsklingen med 40 graders feber och är jätte sjuk.


 Hurru din jävla dåre, du får sko din jävla häst själv. ( notera läskiga fågeln i bakgrunden ) Det är Kalles kompanjon Orvar.



 Orvar och Kalle träffades vid en mörkgränd för några år sedan. Dom började genast att göra affärer ihop och har varit vänner sedan dess. Orvar vaktar Kalles rygg vart han än går.


 

 Hej världens bästa kund ! Jag kan sko alla dagar det är bara att välja, har alltid tid för kunder som dig vettdu. Älskar din häst också han är världens finaste.



Visst är han underbar kalle ? ;) haha... Skämt åtsido.

Igår; Åkte kalle och jag till stan. Vi gick runt o mös och tog en fika på ett fint ställe. Sen drog vi hem och hyrde två filmer och tog med mat hem ifrån Tiger. Hade en jätte fin kväll ihop.. <3

Idag; smäller det ! Ska bli så jäkla kul. Kalle har åkte iväg med Ante, dom ska fiska hela dagen så då passar jag på att åka och handla lite chips och groggvirke. Sen kommer Izza lite tidigare än dom andra så vi ska umgås lite.Sen börjar kröket 4 timmar innan vi drar till stationen och tar oss till chaplins :) Ska bli grymt roligt..

Hoppas ni får en bra kväll, Puss =)


Tagg

Alla har vi nog någon gång känt en tagg i hjärtat, men man har kämpat vidare ellerhur?
Bråket igår slutade bra för er som är intresserade av mitt privatliv ^^ Så vi är sams och kärleksfulla här.
haha =) Vi har ju våra humör vi 2.. Mobilen funkar för övrigt så det är bara att ringa på nu ! Jag är verkligen grymt taggad inför imorgon. Kommer bli skit kul ! Vi blir en del folk som ska förkröka ihop och ta igen lite tid sedan drar vi hela gänget in till stan och möter några andra. Sen jävlar smäller det vettni ;D Och jag vet två brudar som kommer vara jävligt läckra. Självklart kommer det fottas..
Vaknade nyss, sov länge idag. Kalle åkte i morse och körde Victory Speed, dom håller på o trixar med balansen. Sen skulle han få massage, det behövs kan man ju säga ! Jag ska försöka få i mig lite lunch om ett tag sen ska ja vänta på att farsan kommer förbi med lite bensin. Ska åka till stallet ikväll och köra igen. Gick bra igår, Elektra skenade med mig i vagnen igår på en åker, hon tyker det är så jäkla kul att köra fullrace där. Svettig som fan vart hon efter 4 långa galopprundor. Försökte intala henne att det var endast på ängen hon får galoppera i vagn. Får se vad hon tyckte om den dealen sen :) Hörde av en kompis att hon är ute på annons nu, det känns jävligt tråkigt men jag känner inte att jag kan göra något åt det.. Blir ett sorgligt farväl av henne sen !
Efter stallet ikväll ska ja dra förbi Izza en sväng, trevligt att åka hem till henne, det var mycket länge sedan !
Har precis bränt klart partyplattorna här, grym musik vart det och räkna med att ölspelet kommer dyka upp under morgonendagen, då blir det kaos oftast. Men vem gillar kaos mera än självaste Sara Rosengren? Ingen.


jippie

Tänk vad glad man kan bli av lite shopping. ^^

Nu har jag hela min outfit klar för helgens bravader. vad tycks?

 
Köpte den här klänningen idag, underbar !

 Dom skorna till

                              och

 Mönstrade tights !

Jag är så redoooo !


arg

Jag och Kalle hade ett litet bråk i morse. Vi har så bra humör på mornarna.
Hela min dag blev förstörd pga det kan man säga.. suuck.

Inte nog med det heller när jag kom fram till stallet i morse så slutade mitt jävla simkort att fungera helt plötsligt. När jag åkte hem så funkar inte hemtelen heller, grattis ! Får inte tag på någon för tillfället, och ja som skulle ner till centrum och köpa detdär fina rosa linnet ifrån Gina. fuck fuck fuck. Ligger Kalle bakom detta? löjligt isåfall.. Ska tillbaka till stallet ikväll och köra båda, sen natta dom.. 

Igår hängde jag ju med Annika när hon flyttade Bernad. Det gick bra.. Ja körde hennes bil ifrån hennes stall med alla grejjer och hjälpte henne. Trodde ja tappat bilkörningen men jag blev mera skärpt när ja skulle köra ensam och det gick hur bra som helst. Fick lite självförtroende där :) haha.. Annika köpte cigg,glass och godis till mig, så himla gulligt som tack för hjälpen.
Åååh vad jag är taggad inför Lördag...


Annikas dotter Ida leker vid stallet där Bernad skulle flyttas ifrån.. 


 Bernad i sin nya box,
 Bernis & Annika :)

<3

Jag har inte bara en man i mitt liv. Sorry kalle.

Komik, är bland det bästa som hänt mig verkligen. Kommer aldrig göra mig av med honom !

Ska ut o köra båda ikväll, nu strax ska ja ner till centrum och fixa helgens förkrök och träffa några gamla vänner :) Igår motionerade jag och Kalle runt nästan hela jävla väsby, långt som fan gick vi iaf och den där abronicen ni vet? Bältet med ström? Jag gick powerwalk med den på och när jag kom hem och skulle ta av mig den så hade ja fått en blåmärke? höö? Snacka om träning..

 


mina älsklingar !

Ska behandla dom som mina barn ! äntligen..


Changes

Tittade igenom mina bilder ifrån bloggen sedan väldigt lång tid tillbaka. Tänkte visa er, rätt kul att titta på :)
( klicka på bilderna för, förstoring)

 Länge sedan, bilden tagen på min gamla baksida i Grimsta.
 Ändrig av hårfärg, keps på huvudet och ljust läppglans. Det var tider de ^^

 Ändrig av hårfärg igen, lite tuffare stil. Haha och röker självklart..
 Ändring av hårfärg. Jag borde bli frissör? Då vare djurgårdsmatcher och starkcider som gällde :) 
 Goda tider, mycket spyor och sår.
Var alltid bland vänner.
 
Fina flickor både röker,snusar och super. haha.. underbart !
 Första arbetsdagen


Det var den tiden. Och så tittar vi på dagens bilder..

 Provhytt på New Yorker, visst ser man lite äldre ut? :P
 Martin och jag på chaplins

 Me :D


kuljul

Längtar som fan till helgen. Kommer bli superkul :D
Vi är ett stort gäng på ca 11 pers som ska in till chaplins och festa.. Det som är mest intressant av det hela är att det är människor som jag umgicks mycket med förr men som jag inte haft chans till att träffa på senare tid.
Jag har en stor familj <3
Blandannat är det en tjej vid namn Izabelle. Vi är gamla barndomskompisar och började i samma klass i 6:an, vi vart genast bra vänner och muppade oss ihop genom högstadiet :) Sen förlorade vi kontakten och vänskapen under en längre tid pga bråk osv men nu har vi tagit oss i kragen och återupptagit kontakten så jag ser verkligen fram imot det !

I morse var jag och släppte ut pållarna. Fick ett jobb förslag ifrån Agnes om att jobba extra på Swartlings Ridskola på helger men jag tackade nej. Har nog med hästar i mitt liv känner jag, är inte heller så intresserad av att jobba under helgerna.. Nu sitter jag här, ska försöka få i mig något att äta innan jag tar en sväng ner till centrum och möter mamsen. Jag ska köpa ett par dödsläckra skor som jag ska ha i helgen, är så jävla kär i dom. haha..
Ni ska få se bild senare ! Sen blir det inte så mycket annat som händer idag, ska ta det lugnt ikväll bara.

Imorgon blir det till att hämta sprit ;) mohah.

Ha en bra dag :)


Jag och Izabelle  08 den 22 mars. Ja ni ser ju datumet. Fan vad man har förändrats under den korta tiden.

Fjortisaktig bild ^^ hah..


RSS 2.0