forget

Glömde tillägga att jag och krille badade i en fontään en bit ifrån marabou.. ni vet vid danshuset på stationen? haha..

Dont forget ;
Glöm inte att lyssna på sveriges bästa radiokanal 107.5  !

Gonatt..

hahahhah

vilken dag!
Började med att åka ner till stationen tsm med My för att möta upp Krille & Gurra.
Vi taggade till piercing studion.. först när jag kom dit så var dom upptagna med andra kunder så ja drog iväg o kollade butiker så länge :) Sen drog ja tillbaka och då fixade hon det på mig.. de bästa var att hon drog av 100spänn i rabatt eftersom jag egentligen skulle ha ätit när ja drog iväg sist men jag sa ju självklart bara att ja hade ätit så fick ja 100kr rabatt gratis lixom ^ ^ Var skit nervös innan, hade värsta pulsen typ... haha. Sen när hon stack igenom nålen langade hon komentaren : Det märks att du gjort detta flera gången innan, har aldrig mött en kund som är så avslappnad..Hon berättade att hon haft problem med folk som spänner sig när man ska pierca och då kan de uppstå vissa småproblem tydligen.. Sen när det var klart så drog ja ut och vi taggade över till Punk Shop för att leta piercings men det var fullproppat där som vanligt.. så Gurra taggade hem och vi andra drog till en annan affär med piercings.. fick med mig två nya pärlor hem! :D Sen kööpte jag även Listeri och sånt jävla skit... Sen taggade alla hemmåt... När ja bytt kläder och My släppt ut hunden så tog vi våran bil och drog till stallet.. Vi red ut ett tag och hade myyspyys i skogen :) Sen hämtade vi upp Krille och taggade till Sättra sjön och bara satt och flummade lite.. after that begav vi oss till donken o handlade lite stuff.. sen var vi tuvgna att byta bil så vi taggade hem, tog Mys bil och drog ut ytterligare engång! Då började ja tokflippa och fick ngn slags adrenalin kick..Så vi höjde volymen och åkte till Klockbacka...tanken var att vi skulle tagga in men dom hade stängt igen ALLA ingångar+fönster med träskivor =/ men då kom vi på att det skulle finnas ett spökslott en bit ifrån anstalten i rosersberg. Så vi åkte dit, & gick omkring tills vi lessnade..Ifrån slottet drog vi och parkerade bilen vid industriområdet i stationen för ja fick mig en ruulig ide! :) Vi gick o gick o gick mot marabou och försökte träffa in tåget.. sen sprang ja upp för stenraset och placerade ut massor av stenar på rälsen.. ni kan ju tänka er själva vad som hände?
På stigen mot bilen fanns en cpstark lampa som lös upp en skulptur, och jag krossade lampan och fixade ihop en brasa så de brann smått...cp?
efter det, drog vi och köpte cola på donken.. Jag och krille ville slå på ngt så vi hittade massor av flaskor som vi hade ihjäl tills knogarna blödde.. haha ! När vi stod på donken parkeringen så fick ja för mig att ja ville göra en brasa även där, så ja tände på allt ja hittade tills de brann satan i helvete...sjäälvklart kommer SOB direkt och ställer sig på sidan av mig.. ja kastar mig in i bilen och säger åt My att gasa.. så vi gasade åt helvete och kom fram till ett dagis där vi tog en cigg och snackade ett tag... när vi tröttnade drog vi till krilles place och lyssnade på musik vid parkeringen tills alla typ var dödströtta..då bar det äntligen hemmåt :)

Nu sitter jag här , hungrig som ett jäävla svin och uppsvullen som fan i tungan =/ kan inte prata ^ ^
 Min morsa dampade satan när ja kom hem med ytterligare en piercing.. Hade ja sparat ögonbrynspiercingen hade jag haft 4st nu... så som "straff" satte hon en veckas dataförbud... haah svårt att inte hitta en data o använda lixom?
aja whatever .. beställde ett par riktigt najjs byxor igår också :) Lägger en bild på dom nedanför..Sköt om er allihopa. Pussar

Går snart i ide!

Faan va trött jag är ^^ somnar förhoppningsvis fort inatt..
Have a big day coming up tomorrow !
Idag sov jag rätt länge med tanke på att ja somnade vid 06.00 ! Vaknade upp, fixade mig och drog o mötte världens underbaraste kille :) Var me honom hela dagen, vi lirade poker och snackade en hel del..sen på eftermiddagen så drack vi lite cider och mötte upp My. Sen drog vi oss vidare och glodde på aik:s match (på tv) skulle fan aldrig betala för att se AIK spela ;) men iaf, det var inte kul och aik vann.. buu! efter ett tag ringde Lena mig och ville komma förbi så vi träffade henne och hade kramkalas :D sen gick vi där Mys bil stod parkerad och åkte till donken för sen middag! Satt där och snackade ett jävla tag innan jag och Mysan drog ut till hennes stall.. sen taggade vi hem till mig och satte på en film..
Nu sitter jag här helt jävla ensam & det är inte kul :( håller på och DÖR inför imorn... e så jävla nervig.. håll förfan tummarna!
Hörs imorgon , tack till er som läser :) pUSS

spyvarning

Tjaa!
Mår så jävla fucking illa..
Det har varit så sjukt varmt idag, kan knappt andas när ja sitter vid datan så bestämde mig för att öppna altaandörren..
Nu när ja stängde den så efter ett tag märkte jag att de kröp grejjer på golvet.. tände en lampa och såg att de rörde sig saker all over the place här ! :| 4 Spindlar som sprang för sitt liv mot en stor jävla död fjäril, porr på högsta nivå..
De flyger små flygplan i hela vardagsrummet & hade ställt ett glas cola vid datan... älskar att dricka iskall cola i sommarnatten ! men fick en känsla av att ja skulle kolla ner i glaset innan jag drack, och vad för gobitar hittar ja där?
En skalbagge i totalpanik simmandes för sitt liv + en silver fucking fisk !!!!!!!!!!! Inte nog med det, även en krypande tveskärt som desperat försökte ta sitt liv genom att kasta sig ner på golvet ifrån datorbordet... blir sjukt äcklad..
Varför attackerar dom mig? Vad fan har ja gjort? har stor insektsfobi
Snart taggar ja här ifrån, inte fan tar ja dom stackars små liven och lagar en god soppa iaf... fyffan!

Påminner mig om en gång när jag skulle käka på burgerking. Jag hade beställt Chicken Crispy meal UTAN sallad, men som tur var så hade dom glömt ta bort det, och när ja då skulle försöka ta bort själva salladen så hittar ja även ngt som ja inte heller beställt på min kära burgare.. nämligen trehundratjugotusenmiljarder småflugor på salladen! :O Jag åt inte på bk på över ett år...där förlorade dom en kär stammis <3

aja, idag har jag slappat en bit utanför åkersberga vid havet i flera timmar. Vart bränd som fan kan ja lova... var ute med päronen... var en sån frihetskänsla fan! Har glömt att man faktiskt man uppskatta livets goda stunder ibland på hög nivå..
Sen drog ja till stallet o fixade där ute ett tag, after that drog ja hem och träffade My ett tag. Vi gick till macken o fixade cigg och snackade massor av gojja. Sen drog vi till donken o flummade tills vi tröttnade och gick hem igen :)

Saknar Krille Lidman, ses imorn hjärtat ! sov sött... Pussar!

Thats it!

Sorry att jag inte skrivit ordentligt på ngr dagar... tar igen det nu!

24:e Torsdag:
Tog det bara lugnt, minns inte så mkt ifrån den dagen än att ja pratade hysteriskt mkt i telen, haha!
Var i stallet som vanligt och rockade loss! :D
25:e Fredag:
Vaknade av att jag hade massor av missade samtal + mess. Det var massor av missförstånd ifrån alla håll & kanter..
Chillade och fixade mig på dan, käkde ingenting! Sen vart ja upphämtad av Shoppe med hans morsas bil och vi drog o hämtade ut min fox tröja och köpa massor av cigg. Sen plockade vi upp Sandra & Krille vid norraberget.. efter det drog vi oss till ÖB och handlade grejjer inför festen.. vi började smått förkröka i bilen påväg till rosers.. när vi kom fram satte vi oss och började dricka öl..dunkade lite musik osv. Hade skit najjs :D Vi började dricka vid 6 tiden, sen började folk svamla in som fan. Vi drack o drack o drack, hahah. Jag och Krille delade en vodka + massa öl + vin.. de gick villt till och vart massa små tjaffs. Ja höll på att hoppa på en fitta vid smeknamn"kimby"... blir så less på den fjollan!
Men vi hade kul, träffade massor av nytt folk och även vissa man inte träffat på as länge! När de närmade sig slutet så drog Sandra mot tåget där vi skulle möta henne, dessvärre missade jag o krille sista tåget mot väsby.. såå vi fick åka tåg till märsta och sedan byta nattbuss mot rotebrostation och sedan byta buss IGEN. På den bussen mötte krille först en polare till honom och sedan lite längre bak mötte vi min lillebror,linuz & grewe ! När ja kom hem snubblade ja omkring mest innan ja gick o la mig.. var så sjukt packad :S
26:e Lördag:
Vaknar upp halvt packad eftersom att ja tog mitt sista glas vid 02.00...var bakis HELA jäävla fucking dagen...+ att det varit 30 grader varmt.. jeefla mardröm asså ! =/ Har legat o degat hela dagen vid tv:n typ...har inte kunnat äta ett piss idag.. bara mått så gryymt illa ! Åkte till stallet på dan och tog in hästarna o duschade av dom... sen grillade vi hemma hos mig, synd att det var god mat, buuhu! Sen drog ja till stallet vid 9 tiden på kvällen o körde Komik.. de gick jätte bra!
Åkte hem vid halv 12 och satte mig vid datan efter ja glott på film med morsan... Imorgon ska ja upp rätt tidigt & åka ut til havet med päronen o bara njuuta av sommaren  i sverige som är varmare än ngnsin!

Jag kommer nog ha ett galet år framöver ! Har typ "fått" ett erbjudande att åka iväg och jobba i USA i vinter..
När allt är klart med var i USA och när så återkommer ja med mera info om det, men gryymt kul de kommer bli ifall allt stämmer med planerna... dessutom drar ja ju till Gran Canaria nästa septemer så kommer få ett äventyrligt år då..
Ser verkligen fram imot det, ja behöver byta rutiner och testa ngt annat.. bara komma ifrån väsby lixom.. vem vill inte de?
Jävla skitväsby!

Ska lägga mig snart, sköt om er så hörs vi imorn! Pussar
 Dessa grabbar e så klockrena haha

onykter

ja återkommer imorngon, är lyckklig som lyckades trycak in snetext!
sköt om er ! !!!!

Miss you like hell


Jag saknar dig Jansson. Kom hem ifrån anstalten nu... !!!!  I Need you..

Förvirrade tankar & känslomässiga stunder

here I am

Mår Okej och knallar på som vanligt... sov rätt länge idag! det var suuper skönt =)
Faan va varmt det har varit idag, tycker bara det blir plågsamt... fatta alla som jobbar utomhus stackare!
Var i stallet rätt sent, körde komik... gick inte bra =/ hmm måste fundera ut vad felet är.. håller tummarna på att han kan starta på solvalla i augusti ! När pappa kom hem ifrån jobbet hade han med sig mat till mig ifrån donken <3
Så la mig i sängen o käkade, myspys!
Kommer nog somna rätt fort idag känns de som, eller hoppas iaf de!
Känns tomt utan evita, har inte pratat med Frida idag heller =/ hoppas hon sköter om sig.
1 Augusti kommer en gamal vän till mig och stallar upp sin häst hos oss.. ska bli kul :)

Btw, idag när vi skulle åka till stallet så hade det stannar ett ca 30 tal KTM( crossmoppar på ett ungefär för att beskriva)
och alla förare till hojjarna stod vi diket och kollade ner, vi stannade bilen och såg att en snubbe låg i diket, orörlig dessutom.. det var lite scary men tydligen var ambulans påväg så de gick nog bra iaf !

Ska nörda mig vidare nu ! hörs imorgon !

Tears

Ni är nog över ett 60tal som undrar hur det gick ikväll...
Har ingen skrivglöd just nu så ska göra mig kort... det gick jätte bra förutom att jag har en sådann jäävla skallevärk asså..
Grät ngr tårar, det var hemskt sorgligt .. hatar sånt här. Tycker så jävla synd om Frida & Evita..
Frida om du läser det här så tänkte jag på en sak du sa innan du gick ur bilen,  du nämde ngt om att du skulle ringa och "tjata" på oss. Vet inte om det var ett skämt? Men om det inte var det, så ska du veta att du kan ringa precis när du känner för det ! Du vet ju hur jag är, babbelmajja nr 1 lixom.. blir bara glad om du ringer o beklagar dig hos mig ! :)

Har ingen skrivlust, vill bara sova nuuu . lovar skriva mera imorgon om allt mellan himmel o jord+ film recention!
Har haft en helvetisk dag ...

Snyft-dag

Today is the day... im gonna cry alot..
Varför ska det vara såhär? jeelfa pundare!

Skriver inatt!

TBOTW


The Boy Of The week
 is:
Anton ! grattis.. anledning till att du blivit vald till denna kategori är :
Du har en egotrippad charm som är svår att motstå och kroppen är det ju inge fel på ? :O ;)

Oh happy days

jajamesan lilla sara denise rosengren mår bra!

var faktiskt ett tag sedan jag kunde säga det rakt ut, att ja mår bra alltså..
Inatt sov jag 3 timmar, gick sen upp och fixade mig för att sedan bege mig till spånga station.. vilken jeefla resa!
tog dryga 95minuter att ta sig ända hem till lilla micke <3 :) Hade verkligen saknat honom, var länge sedan sist nu..
Vi pratade mycket och glodde på Rec. Han tyckte den var lika psykad som ja sa ^ ^ Sen kollade vi asfuula filmer på youtube som folk ifrån väsby gjort + köpte cigg. Sen drog ja hemmåt och vart hämtad i rotan, därifrån åkte ja till stallet och var där ute & fixade.. Fick även min efterlängtade jacka tillslut, haha. Har alltid varit så jävla kär i Mickes Canada Goose jacka sedan första gången jag såg den och idag fick ja den av honom. Vet att den är såkallat "ute" men jag har den på mig för att ja bara avguudar färgen och för att den är så jävla skönn. Tusen tack för det micke <3
Efter jag vart i stallet så åkte vi förbi stationen och hämtade Kina mat, fyffan va de smakade ÄCKLIGT. Höll seriöst på att spy efteråt.. Höll även på att tuppa av när vi väntade på maten, ja blir fett stressad i sån miljö  psykiskt?
Har aldrig känt mig så trött seriöst, kommer nog somna jäävla tidigt inatt för engångskull... har gått omkring och skrattat hela dagen lång pga jag är så jävla trött.. fett skönt! Nu ska ja fortsätta flumma omkring !
take care!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har precis tittat på VÄRLDENS mest psykade film..
Ni som tror att ni sett allt, eller ni som tror att inget skrämmer er...
Då har jag en film för er... Som jag tidigare skrivit så har jag en slags fetish för psykade filmer/skräck osv..
Hade en tråkig kväll så fick jag ett filmtips av en god vän Alex...
Jag har letat efter en film som denna sååååå jävla länge så ni anar inte. Jag saknar ord.. är lite darrig. Vet inte direkt vad jag ska skriva mera än att detta är bland de bästa jag sett. Den är så otroligt verklig ! Det ser ut ungefär som en dokumentär gjord film så att det ska vara så verkligt som möjligt.. asså ni MÅSTE se detta med egna ögon. Jag blir helt speedad ! Och det bästa med allt är att det inte är ngr scener som är bortklippta som på vanliga bio filmer + alla dör som är med i filmen.. så verkligt, så otroligt jävla klockrent verkligt...Ni kanske vill veta vad ni ska tanka ner också? jo, filmens namn är enkelt Rec. Alltså tanka ner Rec och dö efteråt för det gjorde nästan jag.

igår natt, tittade jag på ytterligare än film som jag gör en liten recention på här :
 The Number 23
Filmen handlar om en snubbe vars liv börjar baseras på siffran 23, efter att hans fru
köpt en bok till honom på hans födelsedag. Jim C är i huvudrollen och självklart är han gryym som vanligt !
Filmen var faktiskt jäävligt bra och otroligt bra gjord. Extremt genomtänkt... Sevärd på högsta nivå !
Filmen får : ++++(4.0)

Övrigt idag har jag bara sovit ut och varit i stallet hela dagen i princip.
Kunde inte sova i natt så låg och glodde på UFC hela natten lååång.. Johan kom hem idag också så det var ju kul :)
Hästen är bättre i hoven/benet men inte helt bra ännu... och just nu sitter ja och pratar med två helt jävla underbara personer vid namn krille & Micke.
Hörs imorgon ! GLÖM INTE TANKA NER REC! Pussar

Good night people

Ikväll har jag glott en ny film jag tänkte skriva lite om..
Kommer lite annat smått & gott under, enjoy!

 One Missed Call
Filmen handlar om samtal som gör att folk dör. Det var lite svårt för mig att samanfatta filmen eftersom min skabbiga hjärna inte ville hänga med först så fick lixom "spola tillbaka" ibland för att förstå, haha.
För att verkligen fatta filmen ifrån början till slut så får man ha koll på att man förstår början på filmen..
Tycker den var bra. Lite av min smak fast självklart för lite blod ;) Men är appsolut sevärd, helt klart ! Så har ni tråkigt och vill sen en halv creepy film så tanka ner denna först o främst !
filmen får : ++++(4.0)

 FoxFire
Igår
försökte ja hoppa i säng rätt tidigt och glodde en rulle på tv4 innan ja slöt ögonen.
Jag brukar inte tycka om filmerna som visas på tv, tycker dom är för överskattad men denna var faktiskt bra!
Namnet på filmen är FoxFire och i en av rollerna ser vi Angelina Jolie ! Man såg att den var rätt gamal men faasen va kär jag vart! haha .. Det var bra handling och Angelina har ALDRIG varit hetare.. Jag brukar inte få upp ögonen för ngn typ av kändis så egentligen men satan i gatan vad ja tappade hakan när jag såg henne. Hon var sådär pojkaktig ni vet? Jag föll direkt..gaaash ! <3 filmen får: +++++½(4.5)
Bild på Angelina J ifrån filmen där hon spelar "legs"




Jag har även beställt 3 nya böcker idag ifrån internet. Det var år sedan jag läste och ändå älskade jag det förr.
Dags att börja igen..
Jag beställde : Att älska som en porrstjärna by Jenna Jameson, en röding bok och en thriller... www.bokus.com .

Mååste även tipsa om ett par låtar ni bara måste lyssna in!

¤ Björn Rosenstöm-Glenn
¤ Sash-Adelante
¤ Ida Corr- Let me think about it
¤ Ceasars-jerk it out
¤ Imperiet-Var är vargen
¤ the thing things-thats not my name
¤ Fre- sanning eller lögn
¤ Jay z- dirt off you

Det var allt för mig idag, ska nu glo ytterligare än film som jag redovisar imorgon ! Pussar



Suck

tjabaa.
Allt är stök och kaos för tillfället... sorry att ja inte skrev igår!

Idag, har jag inte sovit en blund eller inatt rättaresagt.. en och annan tår fälldes... men men sånt är ju livet?
Var i stallet ett tag på dan, hovslagaren kom och bad så mkt om uräkt och rättade till problemet som inte riktigt ännu är återställt. Får lite panik eftersom Komik är en häst som hela tiden måste jobba för att hållas igång ordentligt och som även ska ut tidigt i augusti.. hoppas de löser sig och blir rikigt bra iaf..

Drog sedan där ifrån och handlade some stuff på Ica, såg där icke  vacker syn måste ja säga.. vill inte sätta ut ngt namn på personen eftersom ja misstänker att hon läser bloggen. men jag hatar dig och det vet du :D
Nu sitter jag här, har jätte ont i skallen och en massa tankar som far omkring i skallen ständigt... orkar ingenting..
har ingen lust med ngt... alla har sånna dagar  riight?

Sen fick jag reda på en jäävligt aggro sak om Frida som ni vet att jag har skrivit en del om ?
ska försöka göra en lång historia kort för att ni ska förstå handligen...
Frida har varit jätte framgångsrik inom ponnytravet. Kört och ägt massor av hästar...
För att köra ponny finns en max åldersgräns på 25 bast och hon skulle alltså köra sitt sista år och därför lånade hon ett jätte fint russ ifrån Gotland som tidigare sprungit fina tider.
Hästen hade stått länge när hon kom till Frida och psyket på den hästen var helt rent åt helvete. Frida jobbade med hästen hela vintern och lyckades bättra på psyket, inte helt men stor förändring vart det !
När det sedan blev vår/sommar och propparna satts ut så skulle Frida fixa om sin licens eftersom det gått för lång tid sedan hon startade sist.
Men det var massa tjaffs och strul med papper och intyg så Frida hann aldrig fixa..När Evita(fridas häst) fått upp sin kondtion satte hon upp mig på ett kvallopp på eskils. Hon var jätte fin och lyckades (efter 5 års vila) !
Och nu när Evita är som bäst i form och skalle så fick hon ett samtal här om dagen av en främmande person som frågade när hon kunde hämta Evita. Frida var extremt chockad och fattade i princip ingenting eftersom att ägarna av Evita har ngn slags hjärnskada som gör att samtal på telefon inte existerar i deras värld så har dom inte haft kontakt på länge så iaf.. Då visade det sig att dom som ringt upp Frida alltså har pratat med ägarna och bestämt att dom istället för Frida ska ha Evita UTAN att prata med Frida först. Tycker så jäävla synd om Frida...vad är det för fel på folk?
Saknar ord om detta ärende.

aja, inget förvånar mig längre som sagt... tycker allt och alla bara flippar ur dessa dagar?

Hör av mig ikväll ! Sätter in en bild på mig och Evita ifrån kvalet.. ( Fotad av Emma Wahlberg)

Uhh

Alldeles nyss när jag satt & glodde på datan såg jag i ögonvrån att ngt kröp omkring brevid tangentbordet..
När ja kollade med båda ögonen så jag en riktigt jävla äcklig speedad tveskärt BLÄÄÄÄÄ, ursäkta att ja skriver om det men jag kommer inte kunna sova i natt förfan! Blir så äcklad.. hatar alla småkryp !
Jag mosade den med ett nedkluddrat papper och ett stooort smile..
Åkte ut till stallet vid 6 tiden och kom hem 23.20.. helt jävla sjukt...
Det gick sådär kan man väl säga..
Känner mig trött och pigg på samma gång, vill typ sova fast min hjärna är i fullrulle..hatar kvällarna när man tänker så jävla mkt. Ont i skallen har ja också suck =/  Jag typ knarkar voltaren..
Sen har jag gått ner en del i vikt, har hört 4765 människor påstå det så när jag jobbade förrut snodde jag en gamal kärrings våg och det visade sig att ja gått ner ca 7 kilo..det gör mig glad :) Nu är jag bara så jäävla taggad på att fixa mitt hår och pierca mig. ja kommer bli gryymt snygg ! :D Jag ska färga överhåret ännu blondare än vad det redan är + färga underhåret i en ljusnötbrun nyans  <3 I lööwe it...
Btw, jag skrev ju förrut att jag skulle tanka ner och se Hancock. Jag gjorde det men när den var nerladdad så var det usel kvalite så jag gör ett nytt försök nu :)

Om du läser detta Lena så ska du veta att du alltid finns i mina tankar och att ja älskar dig bruden!

Sköt om er så hörs vi imorgon :D
Glöm inte lyssna på 107.5, skrev in ett web radio adress lite längre ner i bloggen.. Pussar!!

Damn, nästan nytt rekord haha

Observera detta, jag vaknade 16.00.
Alltså, jag vaknade, öppnade ögonen klockan 16.00 idag...
Det är förfan sjukt, vad håller jag på med? Har ett rekord på att vakna 19.00(har bara hänt en gång).. men uppenbarligen var ja sjukt trött ! Kanske därför ja mådde piss igår? Vad vet jag.
Jag ska dra till donken strax & käka middag, sen blire stallet... jag är typ hyper så ska slita i stallet :D mohaha
Btw! Förmodligen om allt blir som tänkt så kommer jag och Frida nog dela ett russ i vinter när Evita har åkt hem..
Det skulle vara as kuul fan... men då blire o leta efter ett russ typ ifrån Norge som sprungit fort eller nått..  vi får se vad som händer :) Hörs ikväll ! Puss

Woot?

Vafan händer?
Jag var ute i stallet tidigt imorse för att kolla till havremoppen. Visst han var bättre i fram men inte helt okej..
Hältan var nästan borta men han var jäävligt stel så tog han ned till banan o joggade runt... han kändes oren som fan så när ja kommit upp igen ringde jag o väckte kalle(hovslagaren) & berättade läget..han kom ut senare vid 8 på kvällen och ville inte rycka skorna utan tyckte vi skulle avvakta tills imorgon..Passade på att hoppa Chewal på ängen när Angelina red Nightmare Currant.
Jo, innan jag drog till stallet på kvällen så råkade ja somna med tv:n på i mitt rum. Jag drömde en helt psykad dröm !
Jag och flera andra tjejer var tvugna att slava åt ngr stenålderssnubbar, snubbarnas fruar brukade ta hand om oss slavar på kvällarna. Våran uppgift var att göra saker som var för farliga för stensnubbarna och iaf så vissa stunder när vi slavar skulle göra uppgifter så gick vi halvt in i lustiga huset på grönan fast i en helt annan version ? wooot? javet, de låter som om jag är drogmissbrukare eller nått , hahaha !
Sen på slutet av hela drömmen så satt stenålderssnubbarnas fruar och borstade håret på oss slavar och det satt en slav framför mig med hela hårbotten full med LÖSS. så jeefla skabbigt... precis då vaknar jag upp helt fucking genomblöt och yr... & sen när vi åkte ifrån stallet skulle vi köra förbi ica och handla lite mat. Jag höll på att ramla ur bilen, var helt borta i skallen.. allt bara snurrade runt, runt. Höll på att spy mitt inne på golvet vid läsken så fick springa ut till toan... scary! Och som en bonus på det har jag ju stukat min förbannad handled, så går omkring med de där jäävla stödet..

Strax ska ja besöka sängen, e as trött ! Går och väntar varje jävla dag på att min lön ska komma in så jag kan fixa håret,pierca mig och fixa min FOX tröja ! =/

aja ta hand om er ! Puss

Festis

jajamesan, jag är en riktig festis !
Smakar gott med ett big smile på fester :)
Just nu sitter jag på morsans jobb i stora Wäsby och latar mig... åkte ju som sagt till stallet idag vid 07.00 gässp
Somnade vid halv 4 lixom, grinig var ja också ^ ^ Hästen var inte okejj iaf och nu ska hovslagaren komma ut ikväll och försöka återställa problemet igen.. Hoppas på de bästa ! Det värsta med att sitta här är att jag glömde mitt snus ute i stallet, jag e gryym ! Dessutom har ja problem IGEN med handleden, har en stoor förmåga att stuka dom hela tiden och igår natt vred ja den på ngt skumt sätt, tur att man har sitt "stöd" hemma till hands.. höhö

Njut av dagen, senare idag kommer obehagen ! Passa på att gå ut i solen nuu och käka en massa glass!!!!!!

 

STUDIO 107.5

 Måste bara göra lite reklam för sveriges bäästa radiokanal 107.5  !

 Här är snabblänk till deras web radio, dance all night   http://sbs.qbrick.com/index.aspx?cid=81

sveriges enda dansgolv

helvetisk dag

Minst sagt en helvetisk dag.
Allt gick ännu mera åt helvete i stallet så är ännu mera deppig..
Han jag gillar är inte hemma och typ alla sliter i mig och lackar för att jag aldrig svarar telefonen..
( du är inte ensam om att hata de lena) jag svarar oftast inte när ngn ringer längre.. är för upptagen helt enkelt..
Sen har ja inga pengar att ringa tillbaka på heller, så skicka hellre mess om det inte är ngt appsolut jätte viktigt !
Idag åkte jag till stallet vid 12.00 och kom hem därifrån 21.00 ! Fatta va länge, suck då var jag jäävligt less på stall kan ja lova er.. Sen har ja bara halvsovit vid datan resten av kvällen pallar ingenting.. och ska upp igen 06.00 för att bege mig till stallet och kolla till min älskade häst som har JÄTTE ont... stackare =/ känner mig dum som inte finns där o kollar till dej 24/7.. bli bra nuu! Är fett nedstämd och dööd... avtaggad som faanet ! aja de blir nog bättre snart... vill göra min fucking tungpiercing NUUUUUUU... fattar inte när min lön kraschar in på kontot heller =/ skitjobb!
aja, hörs imorgon ! Puss

God kväll!

Det kändes lite jobbigt att säga "hejdå" till Patrik idag =/ Han är som sagt väääääldigt omtyckt av mig !
Tur att han kommer tillbaka i augusti iaf :)
Idag åkte jag till Patrik vid 2 tiden efter jag käkat lunch.. vi satt och gjorde ingenting. Kollade en störd jävla film och skrattade en hel del ^ ^ ni vet, pratade om allt mellan himmel & jord lixom.. det var rätt skönt.. sen vare så att jag kom dit med ett hål i strumpan och så visade ja patrik och hans farsa glatt min fina potatis.. ja går in i hans rum och lägger mig i sängen.. plötsligt slänger patrik ett paket strumpor på mig som hans farsa hade, haha.. ovanför högst upp stod det klart och tydligt : For Active men   !! Det var bara att tacka och ta imot! :D
Sen vart ja hämtad och vi drog till stallet.. dessvärre var min ena pålle halt så jag har vart lite nere idag =/
Sen äre en jäädrans massa dåliga grejjer som händer i stallet , fick gå ut och räkna till 150 ett par gånger för att inte explodera... usch hoppas de löser sejj..  Sen drog vi o handlade käk och sen hemmåt.. sitter och försöker tanka hem nya filmen Hancock.. hoppas ja hinner se den i natt :) en nyhet är att varje måndag kommer jag lägga ut " The Boy Of The Week" : TBOTW / Alltså, en bild och en liten presentation på ögongodis som är värt att visas upp... alltså inte bara innestående kändisar ! Börjar redan idag..
Imorgon är en ny dag, kämpa vidare som jag brukar säga...
Det var allt för mig, sköt om er ! Puss...

The Boy Of The Week!

Veckans snygging heter Krille. Bor i Upplands Väsby & är 17 år.
Anledning till att han är TBOTW:
enastående charm & utstrålning

Tjiing Tjinng

Idag, sov jag till på dan ngngång... drog sen och hämtade upp Frida för att åka ut till stallet.
Tyvär hände en liten tragisk olycka =/
Påvägen till Frida såg jag en fågel ligga på sidan av asfalten, min första tanke var att den var skadad så ja bad pappa stanna bilen för att jag skulle försöka hjälpa den. Jag började klappa händerna för att se ifall den var såpass skadad att den inte kunde flyga, och när jag börjar gå efter den och klappar så tar den sats och flyger rätt in i bilens däck och fastnar..usch jag som har värsta djurhjärtat var totalt chockad.. allt ja ville var att hjälpa den och sen dödar ja den..
Ska aldrig mera försöka hjälpa ett djur..
aja sen var jag  i stallet ngr timmar och åkte hem..
Vi grillade ngt gott kött och jag tog en skön dusch... sen ringer min kära storebror hem till mig och vill träffas.
Så han kom på rollerblades och vi satt ute och snackade gamla minnen ngr timmar, det var myyspyys..
Älskar min bror oavsett vad folk snackar för skit... man kan inte gilla alla så ere bara ! :D
Sen har ja nyss pratat med Jocke, ( mitt ex) i flera timmar typ... känner mig smått känslig eftersom han förklarade en hel del saker för mig som jag aldrig ens trodde han skulle säga. He wants me back & förklarade varför han gjort som han gjort osv... vet inte riktigt vad jag tänker om det. Saknar Johan också =/ <3
Just nu sitter jag bara här och käkar ngr mackor och babblar med folk på msn.... funderar på att glo lite web tv senare i natt eftersom jag inte tankat hem ngn film..
Sköt om er allihopa! ( bilden föreställer mig och falunpatrik)

Pusskalas

Lena Sundberg; The Love of my life

Älskar dej gumman. Utan dig... Inget mig!

Idag sov jag till typ halv 2 efter en natt utan drömmar.. sov typ inget alls =/ Sen drog ja till stallet och vart där alldels för länge. Fick migrän och värsta huvudvärken.... knaprade i mig talbetter när ja kom hem. Sen åt ja mat, badade osv..
Måste bara skriva att det var bra gjort av dig att "be om ursäkt" för igår Jocke, good work ! Sen skulle ja träffat Martin men pallade inte ta mig till Märsta med all värk.. så istället kom underbara Lena förbi och vi hade ett trevligt samtal och rökte ??????? ..... host ! :D Även lillrobin kom förbi en stund.. vi flummade på. Sen drog Lena och nu sitter jag här framför min not så underbara data.. jusste! Robin berättade något om när han sprayade sitt hår och hans polare tog en tändare och allt brann upp så sa ja : Vadå brann det upp av sig själv ? haha smartblondin.com    not!
Imorgon ska ja till stallet en sväng och sen in till stan o köra hemligheter med Lena och Patrik <3<3
Hörs imorgon ! Pussar



Center

Just nu äter jag en Center och kom på att när ja lirade lite innebandy så var ja center.
Komiskt? Nej..
Hoppas allt är bra med er! Jag mår inte så jätte bra för tilfället... fattar inte varför mina ex måste fitta sig så hårt?
aa precis du JOCKE! så otroligt jävla barnslig så de finns inte... usch usch usch !
Han förstörde min kväll, grattis!

Idag, vaknade jag vid 1 och Lena hämtade mig på moppe vid 2 tiden.
Sen drog vi till Patrik och var hos honom.. fyffan vad ja hade saknat honom!
Vi hade roligt, satt med hans farsa o dunkar musik o rökte...åt pizza osv.
Trevligt, trevligt!!! Sen taggade ja till stallet o fixade där ute som vanligt.. sen hemmåt och ha myskväll.
Badade skumbad och käkar chips osv.. ska upp rätt tidigt imorn typ.
Finns lite bilder ifrån idag men jag lägger in dom när ja fått dom till min data ^ ^
 Imorgon skulle ja träffat jocke men det blir inte av så ja taggar till Martin o träffar han ett tag..

Btw. Blondinbella Suger balle...

Puss!

Pain in another kind of way

Suck.
Har inte haft världens bästa dag. Fick typ solsting i stan och vätskebrist eller nått..
Vaknade av att Hanna ringde på dan och väckte mig, sen pallade vi oss in till stan och brände upp pengar.
900 stack åt helvete idag ! Fick mig mååånga gooa skratt å skumma grejjer Hanna berättade.. haha <3
Sen vart ja hämtad vid stationen och vi drog till stallet... var där ngr timmar och sen drog ja hem...köpte med mig fettomat ifrån donken också. Sen har ja suttit här ikväll och lidit... jag saknar en viss person så det svider. Varför faller jag alltid för fel killar ? Det skadar mig så otroligt att han är så svår... usch jag hatar verkligen detta..och i samma runda kom massa gamla minnen upp i min skalle som vägrar försvinna ! BLÄÄ! Jag är trött och på grinigt humör... har ont som in i helvete i knäät. Fick ju problem för flera år sedan och läkarna upptäckte en cysta.. va inne o röntgade flera gånger och sen gymmade ja bort den men nu verkar den ha kommit tillbaka igen. NI fattar inte hur ont det gör =/ aja sen saknar jag alla mina underbara vänner som jag bara kastat iväg på sista tiden.. men jag lovar er ifall ni läser detta att Sara Is coming back, I promise!  En grejj som jag är glad över är allt ja köpt idag och tröjan som ja äntligen beställde igår.. ja tvekade som fan men nu äntligen får ja min jäävla FOX tröja tillslut ^^ Det är nog värt pengarna... *generad*
Ni får se en bild på den NU! Sköt om er allihopa...Puss!


Onsdag 9 Juli

Ohh! Fyfan va skönt att vara riktigt trött på kvällarna.
Min kropp är inte van vid denna träning så nu blir jag helt utmattad på kvällarna när jag är klar med allt.
Ridning är hård träning. Det tar mycket på rygg och ben framför allt, den som tränar andra sporter men som inte ridit och som sätter sig en dag i sadeln kommer garanterat känna verk dan efter. Muskler man inte trodde att man hade sätts igång.. Även armar working out a bit.
Jag sov som vanligt idag och slappade i sängen typ hela dagen.. sen drog ja till stallet o höll på där ett tag :)
Sen hem och käkade middag och glodde Pussycat dolls + Project Runway ! har även legat o glott SATC avsnitten fast ja sett dom 70 gånger typ.. haha det är en liten tjej i vårat stall som slangar omkring o leker ball.. hon ställer jätte jätte mkt patetiska frågor och ja får ibland ställa mig o räkna till 20 tyst för mig själv för att inte få utbrott och slänga en borste i skallen på henne eller så, mitt i allt i stallgången idag säger jag: Ursäkta, men är du senil eller nått?
Lillbruden gick därifrån...haha
aja, igår som sagt glodde ja film, tänkte skriva en kort recention om den här under :
 American Beauty

Denna film har jag säkert sätt tusentals gången när jag var mindre. Har doc inte förstått de roliga i det hela.
Om man inte vet vad det är för genre på filmen ifrån början så skulle jag aldrig , aldrig kunna gissa det heller..
Den är så blandad? Tycker denna film är b-aktigt bra och till en viss del dålig. Tycker den är halv äcklig ärligt talat..
Behöver nog inte berätta ngn handling då den är så otroligt old dessa dagar, men kan skriva en slarig handling. Det är en pappa som bor tsm med fru och tonårsdotter. Han blir kåt på hennes kompis och vill inget hellre än att pippa henne. Det går över till besatthet och han drömmer och tänker på henne dag & natt. Dotter märker av detta och det blir kaos. Pappan dör i slutet osv. Look for your selfs..ska väl betygsätta den också..
Filmen får : ++½ (2.5)

Hörs imorgon ! Puss

....

Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv
Ja vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv, jag vill ha dig för mig själv


ajajaj

Nej, jag har inte piercat tungan om det är de ni tror just nu. Ja vet att ja hade bestämt att ja skulle göra det idag men ångrade mig i sista sekund nu när jag fått nya hästen hem osv. E rädd att ja kommer vara rätt aggro med all stress ja utsätts för och samtidigt ha en massa pain in the ass lixom. Så väntar med det tills lönen kommer..
Idag sov ja till typ 13.20. Gick upp direkt och fixade lunch.. sen satt ja vid datan och hade allmänt jävla trisst fram till klockan 16.30 då jag drog ner till Patrick och Angelina. Sen drog vi ut till stallet och röjjde. Var där rätt sent..
Påvägen hem käkde vi på donken och lämnade sedan av Denice hos Felle. Jag var så trött så jag blandade ihop cigg med pommes fritt osv.. dags o sova snart? har träningsverk i hela jävla kroppen.. gör så jäävla ont. Är inte van ^ ^
 Sedan har ja halvt panik eftersom jag knappt har ngr påsar i dosan kvar, glömde säga åt morsan o köpa =/ SUCK!
helvete, får lösa de på ngt sätt asså. För tillfället sitter jag och lyxar till det med cola och chips.. massa folk som messar som vanligt också men men kul att vara poppis ;) mohaha. Blir ganska rörd av att alla tjatar på mig att träffas och frågar vart jag tagit vägen.. <3  Hoppas ni gillade bok recentionerna.. ja kan vara lite crazy när de gäller sånt. Ja skulle nog inte platsa hos Aftonbladet direkt.. höhö ! aja håller på och laddar ner en film.. säger inte vilken.. men ja skriver en liten recention om den imorgon när jag sett den... Sköt om er sötnosar! :D

Film recensioner , MISSA INTE!

Jag betyg sätter filmerna med +. Ett plus är därmed lägst & flest plus is the best.
 Step up 2 the streets
Vilken härlig film. Har längtat efter att få se något sådant.. Den är inte alls som alla andra "dance movies" som visats på biograferna, utan denna är mycket bättre. Har nyss spanat in denna film och jag har gåshud.. vill inte berätta för mycket(vill hellre att ni ser den själva) men den har en gnutta allt. Drama,romantik,humor, osv... jag blev rätt så känslomässig.
Dessvärre är den typisk alla andra filmer.. ni vet, att man nästan kan tänka sig hur det slutar innan filmen närmat sig slutet. Men jag njöt, underbart ! Bra musik, genomtänk film. Bra skådespelare! Snygga danskorografier !
Filmen får : + + + + ½ (4.5)
 All the boys love Mandy Lane
Denna film har inte nått SF riktigt ännu. Men jag tjuvade för att jag var så nyfiken. Skräck/thriller & rysare är min specialite.
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna fundersamma film. Det handlar iaf om en oskuldsfull blondin som man kan beskriva som orörd. Alla killar dras till henne, som en obefruktad blomma. Sen mitt i allt åker hon och skolvänner iväg ensamma för att festa, ta droger.. jaa för att ta semester helt enkelt? Grejjen är den att folk försvinner ifrån gänget och blir mördade på brutala sett och blondie är på ngt sätt inblandad i detta. Asså hela saken gör filmen så otroligt skum..Slutet är så kasst, så att jag hade lust att strypa den som regisserat filmen. Jag förväntade mig mera blod och kalla kårar än detta..
Filmen får: ++ ½ (2.5)
 The Ruins
Två par åker iväg till en ö för att festa och umgås med varandra. Några dagar innan dom ska dra sig hemmåt så stöter dom på en kille som är där för att upptäcka ställen som inte finns med på kartan. Paren hänger alltså på denna snubbe för att undersöka en ruin. Ruinen är självklart ett dödligt ställe med en massa störda växter som förstör tillvaron.
Denna film ligger mig rätt nära hjärtat för att jag tror detta är den ända filmen som fått mig att vilja krama toan någonsin.
Den är inte "läskig" på något sett men dom har grävt i människors hjärnor för att få fram denna skräckupplevelse som man letar efter i en äcklig film. Namnet på filmen är delvis inte så lockande men den är otroligt bra enligt mina åsikter.
Vill man må illa så ska man se detta innan man dör.. Mycket blod och sjuka upplevelser. Vissa stunder blir "tråkiga" och långsamma men håll ut. Filmen är appsolut värd att se !
Filmen får : ++++ (4.0)
 Sex And The City Movie
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är detta en riktig snyftfilm för oss som följt serien.
Väldigt genomtänkt och otroligt underbar. Tjejerna är snyggare än någonsin och händelserna välplanerade.
Går knappt att beskriva med ord. Måste ses med egna ögon helt klart. Där imot tycker jag att det är lite synd när man gör en come back film baserad från en serie. Det är svårt för andra som inte hängt med på tv:n eller boxen att sedan förstå denna film. Självklart går den att se iallafall men tanken bakom allt i filmen förstår nog inte den som blundat för tidigare avsnitt. Mitt i filmen blir det en dramatisk händelse som gjorde att till och med jag vart nervös. Vad som hände vägrar jag berätta.Jag tror att alla tjejer där ute känner igen sig i någon av dessa SATC brudar och det är därför detta lockar..
Även därför jag blev så otroligt känslomässig efter att sett denna, tårarna forssade ner för kinderna.
För er som vill veta så har jag en del gemensamt med Carrie, varför? Det är en hemlighet ! ;)
Filmen får : +++++(5.0)
 Shutter
Klassisk som den är, handlar den om ett brudpar som gifter sig och försöker leva happy ever after.
Killen jobbar som fotograf och fottar självklart en hel del, annars vore ju det konstigt?
Dom ska åka på bröllopsresa, det är sent och bruden kör bilen. Plötsligt kör dom " på" en tjej som visar sig på vägen.
Typiskt Gothika eller The Grudge ! Det visar sig att tjejen inte existerar och dom försöker glömma händelsen.
När dom kommit fram till sin destination visar det sig att tjejen lurar i alla bilder dom tar.
Dom försöker ta reda på varför och under dess gång händer märkliga saker. I slutet får man självklart reda på varför tjejen har spöat osv.. Filmen var helt okej.
Har inte mkt att klaga på förutom att dom flesta typerna av dessa filmer liknar varandra.. men det är väl vad vi gillar?
Filmen får : +++(3.0)
 The Happening
Denna är lite av en favorit hos mig just nu. Det finns appsolut en vaken tanke bakom denna film, samtidigt som händelserna i filmen får en att vakna till liv. Det handlar om en stad som råkar ut för något.. Ingen vet vad som händer egentligen men allt börjar i en affär. Folk blir tvugna att leva i butiken. Går dom ut, kommer dom inte tillbaka. Folk blir psykade av att leva tsm med massor av folk, länge i en affär. Saker går överstyr och märkliga saker, framför allt djur visar sig. Dom försöker överleva men en person bland massan stoppar upp allt.. Slutet är mest tragiskt, några av dom försöker fly men tro inte att det var de lättaste ! Den blir nästan jobbig. Störde mig en del fast på ett bra sätt ^ ^
 När jag såg denna på bio för engångskull så applåderade folk efter filmen. Och det brukar ju vara positivt?
Filmen får : ++++(4.0)
 Blackout
Denna film är inte ny direkt. Tankade den på ren känsla..
Måste säga att jag aldrig varit så besviken i hela mitt liv på en film.
Jag är mycket koncentrerad när jag glor en rulle men denna satt snurr på min skalle.
I början får man se en snubbe sitta vid ett badkar men en tjej liggandes och uppskuren handled. Hon är alltså död på något märkligt sätt ? Sen fortsätter det med att han plötsligt sitter vid en grav. Han har en liten dotter på några år som förlorat sin mamma för ett tag sedan. Han är psykopat och jobbar som läkare. Hans hobbie är att spruta ner och våldta tjejer som är uppskurna medans han själv är insaltad över hela kroppen. Så han gnider sig snittsigt fint över hennes öppna sår. Han lyckas stänga in sig i en hiss tillsammans med en annan snubbe som håller på med lite droger hit o dit & en tjej som innan hissinstängningen förlorat sin mormor eller likande? Dom blir fast i hissen som går sönder, syret tar slut och alla flippar ur. Ingen märker någonting och den är bara allmänt sämst helt enkelt..
Det räcker med att ni läst om den här , se den fan inte !
filmen får : +½ ( 1.5)

Enjoy it loosers! :D Hörs imorgon..


Hell Yeah

Tjabba
Sov inte så länge idag. Var så speedad på att åka och rida hästen..
Så på dan drog vi till Vinn i häggvik och shoppade lite hästprylar... sen ut till stallet o gjorde stallsysslor. gaash
Sen red jag,Denice,Angelina & Hanna på ängen nere vid travbanan... det var skit härligt..
Sen körde jag "snabbjobb" med Komik.. Han var trött av all sol tidigare idag, och han är inte bra i hovarna så det gick Okej men inte mer ^^ Nu sitter jag här och väntar på sen middag & tankar även ner en till film... haha fyffan va ja glor filmer nu på nätterna, beror på att alla är så tråkiga på msn. När jag sett Step Up 2 The Streets ikväll så tänkte jag göra en lista med recensioner av filmer som är bioaktuella och som jag sett nu... glöm inte spana in det !
Hörs sen suckers!!!

Bad Girl, Im sorry

Börjar med att skriva förlåt för att inläggen har varit sena som in i norden. förlåt
Anledningen är att jag för det första har haft mängder med problem att ta tag i & för det andra har jag haft skit snygga lösnaglar som jag haft problem med, gick inte o skriva så bra .. haha
Vill även be om ursäkt till mina underbara vänner. Jag har inte varit mig själv och inte haft tid på sista tiden..
Men nu dom framtida veckorna lovar jag att det ska ändras !

Vad har hänt dom senaste dagarna?
Jo jag har ju jobbat som ni vet. Hade sista jobb dagen igår men gick inte dit.
Sedan har jag tränat en massa i stallet med hästarna som vanligt. Försökt lösa problem osv..
Idag kom även en ny sommarhäst som jag ska ha i ngr veckor... så det var skit kul ! :)
Har fortfarande en del saker att fixa med som återstår men det fixar sig..
Sen har ju killen som jag gillar dragit iväg men återkommer imorgon igen... har lixom gått o  dröm efter den grabben.
Imorgon ska ja iväg o handla på morgonen och sen rida på dan & köra snabbjobb med Komik på kvällen när det är svalare... På Måndag åker jag iväg och piercar tungan... är fett nervös ! haha

Sitter med ansiktsmask just nu och håller på o rengör naglarna, sen ska ja käka chips o bara chilla..
Är typ halv speedad eftersom ja somnade fett tidigt igår ( 00.00) och sov sedan till ( 13.10) fatta va mkt sömn.
När lönen kommer in ska ja till stan och shoppa för tusen spänn typ. Det är jag värd.. men resten går ju till sparingen av utbildningen nästa sensommar på mallorca...fan va ja längtar !
Väntar även just nu på att den "icke släppta" filmen : All the boys love Mandy Lane ska tankas ner fast de går fett segt =/
Aja, hörs imorgon ! Pussar på er !

Ren & oren kaos

Jag lovar återkomma med långt inlägg så fort allt ordnat upp sig. Håll ögonen öppna!

I hate this

RSS 2.0