30 maj

vilket jäändrans ståhej det var igår.
Jag drack lite drinkar osv och kalle köpte en hästjävel för 150 000. helvete..
Nu är Kalle och Kimmie ( andra hovisen) på trav medans jag ska bege mig till stallet och köra hästar.. sen hem för att fixa till sig inför att folket kommer hit vid halv fem. Sen är det förkrök här tills vi åker till stan och landar på Toxics ställe där elitloppsfesten hålls..Ska bli otroligt kul, är doc smått bakis så det känns inge vidare när vi ska kröka både Lördag & Söndag.. Linus Broline heter kalles nya åring, hingst !

Skriver imorgon kväll om jag inte är avdäckad :P elitloppet 2009 here we goooo...
Håll ögonen öppna för en blond,brun tjej med grön hultmantröja ! haha...
HEJA TRITON SUND & JADED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredagsgodis

Här kommer en liten videoblogg ifrån tidigare today!
( märks det att jag är blond? Babblar om att ni ser halsbandet åt fel håll, vilken koll man har ) :)



Här är efter videon. Jag i provhytten... Köpte med mig det svarta linnet som liknar Ed Hardy style !
( klicka på bilderna för, förstoring)

Köpte även blonderingsfärg, prövar att färga en slinga i håret för att se hur resultaet blir. Vem vet man kanske inte behöver gå till frissan nu när man är riktigt blond längre? Sen köpte jag en deo och ansiktsmasker..
Även nagelförstärkare och genomskinligt nagellack slank med!

Här är våran fina stallkatt, har boat in sig i krubban. haha


Återkommer imorn :) Ha en trevlig dag!

29 maj

Guu va skönt väder! :D strålande!
Va hos hästarna nu på morgonen, somnade vid halv 6 tiden i morse. Jag och mannen snackade big stuff.
Nu är jag hemma och ska sola lite om ett tag äventuellt innan jag drar mig ner till centrum. Håller på och sparar ut naglar så ska köpa lite stärkande grejjor. Ikväll kommer tydligen en hovslagare ifrån Finland hem och ska bo hos oss över helgen. Vad ska ja säga om det? Ja vill ha min man ifred! haha.. Så ikväll ska mina två hovslagare och jag ner till auktionen ett tag. Sen blir det till att försöka somna in rätt tidigt ikväll eftersom helgen nu som väntar kommer bli mycket mycket slitsam! Berättar om helgen imorgon på dan..

Heja Hultman på söndag!

28 maj

Gick upp 08.00 pigg som satan och käkade frukost. Sen körde kalle mig ner till arbetsförmedlingen där ja skulle på möte klockan 09.00. Åkte sedan bussen hem och duschade, peelade osv hela kroppen. Nu sitter jag och tittar igenom söndagens startlistor som slank ner i brevlådan alldeles nyss. Om ca en timme kommer elli som äger Mandy och hämtar mig med bilen, hon är så pass gullig att hon kan köra mig in till Östermalm där jag ska till StudioCare på Magic tan soldusch. Är förväntansfull och hoppas det blir tokbra! :D
Sedan har jag ett paket på ica att hämta ut, misstänker att det är mitt fina halsband!
Efter stan måste ja ut till stallet då Lee som rehabiterar hästar kommer ut och tittar på komik. Skriver senare ikväll.Tjoos!

:)

Mitt kännetecken förr vad alltid att ja gick omkring med en playboy kanin runt halsen. Det var ingen annan som hade en likadan som jag. Nu är den mystiskt borta, så jag vart arg och beställde en ännu hetare halsband ifrån norge igår natt.
Så här ser det ut :)
Miss February

Skepp & hoj!

Guud va varmt . Lever vi på gran canaria? Nee, önske tänkande.
Fast snart ska ja dit ! I September flyttar jag dit på utbildning en hel månad, hoppas ja blir väldigt brun och fräsch när jag landar i sverige. Idag hängde jag med My till centrum, hon shoppade lite grejjor och vi spanade runt där. Sen åkte ja hem och träffade på kalle som var hemma och vilade upp sig för att senare åka och sko igen. Sen hämtade mina föräldrar upp mig och drog till stallet. När ja landade hemma igen så diskade jag en hög som inte känt en diskmedeldroppe på över 1½ vecka. Kan ni ens tänka er hur det luktade? fick kväljningar flera gånger och det tog mig över en halv timme att fixa till. Nu håller kalle på med sin städnojja och fixar hela lägenheten, det var nämligen ett par snickar här under dan som svor åt mig för att ja inte flyttat på sängen och alla möjliga sorters möbler. Ena killen stod och skrek: Jävlafittkukhora och grejjer innan jag stack. Som strået på stacken så spånade dom ner halva lägenheten..fint !

Imorgon ska jag och My köra fort på dan och sen drar vi förmodligen till Kista. Sen får vi se vad dagen ger.
Big löööwe 2 you all bitches. hörs imorgon!
Pussar.

25 maj

Det är rena rama kaoset här i väsby. En 16 årig tjej har tydligen blivit knivhuggen i ryggen när hon stod och väntade på bussen. Sen har hon tydligen sprungit in igenom skogen för hjälp och sedan tuppat av på marken. Halva bollstanäs är avspärrat och poliser över fucking allt som letar efter killen som gjorde det. Är det inte lite scary? I natt satt jag och skrev om våld imot tjejer osv och vad händer några timmar senare? Äckel samhälle...

Har vart i stallet typ hela dagen, man blir så otroligt lycklig av vädret. Håller på i tvättstugan fram till nio ikväll, väntar på att mannen ska landa innanför dörren. Senare ikväll kommer min blogg få ett nytt utseende, hoppas ni kommer gilla det!
Karl aikio, min stora kärlek !
Här får ni två korta videos ifrån tidigare idag... take care.


Bullshit

Puust. Har gått jääätte långt nu mitt i natten. Skönt var det iaf. Tycker inte ni att det är sinnesjukt att man som tjej känner sig lite skrajj så fort man går i en ödestig vid skogen som på dagen annars känns helt okej? Så fort mörktet faller känner man ett slags obehag. Ja vet att även ni gör det, inte bara jag. Som mamma tex, när ja vart ute ganska länge ensam sent på kvällen ringer hon alltid o frågar vart jag är och oroar sig för att något kanske hänt mig? ska det vara så?
Ibland kan ja gå ut ensam mitt i natten just i protest, låter kanske sjukt men så äre. Bara för att känna lixom att, jag är en 18 årig tjej, blond, lång och snygg men ja kan gå och göra vad ja vill utan att någon hoppar på mig. Ja utsätter mig själv i fara genom det egentligen men sen känns det så skönt när man landar innanför dörren utan en skråma.
Sen kommer det andra sjuka i det hela då, om man som tjej inte vågar ta sig ut i mörkret själv för att alla tankar virrar iväg så kanske man istället tar med sig vapen, tex kniv, tårgas medmera. Med tanke på att kunna försvara sig ifall något nu skulle hända. Men skulle du då av någon anledning bli visiterad eller stoppad någonstans så åker du dit på det... Är inte det jätte konstigt ? Har ni nu noterat att jag inte nämt ordet man under hela texten? Jag har inte skrivit att jag och andra tjejer är rädda för att en man eller "gubbe" ska göra oss illa. Varför? Jo för att så fort man skriver ett inlägg som innehåller våld,våldtäkter osv och snackar om killar och män som gör oss illa på olika sätt så blir man automatiskt påhoppad & stämplad som feminist. Tycker även det är sjukt, och när man diskuterar detta med en oförstodd kille så blir man psykiskt påhoppad imen på att ; Meeh, det finns ju tjejer som våldtar? aha? , men lixom hur stor är den risken?
Jag har aldrig hört en tjejkompis bli attackerad av en gumma i skogen med kvast tex, jag har inte heller hört en kompis säga att en stor kvinna kom krypandes ur busken och frågade ifall jag hade tuggummi. När ja sa nej så överfall hon mig och krossade halva mitt ansikte.. Skärp er ! Och kom inte nu och säg att jag är feminist pga en liten flummig text med åsikter. Visst självklart har jag feministiska åsikter, vilken kvinna/tjej har inte det? Men hade jag vart så överlägsen så hade jag nog anslutit mig till feministiska partiet istället för ungvänster. Go vänstern!





Det kanske inte var så mycket bullshit i detta inlägg iaf?

sad day

alla har vi dåliga dagar , riight?
Var ju lite komiskt att jag och kalle skulle bli ovänner idag när det även är dåligt väder ute..
Var inte oroliga vi har doc löst det nu.
Var i stallet en sväng och fixade, varmt & skönt har det varit idag...
Igår var jag och Kalle på bio. Vi såg Änglar och demoner, den va lite seg och över två timmar lång men i övrigt var den helt okej. Krökade lite smått i helgen också som sakt, men inget ja fick baksmälla av.

Nu sitter jag hemma hos mina päron. Mamma lagar tacos som i gamla goda tider.
Sen ska ja fixa lite med silvershampoo och försöka ta mig ut och jogga en bit.. Har verkligen fettat i mig massor med dip hemma hos kalle..
Jag tycker det är ganska skönt att få komma till mina föräldrar ibland, men så fort ja väl landat här så vill ja bara hem igen. Jag är så besatt och kär att ja inte kan göra någonting utan att lägga tankar på kalle. Är inte det hemskt? Kan verkligen inte koncentrera mig på något annat, känns som om vi fortfarande är nykära fast vi snart vart tsm i fyra månader. Det går verkligen jätte bra i vårat förhållande för övrigt, det är en grym känsla !

Ha en trevlig kväll allihopa. Skriver imorn. Puss & Kram, eran sara !

Världens godaste dipp till chips

Massor med godis, Varsegoda !

Bilder utav några plagg jag shoppade här omdagen.  Klicka på bilderna för, förstoring.
 
Dessa plagg finns på New Yorker
 JeansKjol under 300 kr
 Härlig ganska lång topp. Sitter galant under 200 kr
 Tajt sittande Jeans, Snygg färg 399kr
 Härlig hemmafru topp. Sexig som fan.
Tar en halv timme att ta på sig under 400 kr
 Fin somrig topp under 250 kr
 vardags topp. Turkos färg sitter snyggt. Under 200 kr


Dessa saker finns på HM
 BH i somrig färg. Strumpor fempack och ansiktsmasker. Allt tsm under 350 kr

Dessa plagg finns på Gina Tricot
 Härlig tshirt med attityd, det gillar vi ! 99 kr
 Världens finaste klänning. Har aldrig vart så kär i ett plagg förrut. Under 300 kr
 Gullig klänning. Sitter perfekt, kort i längden för oss som är lite längre. Under 350 kr
 Sexiga trosor. På gina får man plocka treplagg trosor för 129 kr.


Här kommer lite bilder ni aldrig fått se förrut, pass på !
 Lilla jag på hett humör / Sara i en svart/vit värld
 Min man, Jag ( som ser tjock ut på bilder, blää) och lilla Ida. Värsta familjen? ;P
 Annika som äger och tränar Bernad & självklart lilla jag!
 Min första egenägda häst Komik
 jag på valla och hjälper till. Mandy körs av Linda :)


Världens bästa låt just nu ;




Och sist men inte minst, ett videoblogg inlägg av the master her self. Det var ju ett tag sedan, right? ;D
Bloggar inte förens på Söndag igen. Ha en bra helg ! Pussar

22 maj

Har precis läst travronden som slank ner i kalles brevlåda.
Är så trött på allt detta med Svanstedt, hur kan man göra bort sig så mkt ?
aja, vaknade rätt sent idag. Är så sjukt trött på kvällarna, tror att mina blodvärden inte är så bra faktiskt.
Har ingen ork att ta mig till läkare, dom hittar bara massa fel.. =/
Ska till stallet lite senare och äventuellt träffa elli ett tag.. elektra ska vänjas vid helstängt idag tänkte ja.
Hon gick 1,7 mil igår sakta sakta, bockade i vagnen och drog gjorde hon. Med all den kraften hon får och vilan två dagar gör susen kan man säga..
Idag ska vi senare åka till sundbyberg för jag ska hämta två par Shuttershades där ifrån Mario som han beställde åt mig för länge sedan som födelsedagspresent.. Sen blir det väl filmkväll tonight eller nått.. :) en eller annan grogg lär ju slinka ner också som vanligt. Haha =) Take care !

21 maj

Guud va ja slarvar. Men ni står ut att vänta en dag på att ja ska skriva va? ;)
Gårdagen var rolig. Jag träffade mamma i centrum, sen shoppade ja upp nästan tretusen i kläder. Vilken adrenalinkick man får ! Sen käkade vi lunch innan vi skiljdes åt.. sen ringde ja och pratade lite strunt med frida eftersom det var ett tag sedan och då frågade hon ifall ja ville hänga me in till valla. Klart ja vill !
Jag,frida och lilla matthias åkte komunalt till solvalla och härjade.. Några intressanta lopp. Träffade även Pasis tjej där inne och massa andra så stämning på topp!
Sen hämtade kalle mig och vi drog hem o myste till lite...

Idag; har jag och mannen legat i sängen i timmar ! Han åkte nyss och ska sko några islänningar.
Han ska sko en häst på Gällsta sen så ja åker med honom därifrån hemmåt.. Ska släppa ihop Elektra med Komik & Öman. Hoppas det går bra.. Sen måste ja hinna köra också..

Jag har fottat några kläder ja köpte, ska lägga in bilderna sen senare! Dom är grymt najjs..
Köpte även underkläder och deospray medmera..

Minns ni att ja skulle ha åkt på Swedenrock festival? Vart lite nere när falunpatrik berättade att ja inte får plats..
meeen, nu är det så att den 26 juni åker ja iväg till göteborg med frida och hennes familj på festival. Klassisk tältning osv. ska bli riktigt kul. Jätte mycket kända bra band dessutom..

Nee nu räcker det här, ha en trevlig dag :)

19 maj

Det var ett bra tag sedan jag käkade ravioli(stavning ? ) Det är sjukt gott och sjukt billigt.
I morse klev ja upp strax efter kalle och tog mig ner till arbetsförmedlingen. Satt där en timme på möte och babblade.
Vilket skämt arbetsförmedlingen är egentligen, man vill inte lyssna för 5 öre. Sen drog ja till lägenheten och käkade lite ifrån kebabpizzan som vart kvarglömd igår. Sen ut till stallet och byggde en liten longeringsvolt nere i Bernads gamla hage. Elektra hatade den och ville inte alls men jag är inte den som ger mig i första taget så hon var illa tvungen att fara runt runt där.. Nu är ja hemma igen och har käkat mera ordentlig lunch, ska in till valla om ett par timmar med Mandy som sagt, även kalle ska köra ngn hästkrake där fick ja reda på.
Ikväll blir det chips och massa god dip, livet är bättre än bäst när jag har kallepånken vid min sida..

Bye bye ! :)


18 maj

Hejhopp.
Har inte orkat skriva på ett tag nu. latat mig tomutch..
Jag,kalle,gurra,wille och My var som sagt ute i Fredags. Vi förkrökade här ett bra tag innan vi drog till Fame. Helkul kväll där iaf , men som vanligt slutar allt i kaos. fyffan för fylla säger ja bara !
Sen var vi iväg med elektra till mantorp som också slutade i kaos. Hon ville inte alls så ja slutade köra sista rakan kvar av loppet. Grinig var hon och så fort ja nuddade med spöt sprang hon på tvären och tjurade. Efter loppet la hon sig ner i spolspiltan så ja fick slå upp henne med grimskaftet då höll hon på att spränga kettingarna och reste sig där inne. Helskum var hon, nu ska hon inte starta förens om en månad nästa gång. Börja vänja henne vid helstängt.. Dessutom var det extremt oorganiserat på mantorp. Vi fick volta i en kvart för det fattades funktionärer, högtalarna slutade fungera med mera.. väldigt dåligt !
Kalles mamma har vart här på besök, nu har hon åkt och ska sova hemma hos Pasi ett tag. Väldigt trevlig morsa dedär :) Men ja vill ha kalle för mig själv ! ;)
Har tvättdag today, 1-5 ska ja hålla på och fixa kalles stallkläder och självklart mina egna, pust. Sen ska ja åka med kalle till den där hästen som han vart sparkad av sist när han skodde och efter det svänger vi förbi Gällsta för att snabbfixa lite där..
Imorgon ska ja till stallet på morgonen och fixa för på eftermiddagen åker jag med Ellinor som ska in med Mandy för att göra en provstart på valla... Spännande ! Vi hörs.. Pussar...

Home!

Det var en väldigt trevlig vistelse hos Pasi. Älskar att vara där, blir som pånyttfödd när ja åker hem.
Vetrinären sprutade Jezebel lite här och var, bra de ! Sen åkte vi till donken och käkade innan vi släppte av Jezzi hemma på sköldnora. Sen drog ja till Gällsta och longerade Elektra medans kalle åkte till systemet..
Har precis kommit hem ifrån centrum. Ja, kalle och My handlade lite där och tog en fika..
Sitter just nu med en cube framför mig, tio till som väntar i kylen. Sen blir de utgång senare ikväll, vi ska till Fame och dansa! :D De blir riktigt kul =)
Hoppas ni får en trevlig kväll...

en sak till, Om ni hade vart förlovad med en gamal kärlek som betydde mycket för er, skulle ni lämna tillbaka förlovningsringen? haha, har aldrig hört något galnare i hela mitt liv. Vad är det för roligt patetiska människor som kommer på något sånt? Dom är ju avundsjuka självklart, sorgliga människor. Skjuter gärna skallen av er små äckel! :D

ha en trevlig kväll allihopa..Puss eran Sara !

Några ord

Titta vem som ringde på dörren idag.. ( klicka på bilden för, förstoring )
 Dom levererades ifrån blomsterpinglan. Det var kalles bror Per och någon tjej som grattade oss till förlovningen. Trevligt trevligt, synd bara att man inte är någe vidare på att ta hand om blommor doc..Vilken mördare man är..

Och här har ni den efterlängtade förlovningsringen som ja vet många vill spana in. Sorry att det är dålig bild..


Och så avslutar vi med en härlig pussbild på kärleksparet. Ni Kommer spy på mig snart..

Housewife



På bilden ser ni, eehh jaa. Sara.
Klev upp med tuppen näästan och åkte till stallet med lilla moppen.
Släppte ut hästarna och körde en sväng med Komiken.. har aldrig kört galnare häst, haha.
Han sparkade mig nästan ur vagnen av lycka när han fick ut o jogga i det fina sommarvädret. Sen på hemvägen bockade han 4 gånger. Ja, ja va rädd! Tog en sväng till banan, ooo helvete  i satan. Denna havremoppe har aldrig tagit i som förr kan ja lova, men när ja bad honom skritta några meter innan vi skulle jogga hem så märkte ja verkligen hur stel han är.
Traven vart urusel, bakdelen stelnade satan på denna korta tid. Jävligt synd, jävligt synd. Min dröm är verkligen att få ut han på banan igen, han kan ge så mycket mera ! Ska kämpa med alla kiropraktörer och massörer tills han blir bra, ja ger inte upp hoppet !
När ja kom hem bokade ja tvätttid på Måndag, vi har massor av tvätt här. Så fem timmar har ja för mig själv då där nere..
After that, fick ja världens städnojja. Diskade alla fyrtioelva tallrikar och glas som låg i översvämning i köket, kalle har börjat slöa till sedan ja flyttade hit. Eller så är det ja som stökar ner helt enkelt, haha :)
Sen fortsatte jag i vardagsrummet och städade undan alla grejjer, bäddade och skakade lakan. Städade även upp i vårat heta sovrum..Hela huset glänser ! Duktig sara, så skulle ja aldrig hålla på hos mina föräldrar ;P

Ja känner mig verkligen lite som en hemmafru, mannen jobbar och sliter. Han kommer hem och äter, ger frugan lite kärlek och sedan somnar han in. Hur kul låter de egentligen? Men vetni, när man väl hittat hem och hittat den rätte. Då finns det inget som kallas tråkigt längre. Man bara njuter..

Lite senare när kalle har kommit hem så åker vi till Fituna. Ska som sagt sova över hos pasi för vetrinären ska titta på Jezebel tomorrow på morgonen. Sen åker ja o kör Elektra och äventuellt blir det RixFm festival om ja hinner.. finns ju lite sprit kvar ifrån förra helgen ;) Ha en riktigt bra dag! Pussar..

About us!

Det kommer ju bara mer och mer nya läsare. Vilket är otroligt kul så det jag hade tänkt göra nu är att skriva en kort presentation om mig och mannen i mitt liv Karl Aikio. varsågoda!



Mitt namn är Sara Rosengren. Jag har levt mitt liv i arton år nu och har hästarna/travlivet som största intresse.
Jag har två ponnytravare uppstallade på Gällsta ganska nära där jag bor men har en stor dröm att få flytta till egen gård.
 Jag bor hemma hos min pojkvän mestadels av tiden. Har jobbat med lite olika saker genom livet, bland annat som ledare i ett sommarläger för ungdomar, stalljobb, hemtjänst medmera !
Som person är jag jändrans envis och har en riktig vinnarskalle. Både jag själv och andra kan ha problem med min attityd men innerst inne är jag världens snällaste. Har alltid setts som en fighter då krig, hårdhandskar och tjaffs intresserar mig psykat nog. Försvarar alltid dom svagare och har ett riktigt djurhjärta..
Festar gärna flera dagar i veckan, alkoholen är min bästevän! ;D



Detta är då mannen som äger mitt hjärta. Karl Aikio.
Han bor ändast tio minuter ifrån mina föräldrar med buss. ( En minut med bil, om man åker med kalle) haha.
Jobbar som hovslagare, är väldigt duktig på sin sak enligt mig. Har mycket kunder och på sidan av det har han sin fina varmblodsmärr Jezebel Deepwood i träning på Sköldnora. Kalle har mycket hästvana och stor kunskap inom hästvärlden. Som blivande make till mig är han väldigt bestämd och envis men aldrig dum. Har ett riktigt hjärta av guld och vill vara alla tillags. Har dålig humor och ganska rackig musiksmak, men ger med sig när ja DJ:ar på radion i bilen om vad som ska spelas.. Kale är väldigt kärleksfull och klart det bästa som hänt mig någonsin..
Han har en storebror vid namn Pasi som idag är proffstränare, och ytterligare en storebror(?) som heter Per och bor en bit ifrån oss.. Hans mamma bor långt upp åt helvete och försöker överleva cancer medans hans pappa gick bort för något år sedan.. Kalle har varit med om mycket i sitt liv och står ändå rakt upp på sina ben idag, det kallar jag en riktig kämpe. Ser verkligen upp till honom och den fina människa han är !


Sådär, i övrigt så ska ja köra motion med My lite senare idag. Startlistorna kom igår kväll och vi har spår 5 i lopp 1. Ändast 7 hästar i loppet, kan bli riktig kamp om min lilla märr håller sig på sina småben.. Sen blir det till att bara ta det lugnt ikväll.. Imorgon ska ja släppa ut hästarna och pyssla för sedan åker ja och Kalle till Fituna för att spendera natten där eftersom vetrinären är så tidig på Fredag morgon. Det var nog allt ifrån mig today !
Sköt om er nu allihopa :) Kram Kram

Svennebanan

Har ni hört låten? Tycker den är klockren. haha , är så dålig att den blir jätte bra lixom ^^
Idag gick ja upp ovanligt tidigt, inte ens kalle hade gått upp då. Åkte till stallet och släppte ut hästarna och fixade. Mia var även där, hon red på Ceasar. Sen var jag med en polare under dagen, vi åkte omkring o möös lite.
Min dag har inte bestått av så mycket annat, suttit framför kalles supersega dator och luffsat runt mest..
Mannen min har fortfarande inte kommit hem, suck ! att han orkar <3
jag har inte så mycket mera att tillägga så här bjuder jag på sveriges nya sommarplåga; Svennebanan, enjoy!

Livet har sina goda stunder

Igår upplevde jag näst inpå paradiset. Kalle har alltid pratat om hur fint det är ute på Fituna men jag har aldrig trott på det förens ja fick se med egna ögon. Det tog nästan en timme ifrån oss att åka dit men fy satan i helvete ursäkta va fint det är. Ni vet typiska gröna ängar, gula små söta hus, olika djur överallt, träd och blommor som blommar, solen högt på himlen, vatten & hav överallt.. åååh... Säger Timo Nurmos stall något för er?

Pasi, kalles storebror har ett ganska stort hus precis ovanför stallet. Jätte fint och mysigt..
Vi började dagen med att käka pizza och prata lite strunt, sen tog vi båten ut en sväng men motorn började fukka upp sig så vi vände tillbaka. Pasi ville köra själv med båtjäveln en stund och tror ni inte att motorn lägger av ute på sjön?
Sen försöker han få liv i båten men de går inte så då råkar han dra sönder repet till motorn som man startar med..
De slutade med att Pasi fick ro in med en håv som låg i båten eftersom årorna tog vi inte med... haha.. har en kort video ifrån detta som ja lägger in sen..
Vi åkte hem igen och började skjuta luftgevär, tävlade lite mot varandra. Det var grymt kul, det var min första gång och ja träffade elvor av tolv hela tiden. Naturbegåvning sa dom, ja vetefan ^^ hah..
Sen var vi och tittade på stallet och Pasis hästar, verkligen jätte mysigt där !
Vi åkte hem och dom lagade spagetti till middag, det var jätte gott... Som slut på kvällen vid ca 9 tiden så spelade vi Texas Holdem och ja slutade på 3 plats..

Hade världens trevligaste dag där ute. Både jag och Kalle är störtsugna på att flytta dit. Men innan man ens börjar kolla upp sånna saker så måste jag ha tagit körtkort.. Man får helt enkelt drömma så länge.

Hörs senare, Pussar :)


Härlig dag!

Idag försov jag mig tregånger. Även kalle som skulle upp och sko imorse kom inte upp i tid. Han stressade iväg och ja somnade om. Jag vaknar klockan 12.00, och dopet vi skulle på började 1, så ja springer ner till centrum och SPRINGER runt i två affärer, prövar 11 olika plagg och hittar tillslut en söt vit klänning på Lindex. Springer tillbaka hem och börjar fixa mig. Synd att ja inte tog någon bild på mig och kalle, vi såg verkligen ut som det perfekta paret. Kalle hade vit skjorta och travkavajen och mörka jeans. Jag hade utsläppt hår, en ganska lång vit klänning och vita balerinaskor till och ett vitt halsband. Super söta va vi ! Nu sitter jag här ensam i lägenheten, kalle är och kör Jezebel. Vi ska åka och hämta lite sprit till mig, tänkte kröka till lite hemma tonight och äventuellt spela lite poker... My kommer väl förbi också!!
Synd att kalle inte fick leasa den där hästjäveln, den finns hos Hultman efter viking kronos, massa strul med detta hoppas det löser sig skulle vara en kul grejj :)

Imorgon; Ska ja motionera Elektra på morgonen och sen åker vi till Pasi på middag då vi även ska åka båt, köra häst och skjuta gevär!
Ska försöka fixa lite bilder på mig i den vita klänningen. Take care :) Pussar !!


7 maj

Halloj alla dårar.
Sitter hemma hos päronen. Känns lite konstigt att inte vara hemma hos mannen min men jag flyttar väl snart till honom så det är bara att passa på att spendera lite tid här hemma nu.
Var i stallet i morse och släppte ut mina hästar och hade ett mysigt samtal med Mia. Fint väder är det ute också, en stort plus ! Vilar upp mig nu och har precis plattat håret ordentligt, ska till stallet om några timmar igen. Kalle ska verka ett kallblod där innan jag drar med honom på jobb i vallentuna.
Imorgon; åker vi till Gävle tidigt på morgonen. Jätte fint lopp med ricken där. Spår ett, hästjäveln är otroligt startsnabb, snabb i sig iofs men iaf. Hoppas på vinst eller bra andra placering!

Blir ingen utgång denna helg, har varit för mycket fylla sista tiden. Blir ju mycket festande elitloppshelgen så kan lika gärna vänta tills dess.. Elektra kom inte med i loppet på romme, på söndag. Slarvig som man är hade jag glömt att skicka in mätintyget, suck.. Hon får ett tufft lopp helgen efter på Mantorp. Har ingen chans alls där men vill att hon ska få lopprutiner i sig så ja anmälde iaf.. Finns ju knappt lopp längre =/

Jag har verkligen börjat sakna massor av personer som ständigt förr fanns i min omgivning. Känns som om folk "lämnat" mig nu för att jag sakta men säkert börjar få ordning på mitt liv. Stadgat mig med en underbar kille, som jag är redo att tillbringa resten av livet tillsammans med. Flyttar snart hemifrån och planerar att snart ta körkort...Jag har alltid varit ett steg längre fram i livet än mina vänner. Men jag har alltid försökt att ibland landa och hjälpa på deras nivå. Nu när jag kommit ännu ett steg längre fram i livet så har alla plötsligt lixom försvunnit..Vart är alla?
Jag måste försöka ta upp kontakten med alla dessa människor, för alla av dom har en liten del av mitt hjärta och när en del försvinner, försvinner även jag.
aja nog om det, hoppas ni har en riktigt trevlig dag! :)
Dessa snygga jeans shoppade jag här om dagen ! Finns på ginatricot..

4 fucking maj

Jag är verkligen seg på att blogga. Har lite tappat intresset faktiskt, men jag vet att ja kommer ångra mig om jag slutar skriva så därför skriver jag små inlägg ibland så håll ögonen öppna!
Idag har jag vart i stallet på morgonen med Kalle sen käkade vi lunch nere på Glädjens och drog sedan till rotebrostation. Där mötte jag My och vi tog oss till Östermalm där vi hade frissa tid hos älskade vicci. Vi vart två heta brudar! ;D Sen shoppade jag upp tvåtusen spänn i väsbycentrum, gick nöjd ut därifrån!
Just nu sitter jag hos Kalle, vi kom precis hem. Först åkte vi till Märsta där det stod en svart fin islänning som hade tappsko, därefter slipade kalle lite klingor i källaren.. Blir en tidig dag imorgon, upp 07.00 till plåtverkstaden där kalle ska lämna in sin bil. Sen hämtar monica upp oss med Feltys winner för avresa mot Bollnäs. Dåligt spår så vi förväntar oss inget... Trav även på Fredag blir det då vi ska åka till Gävle med Rick Naughty en hästjävel som kan gå jävla snabbt, spår 1 fick kalle där. Hoppas på vinst!

Ska kika vidare , vi hörs!

2 maj

Valborg, Säger ändast suck !
Slutade i totalkaos som vanligt när vi häller i oss. Haha.. Måste börja ta det lite lugnare.
Ska iaf inte kröka nästa gång förens elitloppsfesten, tror ni ja kan hålla det ?; )
Har ingen lust att dela med mig av händelsen punkt slut.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna?
Jo, Jag har tagit det lugnt mestadels och umgåtts med vänner och bekanta..
Vart i stallet och tränat hästar osv. Elektra ska ju starta på Söndag nu så hoppas på det bästa när det gäller henne.
Finns så mycket motor i den hästen, hon måste bara tänka rätt när det gäller travet. Hoppas poletten trillar ner som kalle brukar säga..
På Måndag ska jag till arbetsförmedlingen på ett möte och sen ska jag vidare till frissan. Ska bli skönt att slippa utväxten och bli lite blondare. Köpte silverschmpoo här om dagen, vilken skillnad.. Länge sedan jag använde det !
På Tisdag ska jag och kalle till bollnästravet. Starthäst där men risigt spår suck =/ Som sist när vi va på Örebro, hästen är en riktig sprinter men spåret gav ingen återvändo...
aja, slutsnackat...

Ikväll ska jag och Kalle på bio och ta det lugnt. Blir mysigt... Vi hörs! Pussar...

RSS 2.0