31 augusti

Fyfan va tiden rinner iväg? Kan ni tänka er snart är det september och då är det bara 4 månader kvar till julafton.
Sjukt.. I morse släppte jag ut hästarna och fixade i stallet sen åkte jag hem till en sovandes kalle.
Han åkte nyss iväg och ska sko ett par hästar hos Hultman idag. Jag ska tillbaka till stallet senare ikväll och köra komiken en runda. Evelina rider Elektra i skogen. Sånt luffsande behövs !
Jo jag tänkte rekomendera en storslagen produkt för er. För ett tag sedan var jag på Kicks och handlade grejjer, jag har ju deras klubbkort och då får jag massa rabatt + extra produkter osv. Denna dag fick jag pröva på Aussie - 3 minute miracle . Det är som en inpackning för håret med andra ord. Jag brukar vara väldigt skeptisk till sånna produkter förens jag själv testat. Oh gud i himlen säger jag bara. Ni måste köpa denna produkt. Håret blir helt annorlunda efteråt. Supermjukt verkligen och doftar himmelskt. Det bästa jag någonsin prövat, till och med kalle som är kille kommenterade att håret såg olikt ut. Tummen upp !!!!!

Så här ser den ut :



Vet någon varför det inte går att lägga in låtar längre i HTML fönstret?

 


Im alive!

Även fast jag har världens jävla menssmärtor så det känns som om jag är knivskuren 100 gånger om så är jag på rätt bra humör. Livet känns rätt ljust just nu och det mesta rullar på som jag vill att det ska göra.
Det enda jag vill ha som fattas är ett roligt och bra deltidsjobb, please come to me !
Minns ni att ja sökte jobbet som Idolreporter? Visst jag drömmer och fantiserar om det, att det är just jag som får det men jag vet innerst inne själv hur många som söker mediajobb och att det är i princip omöjligt att få..

Elektra var jag missnöjd med igår, hon kan/vill inte helt enkelt springa framför mig på solvalla.
Hemma har hon på senaste tiden tränat 30 tid tillsammans med Mys ponny Öman. Men sen på banan kraxar hon bara.. Ger snart upp, ska fortsätta köra snabbjobb på Lördagar tills det blir någon start nästa månad..

aja, Kalle är på Fituna idag och hälsar på Linus Broline och Pasis familj. Jag hade verkligen velat följa med men jag är så jävla trött och har så ont delvis så jag stannade hemma. Ska strax åka över till mina föräldrar och sen köpa mat ifrån burgerking. Blir filmkväll tonight när kalle kommer hem..

ha en bra dag :)

 


Jiihooo

Igår kväll åkte jag med Kalle när han skodde vid Kimsta. Trevliga människor där, har vart med där en gång förrut.
Det är rätt kul att åka med kalle när han skor ibland, bara det inte är mera än 3 hästar. Då börjar jag spela mobilspel eller gäspar i kapp. Tycker det är speciellt roligt med hovar som är speciella eller som har haft problem/sjukdomar osv. Väldigt intressant att titta på.. :) När vi var klara där så åkte vi till Lotta som jobbar på K1. Hon bor så jäkla mysigt, hon bjöd på fika och goda skratt tills vi var tvungna att åka och ta in mina hästar.
Kalle stannade och tankade på statoil innan stallfärden och där mötte jag Martin & Tompa av en slump.
Martin kallade Kalle för "lillpysen" eller nått liknande så Kalle retade typ upp sig på det och bestämde sig för att köra race mot dom i deras bil. haha... Kalle vann racet iallafall men som vinst på det så började de stinka, och då menar jag verkligen stinka kräftor i hela bilen. Vi stannar vid vägen och då ligger allting huller om buller där bak, bara att ställa sig och torka hela skiten. suuck..
När mina hästar var inne så hälsade vi på en stund hos mina föräldrar innan vi drog hem och mös i sängen ett tag innan sömnen föll in.

Kalle drog i morse med Timpa och Late Speed till Åland. Hoppas verkligen det går vägen och att en glad Kalle återkommer hem ikväll !
Själv ska jag hålla på i tvättstugan några timmar innan ja drar till centrum. Måste köpa nya dojjor, eftersom ja fått benhinneinflamation av att mina sulor gått sönder på mina nuvarandra skor. Sen några dosor snus och en ansiktskräm ska med hem i kassen ! Måste ta moppen till stallet och köra komiken en runda och även skritta Elektra en bit för imorgon åker jag och Mikaela ( som kör Juni ) till solvalla och kör lag. Det ska bli roligt :)
Morsan min fyller även år imorgon, ska se vad man kan hitta på...
Puss Puss.

27 augusti

Kalle är en sån person som jag typ letat efter hela livet. En livskamrat som har egenskaper inte likt någon annan.
Jag har många vänner och bekanta som delar mycket gemensamt egenskapsmässigt. Kalle är på en helt annan nivå i mina ögon. Vårat förhållande är ingen dans på rosor även om det ser ut så i bloggen för er som inte känner oss, men när motgångarna verkligen kommer så orkar jag ändå hålla i för att jag vet att det är värt det.
Jag kommer aldrig kunna hitta någon som ens liknar hur Kalle är. Det betyder väldigt mycket för mig och jag prioriterar det högt! Jag har testat jätte mycket olika typer av killar som har fungerat för stunden men aldrig haft den där speciella känslan som jag har nu. Självklart har jag haft känslor för dom killar jag haft förhållanden med men dom känslor jag bär på nu är inte ens i närheten av förr. Jag är rädd för denna typ av kärlek, jag inbillar mig att han ska lämna mig, tröttna på mig, tycka mindre om mig för dom fel jag gör. Jag lyckas aldrig släppa ifrån mig det och leva i nuet..
Kärlek är svårt och smärtsamt men det finns inget eller ingen i världen jag älskar så mycket som honom..



two

Har länge tittat på två varmblod som intresserar mig mycket.
Här är dom.

 
Cliff Heidflower e.gigant hill
 Irish Frontline e.dancers victory

Thats the way

Bra jobbat Hultman ! Maharajah vann derby uttagningen i sitt lopp, utförde ett gigantiskt lopp tycker jag !
Marshland sprang finfint också men slutade med en andra plats. Imponerande ! Var riktigt kul att se...
Jag somnade i soffan i natt, mådde inge bra när jag och Kalle skulle gå till sängs. Ont överallt, mådde illa och kände mig jätte varm. Nu har jag ont i halsen och det kliar, blir väl sjuk snart som alla andra..
Nu sitter jag här själv, åt precis två mackor. Det är så jäkla ensamt utan Kalle i lägenheten och jag blir tamejfan alltid lika jävla rädd när posten dyker ner i brevlådan. Då spökar min hjärna till och tror att det är någon som försöker göra inbrott så jag gömmer mig med hjärtat i halsgropen ^^
Det regnar idag också, gör inte saken bättre. Man blir lite smådeppig då. !
Ska iväg ikväll och köra snabbjobb med Elektra, hon åker tillbaka till Angelica ( ägaren ) sista oktober btw.
Känns inge vidare men det är ett beslut som vi i familjen har tagit eftersom jag ännu inte funnit något jobb och mamma förlorade sitt jobb pga företag i konkurs. Går inte att ha två hästar när man lever på nästan en hel lön.
Så fort jag får jobb så tar jag hem en ny ponnytravare eller köper mig ett varmblod.

/ eran favorit bloggare :)


Hultman go !

 Maharajah
 Behöver jag säga något?
 Marshland

Nya dagar, nya vägar

Idag är det den 25:e Augusti. Kalles och min halvårsdag :) Känns bra, älskar dig hjärtat mitt !
Hoppas att mitt favorit team plockar segrar idag, Team Hultman ! Maharajah & Marshland startar på Jägers, blir jävligt spännande ! Sitter här med Hultmantröjan på, trogetfan.com ! hah =)

Var ute hos pållarna i morse och fixade-pixade med allt. Solen sken och fåglarna kvittrade eller sket på stallarna.
När jag var klar där så träffade jag en vän till mig några timmar, vi drog runt och umgicks en del. Rätt trevligt =)
Kom nyss hem, sitter nu och tränar med ström. Ni ska fan känna på mina muskler runt magen jag har, dom är stenhårda. Det kan Kalle pöjken bekräfta.. Ska slappa hela dagen lång och bara titta på trav, är gräsligt jävla trött..

Igår var ju Lee ute hos oss och tittade till Komiken. Hon var jätte nöjd med hans rygg och bakdel. Det var stora förändringar tyckte hon och även jag som börjat köra igång honom nu.. Doc kände jag sist att något i fram inte stämde men kunde inte sätta fingret på vilket ben som knasade. Jag berättade om problemet och då hittar hon ett ställe nära bogen där han hade som en liten blödning. Alltså ett inre blåmärke kan man säga, antagligen en hård spark inget allvarligt.. Hon lasrade på det och masserade ! Lee är verkligen att rekomendera, det var hon och Stig H som "tog fram" och bekräftade att Back on Track var en bra produkt.. Hon har även själv tränat travhästar, och tillrider även hästar nu och har ett rehabiliteringstall där hon tar imot problemhästar med skador medmera. Väldigt kunnig människa och trevlig !
Jag frågade henne om hon trodde att Komik kunde köra igång sin tävlingskarriär igen och det trodde hon stenhårt på, det finns en del jobb kvar sa hon men att hon tyckte det var så roligt att jag var så angagerad och intresserad utav detta..
Det jag ska göra nu är att massera lätt, lägga på arnika fram på "skadan" innan motion och sedan stretcha ( ? ) efter körningen. Sedan hålla upp bakbenen några minuter och dra om i cirklar... Så kommer hon tillbaka och behandlar om ca 2 veckor igen..
aja , nog om det... Nu ska ja titta vidare här på nätet.. Glöm inte kolla travet ikväll =) Morsning !!

 Fina Fina märrn, elektra :)
 Rolig skylt jag fottade idag nära en sjö. haha

24 augusti

Här sitter jag och har lagat köttbullar,gräddsås och makaroner. vilken kock man e ?
Var i stallet på morgonen, sov inte bra alls i natt. Ni förstår varför i videoblogg inlägget !
Tänk, imorgon är det den 25 augusti och då har Kalle och jag våran halvårs dag. Va tiden går fort !!!
Hoppas ni mår bra :) Njut av videoblogg inlägget, vet att ni tycker sånt är kul :)

Jag låter sådär lagom proffsig, men lyssna hur seriös jag låter? haha. Fett roligt.
Jag kanske skulle börja sälja sånna där bälten.. Jag säger ord helt fel också, göre ännu mera roligt.. :)
Enjoy



23 augusti

en ny dag med fint väder , skönt !
Jag och kalle har slappat hela dagen och strax åker vi till Pizzerian i Smedby och käkar middag innan vi drar och handlar.. Efter det måste ja köra Komiken sedan händer inte så mycket annat. Kanske en film ikväll? :)
Imorgon kommer Lee och ska titta på Komik det var ett tag sedan nu kan man säga, måste börja om på ny kula.
Har verkligen inget kul att berätta , ska försöka göra ett videoblogginlägg imorn så det blir intressantare för er...
Sköt om er Puss :)

22 augusti

Jag var lite nervig inför Late Speeds lopp. Kalle åkte tidigt imorse för att han skulle värma märren innan loppet.
Hon placerade sig som 5:a , får höra komentarer när dom hemfärdas.
Tusen tack, för era gulliga komentarer om mitt sjungande. Jag är inte direkt Celin Dion men sjunga lite grann kankse är möjligt för mig ändå? :) haha.. Ska snart åka till stallet och köra Elektra sen blir det mysig hemmakväll tonight !


Sjung för livet

Så här låter det hela dagarna när alla stallsysslorna är gjorda !
 Jag tog mig i kragen och bestämde mig för att spela in, något jag aldrig ens i drömmarnas land skulle göra
i vanliga fall.  Är för feg så var snälla när ni dömmer :) haha..

Klappat & klart

Nu har jag äntligen blivit klar och skickat in min ansökan om att bli idols nya reporter.
Skrev först ett långt och välskrivet referat ifrån idol 2008. Sen skulle man göra en video på sig själv
där man skulle förklara varför man skulle passa inom detta jobb osv. Sen skicka med CV och skriva i alla
kontaktformulär. Har suttit hela dagen med videon och referatet har jag arbetat med i flera dagar.
Nu är allting klappat & klart, inskickat till idol 2009 !
Håll förfan tummarna, vilket häftigt jobb man skulle få ! ?

Detta kallar jag musik


Gamla hästar

Kom nyss hem ifrån stallet. Har fixat där hela morgonen.. Nu käkar jag lunch från middagen igår.
Ikväll ska ja åka och köra fort med nya balanseringen, håll förfan tummarna !
Eftersom jag inte har så mycket annat för mig så tänkte jag berätta för er om olika hästar genom mitt liv och vad dom betytt för mig... kul va? :) Stavas Betytt verkligen så? Ser jävlar imej konstigt ut...
Enjoy !


Barbie Currant
När jag började med travsport så hade jag denna lilla krabat på foder. Hon var ett äldre sto som gjort många starter och var en perfekt första travponny att ha o göra med. Det var verkligen krut i denna lilla dam och hon gjorde så gott hon kunde. Doc hade hon sprungit exakt samma tider i flera år och utvecklades ingenting. Första kvalet klarade vi inte, men i andra kvalet hade jag hårdtränat och sänkte hennes rekord som hon hade sprungit med i åratal,  nästan 4 sek snabbare gick hon med mig. Det var stort för mig! Lämnade denna dam för att försöka mig på nästa häst..



Skäpperöds Vitellius
Min andra shettis var denna. Hade honom som hingst ganska länge innan vi kastrerade honom.
Han var otroligt bökig att ha o göra med. Jag har nog aldrig lärt mig så mycket häst som med denna krabat.
Vi var konstant nere i dikena, han stack hem... och då menar jag verkligen STACK HEM ! När han ville osv..
han ville inte springa i ett speciellt varv och var jätte spörädd. Thellus kunde man gosa med i timmar, han älskade att bli kliad och pussad på. När småtjejerna red honom så bockade han av dom och busade arslet av sig tills dom gick hem med honom. Men jag har då aldrig i mina dar sett en sådann snabb shettis, hans steg var enormt och inga skydd behövdes. De dagar han ville springa på bana sprang han utav bara helvete.. Denna sötnos kommer alltid finnas i hjärtat på mig.



Komik
Min underbara vallacksprins. Fick hem honom som 4 åring hingst. Han såg ut som en fågelunge när han kom och totalt omusklad. Har kämpat väldigt mycket med honom, han var väldigt svår i början och seg att få upp i tempo. Men jag gav mig minsann inte ! Misslyckades totalt i första kvalet och sprang som en kratta, tog nya tag och vips klarade han kvalet lätt. Sedan startade han på och gjorde en säkning på över 11 sekunder på 4 starter. Hans utvecklig tog fart och han vart positiv till träningen osv.. Placeringen i sista starten var sorglig då han gjorde ett väldigt godkänt lopp men vart sedan jätte oren. Jag har haft olika massörer, var hos svenne, överallt ! Och nu har vi kommit fram till att han har två muskelskador som Lee konstaterat att han måste även ha tävlat med. Så nu jobbar vi bort dom och stärker honom, jag fortsätter fråga mig själv. Tänk hur han skulle vara tävlingsmässigt utan sina muskelskador, då måste han ju ha flera poletter inom travet. Hoppas av hela mitt hjärta att han kommer ut till start nästa år.. min älskade komik <3



Kålmans Elektra
Denna russadam står brevid komik i stallet. Fick hem henne i vintras. Hon är en väldigt hårdskallad häst med humör!
Har alltid tyckt hon varit så rolig att köra då hon är så otroligt framåt. Hon blir aldrig flåsig eller trött utan kan träna flera pass om dagen utan problem. I vintras trodde jag högt på henne då hennes steg tyckte jag var inte som alla andra hästars. Körde henne mycket med Mys snabbtravare och Elektra hängde med i svängarna. Nu när sommaren kommit och hon är mycket tränad så har vi hamnat lite vilse. Elektra är mycket brunstig och humöret svänger åt alla håll.
Hon hoppar bara i träningen och har totalt lagt av. Hennes första lopp var katastrof.. Jag valde att ställa av henne ifrån snabbjobben och under 3 veckors tid bara "leka" med henne. Köra motion, dressyrövningar, skogsrundor och inge bana!
Men efter det var hon exakt likadan, vi har nu ändrat på balansen igen och ska börja köra ordentligt snabbjobb igen för att hinna med några starter innan sesongen tar slut.. Elektra är i övrigt halvsyrra med Komik då dom har samma pappa..



Chewal
En import vallack som betyder mycket för mig. Började rida den ofta hos Helena på skånela.
Lånade hem den på somarna osv. Red jätte mycket dressyrlektioner för en tysk dressyrdomare för att utvecklas med honom. Har under längre tid varit jätte intresserd av att köpa honom, men han börjar bli gamal och sliten nu för att kunna behålla sina former han fick.. en kraftig häst med power under sig, jobbar jätte fint när han var ordentligt uppvärmd, en otrolig dressyrpålle som jag njöt varje sekund av !



Bolka Ozon
Jag var skötare på detta svenska halvblod ganska länge och red jätte mycket lektioner på honom.
Han var inte sådär jätte omtyckt att rida eftersom hans galopp var rätt stel och clumsy.
Jag hyrde honom några gånger och fattade mycket samtyckte. Han var väldigt stor, och vi två blev 1 !
Han var knepig att få i form under lektioner och jag har ett minne ifrån en hyrdag där min favorit ridlärare stod i mitten och tittade på oss. Ja red på mina volter och skänkelvikningar och han gick så grymt fint. Anna kom fram till mig och log, klappade på Ozon och sa att hon aldrig sett någon passa ihop med honom så bra på ryggen. Det var sällan hon sett honom gå så fint under min hand. Sånna saker glömmer man aldrig.. Även denna häst frågade jag om ifall ja kunde få ta hem till mig men då var han inte till salu. Idag lever han i himlen har jag fått höra, någon skada i något ben orsakade detta..



Diamant
Detta arab/russ har jag haft mycket minnen med. Jag red mitt första ridborgarmärke på denna pålle.
Och lärde mig hoppa på henne. Hon var sådär envis men snäll som ponnyer brukar vara. Blev aldrig avkastad, men kämpa fick man för att få henne att gå som man ville. I skogen var hon hur snäll som helst, men kunde också vara rätt knepig i spiltan då hon var lite tjurig. Diamant lever inte heller i dagsläget..



Larma Hedera
Den här hästen skulle jag kunna skriva böcker om. När hon kom första dagen var det kärlek vid första ögonkastet !
Jag vart förste skötare på henne direkt, var alltid hos henne och tog hand om henne flera dagar i veckan. Red henne till och från beten. Red till henne innan lektionerna skulle börja osv. Min första ridolycka hade jag med henne.
Vi skulle ha en "hopp tävling" sista dagen på ridlägret och jag var sist ut. Denna New Forest ponny var så jäkla het att rida så det inte var sant. Men när man lyckades hålla och forma henne var hon gudomlig. Men iaf, ja kom mot andra hindret och hon tvärnitade. Så jag gjorde en volt och racade mot hindret, då piskade jag till henne ordentligt och försökte igen. Denna gång var jag så laddad att jag skulle lyckas att hon tvärnitade långt ifrån hindret, jag tappar balansen och kör en flygkrasch rätt in i det stora hindret. Gjorde en volt och flög på nacken rätt in och landade på ryggen snett... Minns att ja inte kunde röra mig så jag låg helt stilla. Folk ifrån läktarna sprang ner mot mig och alla hoppade av sina hästar..
Efter den dagen har jag haft ryggproblem, fick varje år kolla ryggen hos läkare som skulle hjälpa mig med någon slags träning osv. Red inte på ett tag, men när jag väl var igång igen så var det denna hästjäkel jag skulle rida ! Gav aldrig upp..
I flera år skötte jag henne och verkligen älskade henne på ett speciellt och varmt sätt. Jag var alltid rädd för att hon skulle säljas eller flytta och en vacker dag kom just den dagen. Dom ringde faktiskt mig ifrån ridskolan och berättade, hela mitt liv totalt krashade då. Två dagar innan hon skulle åka till Småland var jag hos henne ifrån morgon till kväll. Tog ledigt ifrån skolan för att kunna vara med henne. Hon gick inga lektioner dagarna innan och cheferna sa till eleverna och de andra skötarna att det var bara jag som fick vistas med hästen för att få ta ordentligt farväl av henne. Efter två dagar kom dom och hämtade henne så jag tog ut henne ur boxen och såg henne åka iväg. Grät i veckor utan att överdriva, Hedda som hon kallades var min livskärlek under den tiden. Jag fick nya ägarens adress ifrån ridskolan så ja kunde hålla kontakt med dom. Hade kontakt under en längre tid men tappade sedan den, såg massa bilder på henne ifrån tävlingar på internet och efter något år hittade jag Larma Hedera i Maria Gretzers bok där hon ger tips, svarar på frågor osv.
Då var Hedda med på massor av bilder under ridinstruktioner. Gissa om ögonen fylldes med tårar.. Tänker än idag på henne och hur hon har det. Hoppas hon är ute på tävlingsbanorna och visar vad hon går för !



Liberace
En väldigt rolig ponny detta. Red den doc några enstaka gånger , denna häst var jätte poppis av alla elever.
Gjorde precis som man ville och var ingen direkt segpropp. Jag själv hoppade mest denna häst och kände mig trygg med den. En dag hörde jag att den skulle lånas ut på foder och då var det en gång tänkt att jag äventuellt skulle ta den.
Ägaren hette David Johansson, ( Son till Stig H Johansson ) och hästen kom ifrån alby/fornboda från början.
Det blev inget med foderkontrakt då hästen sedan ganska fort lämnade stallet..



Mirage
I mina yngre ridskoledagar red jag som allra mest på denna häst. Han var hög, stor och ståtlig. Otroligt vacker individ att titta på. Ärligt nog den vackraste häst jag någonsin skådat med egna ögon. Jätte fin häst att lära sig dressyr på.
Han var en import ifrån frankrike, med äventuella varmblods linjer i sig? Han tyckte om att dricka coca cola, och var känslig som häst i övrigt. Min mamma var mycket förälskad i denna häst och han var ute till salu under en kortare tid. Vi var mycket intresserade av köp på denna häst men han vart snabbt dålig och avlivades ganska kort därefter på ridskolan.. RIP !



Petra
Efter att min skötarperiod slutade hos Hedda när hon vart såld så övergick jag till denna häst.
Skötte Petra i över ett år och red även henne mycket. En ponny som hon är eller iaf var då har jag aldrig ridit förrut.
Hon var så otroligt mjuk i munnen och kropp att hon elegant flög fram i steget.. Hon har en fin kroppsbyggnad och ett sjukt snyggt utseende till häst. Plockade mycket poäng inom ridningen tack vare denna pålle..
Vet även att hon är jätte poppis idag också och att många lär sig mycket på henne. Hon har även bra tävlingsresultat har jag fått höra. Väldigt roligt, tycker doc ärligt talat att det är synd att hon går på ridskola, som privathäst skulle hon utmärka sig och göra totalt succe !



Terack
När jag klättrade långt upp i ridklasserna och grupperna så red jag denna ståtliga herre.
Detta var slutet på min ridkarriär då jag red honom mycket, på mera avancerade nivåer. Även han lärde mig mycket om ridningen som ingen annan lärt mig. Han var väldigt stor och musklad, väldigt pampig och han hade ett luftigt stort steg till gångart. Njöt väldigt mycket av att få rida honom, en riktig drömhäst. Doc gillade han att föra andra världskriget i stalen då han gillade att sparka sönder boxväggar. haha :)
Terack blev akut avlivad pga pålagringar på halskotpelaren. Han hade snabbt blivit sämre under de senaste dagarna och han kördes till Ulltuna Djursjukhus i Uppsala och där ställde de diagnosen. Pålagringen på skelettet i halsen trycker på ryggmärgen vilket gör att hästen tappar kontrollen över sin kropp. Det är inte smärtsamt men hästen får svårt att röra sig, vända och gå. De ramlar lätt omkull osv, läskigt värre. Han vilar nog och pampar upp sig i hästhimlen nu :)


Hoppas ni gillade läsningen om hästarna som betytt otroligt mycket för mig genom alla dess år.
Varje häst ni läst om har en plats var i mitt hjärta som ingen någonsin kommer att kunna ta..

Ha en bra kväll, Hörs imorgon :)

17 augusti

Då var man hemma ifrån Romme. Hur det gick behöver jag inte skriva ^^
Är dödstrött sovit ändast 4 timmar i natt, tur att ja slapp stallet. Tur att man har föräldrar ibland !
Handlade en sväng för en stund sedan. Nu sitter jag här och kalle ligger i sängen och latar sig.
Det gick tydligen inte så bra för Kalle och Lotta som kräftfiskade. Det stormade som fan och vågorna va höga, kräftorna hade dragit på kräftskiva någon annanstans så det vart inte mycket i burarna, men kul hade dom iaf :)

Imorn ska ja till stallet på morgonen, sedan förmodligen träffa en polare under dan och sen åka till stallet på kvällen igen. Blir en lugn vecka mestadels med tid framför datan då jobbsökandet tar otroligt mycket tid... suck.

Puss

tummen upp

Riktigt kul kväll igår.
Åkte in med Martin till tcentralen där vi mötte upp Jocke. Vi begav oss sedan till chaplins och drack en del.
Var mycket mysigt.. Sedan kom två par polare till Jocke som joinade oss och sedan kom Tompa :)
Vi snackae, skrattade och hade enormt trevligt... efter några timmars drickande mötte vi upp Wille och Krille utanför chaplins. Vi begav oss mot kungsträdgården, innan det köpte vi lättöl som vi skålade med när vi kom fram..
Såg artisterna uppträda och trängdes bland massor av folk... Lite senare kom Kalle och kramade på mig. När allting vart slut så gick vi till crusingen i stan och tittade på alla najjsiga bilar. Vart även ett stopp på 7eleven där vi fick i oss lite käk..
Kvällen slutade med att jag och Kalle lämnade allt folk och drog oss hem för att sova...
Idag mår vi toppen. Vi är på extremt bra humör båda två och har kramats hela dagen.. Nu åkte kalle nyss till stig h och skulle slå på en PG tappsko. Sen ska han åka och kräftfiska med Lotta ifrån K1 så jag får vara ensam ikväll :(
Imorgon bär det av till Romme på lunchtrav, denna gång har vi med oss Feltys winner... Hoppas på bättre lycka nu !

Ska åka till stallet om ett tag och köra... sen relax !


Här bjuds det på lite bilder. Enjoy

 
Late Speed efter värmning, kalle drar av skorna
 Fina märrn
 Älskar utstrålningen på Late
 Jocke och Martin :)
 Joakim von Anka på chaplins
 Härliga grabbar, jocke har ett "öl öga" på vänstersida
 Jag och martin :) Vänner i många underbara år :)

sämst !

Man kan verkligen säga att jag är sämst när det kommer till matlagning.
Jag kan inte ens steka falukorv utan att det blir total kaos.. suck !
Lättast för mig är att ta moppen och åka till burgerking eller titta efter i skafferiet och ta fram en köttbulleburk som man värmer upp.. Kalle brukar köpa hem saker och så säger han : Kolla va bra älskling, så kan du bara steka upp detta till dina luncher. Höö? ; Jag kan förfan inte steka ! haha :)

Var och släppte ut hästarna i morse och fixade i stallet. Nu sitter jag här och söker massor av jobb.
Söker runt 4 jobb om dagen, its a hard life !
Vet inte riktigt ännu om jag åker in till the voice ikväll eller inte, beror på om ja får tag på någon dricka antagligen.
Kalle ville åka med mig dit så vi får se vad om sker och händer, annars blir det förmodligen myskväll här hemma med film. Kalle gick upp samtidigt som mig i morse, han skulle åka till valla och köra snabbjobb med Rick Naughty, sen jobba. Fan va han sliter...

Läste ni förresten i blondinbellas blogg att AFA har attackerat henne? haha säger jag.

Ha en bra dag..
Pussar..

14 augusti

Halloj :)
Är så dålig på att hitta på rubriker.. sorry för det :P
Sitter här och käkar mackor eftersom Kalle aldrig vill äta middag med mig längre. Han äter innan han kommer hem till mig jämt.. haha. Kom nyss hem ifrån stallet. Körde ett lite hårdare jobb med Elektra, gick åt helvete. Hoppa hela tiden.
Så himla tråkigt alltså, men nu ska ja återigen testa en ny balans. Vanliga ridskor bak och sen ett par tyngre ridskor i fram.. Bara att exprimentera på ! Tråkigt att inte ha någon att köra med längre. My har lagt av träningen på sina hästar och lever ett annat liv istället.. Ska försöka titta runt efter ny körkompis !
Ikväll ska ja fixa chips och dip och bara glo tv, måste släppa ut hästarna imorn på morgonen.. får se ifall ja tar mig in till kungsträdgården eller inte på kvällen..

Late Speed fick ingen placering igår. Totalt instängd och ingen chans att visa vad hon faktiskt går för. Tråkigt men sånt som händer. Bara att fortsätta och hoppas på bättre lycka..

Ta det lugnt med supandet people.... hörs imorn :) Puss..

12 augusti



Hallojsan :)
Vaknade för ett tag sedan. Massor med tjaffs med föräldrarna, det tar verkligen musten ur en !
Jag och Kalle myser här, har nyss ätit lunch och ska börja tvätta om en timme nu fram till 5. Efter det ska jag till stallet och köra Elektra. Kalle ska sko en häst idag så han blir inte borta länge, känns bra att få spendera mycket tid tillsammans med honom eftersom han jobbar så mycket annars..
börjar min blogg bli tråkig?
Ni måste vara less på mitt ständiga tjat om vårat förhållande och hur mycket jag älskar honom men kärleken och det förhållande jag lever i är faktiskt mitt liv.
Imorgon bär det av till Örebro med Late Speed som sagt, blir en riktig rysare, Spännande :D

Vad tycker ni om min nya design då? Tycker den vart bra faktiskt... Jag älskar att göra Headers även om dom inte direkt blir proffsiga men ja tycker dom blir jävligt najjs iaf.. Om ni vill att jag ska göra en header åt er så får ni gärna mejla mig så fixar jag det :)
Hoppas ni har en bra dag fast det typ regnar här i stockholm, typiskt sommarväder.. Fast passa på att njuta, snart är sommaren över och det är dags för mig att fylla 19 ;)
Pussis..

Kärlek

Han är det bästa, finaste, underbaraste som existerar i min värld. ( Förutom Komiken) haha.
Känslan av att varje morgon vakna upp tillsammans med den man verkligen älskar är obeskrivlig.
Förutom att väckarklockan är helvetisk.
Tystnaden under morgonen och leenderna som vistas tappert är vackert..
Förutom när Kalle har släppt sig hela natten så ett stort gasmoln vistas i hela rummet.
Kärlek och hat är släkt det ska man lära sig, men samtidigt kunna urskilja dess sort.



Annika, jag och Kalle på bilden :)

gaaalet

Jag har aldrig haft en så lyckad utekväll. Allt folk var så otroligt jävla trevliga och stämningen var på topp :)
Ville aldrig åka hem =/ Fulla var vi som satan, men med stora leenden på läpparna.. Alla dansade,  sjöng och skrattade.
Lägger upp några bilder härunder..
Har sovit massor med timmar, har varit sjukt sliten. Ska till stallet ikväll och köra hästarna sen blir det relax!
Kalle är och skor hos Hultman, vet inte riktigt när han dyker upp. Saknar honom varje dag varenda minut när han inte är hos mig ! Har för övrigt inget speciellt att berätta, låter bilderna tala för sig själva ! Enjoy..

 Jag och Wille. Förkrök
 Jag och Zeta
 Jag och Mario
 Stämning på topp :D
 mums mums mums :D
 Grabbarna :D
 glada människor
 Hell yeah :D
 Jag och Emily!
 Brorsan och ja
 Pokerface
 :)



Party

Har inte sovit en blund i natt. Hände tråkigheter men det ordnar väl sig.
Kom nyss hem från stallet, sitter hos mina päron och käkar lite mackor . Har seriöst hållt på att svimma flera gånger idag eftersom ja inte ätit sedan igår tidigt på dan. Snart tänkte ja gå upp och vila några timmar innan ja åker hem till Kalle igen. Börjar förkröka runt 4 tiden och fixa mig för sedan ska ja möta Pettsson vid stationen halv 8  då vi ska bege oss till sergel och möta upp Mario, Zeta och Patric. Vi ställer oss sedan i kö till Chaplins för en härlig partykväll..Hoppas den blir lyckad :) Är helt slut i skallen så orkar inte skriva så mkt mera, förresten Late Speed som kalle drog två vinster med på Åland, den startade ju på valla sist med annan körsven. Diskad vart hästen och helt galen. Nu ska Kalle starta den på örebro i ett större lopp på Torsdag. Ska bli jätte kul :) Hoppas ni har en bra helg ! Puss och Kram :)


Laddad

Jag är verkligen sjukt laddad inför festandet imorn. Var ett tag sedan jag var på nattklubb med vänner. Ska bli kul eftersom alla grabbar jag ska hänga med har ja inte träffat på jätte länge ! Blir en family reunion..
Idag var jag i stallet imorse och släppte ut och mockade osv.. Sen drog ja hem till en fortfarande sovande kalle som såg så söt ut. När han vaknade fixade han lunch åt oss och nu snart ska han till djurgårdens ridskola och sko 10 häst..
blir trött bara jag hör det...

Jag själv ska titta på atg liven, Feltys winner startar i Ume. Blir spännande som fan. Heja heja ! Sen drar jag hem till päronen och hämtar lite pengar, sen drar jag mig mot stallet direkt. Ska longera bitterstoet och ta in för kvällen..
Förresten, har ni också hört att folk numera "snor" låtar ifrån youtube? Jag har alltid undrat hur fan man gör men nu äntligen har jag lärt mig..
På denna länk ser du exakt hur man gör på ett enkelt sätt. Jag har själv prövat det och funkar klockrent !

forum.moppenet.com/showthread.php?t=98933


Sätt inget www framför adressen.   Enjoy

stars are blind

Halloj. Var ute i stallet på morgonen och fixade. Sen åkte ja hem till mina föräldrar och snackade lite.
Mamma tog bussen till stationen och ja tog min lilla brum brum och mötte henne där. Vi gick först till arbetsförmedlingen för morsan skulle koppa några papper och sedan drog vi till banken för att plocka ut pengar åt mig på gamla konton.
Jag shoppade minsan på new yorker som vanligt för dom hade rea, hittade underbara saker :) Happy chick.
Kommer bilder här under.. Sen har ja suttit här och tittade på Paris Hiltons My new BFF. Älskar verkligen det programet, haha.. :) Kalle jobbar sent ikväll och jag ska ta mig till stallet ännu engång för att kvällsfodra osv.. Blir en lugn kväll, längtar som fan till Lördag. Då blir det utgång med skönt folk och jag kommer vara hetare än någonsin. Lovar ta bilder på lördag.. Ha en härlig dag, här kommer smaskens :) enjoy !

 
Visst är han fin? min bara min.
 
Lilla jag :)
 :)
 Skulle gärna tattuera in det på fingrarna, men oroa er inte. Det kommer aldrig ske :) Tycker det är jävligt snyggt bara :)
 En topp som räcker en liten bit nedanför rumpan.
 Ännu en topp :)
 Ruskigt läcker klänning, sitter jätte tajt. Love it!
 Dessa köpte jag på Glitter
 Och ett halsband ifrån glitter


Dessa 3 låtar är ultimatum för festande, bara älskar det :)

ajaj

Har migrän. Vart i stallet hundra timmar. Pratade med folk, träffade Mia och körde båda kusarna :)
Sen drog ja och tankade på OK macken och köpte mig en hamburgare, nu sitter jag här nyduschad och fixar mig för jag ska strax in till valla och se roliga lopp med Kalle. Arbetsgrejjen igår gick åt helvete, ett riktigt ställe som vill lura ungdomar typ? Nja, men bra var det icke iaf !! Är sjukt trött, ska vila en stund tills kallepöjken återkommer hem ifrån gymmet.. Förlåt att jag varit tråkig i bloggen på sista tiden.. Pussis..

gaaalet bra

Perfekt att tagga till med när ni ska parta loss ! ;D


2 augusti

Regn, regn och åter regn..
Sommar i sverige brukar man kalla det. Fast ja erkänner ju att jag inte har något imot regn direkt.Rätt mysigt.
Jag vet inte vad det är med mig just nu. Jag somnar rätt lätt på kvällarna/nätterna men sedan vaknar jag igen runt 4 tiden, somnar om och sedan vaknar igen. ? höö?
Jag blir jätte trött på dagarna och saknar massor med engergi. Äter dåligt pga jag är trött osv.. Ja hoppas detta ändrar på sig snart då jag verkligen tröttnat på detta nu. Jag ska bara vara hemma med kalle idag och titta på film som han har hyrt, blir mysigt. Jag är redan nervös inför intervjun på Tisdag inne i stan. Men det ska nog gå bra...
Hoppas ni har en riktigt bra dag.
Kramar eran Sara :)

1 augusti

Tänk den 25 denna månad firar jag och Kalle ett halvår tillsammans. Var länge sedan jag hade ett sånt här allvarligt/ seriöst och framför allt långvarigt förhållande. När jag var tillsammans med min livskärlek ( då ) så höll vi ihop i hela två år och under den tiden var vi även förlovade. Innan och efter honom var jag rätt elak och lekte bara med folks känslor och hjärtan. Det är inget jag är stolt över, jag snarare skämms. Men man växer ju hela tiden som människa och förstår en vacker dag att den slags leken inte håller. Man skadar mycket människor och man skadar sig själv !

Inatt sov jag inge vidare. Vaknade upp flera gånger och mannen min pratade i sömnen konstant. Men jag mår bra och är glad så när kalle fixat lunchen så ska vi åka till Gällsta och köra motion med hästarna. Elektra körde jag runt en mil igår, bara flummade runt för att ha roligt. Det gick bra.. Idag får vi se hur Komik reagerar på sina PG dojjor.
Rätt dåligt väder idag, ganska mysigt när man är inne. Så vi ska väl ligga i sängen resten av kvällen och bara njuta av varandras sällskap.  Hörs imorgon :) Pussis..

RSS 2.0