Men ojdå!:O

Nu ska ni få höra om min natt.

30 oktober:
Allting är kaos hemma. Blir värsta fajten. Jag drar sönder flera saker i köket och drar ut o letar fimpar. haha
Mina föräldrar kommer hem och det blir ännu värre. My kör mig hem till Krille där ja dricker lite Aquatini medans grabben försöker lugna ner mig. Bäst som han är köper han ett paket cigg åt mig, ja röker upp som en jävla haschtomte.com .
Men iaf, sen blir det ren kaos med Jansson. Vi tjaffsar och han fittar sig <3 .. Sen går jag in på bdb, där en viss slyyna skrivit massa skit och jag blir ännu mera uppjagad. Har verkligen mordtankar om den bruden seriöst, ja skriver ett inlägg tillbaka och njuter av stunden. Sen messar Buddha o ber mig lägga ner, jag messar tilbaka att han kan säga åt sin horiga brud att lägga ner. Jag ger tillbaka vad jag får lixom, utan tvekan ! Vill hon ha krig så är det upp till henne, jag har inga fördomar mot dom egentligen men fukkar hon mot mig, ger ja tillbaka. Thats it !
Min puls är skyhög och krille bäddar ner mig i sin soffa och tar hand om mig... Efter ett tag kommer My och plockar upp mig och vi drar till stallet. Helt okej vare där ute för engångskull ! Drar sedan tillbaka till krille.. Jag knackar & knackar o knackar, ingen öppnar dörren. Tillslut kommer hans farsa och hans brud och släpper in mig. Dom vet inte heller vart grabben är... Efter en halv timme kommer Krille innanför dörren helt totalt loost ! :O Jag misstänker att han druckit, han säger att han inte gjort det.
Tanken var att jag skulle slagga där men det gick inte sååå, jag fick ideen att tagga till donken o käka eftersom Krille hade kuponger. Vi börjar gå mot stationen i SPÖREGN, jag får fetaste skavsåren och hoppar fram som en stucken gris i Runby. Sen kommer vi fram, och precis på sekunden missar vi bussjäveln och får vänta en timme. Vi försöker göra upp en eld med misslyckas.. Jag tar av mig skon och spanar mitt skav, helvete va de såg ut. Plötsligt ska jag leka påhittig och tar upp sminkborttagnings servetter, sätter på hälen. De lossnar, sen hittade jag nikotin plåster som ja sätter på såret.
Snacka om rätt ut i blodet.. Sen kommer bussen och vi drar till donken.
Vi käkar, sen planerade vi att ta sista 533 där ifrån. Grejjen var ju den att den inte gick den vägen på vardagsnätter..
De blir turktjaffs vid donken och dom som står i luckorna blir hotade... Vi sticker där ifrån, och väntar på bussen 40 min.
Ingen buss kom, vi väntade en timme till.. Ingen buss kom. Då gick vi över till andra sidan och väntade på stationsbussen, den kom inte. Sen väntade vi lite till och den kom inte heller. Då jäävlar small det i skallen på oss :D

Sen var ni nöjda och kände att vi protesterat mott nattbussarna hos SL och gick till en annan busshållsplats en bit ifrån Lindas. Den bussen väntade vi på , men kom icke sa nicke.
Då gick vi tillbaka och drog till Ok macken där vi drack vatten och köpte lite Choklad för att få energi.. Sen bestämde vi oss för att gå hem. suuck. Vi frågade snubben på macken och han sa att bussarna slutat gå helt.. Vi vände på klacken och gick åt varsitt håll. Byxorna var dygnsura och stört tunga, jackan genomblöt och händerna frusna, ciggen förstördes av regnet så det var bara o skita i allt. Traskade hem, gick innanför dörren och spanade på klockan som var runt 03.30.

Jag somnade fort i natt med andra ord ! Somnade vid 5 tiden och gick upp 07.00. Drog med My för att fixa hos hästarna, då det är party hos Krille the man. eller party & party. Vi ska köra öl spelet och kolla skräckfilmer :]
Så de blir systembolaget om allt går vägen idag vilket ja hoppas på !

Hoppas ni får en trevlig Halloween, ska försöka ta bilder om ja hittar batterier ! Sköt om er ! Pussar från lilla mig..

Hallojsan på ersan

Hej på er !
Sorry för dålig uppdatering igen. Denna gång har jag ngt bra o skylla på iaf. Mitt internet typ bara la av stenhårt men nu funkar det igen. Så vad händer? Joo;
Jag har motionerat varje dag (förutom igår) jätte långt. Skit stolt ! Och jag har pluggat flera timmar om dagen.. haha ja vet att ni inte tro på det men det är sant. Jag är tvungen att plugga igen 4 veckors plugg på 3 dagar. Ja ni läste rätt, TRE DAGAR! Igår var jag i stallet en kortis, kändes som om ja inte vart där på skit länge och sedan kastade jag mig in i en annan bil och drog till botkyrka och kollade på hockey <3 Väsby vann!
Idag; ska ja ta ledigt ifrån pluggandet på dan och spara det till ikväll..Sen ska ja till stallet en sväng sen vet ja inte vad som händer. Behöver röra på mig känner jag också så vi får se..
Jusste, sen ska ja åka och provköra en pålle snart. Har inte bestämt datum ännu så vi får se :)
I stallet är det lika dåligt som vanligt, med andra ord inget är förändrat ! bläää...

Aja skriver ikväll ! Vi hörs.. Puss

:]

Har gått ifrån Grimsta-rotebro-norrviken-rotebro-grimsta.
Imponerande? Jag & My har verkligen börjat gå på allvar asså, bränner massor av kalorier..
Häärligt faktiskt..

Idag har ja inte gjort så jätte mkt. Shoppade i stan hela dagen tsm med My,krille o jansson.
Köpte 2 par skor och en klädesplagg på gina. Tänkte fota imorn så ni får se :]
Ska in och köpa ett par byxor + en tröja igen snart tror ja...
Nu på kvällen har ja bara vandrat runt och nyss käkade ja en toast... ska strax sova, är skit trött ! gääsp.

Imorgon ska ja väl sova ut, försöka skicka iväg mitt playstation jag har sålt på blocket och ha serie maraton hemma hos mig med chips & cola... mysigt !

Dessutom är jag på g med mitt ex igen, vi funderar på ett försök till då det fortfarande hettar till mellan oss. Hah <3

Hörs imorn. Puss på er !

Gör mig på glatt humör!


Party like a rockstar

Hej hurrni !;D
Allt bra med er? Jag mår helt okej är "äntligen" hemma. Igår vart de fett med strul, killen som vi skulle hämta drickan av kom inte osv. Vi försenade oss med att åka till Hallstavik men tillslut kom vi iväg. När My och jag drar mot tunnelbana i all hast och skit brottom så stannar biljettnissen upp My o ba : Vart sak du åka? My: Danderyd. Biljettnissen: Är du sjuk? och ger henne en störd blick. haha... Sen fattade vi inte vart vi skulle o vimlade bort oss men tillslut hoppade vi på rätt tåg. Hoppade av vid Tekniska och hoppade på en buss mot Norrtälje. Den bussen var skit mysig att åka så sent och tog typ 1 timme att åka med. Sen hoppade vi av I Norr & bytte buss mot en annan som tog mera än en timme att åka.. Vi vart mörkrädda som fan när vi bara såg kossor,kyrkor och gamla Ica butiker där skyltarna håller på att lossna lixom.. Mitt ute i ingenstans.. !! Efter mkt om & men så kommer vi fram. Går av bussen och ba : :O ? Va detta ett skämt? Inte en människa syntes till, bara en stor lång jävla bro och massa bilar. Ingen mack var öppen, INGENTING! Vi såg precis ut som Paris & Nicole i The Simple Life, skojja inte ! Vi började gå över bron där vi skulle möta upp min syrra halva vägen men ingen kom.
Så, när vi gått över brojäveln ställer jag mig rakt upp o ner och ba: Hoh, vart är festen? Haha.
Efter att många hårstrån rest sig på armen kom Jessica och en brud. Det visade sig vara hennes killes syrra.. Hon va trevlig ! Vi gick till lägenheten ( en 1:a) och hälsade på alla... När ja klev innanför dörren trodde jag att ja besökt en skolåda. Jag skulle inte ens kunna bo alone i en 1:a , sjukt trångt !

Kvällen drog igång då Jessica lagt ut pengar till våran dricka. Alla drack o drack o drack..
Vi lirade öl spelet ca 24586 gånger och folk totalt gjorde bort sig! OMFG , säger ja bara. Hel sjukt..
Det var blod,svett & tårar på högsta nivå. Som vanligt slängde ja glasflaskor, skrek o gormade. Folk lekte med varandra olovligt och bakom ryggen men helvete va kul vi hade. Jag kände att ja verkligen behövde komma ifrån Stockholm ett tag.

Idag;
Vaknade upp flera gånger under natten, mådde så sjukt jävla illa efter 10 Aquatini, massa vitt vin och grogg.
Allting snurrade, jaa ni vet vanlig bakfylla ! ;D Under dan käkade ja kebab och sedan vare en lång resa hem igen men doc mycket skön! Buss till Norrtälje, byte av buss och sen buss till Tekniska. Ifrån tekniska åkte vi roslagsbanan till vallentuna där vi vart hämtade och taggade dirre till stallet..
Jag förstår faktiskt varför folk snackar skit om Gällsta, förr hade ja försvarat det men nu bryr ja mig inte.
Det är vissa personer som verkligen bara är ute efter att förstöra för andra, det är så tråkigt att det ska vara så..
Inte konstigt att man blir psykstörd? Och ja vet att folk klagar på vad ja skriver i min blogg men fuckoff! Ingen har tvingat er att läsa och dessutom gör jag inget som helst fel heller. Jag sätter aldrig ut ngns för+efternamn, det mina kära vänner är olagligt. Jag är en brud men en jävla attityd eller som min psykolog säger: Sara, du är en riktig krigare!

Thats damn right !

Jag vill tacka en underbar vän till mig som verkligen försöker, stöttar o hjälper till.
Utan dig skulle ja nog inte klara mig så bra. Vill att du tar åt dig av detta, du är bäst baby!
Fatta va kända vi kommer bli när kameran är köpt ;) Alla skulle behöva ngn som My Freij <3

Bilder från igår kommer senare ikväll eller imorgon. Hörs senare ! :)

Byebye!

Nu sticker jag ! Bye bye råtthåla ! Gotyaa..
(bild ifrån krök i Onsdags)

Fullspäckat schema

Sorry för dålig uppdatering.
Har spenderat massvis med timmar på ATG kliniken idag med hästen. Helvete säger ja bara..
Först böjde dom, då haltade han i princip på alla ben. Sen sprutade dom 3 ben, sen rötgen i hals och ben. Sen tog dom blodtester, sen sprutade dom 2 ben och så fick han en vaccination. Sen fick ja rida Komik i en ridvolt på små och stora volter två gånger.. Sen kollade Kiropraktorn på honom. Dom såg inget på röntgen men misstänker att ngt trycker i halsen som inte visar sig på bilderna eftersom bakpartiet på hästen är onormalt. De sprutade tusenlappat åt alla håll o kanter, tur att man har försäkrad häst. Åkte in 08.30 och kom hem nu. 13.26 ! Nu är det tre veckors vila som gäller, och skrittas 15min gånger 2 per dag. Sen ska vi in igen på återbesök, blodresultaten kommer om ungefär en vecka men på återbesöket blire böja igen och ny vaccination eftersom min vetrinär har klantat till det i papprerna.. Stackars häst..
Tyckte så synd om honom <3
Han vart väldigt populär ¨på kliniken iaf ^ ^
 
Nu om ett tag ska ja börja göra mig i ordning för att bege mig till stan där ja ska möta upp Jansson.
Vi hämtar drickan och sen blir det tunnelbana till Danderyd, där vi hoppar på en buss till Hallstavik( 2 timmar lång).
Sen blire supa hela natten och hem imorn på dan för att rida Mickans häst och dra en sko på komik.
Och äventuellt åka till Gimo(utanför uppsala) till Mormor, hur ska man hinna med allt ?
Sitter just nu o käkar en snabblunch.. vi hörs imorgon Pussar på er <3

Alkis varning

Jaha så vart det ändrade planer. Party 3 gånger denna vecka..
Skulle ju dragit till Hallstavik men det vart knas med syrran o hennes bil så vi gjorde upp andra planer..
Jag,Krille & My krökade gärnet idag på dan, söp fram till 15.30 ungefär.. Sen drog ja o My till stan o käkade middag och ja köpte min älskade mössa. ÄNTLIGEN!!!
Sen imorn drar vi in till stan och hämtar dricka ifrån Jansson ... 13 Aquatini + 8 bacardi <3 sen drar vi o super gärnet igen.. Och sen på Lördag sticker vi till Jessica där vi har en liter vodka som väntar... oj oj oj värstingar! haha.. ibland behöver man slappna av... Härliga tider ^^ aja, kan inte skriva mera för nu ska sara ut och igen.
Det är tredje dagen på rak som vi går långt nu ... asskönt.. Hörs senare eller imorn ! Pussar på er <3

Skillat

Yeah. Its party time..
Sitter här & käkar lunch. Ska strax bränna ner en film (försöka) som jag, my & krille ska spana tsm med vitt vin.
After filmen blir det högsta volym och bira fram till klockan 16.30. Då drar vi oss mot systemet där 13st Aquatini väntar!
Sen blire HALLSTAVIK here we fucking come ! <3 Sköönt..
Kameran tas med, självklart måste vi fotta lite skööna glidarbilder ;D mohaha...

Uppdatering:
Rökning:
Det går framåt har snart inte rökt på en vecka. Vilka framsteg! Beräknade att om jag håller detta så ska jag vara helt oberoende och rökfri inom en månad nu.. Där imot har jag gått till beroende av nikotinfritt snus.. haha
Knäskada:
Går även framåt. Knät är fortfarande svullet men känns inte lika mycket längre. Härliga tabletter man käkar också..

När jag & My kommer hem ifrån Hallstavik så blir det stallet direkt ! Lär ju vara sjukt sliten..
Det tar mera än 2 timmar att åka hem.. aja de blir nog bra!

Skriver ikväll om jag får låna en data annars hörs vi ! Sköt om er.. Pussar

ajajaj!

Har precis kommit hem. Jag och My har gått ca 2.5-3 mil ikväll.
Bra jobbat sara! Med knäskada o allt.. =/  Känner verkligen hur knät exploderar snart...
Ska upp o morgonfodra med My imorn, sen blir paaarty hela dagen låååååång .
Hörs imorn, sov sött <3

fyfan asså

Ja skämms riktigt hårt. Sprang ni omkring på månen eller? Kunde förfan inte ens stå upp. Jävla skam! Jag talar förståss om hif-dif. vill inte prata mera om det..
Riktigt förbannad... aja.. ikväll har ja gått ca 2 timmar med my, de va mysigt. Träffade shoppe nu inatt också en sväng.
Imorn blire till att gå upp "tidigt" haha, typ 10.00 men iaf, ska in till solvalla och köpa dojjor till pållen. Sen ut till stallet o fixa för på kvällen ska ja in och se allsvensk hockey. AIK-LIF. Är hatiskt mot båda lagen i princip men älskar ju hockey så vaffan ^ ^ aja, goonatt på er ! pussar 

Hejhå!

Hej alla goa & glada. Här sitter jag och sjunger med i massa sånger. Kanske singing bee vore ngt?
Haha ne nu räcker det med fame. Drömde värsta drömmen, fan va besviken ja vart när ja vaknade :P
Drömde att jag skulle regissera(stavning) en show med massa amatör dansare. Showen var skit stor och jag skulle fixa ihop 7-8 låtar som sedan en polare till mig ifrån The Voice ( enbart dröm) skulle kladda ihop sen. Haha.. det var sjukt kul.
Sedan när showen var i stortsett klar och det var dagen innan showdag så drog jag o ngr arbetskolegor ut på krogen.
Vi hittade en krog som såg ut vara ifrån 70-80 talet, satte oss ner och sen kom en kärring in med röda kläder och frågade vad vi skulle ha. Jag tog en cider, här serverades inga jävla 4,5: or. Haha det var 7,0:or som gällde. Inte nog med det, det var 1 liters flaskor man skulle dricka direkt ur. Glasen var bara o glömma ^^ Och de bästa av allt, dom kostade 12 spänn.
hahahahah. Dream on Sara lixom !

Idag ska jag ut & gå en sväng med my om allt går enligt planerna, sen blire stallet senare när farsan kommit hem.
Och sist men inte minst så ska djurgården krossa bajen ikväll, håll tummarna !
Hörs ikväll ! Pussar

Gokväll!

Hoppas allt är bra med mina små läsare! Jag har precis glott Andra Avenyn avsnitten på web tv. Lika jävla bra som vanligt.. Funderar på att gå upp snart & läsa att älska som en porrstjärna. Alla är fett tråkiga på msn, konstigt klockan tio i 1 en söndag nattt lixom :P
Imorgon är det bajen-dif som gäller. Plockar vi dom inte, skämms jag ihjäl. Blir till att se matchen hemma pga knät och no money ^ ^ ska väl hinna med stallet imellanåt också.. Faan va ja längtar till Onsdag, ska bli så skönt o lämna hålan ett tag ! Minns ni att jag skrivit mycket om en viss Jansson, ? Han har blogg som ni gärna får besöka.. Hans första inlägg är bland det finaste jag läst i historian; http://praxacyn.blogg.se/
Hörs imorgon!

Söndag 19 okt


Godmorgon! Solen skiner & fåglarna kvittrar, kan inte bli bättre.
Ska strax åka ut till stallet och köra Thellus. Efter that blir det hockeytime, vilda väsby <3
Igår kväll tittade jag och My på nattfilm, när mörkret faller. Har sett den förrut, sjukt bra film btw!!!!!
Asså kan ni fatta hur less jag är på singellivet ? Jag börjar få en ensamsarapanikångestattack!
Måste hitta ett offer, ja måååååååste hitta ett offer. Det låter så jävla tragiskt men det är precis så tragiskt i verkligheten som det faktiskt låter. Ni vet... Jusste, skönt att Kenza vann årets blogg eller hur ? SÅ ska de låta !!
Ska käka upp min macka nu, hörs ikväll! Ha en bra dag. Pussar <3

Lika barn leka bäst

Är faktiskt på bra humör idag. Gick upp tidigt och körde häst med My. Sen har ja haft värsta slappdagen ever !
Jag är "pappa ledig" ett tag nu, min farsa har dragit till Kolmården på ngn b variant av fångarna på fortet.
Ska till stallet igen om ett tag :] Kommer nog somna fort ikväll. Nu hurrni ska ni få höra. Ni vet mina planer på att skaffa russ o ha på foder under nästa tävlingssesong? Det är lite glömt nu, saknar att kunna rida ordentligt bland annat så har nu börjat titta efter varmblod att leasa ett tag, som jag då ska köra o rida. Har faktiskt hittat perfekta hästen redan som står i södertälje, får med all utrustning osv. Hela texten är så jävla perfekt, till & med morsan vart intresserad. Vi har redan mailat på den, får hålla tummarna att den finns kvar bara. Den ska utlesas ett år..Då kan jag satsa på ett russ nästa tävlingssesong och verkligen jobba med Komik & pressa upp honom på bra tider. Så blir det väl köp av russ sesongen efter det..aja nog snackat om det!
igår natt kunde jag inte sova, men så såg jag en bok i hyllan som tittade sorgset på mig. Jag gick fram & plockade upp den. Jag, läsa böcker nu för tiden är som att se en skata sjunga Charlotte Perellis låt Hero baklänges. Men jag började läsa & förihelvetesjävlajulkuk va bra den är ! Jag är helt förälskad, läste & läste & läste ! Ni måste bara sätta klorna i den !
Hörs imorgon , Pussar
( sån sjukt bra bok)


Ojoj då


Gårdagen är inte ens värt att nämna. Vill bara be alla om ursäkt.
Sov ganska länge idag, läste lite psykologi och försökte njuta av dagen.
Massor av halicinationer hade jag under dan(ursäkta stavningen)... najjs price. Sen var jag i stallet o mysade runt lite.
Nu sitter jag bara & njuter av ostbågar & Polly Hazel/coconut. Så jäändrans gott !!!
Nu har vi äntligen fått kliniktid åt hästen, e så less på o träna en oren häst. trisst..  Nu är det fan inte lång tid kvar innan jag fyller år. Tiden går ju sjukt fort asså. Här om dagen langade jag en komentar , dagen jag sa detta på var Torsdag :
FAAAN det är aldrig helg, idag är de lixom tisdag. Min omgivning ba: WHAAT? Haha snacka om 0 koll !
För er som undrar så fyller ja 18 den 1 feb. Jag fick ett samtal av min kära storesyster (jessica) som har flyttat ifrån sthlm till hallstavik. På Onsdag drar jag ner o super hos henne ett tag, ska bli kul o se hennes nya lägenhet och träffa hennes pojkvän. Älskar & saknar dig gumman <3 Here I come! aja, Jusste innan jag avslutar detta så måste ja bara berätta att ja verkligen hittat en sån jävla bra låt. Diggar inte bandet Nickelback men låten, den   .... ehm     aa den får mig att fälla tårar, ni vet när en låt är så pass bra att håret reser sig på armarna? Så jävla mkt tycker jag om den här låten :

Its just a game

Falska fittor hela högen..

DEN ÄR GRYYYYYM!


Vilken härlig dag!

Trallalllaaaaa !! Tror jag steg upp på rätt sida idag :] Känner mig pigg och glaaad som en kexchocklad!!
Även fast de småduggar typ så sitter jag här med ett leende på läpparna... Dricker pucko gör ja också !
Man är vad man äter, med andra ord. Gick upp halv 12 idag, dunkade musik och väntade på my.
Sen drog vi till centrum där ja shoppade lite smink och ansiktsmasker..Sen förbi donken och dirre till stallet.
Nu sitter jag här och ska väl åka ut igen om ca 2 timmar. Bara så ni vet om ja håller mig hela dagen idag, så har ja inte rört en cigg på 3 dagar. Jag känner ett smått sug som jag kan hantera, det är fan inte lätt ! Heja heja!

Ikväll ska ja väl ta de lugnt hemma och titta efter ngn bra film typ... Vi hörs senare ikväll!
Btw, HEJA kenza i blog awards  !

Pannkaka


Är rätt gott faktiskt, en av favoriträtterna i skolan minns jag.
Just nu brukar ja mera jämnföra mitt liv med en bränd pannkaka. Fråga mig inte hur ? Sorry, mina pillz som spökar lite ;)
Inatt vaknade ja flera gånger, drömde massa skumma mardrömmar. Men sov ändå rätt najjs.. Krille kom hit på dan, vi glodde film och snackade. Sen taggade ja till stallet, där det var halv kaos. När ja drog hem käkade jag Kycklig,ris & Currysås. Till efterrätt( som ja aldrig äter typ) Kladd Fucking Kaka! <3 Ska försöka tanka ner ngn film tänkte ja ... Känner mig rätt så pigg ! Hör imorgon, lovar lägga in bilden på mig, My & Lazee så fort ja får den ! & tusen tack till alla mina läsare, skulle inte vara lika roligt att skriva blogg om ja inte visste att folk läser den <3<3

Värdelöst

Allting är totalt värdelöst. Är så jävla less. Vet att jag sagt det flera gånger & för att ni verkligen ska förstå varför mitt liv suger så hårt så ska jag göra en slags karta här med alla fel & problem som ständigt kommer & går.

* Efter med pluggandet:
Jag skulle satt igång och pluggat för flera veckor sedan. Jag var grymt taggad, men är helt efter nu istället.
Nu riskerar jag att få varningar och bli av med den lilla summan pengar jag får varje månad.
* Skada i knät:
Som ni vet har jag världens skada i knät och kan knappt gå. Att ta sig till bilen tar en evighet.
*Rykten & skitsnack:
Förekommer överfucking allt hela tiden. Hemma,stallet, gården. Ni är så jävla patetiska. Tror inte att folk hör..
*Hästens skada:
Hästen har som ni vet en skada i benet, han springer knappt överhuvudtaget. Och idag fick han stå inne halva dagen för att han fått i sig för mycket gräs. Han var kokhet i hovarna & extremt flåsig. Fick ut o jogga honom 1.5 mil,sprutade i baken på honom.. stackarn =/
*Röksugen:
Jag har ett sådant jävla humör . Är så jävla röksugen/ snussugen att jag är berädd att döda ngn, helt seriöst.
* Folk vägrar lyssna:
Man kan återupprepa en mening men 5 min senare får man säga exakt likadant 10 gånger till. Och har jag en åsikt så står jag fast vid den. Jag ändrar inte på mig för eran skull, men ni är så otroligt sega att ni inte fattar. Börja lyssna förhelvte !!!!
*Behöver pengar:
Jag spenderar ca 400-500 kr i månaden till alkohol. Sen köper jag inget mera. Har inga pengar & är extremt fattig.
*Bråk & Tjaffs:
Jag hamnar alltid imellan er som bråkar. Förväntas välja sida men jag stenvägrar. Jag orkar inte lösa andras problem hela tiden. Jag har nog med mina egna. Kan alla inte bara komma överens?
*Alkoholen:
Dricker vardagar & helger. Visserligen behöver ja inte supa mig full , men vill alltid ha ett glas då & då. Måste börja ta det lugnt på allvar nu när folk börjat snacka om mina alkoholvanor..
* Höga krav:
Jag ställer alltid så höga krav på mig själv & även andra gör det. När jag inte lyckas uppfylla dessa krav sjunker jag bara.
* Ny häst i dec:
Som jag skrivit förrut så skulle vi åkt ner och hämtat en ny ponnytravare på Axevalla helgen den 13-14 dec. Jag har mejlat med ägaren i månader nu om detta och sen plötsligt slutade hon höra av sig. Igår fick jag ett mejl att hon lämnat ifrån sig hästen på annat håll, utan att säga till mig. Riktigt taskigt gjort... alla planer stupade rätt i backen!
* Mamma/jobb:
Fick reda på att vi får dra in på lite saker varje månad nu framöver. Har mamma riktig otur får hon avgå sitt jobb pga företaget inte går bra längre..
*Killar:
Visst är det charmigt att ha massor av killar runt om sig? NEJ. Jag tycker detta inte är en dans på rosor längre. Alla drar, skriker och sliter i mig. Jag hatar att neka folk eller svika dom, och mår skit av det. Därför försöker jag verkligen göra som alla vill. Oftast slutar det i kaos och mitt psyke pallar bara inte med allting samtidigt..
*Sömnproblem:
Det tar alltid en sån jävla tid för mig att somna. Och när jag väl gör det så vaknar jag upp flera gånger under natten..
*Mat:
Jag äter 1 gång om dagen. När jag äter mycket blir ja spyfärdig.
* Ny mobil:
Jag vann en ny mobil. Skit glad, precis vad jag behövde. Ingenting fungerar typ.. Telefonen i sig är utmärkt, men alla extragrejjer som är till måste fungera för att sedan kunna avvända telefonen... BLÄÄÄ
* Tjatande föräldrar:
Jag stänger av hela hjärnan när folk tjatar på mig.. jag blir aggro som fan men ändå ger dom sig inte?
Ni vet faktiskt inte alltid mitt bästa, sluta bara upp!

Jag vill bara komma här ifrån ett tag. Att åka och jobba i USA över vintern hade varit så jävla perfekt.
Dags att bryta cirkeln!

Godermorgon!?


Idag har jag sovit länge. Vaknade för ca 5 min sedan.. Fast det kaske är bra när man är skadad?
Kvällen igår var craaazy shiit. Jag & My åkte till det där huset där alla radiokanaler ligger till. Mötte upp de andra vinnarna, och sen vart vi hämtade av ena radio snubben. Vi åkte upp till The Voice och satte oss i en najjs färgglad hörna.
Tillslut kom Lazee och satte sig i mitten, då fick vi ställa massa frågor osv. På bordet i mitten fanns det tusentals flaskor läsk, chips med mera. Sen fick vi alla hans nya cd, och så signerade han självklart framsidan. På min stod det :
Till Söta Sara (Krya på dig) / Lazee . Sen vare lite slapp och fotografi tagningar mot en rosa stor vägg. Där han frågade om min skada o tyckte lite lagom synd om mig. Lägger upp bild här sen :] Sen vare dags för radioprat !
Vinnarna delades upp i två grupper, min grupp gick först. Då gick vi in i the voice studion som ni säkert sett på tv?
Hur mysig som helst, skojja inte ! Det var typ jag och två andra som snackade av gruppen bara ^ ^ Vi ställde frågor osv..
Sen tilbaka till soffgrupperna, slappade där och sen vart de kramkalas :) Jag fick min nya mobiltelefon också. Är så otroligt kär i den ! Såååå grym :D Det var en kul kväll... Som slutade med att jag & My drog o handlade mat på donken och sen raka vägen hem till mig och glo Färjan på kanal5. 

Idag ska ja chilla här & ta mig ut en sväng till stallet. Saknar mina pållar <3 

Ha en trevlig dag. Fint väder btw! >Pussar  

Ska man skratta eller gråta?


Andra avsnittet spelades in igår. Det var nog det häftigaste jag vart med om. Så otroligt jäävla kul!
Det är verkligen helt jäävla gaaaalet ;D Avslöjjar fortfarande inte vad jag hade roll som, men ja sprang jädrans massor.
Dessvärre råkade jag ut för en olycka. I ett klipp står vi i en "betong, sten" trappa. Någon råkade knuffa till mig och ja stupade rätt ner med knät före i backen, ca 4-5 trappsteg upp. Det jag landade på är kullersten som finns inne i stan.
Jag fick bajsont i knät men fortsatte iaf, sprang massor osv. När jag sen kom hem till Väsby började ja verkligen känna av knät men stuntade i varningssignalerna. Åkte till ishallen och när ja satt ner ett tag, fick jag en sån otrolig smärta, så fort ja ställde mig upp vek sig benen. Tappade känsel i foten osv. Allting började snurra och ja kallsvettades. Mådde mera illa än efter en röjjnatt med supande, tro mig! Det tog en halv timme för mig att ta mig ut från ishallen, ja skrek och grät när ja gick ner för alla trappor. Folk kom fram o frågade vad som pågick men pappa sa snällt åt dom. Sen vare bara in i bilen o hämta mamma. Väl inne på akuten misstänkte dom direkt en fraktur, jag fick massor med smärtstillande.
Sen upptäckte dom att blod samlade sig i knät, jag hade alltså fått en riktigt kraftig blödning. Mera smärtstillande, ett cp bandage och kryckor 2-3 veckor. Jag låg inne på akuten, där dom tog hand om mig ca 6 timmar. Det var verkligen hemskt.. Jag kan knappt gå med kryckorna med mig heller, kan inte köra häst. Kan ingenting. Känns som jordens undergång för mig... Det värsta av allt är att jag kanske missar nästa inspelning som är om två veckor på Lördagen.
Det får inte vara så.

Idag ska jag bara sitta & glo. Min blogg kommer nog inte vara så jätte intressant de senaste veckorna som kommer.
Men ska försöka att komma på ngt o skriva iaf. Igår när ja låg halvhög på akuten upprepade jag hela tiden: Meeeen jag som har så jävla mkt och göra imorgon. Idag skulle jag ha blonderat mig hos favorit frissan i stan klockan 1 & jag ska in till The Voice studion och träffa Lazee. Jag har gett mig faaan på att släpa mig in med kryckor och vara där iaf, detta är en chans man får 1 gång i livet lixom. Tänker inte missa det... Frissan kan vänta ett tag även fast jag ser förjävlig ut i håret..

Ska försöka få i mig ngt att äta, sen kolla repris på Ensam mamma söker. Ni som vill får gärna komma och hälsa på mig. Kommer bli rätt ensamt och tråkigt.. Sköt om er allihopa..
Pussar <3

Kaos Fredag + Lördag

Fredag 10 okt
Jag fick världens utbrott hemma och flydde desperat hem till Krille. Vid 23 tiden drog vi o fixade 3 L vin.
Drog hem till Krille ett tag, drack ngr glas o babblade.. Sen kom Shoppe stupfull på sin fyrhjuling och köpte cigg åt mig. Vi var ute med honom till 4 tiden typ, då vare dags o gå hem.. Sen hoppade jag o Krille i säng. Dessvärre somnade vi runt 5 tiden och vaknade därefter ett antal gånger. Vi drack jäändrans massa vin och blev självklart på lyran. Jag skulle upp morgonen efter 08.30.
Lördag 11 okt
Klockan ringer, ja knuffar på Krille att stänga av den. Han somnar om, ja går upp och sätter på mig kläder.
Lägger mig i sängen 5 min, sen fixar ja sminket. Lägger mig i sängen 5 min. Går upp och fixar håret, lägger mig i sängen igen 5 min. Sen vart klockan jätte mycket och ja drog ut till köket o hällde i mig vatten. Mådde sjukt jävla illa och inte på humör för ngt alls.. Vart hämtad halv 10 ( för sent) därefter hämtade vi Pettsson. Racade in till stan, och kom tillslut fram till Humlegården där vi skulle spela in tv. Inspelningen var helt jävla insaine ! Gaalet ruuuligt ^^ Berättar ingenting, ni får helt enkelt se programet på tv. Fick även världens chans till att spela en egen roll i morgondagens program. Efter vi var klara drog ja till donken o käkade lite och taggade sedan hem och till stallet.
När ja kom hem käkade ja middag o tittade lite på kläder inför imorgon. Åkte tillbaka till stallet o fixade igen..
När ja kom hem chilllade ja som satan i gatan och drack massor av cola.. Som ja även gör just nu  !
Är så jäääävla trött, och det kommer ni förstå galant när ni sett första programet. Sen fick jag ingen sömn heller för den delen, men hur jävla smart är man å super långt in på morgonen när man ska vara i tv? Sara  i ett nötskal..

Förlåt för att ja inte gör stycke indelningar, ska försöka bättra mig! Imorgon är det Citykaos som gäller & sen kommer krille och möter mig i stan. Blir väl stallet på eftermiddagen kan ja tänka mig... Vad gör man inte för hästarna?
Ni får ha det så jätte bra, hörs imorgon ! Pussar...
( Ledtrådar till vad min rollkaraktär) Klicka på bilderna för, förstoring!

Hm

Minns ni att jag pratat många gånger om en stört jävla film med namnet REC som jag sagt åt er att tanka?
Idag när jag skulle söka på ett klipp på youtube om en helt annan sak upptäckte jag att det snart, eller vet inte om den redan kommit ut i andra länder. Men iaf, att dom gjort en "ny" Rec film, fast istället heter den nu quarantine.
Jag måste ladda ner den för att se vilken som faktiskt är bäst. Ni vet ju hur det brukar vara, originalet är alltid the one and only. Här kommer iaf trailern på den nya versionen av REC!

Trolleri trollera

Har precis haft en najjs kväll med Krille. En öl, mycket snack + mycket annat. - kollar i backen- hihi.
Det var kul iaf :] Behövde det! <3
Mycket tankar flyger omkring i min skalle just nu, känner mig som en ensam socka flygandes i en tvättmaskin.
Imorn blire ett besök till att prata om mina aggretioner, och sen blire väl stallet... Sen blir det sova tidigt eftersom inspelningarna börjar på lördag morgon !

aja, ska käka upp min billys pizza nu.. Såg ni förresten blondinbella på debatt? Satan va hon skämde ut sig IGEN.
Det är bra svensk media, ställ henne mot väggen.

Puss på er <3

Move on


Har ni någon gång haft en stark känsla som uttrycker: Gå vidare, gör något nytt.
Jag har som ni märkt ständigt problem runt omkring mig, det är inga normala "tonårsproblem" som kommer och går utan mina problem är mera seriösa och allvarliga. Dessutom försvinner  dom aldrig..
Jag har en känsla av att det är dags att börja leva nu, ta tag i saker och göra något nytt. Har en känsla som säger åt mig att flytta iväg ett tag. Lämna allting bara för en stund och börja om på nytt igen för att sedan palla fortsätta.
Jag är så otroligt less på allt och alla att ja konstant spyr galla ärligt talat..
Får väl försöka stå ut ett år till innan jag "flyttar" till Gran Canaria en månad, tror att den upplevelsen kommer förändra många delar av mitt liv till något positivt. Ha en bra dag och försök alltid se det ljusa i livet !

Psycho Mind


Jag behöver nog inte berätta hur min dag har varit. Rent ut sagt helvetisk på högsta nivå.
Mina närmsta vänner vet exakt hur allt ligger till så behöver inte göra ngt uttalande, vill inte att hela grannskapet vet allt om mitt liv heller. I övrigt har jag slagits mot mig själv hela dagen, haft en otrolig abstinens. Gråtit ena stunden, skrikit andra och bara somnat ibland. Sjukt de där, måste sysselsätta mig med något.
Imorgon ska ja förmodligen cykla till stallet med my på dan, och sen på kvällen ska jag hem till krille och prata lite.
Sitter just nu och laddar ner lite filmer som jag kan glo senare... myspys!
Fick även helgens tv inspelnings schema, det är helgalet mera säger jag inte ! Program start ztv 2 nov!
Missa inte det hurrni... Ni som stör er på blondinbella, får inte missa hennes vistelse i debatt imorn på 1:an 22.00.
Hon är en otroligt värdelös människa... suck.
Hörs imorgon , Pussar

Thats it

Det får fan vara nog nu. Jag tänker mig inte låtas sjunka pga dig varenda gång.. Jag är så less.
Du har ju inte ändrats ett dugg heller och kommer aldrig göra. Du är en sjukt tragisk människa vet du de?

:]

Var bara tvungen o lägga in denna video. Det är typ ngr väsby snubbar som fjollar till det ^^
Den är så dålig att den blir bra lixom, han låter ganska grym också. Men nu när kvällen ligger runt hörnet brukar ja bli rätt flummig och skrattar åt störda grejjer, Håll koll på snubben i bakgrunden av killen som försöker härma Shaggy. Ser så jävla sjukt kul ut ^^

The True Life Of Sara

Gör en film eller serie om mitt liv. Tror de flesta skulle vilja följa det.
Händer så sjukt mycket saker, förstår inte ens själv hur jag hanterar allt. Eller iofs så gör jag ju inte det, hanterar saker alltså.
Idag var dagen bara allmänt kaos, mådde inge bra. ( Ingen ska ta åt sig) Var ju som sagt i Huddinge och träffade Tim,Jansson,Jeppe, Tims brud och ngr andra. Shoppe var ju även med eftersom han körde..
Vi hängde i Huddinge, käkade på donken minst 411 gånger. Jäävla håla dedär ^^ Tim fick massa psykutbrott och vi larvade mest runt i stortsett.
Jag fick även rosor & grejjer idag, Kände mig väääääldigt omtyckt av folk :] Först fick jag rosor och ringar av Shoppe när han kom med bilen, och sen fick jag en röd ros av Jansson när ja kom till Huddinge. Tim gav mig myyskramar och ville inte att vi skulle åka hem sen. Och så var det en brutta som gillade mina jeans, så det var ju mkt positivt men som sagt alla mina tankar bara översvämmar min skalle.
Tack för att jag har dig Krille <3
Sen åkte Jansson med oss till väsby där han åkte till sollentuna ett tag.. Sen åkte jag hem o käkade middag..
Sen har ja bara spenderat kvällen i stallet typ ;P

Jag behöver verkligen vara ensam ett tag nu. Vissa förstår mig till 300000% medans vissa andra bara skiter i och visar noll respekt. Som sagt kan vara hur charmigt som helst att ha folk flockade omkring sig men ibland behöver man lite space. Vet att alla känner så..
Ska knarka maraboudaim ikväll och glo ngn mysig rulle..
Hörs imorgon , Pussar på er ..

Personligt schema

Jag har ingen filofax så skriver här inne för att ha ngn slags koll..
Nu ska ni få se hur jääädrans poppis man är hahaha ^^

Idag: Stallet med My hela dagen
Tisdag: Huddinge med folket
Onsdag: prata ut med mr X
Torsdag: Träffa Ted <3
Fredag: Hinna träffa lena, sen sova tidigt
Lördag: tv-inspelning
Söndag: tv-inspelning                                                                  Veckan därpå ska ja hinna med detta:

  • Hinna med frissan, färgning
  • Bio med Patrik
  • Bio med Krille
  • Träffa erik
  • Träffa Lazee på the voice


Kaos

Rent jävla kaos finner mitt liv just nu.
Nu när man är singel så flyger folk på en direkt. Jag pekar inte ut folk & det är inte 1 människa utan 56846 stycken.
Visst, till en början kan det vara charmigt men nu är det riktigt jobbigt.
Idag var min häst inte bra alls och inte travsäker det minsta så nu blir det kliniken. Banan var översvämmad och kaosig, jag och My som planerade värsta kördagen. När vi kör ut på vägen så skulle My käka på men Öman bara stack så gjorde jag ett försök till att käka på , då stegrar han och fastnar med ena frambenet i min vagn och får ren panik. Ja lyckades lugna honom och My kunde hoppa ur vagnen och dra loss benet. Sen körde vi, vidare.
Sen blev det massa missförstånd i stallet när jag skrev en oskyldig grejj på tavlan vad ja fattade det som.
Dagen var inte okej ! Dessutom har jag haft en sån där dag ni vet när föräldrarna ropar ens namn 45345 gånger minst inom en halv timme. Har god lust att explodera *BOM*

Imorgon ska jag åka till Huddinge med Shoppe & hans morsas bil om allt går som planerat.
Jag ska träffa Jansson & Timpa där ett tag <3<3 Sen blir det bara stallet på kvällen förmodligen..
Ska ha en chill kväll nu, är så trött :P Hörs imorgon... Pussar <3


Torka tårarna

Alla måste gråta ibland, annars kallas man för omänsklig eller hur?
Jag spenderade ganska mycket tid i sängen och fällde tårar men det kändes bättre sen..
Jag vet att jag tidigare trackar på folk som stalkat mig, jag tar tillbaka det. Jag är faktisk glad att ja vet att det finns folk som verkligen tycker om mig & bryr sig. Så förlåt till er som jag kan låta bitter mot när jag har det jobbigt för egentligen är det då jag behöver er som mest.
My drog av Komik sulan idag, ska köra lite hårt med honom imorgon med käk för o se hur han beteer sig.
Ska inte göra så mkt mera ikväll, bara ta det lugnt och ta tid på mig o tänka igenom saker o ting.
Sen får ja självklart inte missa att se 3 avsnitt av Andra Avenyn på web tv. ETT MÅSTE!

Vi hörs imorgon , Ta hand om er... Puss

Där stängs dörren

Åter igen, livet är skit.
Kom precis ifrån mötet med producenten och det gick jätte bra!
Men det har hänt massor av saker senaste dygnet, bland annat igår som ja inte alls vill prata om.
Hur fan kunde ja? Jag har ingen annan att skylla än mig själv.. Jag gick i fällan igen, för säkert 5gången.
Och nu står jag här, ensam & så jävla sårig enda in i själen. Och det gör så jävla ont..
Jag var på auktionen och träffa Frida och hennes kille och hade kul. Sen drog jag o träffade krille som var på runby krogen. Vi har gjort slut som ni kasnke fattar? Inte nog med att det är slut och att jag har det att må dåligt över det hände även en grejj med ett gamalt ex. Jag försöker titta frammåt och glömma allt, men det går inte. För stunden hatar jag dig.
Vad är det som gör att ja alltid ramlar i gropen? När jag ramlat, står du alltid där uppe och häller jord på mig...
Fyyyffffaaaaan

Sunshine

Fattar ni eller? Jag lever i en jävla drömvärld. Det är fan inte sant !
Igår ringde radion upp mig när jag var i stallet & då var det dags att tävla.
Jag var helt oförberädd.

Man skulle skrika sitt namn först och sedan svara falsk eller sant på olika påståender om Lazee. Jag svarade rätt på första, sen skrek ja mitt namn först och svarade FEL.
Då stod det 1-1, sen sista så skrek ja först och ja ba: Falskt..
Radiosnubben: Ledsen sara men det är fel svar, grattis camilla..
Ja vart fett nere :P haha men plötsligt säger radiosnubben: Eller vänta lite nu, Sara du svarade falskt OCH DET ÄR JU RÄTT SVAR.Förlåt camilla :P
Hahaha , det är fan sjukt. sprillans ny sony ericsson. Och jag som blivit av med min mobil. Alla mina vänner inkl mig fattar inte hur jag kan ha en sån jävla flyt...

Haha och imorgon äre möte med producenten av programet jag ska vara med i :)
Hörs ikväll!


:(

Har fällt en del tårar. Även fast han inte var min så kändes det nästan så...
Jag pratar om alfons, den jävla hundvalpen äger en del av mitt hjärta... Det är sååå tomt utan honom :(
Ägaren kom & hämtade honom idag, och det var så jävla svårt att titta genom köksfönstret när alfons totalvägrade lämna våran yttertrappa. Hon fick bära honom och när hon släppte hononom sprang han raka vägen hem hit..
Mitt  lilla hjärtegull <3

Idag har jag varit i stallet på kvällen och fixat orienterings uppgiften(plugg) får 50p för den.
Sen satte jag även ut mitt playstation på blocket idag på dan, på eftermiddagen hade jag 12 mail så nu vart det iväg sålt för 700 kr ! Klirr klirr .. Har nyss suttit och kollat en skräckfilm. Skräckfantast som jag är måste jag säga att jag är jävligt nöjd med filmen ! Skulle jag betygsätta den, så skulle den få : +++++(5.0) fullpott ! Namnet vill ni kanske veta?
Shrooms. Väldigt sevärd... Här om dagen glodde jag även en annan bioaktuell film med namnet Wanted. Jäävligt överdriven rulle men jävligt bra den också.. Den får ++++(4.0)
Ne nu ska ja strax slagga, ska upp halv 8 ( om 7 timmar) och åka till stallet för en hel dag med Myys Pyss <3

Jag kommer aldrig klara av att lämna bort min lilla shettis... Hörs imorgon ! Pussar


remember?

Minns ni Kim Stolz ifrån top model? Fan va snygg hon är.. Är så käär !

Sad but true

Hittade en gamal dikt i arkivet på min blogg. Det är sjukt intressant att gå tillbaka & läsa vad jag skrivit för länge sedan.

Jag gillar dig så jag dör
Jag hoppas det icke dig stör
Vill bara ha dig nära, nära mig
Jag älskar bara, bara dig
Vem fan kunde tro att det är dig jag gillar
Jag hatar mig själv för att jag faller för dessa killar
Du finns i mina drömmar och så som i mina tankar
Det är för bara, bara dig mitt hjärta det bankar
Vill höra dig säga, att du vill ha mig
Snälla jag står här, snälla kom & ta mig

Jag är i ett stort dilemma just nu. Närmaste vännerna vet <3 Ja måste lösa detta on my own..

Saras tv-tablå

Saras tv-tablå

19.30 - Sjukhuset, tv3

20.00 - Top Model Final, tv3 

21.00 - Greys anatomy, kanal 5

Dessvärre vet jag redan vem som vinner top model, TACK ( eller inte) till dig som skrev på min bdb!
Jag höll på Dominique som åkte ut igår, My kommer hit sen och kollar på finalen..
Vi har kört 1½ timme långt idag i spöregn, fast det var ruuligt iaf :] Kommer med inlägg ikväll...
SO LONG SUCKERS

RSS 2.0