31 juli

Var i stallet i morse och donade. Bytte box till Komik så flyttade runt massor av grejjer.
Jag skulle ha åkt till stan idag och tagit några öl med Gurra men vi fick tyvär ställa in.. Så nu är jag hemma och vilar lite, känner mig sjukt trött. Ska tillbaka vid 6 tiden och köra Elektra..
Igår åkte jag med Kalle när han skodde. Vi var i Rånäs nära Rimbo i ett fint stall med dressyrhästar, vi blev bjuda på världens godaste tårta ! Sen åkte vi till Susanna som har Rick Naughty och bytte framskor på hennes unghäst.
Sist men inte minst åkte vi 21.30 och slog på PG skor på Komiken fram.. Han blev en ballerina :) haha..
jaja, har faktiskt inte mycket att berätta.. tänkte som vanligt bjuda på lite bilder :) Varsegooda!!

 
Jag har världens snyggaste brillor. Köpta i cypern.



Jag var lite ledsen en kväll, dagen efter vaknade jag upp brevid denna. Vilken underbar pojkvän jag har..

 Min mobil säljes !!!


10 saker ni inte visste om mig

  • Jag roas bara av att titta på skräckfilmer, ser runt två i veckan.
  • Jag har jätte extrem insekfobi. Ser jag en insekt, tror jag att den ska äta upp mig !
  • Jag har varit i media flera gånger, både tv och radio
  • Minst en gång i månaden tror någon när jag är ute och handlar, att jag arbetar där
  • Jag har alltid sedan barnsben velat bli polis. Antingen fotjobb eller ridandes..
  • Jag har alltid vart en liten fighter. När jag var liten slogs jag mycket med pinnar eller galjor
  • Jag mår dåligt när jag inte shoppar
  • Jag däckar aldrig av sprit, oavsett hur mycket mängd jag dricker
  • Jag älskar att nysa, skön känsla ! haha
  • Jag är naturligt blond ifrån grund och botten. Mitt hår gick också långt nedanför bysten. Idag har jag förstört det genom mycket slitage ! :(


Tycker denna låt är otrolig, men ni fjortisar som lyssnar på ronny och ragge kommer inte gilla detta...
Enjoy !

My day

Jag tog en tur på ett rosa moln och fick äta gratis isglass hur mycket jag ville. I wish !
Knappast så vare iaf men jag hade en trevlig dag. Ni ska få lite bilder här under :)
Jag typ fryser i sverige :S Först hade jag bara linne på mig och alla andra gick i tshirt, men så fort de dök fram ett moln kändes det som vinter. Jag längtar tillbaka till cypern där värmen till och med är jobbig. Men guud så skönt när det är varmt. Sverige är som alaska jämnfört med cypern, somliga hare bra !
Köpte havre på granngården innan vi åkte till stallet och fixade lite.. Poängtera att det var med mina föräldrar jag var med today, inte kalle ! Han måste tjäna pengar, hoppas jag också gör det snart. Ska nämligen på en intervju på Tisdag, blir spännande !! Hoppas ni haft en bra dag, nu ska ja slappa järnet. Pussar...

Blandade bilder :)

 elektra gömmer sig för mig vid träden :)
 Sara redo att köra havremoppe :)
 Its the real truth that brings us to life

 Bitch in the car;)
 Snäll bitch. HAHA
 Bild ifrån färjan
 Solskeen..
 Bååtar, brum brum
 fint :)
 Lilla sara :D

28 juli

Visste ni att jag och Kalle firade 5 månader för ett tag sedan? Fan va tiden går fort. Snart har vi vart tsm i ett halvår..
Idag kommer han hem, åh känslan av att äntligen få pussa på sin bortsprugne man är underbar...Välkommen hem !
Jag håller på förfullt i tvättstugan, ja kanske skulle flytta in dit? Är förfan jämt där. Och sen ska jag en sväng ner till centrum och försöka fixa blonderingsmedel. Att färga utväxten själv måste bli sjukt svårt... efter det ska jag till stallet, evelina rider Elektra idag och ja ska ta komiken på en sväng.. Sen spendera hela kvällen i sängen , kramandes med Kalle kalle kalle . Hörs imorn :)

Booring

Har riktigt tråkigt just nu. Vet inte hur många gånger jag har spanat inne på facebook eller travsidorna..
Hade till och med så trisst att jag tog två random bilder, ( här under )
Väntar på min andra tvättstugetid, kommer ta hela natten.. ska sedan diska lite innan jag sätter mig och glor tv med chips och cola.. Imorgon börjar jag dagen med att återigen tvätta, otroligt va? Sen ska jag städa innan kalle kommer hem och laga till en mysig middag.. Tänkte försöka hinna dra ner till centrum och köpa blonderingscreme, måste göra något åt min utväxt ser förjävlig ut rättaresagt.. Måste hinna köra komiken imorn också..
Det finns många måsten här i livet..


New day

Halloj. Vetni, förut hetsande jag så mycket om komentarer i min blogg. Det har alltid varit viktigt för mig att kunna locka läsare, men komentarer var nästan viktigare för mig , då iaf. Men nu har ja börjat tänka, jag skriver denna blogg för min egen skull. För att jag älskar att formulera tankar, känslor och åsikter öppet. Jag skriver denna blogg för att det är en slags frihet. Det är min blogg och ingen på hela jorden är tvingad att läsa den.. så, ni lär ju ha märkt att det varit tomt i komentar rutorna på sista tiden & det är ändast för att jag valt att inte godkänna/svara på komentarerna.. Men fortsätt gärna göra det för jag läser dom tro mig !!

Vaknade för en timme sedan, mår bra idag :) Har massor av timmar i tvättstugan framför mig.. Kalle måste skärpa sig med sin tvätt.. Måste ta mig ut till stallet lite senare också, får se vad ja hittar på där idag.. Nu är det min sista natt jag sover själv här, fan vad jag saknar mannen min men ändå har det varit rätt skönt med ensamhet ett tag. Sällan man får det lixom..

Förresten, ni vet igår när jag satte upp ett system om vinnare ifrån bollnästravet? haha. ja skäms
Jag fick 1 rätt av 11. Jag är inte född för att spela på hästar helt enkelt.. aja ska inte ta upp mera av er tid nu.
Ha en bra dag :) Kramar..

Halloj again

Nu är jag hemma ifrån sjukan. Och jag hade såklart urinvägsinfektion, har man en gång fått  det finns det otroligt stora risker att du fortsätter ha det livet ut.. Doc mådde inte mina njurar särskilt bra men jag fick med mig tabletter hem.
Om några timmar ska jag kolla på bollnästravet och sen åka till Gällsta, förmodligen köra herr Komiken en runda.
Sen ska jag hem till mina föräldrar och äta middag, dom ska grilla och smaska i sig lite gott =) Kan vara kul med sällskap en stund, för sedan drar ja hem till kalle och ligger här i min ensamhet, har en fim kvar att glo på..
Va tråkigt med Trion i canada =/ men alla hästar kan inte vara på topp jämt och spår 10 är riktigt tufft, synd att man inte såg loppet bara =/

Jag tänkte göra en kul grejj, jag har suttit och spanat på startlistorna inför bollnäs och ska nu på skojsskull bara leka att jag spelat 100 kr vinnare på dessa hästar jag skriver upp här nedanför. Ska sedan se hur många rätt jag får av 11 lopp och på ett ungefär räkna ut hur mycket pengar jag hade kunnat shoppa för om jag verkligen hade spelat..
Här kommer loppen och hästarna, spännande :)

Lopp 1 - Häst 6 Tibbelina S.R
Lopp 2 - Häst 4 Nobless Amok
Lopp 3- häst 8 Global Knox
Lopp 4- häst 9 Hydra island
Lopp 5- häst 5 sweet desire
Lopp 6- Häst 1 Chilu Trotter
Lopp 7- Häst 6 Zakeus
Lopp 8- Häst 3 Alma Ruda
Lopp 9- Häst 8 Vålsvarten
Lopp 10- Häst 2 Enjoy my chip
Lopp 11- Häst 4 Truskärs Birk

:(

Vad fan gör du uppe?
Ja, hade ja kunnat så hade ja sovit till 12 idag. Såg verkligen fram imot det eftersom jag äntligen lyckades somna igår efter många om och men. Tänkte på kalle så det gjorde ont, va töntig jag är som inte kan vara utan honom en natt utan att må dåligt. Men de kändes bra att veta att han saknade mig också :) Jag ska iaf in till sjukan, suuuuck.
Jag har antagligen fått typ urinvägsinfektion observera IGEN. Har redan haft det 2 gånger iår, men denna gång är det värre än någonsin. Det har blivit katastrof på bara 2 dagar och det har redan spridit sig ända till njurarna. Det är ju då det blir farligt säger dom..Det gör sjukt ont och det är därför jag vaknade 06.30 i morse och skrek brutalt, vet inte hur jag ska klara det här eftersom tabletterna ja brukar få är så jävla sega på att bota mig. ska hänga mig snart..

aja medans ja väntar på att mina föräldrar ska hämta mig så bjuder jag på lite spex här under. Enjoy!

Sent igår natt spelade jag blip på tv4.se och hamnade i en diskution mitt i allt, läs och njut. Som vanligt äger ja arslena av dom :) Det är jag som kallar mig komiken08 !!

 
Bild 1
Bild 2
Bild 3


Här bjuds det på musikvideos, detta är vad jag lyssnar på just nu :)
 Cascada - Evacuate the dancefloor
Inna-Hot
Kaptenröd-trasig the lonley island-im on a boat  
äälskar denna låt, den dansade vi jätte mycket till på cypern. lööwe it... Spankers - sex on the beach

Im alive!

Tro inte att sara är död. nejdå..
Jag hittade min hjärna igår kväll, den hade följt med en främling hem och ätit glass i flera dagar. Uppgraderat sig hade den inte gjort heller.. =/ suck. Aja den är i goda händer nu hos mig..

Vad händer då?
Jo, Kalle har åkt bort några dagar för att hälsa på sin cancersjuka mamma tillsammans med Pasi.
Jag vaktar lägenheten helt ensam, rätt skönt faktiskt. Doc saknar jag reda Kalle pöjken...
Elektra har blivit lite sämre så jag och kalle åkte ut och körde henne och funderade ut vad vi ska göra med henne.
Hon har enorma platsproblem när hon springer, och hon verkar ha börjat lessna ¨på travet. Så i två veckor nu ska vi bara lalla runt och leka. Bara ha roligt tsm helt enkelt, sen byter jag balans och sätter igång snabbjobben igen.
Denna häst är som kalle säger ingen lätt jävel... vääldigt svår häst envisas han om. Och jag håller med...!!
Nu i helgen ska ja bara ta det lugnt, ska handla hem lite grejjer hit och mysa och ta hand om mig själv nu, kan behövas.
Tänkte hyra ett par filmer också... Sedan kalle åkte idag satt jag och tittade på hans bilder och åstadkom detta: Enjoy!


22 juli

Det är fortfarande rätt dystert här men jag försöker mitt bästa..
Nu försvinner Jezebel också =/ aja..
Idag har jag vart i stallet sedan morse , gick en promenad med Komik och sen fixade jag i stallet. Städade och fixade. Tog sen in Elektra och hoppade henne på ängen ( i linor) hon är himla duktig även fast gräset var betydligt intressantare för stunden. Åkte sedan till burgerking och fixade käk, fick även med mig några tidningar ifrån statoil.. Har bara suttit hemma för övrigt och tagit det lugnt..
Nu ska jag bjuda på en låt som är rätt bra faktiskt, inte riktigt min smak egentligen men jag har gett den en chans och den är rätt skön ändå. :) Enjoy !!!

svininfluensan

som ni vet sedan tidigare drabbades jag och Kalle av den väl kända svininfluensan.
Vi är fortfarande inte helt friska då slem och hosta, även seghet i kropp och muskler brukas kvar..
Nyss hittade jag denna artikel.. Varsågoda!



Svininfluensan A/H1N1 har krävt fler än 700 personers liv i världen sedan den bröt ut för ungefär fyra månader sedan, uppger Världshälsoorganisationen (WHO). Influensan sprids med "aldrig tidigare skådad hastighet"

Svininfluensan A/H1N1 har krävt fler än 700 personers liv runt om i världen sedan den bröt ut för ungefär fyra månader sedan, uppgav Världshälsoorganisationen (WHO) på tisdagen.

Det tidigare dödstalet, som publicerades av WHO den 6 juni, ligger på 429 döda, men talespersonen Aphaluck Bhatiasevi sade till journalister att siffran nu har stigit till "över 700 döda".

FN:s hälsoorganisation sade i förra veckan att den skulle sluta ge en regelbunden uppdatering av antalet bekräftade fall eftersom den nya influensan sprids internationellt med "en tidigare aldrig skådad hastighet".

Organisationen uppmanar även de drabbade länderna - fler än 125 i början av den här månaden - att dokumentera eventuella förändringar i sjukdomens mönster, som kan indikera om det nya viruset blir allvarligare.



Källa: http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=148692234

 


20 juli

Jag mår inte bra för tillfället. har slagit riktig slint i skallen på mig.
Jag tar en bloggpaus under kortare tid, Ålands resan för övrigt var rolig och spännande.
Kalle tog två segrar med Late Speed, riktigt kul. Är så stolt.. <3

Hoppas ni har det bra, glöm inte hålla utkik för kommande inlägg. Take care

Puss eran Sara

cypern del 8

Då är man hemma efter en hel dag ute. Vi vaknade 1 av klockan och åkte till k1, kalle skulle hämta skogrejjer. Vi stannade till där ett tag och pratade med Lotta och Mats innan vi åkte till sköldnora och skodde om Jezebel, plastade fötter osv. Alla kom och intervjuvade oss om svininfluensan. Haha skönt att det är över nu :)
Sen åkte vi till donken och käkade godmat, och sedan hem där mina föräldrar väntade på mig eftersom ja skulle åka och köra fort med Elektra. Var otroligt nöjd med hästjäkeln, så här bra har hon aldrig trampat för mig någonsin. Kom doc hem halv 11 och hoppade in i duschen, rakade mig och packade grejjor. Ska upp klockan 5 då ringer klockan.. Nu åker vi till Åland och kommer hem Söndag kväll. 4 lopp har Kalle att göra och jag får agera hästskötare hela helgen då vi har med oss två hästar.. Ja ser fram imot detta och hoppas att Jezebel plockar med sig poäng hem nu till fastlandet. Försöker att mobilblogga i helgen men om det inte funkar så återkommer jag på Måndag med bilder och fakta.. :)
Nu får ni näst sista delen av cypern. Enjoy...

 Kalle räknar pengar :)
Söt cypernkalv som slickar sig runt mulen
 Stop skylt om att turkarna har occuperat en del av cypern
 Häftiga bergen :)
 berg :)
 Rolig skylt bland bergsfolket
 IKEA; rätt kul att besöka i annat land
 Älskade hjärtat mitt
 Min man!
 Fina vi är!
 Vi är bäst
 Jag tattuerar mig på ett jätte bra ställe i Agya napa
 Kalles tur!
 påväg hem, ledsamt :(
 I väntan på flyget
 Kalle i väntan :)
 Löwe is in the air
 klockan 8 på morgonen, precis kommit hem ifrån nattklubb. ska säga hejdå till våra kära vänner ifrån schweitz.
 :) trötta!

15 juli / Cypern del 7

Äntligen mår vi mycket bättre. Febern är borta och vi är piggare och vi är inte i smittorisk längre. Sköönt.
Det enda ja vill bli av med nu är den ständiga huvudvärken och att mina muskler är så jäkla sega.. bara att vila på.
Som det ser ut nu så åker vi till Åland på Fredag, så ja hoppa på att kalle blir mycke bättre under morgondagen..
Är inte så kul att skriva blogg för dagen då vi inte gör något, vi har kollat på massor av film som doc var väldigt dåliga.
Imorgon kväll ska ja äntligen åka till stallet och köra fort med Elektra, fan vad ja saknar alla människor och hästar där ute. Sedan ska ja lägga mig tidigt eftersom klockan 6 ska vi hämta upp Late Speed i märsta och sedan Jezebel och åka båt.. Blir en kul helg ! Lovar ta massa bilder att visa upp , ska försöka bli klar med alla cypern delar så fort som möjligt.
Hörs imorgon ! Kramar

Blandade bilder ifrån cypern fortsättningen
 Bild på mig innan utgång
 Kalle tar smygbild på mig när jag hämtar drink i baren. Våra vänner var med i denna show..
 Ena showen dom spelade i
 Kalle leker ninja
 Cool bild på mig, Jag i tre vinklar
 Vi är ute på Zick Zack och förfestar, han till höger om mig heter erik och är ifrån sverige
 fullpackat med folk på the castel
 Full sara men glad :D
 Jag kramar om min tjejkompis Nadine, sorgligt att inte träffa henne igen.
 party on!!
 Tyvär kan det se ut så här klockan halv 6 på morgonen men vafan kul hade jag och humöret var på topp så varför klaga?


cypern del 6

Måste ni ta allt så allvarligt? Flickor på ridskolan kallar sin sköthäst för "min". När jag skrev min Tricken menade jag det inte ordagrant. Så med andra ord, tricken ägs inte av mig men i tankarna och fantasin skulle jag mer än gärna äga denna häst då han betyder otroligt mycket. Jag lärde mig mycket av hans bråkstakiga skalle och hysterier när Fredrik Widman körde in honom och ja fick hjälpa till. När man är mindre och får hjälpa en man som är värmningsexpert och amatörtränare på solvalla så är det som världens grejj, dessutom var det ju ett plus i kanten att hästen var världens underbaraste lilla gris? nog om det ! Ni som håller på med hästar vet vad jag snackar om..

Sitter just nu och tittar på ATG live sändningar, intressanta lopp idag på eskilstuna.
Svante var diskad, hästen såg svår ut tycker jag och pasi körde en komplicerad häst men var 5:a eller 6:a i mål.
Väntar nu på pasis andra lopp med lite bättre chanser och sedan kör Marcus Melander och Mats Holmstedt. Blir spännande !
Medans jag väntar på lopp 5 bjuder jag på festbilder ifrån cypern denna gång. Enjoy !
 Jag dricker fördrinkar innan taxin kommer och hämtar oss.
 Show people, förkrök innan vi går ut
 Härligare gäng får man leta efter :)
 Väntan på resten av folket
 Inne på the castel
 Häftig bild, dansar i buren med min käre vän Davor ifrån Schweitz
 Kolla va fullsmockat med folk, kan ni fatta vilken stämning det är på detta ställe? Har aldrig varit med om värre. ;P haha

Trick Haro

Minns ni Tricken som jag skrivit så mycket om? Hästen jag blev så kär i för några år sedan men som jag tappat bort när han flyttade? Jag har hittat honom, blev tårögd igår när jag satt inne på ATG och tittade i lopparkivet då han har två ettor i raden. Tricken, min lilla guldklimp. ( bättre för er som inte förstod att han inte ägs av mig) ? Verkar inte finnas någon fantasi på mina läsare ;p


13 juli

Oroa er inte cypern bilder & videos fortsätter imorgon :)
Vad tycker ni om nya designen? Diggar ni den lika mkt som jag? ;) Det enda som är nytt förutom designen är videospelaren som istället spelar musikvideorna istället för bara låtarna. Låtarna som är inlagda för dagen är dom jag lyssnar på allra mest just nu. Hoppas ni gillar det !

Idag ringde dom ifrån karolinska och berättade att provsvaren hade kommit och vi var smittade av svininfluensa.
Det går att behandla men dom ville inte det eftersom den redan var långt gående och vi är förmodligen påväg att sakta tillfriskna. Det är bara att hålla tummarna nu och vi ska stanna inne tills på fredag pga smittrisken som sakt.
Imorgon ska evelina rida Elektra så jag slipper åka dit , hon får inte stå nu när hon ska starta snart..
hoppas ni gillar mina egenfilmade videos, sköt om er hörs imorgon :) Kramar..

cypern del 5

Hej på er. Nu har kalles och min febersjuka stuckit iväg, vi mår bättre men det är lång väg kvar känns det som..
Tjockt slem i halsen, tung i skallen och trött i alla muskler..
Vaknade 13.40 idag, välförtjänt vila tycker jag. Vi tittade på världens sämsta skräckfilm igår, skrattade så ja grät åt hur dålig den var. Gug tror ja den hette, jag minns ett citat ; Akta så att jag inte skär upp hans hals så att han börjar mensa.
Roligaste jag hört nästan ;P Vad ska vi hitta på idag? Jo, vara lyckliga över att det regnar, tycka synd om varandra och äta raviolli på burk. Saknar stallet :( Idag ska ni få se två videos ifrån festlivet på cypern, kul va? :)
Observera att jag druckit mer än en halv flaska sprit, prata lite skumt och blandar om ord, men det gör ju inget? ;) Enjoy!




cypern del 4

Vi blir allt sjukare, känns som om det aldrig tar stopp. Njurarna tar mkt stryk, det gör satans ont. Vi har nu börjat få undertemp, här om dagen landade jag på 35.6 vilket inte är normalt som alla vet... vi kallsvettas o håller på... börjar bli riktigt riktigt illa nu.. Sen är vi mentalt psykade eftersom vi är totalt instängda här, endast vistelse på balkongen är tillåtet..
Hoppas vi kan ta oss till Åland nästa helg....suck  !!!
aja nog om det, ikväll får min blogg ett nytt utseende. Det blir väl spännande? Håll utkik mina vänner.. Här kommer cypern del 4.

Bilder ifrån cypern del 4
 Inte långt ifrån vårat hotell var det jätte lika berg med grottor.
 Bättre bild :)
 Svenska partylandslaget står det på tröjan, passar en blond tjej bakis på en klippa ;) ?
 Det fanns en lång stenstig till en liten annan strand, ödlor sprang som om dom gick på knark över denna stengång.
 En jätte lik ödla, ser doc liten ut på bilden :P
 trött Sara i sängen efter en lång dag
 Kalle liknar en italienare, läckert ;D
 Vi står vid hamnen på andra sidan den fina stranden..
 bild på hamnen


cypern del 3

Här är vi. Totalt isolerade ifrån omvärlden. Vi får inte träffa annat folk eller ha mänsklig kontakt förens på Tisdag.
Nu står det överallt på texttv, internet och tidningen att det är jätte mycket svenskar som är isolerade i en hel vecka/ ligger på sjukhus osv pga svininfluensan. Riktigt läskigt verkligen.. Mamma och pappa får åka och handla åt oss och hyra film, sedna lägger dom sakerna nere i trappuppgången som vi får hämta när dom åkt. Helt sjukt allting..
Vi hostar och sover hela tiden, skallen sprängs och halsen tar kål på oss.. Tur att man har Mia som kan köra tills jag inte är i smittorisk längre.

Här mina kära vänner kommer cypern del 3. Enjoy.
 Här solade vi mestadelen av tiden.
 Det syns att man är svensk. Haha  första soldagen. Jag köpte en riktigt bra sololja ifrån cypern som gjorde en hel neger. Tyvär har den färgen börjat lossna då jag bränt mig så nu har ja vita fläckar längsarmen. All bruna färgen försvinner.. snyft.
 Underbar strand, galet varmt i vattnet, runt 25 grader i havet.
 Längtar verkligen tillbaka..
 Bit ifrån en annan strand på klipporna
 Kolla in färgen på vattnet, rena rama paradiset
 Sjuk fjäril, liknar ett stridsplan. Den var säkert 5 centimeter stor minst.

cypern del 2

Vi är så insjuknade här så det finns inte. Det värsta är att nu har det kommit på tal ifall vi är drabbade av svininfluensan :O Kalle hade igår 39.7 i feber och spydde osv, då fick vi även reda på att jätte mycket svenskar som kommit hem ifrån Cypern blivit drabbade för ngn vecka sedan. Det värsta smittriskstället i cypern är tydligen agia napa, exakt där vi var. Dessutom kan jag berätta att första stället där vi skulle tattuera oss på, när vi åkte dit med taxi sprang tattoosnubben fram till oss med värsta masken på skallen och gav tillbaka våra pengar för att han var tvungen att stänga igen pga han var förmodligen smittad av just svininfluensan.. Nu har kalle precis åkt till karolinska sjukhus och tar prover för detta, tills resultatet har kommit är vi isolerade här hemma i lägenheten. Man får inte vidröra andra eller gå utanför dörren överhuvudtaget... helt sjukt och skrämmande..
aja,
så det vi ska ägna oss åt idag är kolla på skräckfilmer och mysa i sängen..

Här kommer fortsättningen av cypern del 2. Denna gånger lite bilder... enjoy
 Jag på morgonen innan vi åker :)
 Ante pojken kör oss till arlanda
 Jag på bussen påväg till vårat hotell
 Utsikt ifrån hotellbalkongen
 View !
 kalle relaxar i sina nya badshorts
 Gången påväg till receptionen
 Poolen
 Poolen by night
 Jag och Kalle efter middag, dricker drinkar och tittar på show.
 Kalle glad, havet by night
 Underbart :)


cypern del 1

Halloj på er!
Jag och Kalle vaknade upp jätte sjuka i morse. Vi blev lite krasliga efter flygplansturen då alla hostade och smittade av sig på oss andra. Nu har hovis 38.6 grader feber & lilla jag hamnade exakt på 39.0. Svettas som en gris och kliar i halsen.. aja, nu har jag fixat in alla cypern bilder och videos som ni ska få ta del av.. Börjar med att visa en video på hur vårat rum ser ut där vi bodde i två veckor. Imorgon kommer lite bilder och så fortsätter det dag efter dag :) Hoppas ni kommer gilla det.. För övrigt idag så måste ja åka och köpa kraft och sedan longera Elektra som måste röra på sig..
Körde Komik igår han var stel men väldigt framåt så det var kul ! På Onsdag nästa vecka ska vi in till solvalla och prata med christer om hur vi ska göra med stallet och huset vi vill hyra, hoppas det blir bra dedär. Vill verkligen flytta..
Och sedan nästa vecka på Fredag åker vi på dubbeltrav hela helgen på Åland med två hästar, kalle ska köra fyra lopp. Det blir riktigt kul :D Hörs imorgon..

Cypern visning av vårat boende!


Music

Har aldrig varit något större fan av denne man. Men alla vet ju att han är kungen av pop och kommer alltid vara.
Han är en truly legend och gjort mycket bra låtar men en av mina favoriter är denna låt som är verkligen otroligt grym.
Luta er tillbaka och lyssna med högvolym. Hörs ikväll Puss..

:)

Jag har visst tappat bort sladden till nya kameran så kan inte lägga in filmerna och bilderna ännu. Men ja lovar att åka ner och köpa en sladd imorgon. Kom nyss hem ifrån stallet, körde Elektra som var finfin på nysladdade banan. Några snabbjobb till nu så ska hon vara helt klar för start. Tänkte ta henne på besök hos nisse på solvalla innan jag anmäler till eskilstuna. Åt nyss lite käk ifrån burgerking och håller på i tvättstugan förfullt... Kalle åkte nyss och fortsatte sin skoningsdag =/ aja, här bjuder jag iallafall på den hetaste låten som vi shakeade loss till hundra gånger i cypern. Ciao!

Back home!

Jag har haft världens bästa veckor! :) Jag har över 200 bilder+videos att visa er. Börjar skriva resedagbok redan ikväll med bilder osv. Så håll ögonen öppna! Roligt att ni haft så fint väder i sverige, fast den temperaturen ni hade i solen hade vi inte ens i skuggan så vi hade varmare ! . Seya later!Puss..

RSS 2.0