!

Skriver inget större inlägg. Har hänt en hel del, lovar berätta imorgon.
Skriver på lunchrasten. Nu ska ja titta vidare på travet.
Puss

home!

Efter jobbet och mycket flumm ( galet trött ) så åkte jag till stallet och tog en mysdag med pållen. Borstade länge och ordentligt. Masserade onda muskelskadan och tog hand om honom. Nu är jag hemma och kalle har köpt en ny skrivare eftersom den vi har är helt sär. Såfort vi har installerat den nya måste jag skriva ut en bild på den typ av blondering jag vill ha imorn. Tänkte att det måste vara lättare att visa en bild istället för att förklara hur jag vill ha det. Ni ser bilden här under ( håret till höger ) Är jag intresserad av.
Sen blir det utgång på kvällen som det ser ut just nu iaf..
Ville bara skriva av mig lite :) Ha en skötsam kväll. Puss på er..


Hurry

Skyndar mig, börjar strax. Chefen är inte här today men vi sköter oss iaf hihi :)
Idag startar Tricken på Romme, får inte missa loppet. Favorit är han också tror jag <3
Imorgon bär det alltså åt till Bobbys hairstudio. My ska följa med också förhoppningsvis går det inte åt allt för mycket pengar då jag skulle vilja färga och plocka ögonbrynen också. Köpa ett läppstift och ny mascara också.
Sen behöver jag lite pengar då jag ska ut på Lördag kväll, chaplins blir det och jag hoppas jag kan dra med mig ett par stycken. Det var länge sedan vi var ett helt gäng ute.. aja. Såg ni förresten att Late Speed vann amatörloppet på solvalla sist? Vilken kämpehäst !
Pussar.

26 okt

Status: Ostabil. Känner mig inte alls på topp. Problem överallt känns det som och det vekar som de flesta runt omkring mig tycker likadant. 

Idag skymtar lite sol fram iaf. Länge sedan man såg den eftersom man är inburad i en bunker varje dag när man jobbar. Hjälper en arbetskollega idag på hennes station och Tompa jobbar på bra verkar det som :) Nu är det bara 2 dagar tills jag får fixa mitt hår. Men som alltid när jag har höga förväntningar på något ( oftast frisörer) så blir det aldrig bra. Jag måste tänka negativt så jag blir överraskad. haha ! Vet inte ännu ifall det blir någon utgång i helgen. Ingen verkar taggad. Suck ! Kalle åker och kör Linus på lördag medans jag är i mitt stall. Linus var bra nu ifrån sparken på hasen.

Ikväll ska jag köra en långrunda med Sussi. Hoppas hästjäkeln känns bra. Är irriterad på msn hemma på datan, den började kräva olika installationer och nu har msn inte funkat på månader. Vad är det för fel? Har prövat ominstallera och ta bort hundragånger men inget funkar... Funkar något nu för tiden?

Den här veckan har gått ruskigt fort tycker jag. Fredag redan imorgon, helt sjukt. aja nu ska jag titta vidare innan arbetet kallar ! Jag är så glad som har jobb även fast jag är helt slut i bollen. Skulle chansa på att jag har brist på något tex järn ? Snart har jag en rolig period som väntar också, ni tjejer vet vad jag snackar om.

Hoppas ni har en trevlig dag! Pussis från mig.


sick nyhet

 Information taget från hotmail.com

"Svärmor drar i hans snopp!"

Chockad mamma: "Jag är äcklad över hennes beteende"

Relaterat

 

Lena fortsätter. "När jag byter blöja på honom vill hon dra i hans snopp och tjuter förtjust: ´Oooo, det är en så liiiten snoppis naaaaaw den är så fin och söt´ och så försöker hon dra i den och pilla med den".

Lena fortsätter. "När jag byter blöja på honom vill hon dra i hans snopp och tjuter förtjust: ´Oooo, det är en så liiiten snoppis naaaaaw den är så fin och söt´ och så försöker hon dra i den och pilla med den".

Lena känner sig obehaglig till mods och undrar vad hon ska göra. "Ska jag bara stå och titta på och vänta tills hon har lekt färdigt med den? Det känns jävligt obehagligt". Hon påpekar att Linus är en individ och undrar hur andra skulle reagerat om det istället handlade om en flicka vars farfar pillat lite med hennes snippa?

Lena känner sig obehaglig till mods och undrar vad hon ska göra. "Ska jag bara stå och titta på och vänta tills hon har lekt färdigt med den? Det känns jävligt obehagligt". Hon påpekar att Linus är en individ och undrar hur andra skulle reagerat om det istället handlade om en flicka vars farfar pillat lite med hennes snippa?

Fakta

Lenas son är åtta dagar gammal. Babylyckan är total om det inte hade varit för Linus farmor. Hon älskar att dra och pilla på hans snopp. Något som Lena nu reagerar starkt på:

"Ja, jag känner mig äcklad över hennes beteende. Min son är bara åtta dagar gammal och farmor vägrar lämna honom ifred. När jag byter blöja på honom vill hon dra i hans snopp och tjuter förtjust: ´Oooo, det är en så liiiten snoppis naaaaaw den är så fin och söt´ och så försöker hon dra i den och pilla med den".

Första gången hann Lena inte stoppa henne eftersom det skedde så snabbt.

"Jag var helt oförberedd på att vuxna människor kan göra så. Jag tog mycket illa vid mig och det känns obehagligt att hon alltid vill dra i hans snopp och kommenterar den".

Lena känner sig obehaglig till mods och undrar vad hon ska göra. "Ska jag´ bara stå och titta på och vänta tills hon har lekt färdigt med den? Det känns jävligt obehagligt". Hon påpekar att Linus är en individ och undrar hur andra skulle reagerat om det istället handlade om en flicka vars farfar pillat lite med hennes snippa?

Nu vänder hon sig till andra mammor på Sveriges största familjeforum för att få hjälp. Vad ska hon göra?


9 månader

Grattis till oss. Hur har vi två komplicerade, envisa och lättretliga människor hållt ihop?
Kärlek mina vänner. Kärlek kallas det ;D

Känner mig pigg idag för engångsskull. Känns riktigt bra! Tror jag sov lite längre än vanligt. Inte mycket att göra på jobbet idag heller. Fattas jobb som förhoppningsvis inkommer tomorrow. Idag har även en bekant till mig börjat jobba här då min chef undrade ifall jag visste någon arbetsmyra som vill komma hit. Kul kul :) Hoppas han sköter sig annars får jag stryk. ;) ååh, lönen inkommen doc kort vistelse eftersom det mesta av pengarna går nog till mitt hår ( inkl en locktång) hoppas jag.  Nästa lön går åt hårförlängning och julklappshandlingar. Vet redan vad jag ska köpa till alla så det känns skönt..

Här är min julklappslista för iår :
 Bloggklockan. Så grymt fräsch.
 Presentkort på Ed Hardy
 Presentkort på Horze
 Och lite cash skulle inte sätta fel


Kolla detta!

Jag läser mycket bloggar. Älskar att läsa "storbloggarnas" patetiska liv.
Det finns en grymt bra blogg som avslöjar alla kändisbloggares falskhet. Riktigt intressant och bra läsning. och det är dessutom inte påhittat utan sant.

Kolla in denna blogg :

http://hotgossips.blogg.se

 

Jag bara njuter av sanning bakom Kissie Alexandra. Ingen är perfekt !


TråkTisdag

sov väldigt dåligt inatt. kalles bror ringde och störde oss sent så har vaknat till och från det.
Även drömt skumma drömmar som vanligt, skyller på min tokiga skalle ^^
Sitter på jobbet stendöd, inge stress idag doc här utan istället extremt lite att göra. Blir nästan värre då!
Kalle skulle ha åkt i helgen och kört lilla Limpan med Pasi berättade att han fått en spark i hasen, inget allvarligt men att det inte var någon ide att komma då.
Sökte nyss på älskade Trick Haro som för övrigt inte finns kvar hos Hockey i eskilstuna, nu står han i träning hos Anders Lundin ifrån Rommetravet. Går ju bra även där har vi sett :) <3
Iaf, Tricken startar inom några dagar i Romme spår 6 tror jag han fick. Intressant, ska inte missas. 
Komik vilar idag då han ska köras imorgon när Sussi slutat sitt jobb så jag åker raka vägen hem och slänger mig i soffan. Kan det komma fucking snö någon gång så humöret håller sig uppe, allt känns bara tråkigt och tungt numera.
Idag kommer det en sköterska som vaccinerar dom som vill mot svininfluensan. Jag har ju redan doc haft det och hört att man inte får det igen. Numera snackas det om att man visst kan utsättas för det igen. Jag hoppar iaf vaccinet och håller tummarna för att jag slipper utsättas för det igen.
Jag kan faktiskt berätta för er som inte haft det och inte tror att det är någon fara, ni tror helt fel.
Klart alla blir olikt sjuka från person till person. Men som både jag och Kalle uppfattade det så var det mycket värre än vanlig influensa. Höll i sig flera veckor även när man vart friskförklarad så var man sjuk, hade ont och var hängig i veckor efter..

Imorgon har jag och hjärtat hållt ihop 9 månader. Och år ska det bli !
Hörs imorn, Pussar.

 Ettåriga Linus Broline

23 okt

När vi tittade på Bode söker fru hemma jag och Kalle så slänger han ur sig en lustig komentar:
Tror du dom provknullar? Min typ av reaktion var ungefär såhär:
 

vad tänker killar egentligen?

Sen på mornarna när jag väcker honom ibland är hans hjärna så seg!
Såhär kan våra konversationer se ut på morgonen:



Jag: Vakna nu kalle!

kalle: nyare barnvagnar är bättre, man slipper pumpa hjulen ofta.

Jag: ehm va? Vad pratar du om?

kalle: mmmmmm, titta utanför

Jag: Men gå upp nu då!!!!!!

Knäppgök säger jag bara :) hihi..


                                                                                                                                       


Gaaaalet bra!

Ååh, blir så partysugen när jag dunkar denna låt högt på datan eller mobilen.

Last day on holliday

BUHU!!!!

Helgen redan slut. Jag blir alltid lite söndag/måndags deprimerad varje vecka. Jag är lycklig över mitt jobb men samtidigt att tänka sig 5 nya jobbdagar känns hårt ibland. Haha, tror det finns många som håller med mig.
Igår såg vi nya Twilight, helt sjukt jävla bra även om ettan var bättre så var denna sjukt bra. Ni måste se den!!!
På exakt samma rad satt två andra ifrån Sykes på bion utan att dom viste om det. Ska berätta imorn ^^
Idag sov vi länge och sedan skrittade jag Komiken i tungvagnen en lång runda i regnet, börjar bli van att köra ändast i skitväder :( Nu precis kom vi hem ifrån god resturang mat och jag drack en god cider =) efterrätt åt jag även, kladdkaka, grädde och massa fräsch frukt :) Jag och Kalle förskotts firade våra 9 månader tillsammans om sker om 3 dagar <3 Fan va tiden går fort. Jag har bott hemma hos kalle i 7 månader snart..
På Lördag ska jag till Bobbys salong äntligen och fixa till håret, vet doc inte ännu om jag har exakt råd att göra allt på engång, får se ! Blir nog även utgång på lördagskvällen förhoppningsvis :)
Hoppas eran helg gav er något ( förutom baksmälla ) Sköt om er ! Puss.

here we go!

Både jag och Kalle springer fram och tillbaka till tvättstugan. Snart åker vi till Kista :)
Så här ser jag ut idag : 



 

Travnyheter

Jag vill börja med att tacka My som skrev en fin liten komentar i inlägger under :) <3
Jaha, f*ttblogg. Skrev jätte långt och allt raderades, nu ser jag knappt vad jag skriver eftersom jag dampade loss på tangentbordet och allt är mini mini smått. Suuck...
Somnade rätt tidigt igår iaf och såg fram imot att sova länge idag men icke sa nicke. Min kropp är så jävla van att gå upp sex varje dag att jag vaknar 9-10, rätt störande kan jag ju säga. Kalle är och skor hos Melander och jag ska snart titta på tv innan jag åker till stallet och kör komiken.
Ikväll åker vi till Kista bio och tittar på NewMoon, även min arbetskollega skulle tydligen dit och se den också. Får se ifall man ses där då =)

Igår tittade jag även smått på Rommetravet och min älskade häst Trick Haro vann pisslätt sitt löp. Var så kul att se =) Han piskade bort alla andra och vann hur lätt som helst. Såg jätte fin ut efter skadan som han troligen haft eftersom han varit borta så länge. Andra travnyheten är att kalles bror Pasi Aikio vann ett viktigt 100 tusen kronors lopp igår också på Rommetravet med hästen Kaliber. Såg fin ut och sprang i tredje/fjärdespår stor del av loppet och knep sedan åt första platsen på slutet. Katshing !!!! aja.
Hoppas ni sköter om er så hörs vi imorgon, Pussisar! 

 Trick haro
 Älskade häst. Tricken <3


 Kaliber :)

Hallstavik

Här kommer bilderna jag pratat om & lite mera eftersom jag vet att ni tycker det är kul med bilder :)
Enjoy!


Min älskade man Komik i gången.

Kalle och Timothy :)

Jag och lilla Tim i köket

Me myself and I + Kalle såklart!

Visst är vi fina?

Fullt hus= Fullt ös!
 
Sorry, dålig kvalite men jag låter bilden tala för sig själv
 Trevliga människor =)
 mera folk !
 Mina underbara kamrater
 Ghost picture
Kalle,sara,jessica och daniel
 Fina ni är!
 =)
 Jag och Timo

Imorgon kommer lite filmer =) Puss Puss

Lista

En lista

Matvanor:
Bästa maträtt?
jadu, älskar Tacos och kebab. vad annars?
Bästa dryck? Hmm fanta eller cola
Hat dryck och maträtt? hatar svampsoppa och whiskey går inte hem hos mig 
Bästa alkoholdryck? sex on the beach drinken slår allt!
Använder du smör på smörgås? ja alltid, vad är en smörgås utan smör? Jo en gås..
Smågodis eller ?färdiga påsar? godis? Smågodis, gott att blanda favoriter
Favoritglass? ben and jerrys brownie


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Ibland ingenting, ibland flera tusen
Har du mer skor än kläder? nej nej men jag önskar
Favoritplagg? tajta jeans och en snygg festtopp
Hatplagg? Mormor kjol och gamal skjorta

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
jobbar på sykes i rosersberg
Vad vill du bli? Legend, inom vad vet jag inte?
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja det gör jag :)
Är lönen viktigast? delvis, men även att man trivs!

Boende:
Lägenhet eller hus?
Bor i lägenhet med min man
Framtidsplaner med boende? Både jag och kalle kommer förhoppningsvis flytta till hästgård i framtiden som är en stor dröm. en gång var ni nära att flytta men det vart inte av pga husets hälsa.. =/
Litet eller jätte stort? Mitt i mellan. Inte för stort men inte heller för litet. Det ska ju få plats barn i framtiden också!
Drömboende? Ett lagom stort hus på landet med fin trädgård och fräsch stall, bra kör och skogsvägar.
Landet eller mitt i stan? Jag älskar stan men drömmer om att bo på landet
Mysigt eller sterilt? mysigt absolut, fast kalle är väldigt ordningssam så ibland blir det lite för perfekt helt enkelt :)

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nej men vill väldigt gärna ha!
Är otrohet okej? absolut inte även om jag själv utsatt andra för det ett antal gånger, alla växer upp någon gång. Är ledsen för alla dom jag sårat..
Älskar du någon? ja enormt mycket och vill aldrig förlora honom
Betyder familjen mycket för dig? ja det är klart
Är du lojal? ja, det tror jag? :)
Tycker du om att dricka dig full? helst redlös, nej skojja bara :) Jag gillar att tappa kontrollen ibland, allt för ofta tyvär
Hemmafest eller ?gå ut på krogen fest?? Kul med båda tycker jag. Älskar musiken på krogen men hemmafester är oftast mera personliga och mysigare!


Slut

Är så trött, vill hem och sova.
Drömde en helt sjuk dröm om att jag lämnade kalle och tog en släkting istället. Sen vart jag misshandlad och ingen, INGEN ville hjälpa mig när jag var förföljd. Både mamma, ett utav mina ex och kalle sa att jag är en jävla idiot och blabla. Om man ska tyda sina drömmar, vad ska jag anta att detta betyder? helsjukt. Jag och min hjärna i ett nötskal lixom..

 
Niki,kalle och my self. I cypern hos våra grannar ifrån schweitz. Förfestar innan utgång..

Jag i högra hörnet. Jag hade en stor hemmafest när mina föräldrar inte var hemma. Mycket folk och total röjj!
Riktig lyckad kväll då vi bland annat låste in en däckad kille i min gamla kaninbur. Där fick han sova minsann..

Jag och kära Joakim på chaplins. Förkrök innan The Voice i kungsan började :) Mycket trevligt, även Martin var med!


19 okt

Stressar satan på jobbet. Jobbar lite på en annan avdelning och hjälper till litegrann :) efter jobbet åker jag direkt till stallet och masserar min andra kärlek i livet komiken. Sedan blir det hem och slappa med kalle pöjken. Igår var det roliga lopp på solvalla. Late Speed som kalle kör ibland vart 4 i mål efter att ha lett hela jävla loppet. En bit in på upploppet tappade hon men gick i mål som fyra. Claes körde korrekt och hästen jätte fin. Kul att se =)
Johan körde någon häst åt Stig men det gick sådär va? ;) hehe.. På lördag ska jag och kalle på bio och se Twilight New Moon. Har längtat som satan, det går riktigt bra filmer just nu på bio. Inget party denna helg måste ta det lugnt efter förra helgens bravader. Klokt va?
Ikväll eller imorgon lovar jag att lägga in bilder ifrån Hallstavik. Puss på er!

18 okt

Jag vet att jag inte skriver så jändrans mycket intressanta grejjer nu för tiden. Kan nog bero på att det inte händer så mycket heller. Kanske vore smartare att inte skriva alls än att sitta och skriva massa trams.
Ska köra Komiken efter jobbet i detta underbara väder och sedan hem och vila. Man orkar inget annat =/ Det är solvalla ikväll och ett par intressanta kuskar/hästar. Så antingen liven eller tv:n... åååh behöver min lön nu, är jävligt less på att vara pank.

Det som gör mig less är :

Jag är pank
Jag vill ha en till häst, ( känns tomt med bara 1 )
Jag vill fixa mitt hår
Jag ill handla kläder
Jag vill åka utomlands och försvinna
Jag vill flytta till en gård
Jag vill ha körkort och köpa mig en grym camaro
Jag vill ha massor av skor
Jag vill bli känd och skriva en grym låt på egenhand.

Suck, när kan man uppfylla allt de ? Va deppig jag låter men det är så jag känner för tillfället


och denna?

Vad jag terrar er nu. Men jag var bara tvungen ;D

Minns ni denna?


fun

en sista bild. Tycker det är så kul ^^


17 okt

Halloj på er :)
Oh, jag är så trött nu. Känner mig påväg att bli sjuk nästan, men det får inte hända just nu! Ante kom förbi igår kväll och umgicks med oss ett tag. Trevligt trevligt ! Bilderna ifrån Hallstavik kommer upp imorn =) Blev som sagt bara några stycken. Guud vad jag längtar efter att fixa håret, tänker på det varje dag. Snart kommer lönen in som går till håret och kalles födelsedagspresent. Vet redan vad jag ska ge honom när han fyller år och i julklapp :) Vad önskar jag mig i år då? Jo, presentkort på Ed hardy och Horze. Sen pengar och en hund.
En hund kommer jag aldrig få men förbjudet att önska sig är det väl inte ? efter jobbet måste jag köra även fast det tar imot, orkar verkligen inte. Regnar ute och är grått å kallt..blää. man blir ju inte peppad direkt. Nu ska jag spana vidare på nätet innan lunchrasten är slut för idag. Sköt om er :)

mmmmm, hett va?

Uppdatering

Jag lever!
Vad har hänt?

Jag och Kalle söp i Hallstavik med massor av folk. Sov över där hos en kompis till jessica, fick god mat. Jag krökade till halv 6 på morgonen och umgicks med dom andra medans kalle sov. Sov sedan några timmar innan vi åkte till Max i uppsala och käkade. Där fanns en gubbjävel som försökte titta under min korta kjol.. buu! Var sedan i stallet en sväng och hos mina föräldrar på söndags eftermiddagen.

Jag har stora bulor i bakhuvudet då jag har slagit mig i skallen, hur och var vet jag icke. Min mobil är halv pajj då jag tog i och kastade den i golvet, varför minns jag inte heller.. Jag har lite bilder och ngn enstaka video att visa er sedan när jag orkar lägga in det i bloggen. Kameran dog tidigt av kvällen..

Just nu sitter jag på jobbet och är galet sliten men glad. Komik ska vila några dagar då han betett sig underligt och varit seg nu ett tag.

Har inte så mycket mera att tillägga än det. Hoppas ni hade en lugn helg! Puss , eran sara :)


Hey! :)

Vaknade klockan 8 redan och skulle gå upp. hah jag försökte somna om eftersom det är helg och nu är jag vaken :) Dunkar musik och ska strax åka till stallet och köra en sväng! Fan va kul det var igår :) Saras katt gick på borden och sedan började det lukta skit starkt, då tog vi tag i katten och det visade sig att den kommit åt ljusen och bränt upp svansen. Stackarn =/
Klockan 4 åker vi till Jessica, ikväll ska det supas :) Hoppas ni har en trevlig kväll.
Här bjuds på bra låtar :)






Natt

Nu har vi precis kommit hem från sara. Väldigt trevligt och mycket skratt! :)
Vi käkade Tacos, jag drack öl och cider som dom bjöd på och så spelade vi Yatzy. Jag förlorade doc =/
Är lite dragen men glad :) Spanar runt på nätet ska strax lägga mig i sängen och slappna av.
Äntligen helg!!!! Får sova länge, ända till 11.30 imorn :) aja, var inget mera nu. Pussis..

Minns ni min galna födelsedagskryssing?

Scary Fredag

Känner mig hyffsat pigg idag. Somnade runt 10 tiden och gick upp sex som vanligt :)
Idag ska vi som sagt på middag hos Sara eftersom Eddie Peddie fyller storgrabb :) Blir väl där någon timme innan jag och kalle drar hem och tittar på en ny wallander film och myser. Han ska tydligen jobba imorgon och jag ska köra en kortis innan jag drar hem och fixar mig inför Jessicas hemmafest. Ska bli kul att dra på hemmaparty var sjukt länge sedan. Krogen börjar ses som ointresse hos mig numera..
Helvete, jag skrev på facebook igår om att jag har bokat tid hos kändisfriösren Bobby. För det första var det kö för att ens komma fram och boka tid väntade runt 10 min i väntekö. Sedan bokade jag tid och dom undrade ifall jag önskade att ha någon speciell men ja sa bara att jag ska blondera hela håret och ville ha någon som är bra på det ( jag visste att bobby kostar mera) så nu är det bokat iaf. Blondering i hela håret + avfärgning + färgning av ögonbryn + plockning. NAJJS! Det enda jag vet är att det kommer typ gå åt hela min lön denna månad, men ska man vara fin får man lida pin vettni! ;D

Iaf, på Facebook så vart det världens snackepill. Folk gillade det medans andra tycker det är helt onödigt och undrar varför jag inte går och köper blonderingscreme på ica? Jo, det är så att vill man bli Slitz blond får man gå till en frisör som är duktig. Okej om man har rött eller brunt hår men blondt hår ska göras proffsigt.

Månaden efter jag färgat blir det hårförlängning och julklappsköp. Vet iaf vad jag ska ge Kalle och mina föräldrar..

 Jag och min man. Visst är vi fina?
 
Jag skäms inte över att jag kan kyssa en tjej på munnen och överdriva. Även om kvinnan inte är min bästevän så finns det vissa undantag.
 
Dagen i göteborg då vi bestämde oss för att förlova oss <3
 
Jessica i bakgrunden och Me and Lena in the front. Super i kario en höstdag för några år sedan :)
Minnen som alltid kommer stanna <3

Jag i vaxholm tillsammans med Izza. :) Skön sommardag med massor av glass och snygga bilar!


12 okt

Jag är cptrött hela tiden. Det är skumt, jumera jag sover på nätterna desto segare är jag under dan på jobbet. Men sover jag 3-4 timmar är jag halvhyper resten av dan. vad är fel?

Komik var verkligen på topp igår! Pigg och glad. Jag körde med Sussi på ängen flera varv i höggräset. Verkligen bra träning ! Ska till stallet efter jobbet och skritta honom i tungavagnen ett tag. Snart helg igen, så jävla skönt! På Fredag ska jag,kalle och mina päron hem till Sara då vi ska fira Eddie som fyller år. Tacos blir det där och massa folk :) Sedan på lördag är det fest i Hallstavik då jag och Kalle åker dit för att fira Jessica som fyller år. Ska bli riktigt kul och jag lovar att kameran åker med! Söndagen går åt till att vila hela jävla dagen :P Lär vara väldigt bakis efter en flaska vodka. haha :) Nu bjuds det på lite bilder :)


Jag saknar dedär vännerna som verkligen tycker om mig. Som uppskattar mig och har delat både glädje och sorg tillsammans med mig. wille och Gurra är två av dom killarna som står mig närmast. Dom får mig att må bra.

Totalt borta på bilden och ändå vann jag flertal gånger i klassiska Texas Holdem.
Denna kväll spelade jag,wille,my,zebbe och chrille. Jag gillar att spela på saker, doc inte på folks känslor längre.

Vad man har vart med om grejjer. På bilden visas jag och Väsbys gamla målvakt i hockey.  Jag vistades många kvällar i veckan hos honom då jag partade förfullt.

Pose i köket ifrån en festkväll när vi firade Gurra som fyllde år. Vodka som vanligt i högsta hugg :P
Ser inte kjolen ut att vara väldigt 70-90 tal?


förlåt



Förlåt, jag ville inte att kalle skulle förstöra sitt hår mera =/ haha.
RIP Glädjens saknar eran mat.

Tisdag

Sitter på jobbet och tittar på bilder ifrån cypern. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar det landet.
Vill så gärna åka tillbaka. Ville aldrig åka hem igen. Någonting med det landet var så magiskt och utelivet är ju obeskrivligt. Vilket jävla drag, där vet dom minsann hur man festar. Och alla vi lärde känna där, guuud vad jag saknar dom två veckorna. Vet doc inte om Kalle håller med mig ;P

 
Dansgolven smockade med galet dansande folk varje dag. Galen stämning och världens röjj..
 
Alla sköna människor som bara söp och söp och söp hela tiden dygnet runt fast dom jobbade.
Beundrar dom, haha. Riktigt härligt gäng dom flesta ifrån scweitz.
 Det otroliga vattnet,vågorna och temperaturen. Solen stod högt flera timmar..
 
Jag låter denna bild tala för sig själv, ta mig tillbaka!!!!


och en redlöst packad Sara som njöt av varje sekund på nattklubbarna. Tur att Kalle fanns tillhands..

Men som sockret i kakan fick vi svininfluensa och låg hemma flera veckor.
Men vet ni, det vare fan i mej värt.

 


:)

 
Jag och Kalle försökte göra oss nyttiga genom att byta ut chipsen till grönsaker. Det var gott men gjordes aldrig om.. Det är inte lätt att äta rätt.. haha..

Jag gjorde en mindre makeover på kalle pojken. Jag plattade ut hans hår med plattång och drog sedan i vax, sen fick han låna mitt halsband. Visst ser han mycket yngre ut? Jag är bäst ingen protest ^^ hah !
 
Läser typ aldrig på mjölkpaketen men när jag väl gjorde det insåg jag genast att jag kan fortsätta att ignorera dom

<3

Idag vill jag ändast tillägna en låt till världens finaste man på jorden.
Detta är från mig till dig!



Måndag suck!

helgerna går alldeles för fort. Satan i gatan!
Sov bara 3 timmar i natt men känner mig hyffsat pigg på jobbet iaf. Inget flumm idag doc då p3 verkar stå över allt sex. tack godegud, jag har nog av det hemma. HAHA.

kalle körde mig till jobbet i morse och sedan åkte han och lämnade porrvolvon på verkstad i märsta.Han blev sedan upphämtad av kriström eftersom dom skulle bege sig till bollnäs då kalle skulle köra punkt 21 lopp. Tittade nyss på atg resultaten och såg att dom var 3:a. Mycket bra gjort :) kul.. Ska bara hem sen och slappa tills min älskling kommer hem. Ska åka förbi och handla lite också tänkte jag.. Komik har inte känts bra i helgen då jag ändå kört rätt lugnt. Hoppas på att han är stel bara som sagt.. Hörs imorn Pussbabys!

 

Här en låt vi lyssnar rikligt på, på jobbet :)


aldrig i livet

Hittade denna nyhet på P3s hemsida. Tycker det är hur sjukt som helst..

Tummens tid för att lifta är snart över. Om några år kommer den som vill åka kunna hitta lediga platser i personbilar via nätet.

EU satsar en halv miljard kronor via ett projekt på ett nytt digitalt system för ökad service och en säkrare bilkörning som ska göra det möjligt.

Jesper Jidvall, liftare:
"Det verkar jättebra, man får mera kollektivtrafik"

- Jag tycker att det låter jättebra, man får lite mer kollektivtrafik när man kan samåka, det är jättebra för miljön säger gillar liftaren Jesper Jidvall i Växjö.

EU satsar en halv miljard kronor på ett nytt digitalt system för som ska ge bilförare information efter vägarna direkt till bilen och där en av visionerna är att den som vill lifta kan gå in på nätet och boka tider och plats som tas emot av en förare direkt till bilen.

- Och det är ju inte bara liftare, det handlar om du åker förbi en skola så ska systemet varna om det är skoldag, är det helg eller lov, får man ingen varning för då är det inga elever ute säger Arne Winerdal är chefsredaktör för tidningen Motorföraren och har testat systemet.

Det nya systemet ska också tala om vem som liftar och vem som kör bilen, men flera som vi har pratat med säger att de är för rädda för att lifta.

- Ju mer utbrett det blir, desto mer kanske man vågar lifta avslutar Jesper Jidvall i Växjö.

Systemet kan vara standard i Sverige inom fem till tio år tror Arne Winerdal chefsredaktör på tidningen Motorföraren.


Lördag

Jag somnade tidigt igår kväll har sovit över 10 timmar typ :) skönt!
Åkte sedan till stallet och körde en Komik som inte riktigt kändes okej, ska köra en vända imorn också med hopp på att han bara är lite stel..
BTW, är lite tagen från gårdagens idol. Jag är ett stort fan av Calle, han är min absoluta favorit men herregud, ERIK!!!!!!!!! Jag blev tagen med storm när han sjöng Show must go on. Det var helt ärligt bland det bästa jag hört någonsin. Gåshud och tårögd säger jag bara..
Missade ni hans framträdande igår? Kolla här under.. Sjuktjävlacpbra..


Ikväll blir det bara till att slappa och ta en promenad tror jag. Tränar lite smått fortfarande med ström, mohah.
Imorgon blir det bara stall på dan och sedan ska jag och Kalle ta en sväng hem till Margit och Pasi på eftermiddagen. Trevlans :) Hoppas ni haft en underbar helg!

ÅÅh!

Får en mindorgasm av denna låt. Blir grymt partysugen men jag har lovat att stanna hemma denna helg.

Får nöja mig med att lyssna på detta..

 

 


Ironi

Jag är typ kär. I en tjej                som är grym.
Förlåt Kalle.. haha :)





När hon vann ett pris igår på MTV EUROPE AWARDS så var det sista hon sa :
Glöm inte att ha en kondom i fickan


Tuff

När livet plötsligt inte känns som en lek längre och allt bara känns jobbigt tittar jag på den här bilden.
Den får mig att plötsligt tänka om.

Jag Älskar dig.

 Visst är han sexig?


Okej?

Igår hade P3 ett sex program som dom sände i 6 timmar. Ja det är sant !
Den enda kanalen jag får in i denna bunker är just p3. Orkar inte lyssna på musik hela dagarna så ibland sätter jag på radion. Igår lyssnade vi som sagt på ämnet sex hela dagen lång då komentarer som tex: Min kuk är ingen trumpet ! Kom upp osv. Återigen idag snackar dom bara sex och åter igen sex. vad har hänt med kanalen?

Vi sitter och skrattar jag och linda åt detta och samtalar om deras vilda diskutioner på radion. Kul faktiskt men när min chef kom förbi och skulle hämta upp ngr papper blev det en pinsam tystnad då han säger:

vafan lyssnar ni tjejer på ? Penisar?

jag och Linda var bara tysta och brast sedan ut i asgarv.

Min chef lämnade oss med ett leende och sa bara: fan sara du är snuskig! ;) Mitt nya nickname är nu sara snuskig Rosengren. Bara så ni vet.. haha =)

Denna låt sitter jag just nu och sjunger med i på jobbet. Trallvänlig låt med härlig text! Pussis..

 

 


:)

Tusen tack Alexandra att du berättade mera om Hedda och hur hon har det och vad som hänt dom senaste åren.
Det betyder jätte mycket för mig! :)
Jag sitter på jobbet och det är snöblask ute =/ uuuh!
Jag ska till stallet efter jobbet om det blir någon körning vetefan :P
 Nu ska jag äta godis och lyssna på dessa låtar :
ENJOY!

 




grymt bra!

Detta är grymt bra !


4 nov

Sitter på jobbet, har lunchrast och pratar i telefonen just nu med morsan.
Jag hade velat spela in när jag sitter här på eftermiddagarna, ni skulle skratta ihjäl er seriöst.
Jag blir extremt flummig vid 3 tiden och skrattar ashögt tills vi slutar åt helt ointressanta saker.Precis innan lunchen skulle jag och Linda koppla in ett element eftersom det är så sjukt kallt här ( ja sitter mkt still vid datan) men vi råkade dra ut fel sladd så hela systemet kraschade här på jobbet. Eller ja, våran länga om man säger så..Fick sitta och stirra 20 min eftersom SMT programet jag håller på i inte funkade efter att ja dragit ut sladdjäveln så jag hoppas nu att allt funkar efter lunch annars blir det problem!

Komik kördes igår och kändes finfin, han var på bra humör och var pigg. Det gillar vi ! Idag ska jag hem direkt efter jobbet och bara slappa. Det är grymt skönt att absolut inte göra någonting när man gått upp 06.00 varje morgon. På något konstigt sätt har jag lättare för att gå upp klockan 6 än att gå upp 7 ?

Hoppas ni gillade mina gamla bilder som jag la in igår ! Ikväll är det atg-liven som gäller när det är solvalla som står för sändningen och imorgon är det musikgala på MTV. Får inte missa det..

Hoppas allt är bra med er, hörs imorgon! puss puss


Some more shit

Och här ännu mera :) Enjoy!

 Världens bästa häst ! jag och Gurra, länge sedan jag och krillejag, fredrik och myevelina och komik Moi jag och Komikevelina och Komik

Old stuff

Hittade lite gamla bilder ifrån förr. Alltid lika kul att titta på och minnas.

Varsegoda :)

 Jag och Jessica JAG:)jag och Jessica i stan fullajag och Lena Lilla jag Jag och falunpatrik gamal bild, jag och mackan och återigen jag :)


!

Jag blir fan mörkrädd..


Det är inte alltid lätt

Kalle tycker inte att det är så lätt att vara tillsammans med en tjej som gillar att dansa porrigt, som ser bra ut, som får killarna att bli galna och som är trevlig.

Ja, Då kan jag berätta för er att det är inte så lätt att vara ihop med en flörtig hovslagare heller.


2 nov

Helgen gick alldeles för snabbt!
Vi var ju hos Pasi på Fituna igår. Jag tog tyvär inga bilder eftersom jag låg kvar i familjen Aikios hus, jag mådde piss några timmar. Det gick bra iaf att köra lilla Limpan sa kalle ( förutom att komma ifrån stallet) men på banan går han framåt. Tummen upp :) han är så gullig..

Vi drog sen till Heron City och käkade på Pizza Hut. MUMS! Sen såg vi Trubbel i Paradiset. Den var faktiskt bra, väldigt mycket humor och filmen fick mig att tänka på att jag ska vara glad som har ett sådant stabilt förhållande med en kille som faktiskt älskar mig för den jag är. Det är underbart <3

Just nu sitter jag på jobbet. Min rast är slut om 20 min ungefär. Ikväll ska jag åka med kalle och sko en häst typ vid mälarkliniken? Sen sova sova sova, jag är ständigt trött känns det som.

Puss från lilla mig


RSS 2.0