Hejdå rengniga sverige!

Sådär. Nu har denna dag gått åt att fixa i stallet och pussa på hästarna. Håller på i tvättstugan förfullt, har packat hälften och ska snart fortsätta. Klockan fem är vi på Arlanda, gud va skönt ! Vi kommer fotta mycket, köpte en ny digikamera med tolv megapixel idag och 4 gb minneskort. Får panik att jag ska glömma något, det värsta vore väl att glömma bort plattången. haha ni tjejer vet hur det är, right?
Nu väntas två veckor med 35 grader varm sol, stora pooler, havet precis vid hotellet. Paraplydrinkar och god mat :)
Vi åker ju på All inclusive så jag får supa och äta exakt hur mycket jag vill under dessa 15 dagar.. Sen får vi väl se om lilla brända kräftan kommer hem med en ny tattuering eller inte ;) ? Saknar redan mina hästar, nästan. ;) Vet att Mia tar hand om dom ordentligt..
Här ska festas hurrni ! Ha det så bra... Puss eran Sara :) 
 

Lördag

Fan vilken fylla jag hade i Torsdags. Haha... känner mig rätt sliten och trött. Var mysigt igår med gott käk hos mina föräldrar sen drog vi som sagt hem till Fam Freij och åt glass med jordgubbar. Satt där några timmar och snackade massa skit.. Åska gjorde de också, fast det är rätt mysigt tycker jag. My ´var doc inte hemma hon lever sitt fjortisliv ute istället :) Vissa prioriterar det före vänner och familj, rätt barnsligt !
När vi kom hem fixade vi dip och chips och satte på en gamal film tills vi somnade. Gick upp tidigt imorse och tittade på en annan hästgård fast den var nog inte så okej trots allt. Han som äger gården vi ska hyra ställde in och frågade ifall vi kunde ta det efter våran semester och det gick ju bra !
Körde Elektra som var på topphumör, sista gången hon gick bana på två veckor. Sen tar Mia över åt mig ett tag..
Nu ikväll ska det groggas igen och ladda inför imorn då vi ska börja packa alla grejjer, köpa ny kamera, köpa smink och fixa med allt. Jag ska äventuellt rida en tur på Elektra också !

Jag gick och var ständigt kåt igår när min man såg ut så här :


19 juni

Har inte riktigt tid till att skriva något större inlägg. Här bjuds på två videoinlägg. Ejoy.
Btw, kalle ser riktigt läcker ut idag, bild kommer !

Kalle värmer Jezebel Deepwood



Kalle snabbjobbar Märren.

some pics!

Visst är det alltid lika roligt med bilder? Enjoy!

 Världens finaste man !
 Jag och Micke. En av mina bästa killpolare
 Evelina på elektra :)
 And again
 Jag röker Prince och snusar förtillfället general white eftersom Granit typ alltid är slut
 För att hålla sig brun och fräsch använder jag dessa två produkter. Finns att köpa på Ica eller Hm tex.
 För att hålla sig ännu fräschare och dofta gott använder jag Puma deospray!
 Denna tattuering får bli min andra!
 Jag diggar dessa. Köpte dom på dinsko...mumsfillibabba
 För att inte slita på håret när man plattar det använder jag denna produkt. Håret blir även rakare med detta.. Finns hos vissa frisörsalonger..
 För att hålla huden i ansiktet fräsch och glatt använder jag den här. Mycket bra ! Lugnar huden och fuktar till. Finns på ica till rimligt pris...
 Kalles Märr Jezebel Deepwood på Fituna besök hos Pasi :)
 Jag ( förlåt för ful bild) och Timpas stallkatt som ja tänker ta med mig när vi flyttar!
 Igen!
 Funny Bunny Bitch!
 Sexy mama!
Oh lala!

häng och fläng

Idag är det dagen innan midsommarafton. Fan va tiden går..
Körde fort med Elektra igår, My körde sin lilla Öman. My var först här på dan, vi satt och snackade lite och käkade lunch.
My berättade att hennes märr hade fölat under natten så det var riktigt kul att åka till stallet och titta på den lille :) grattis my! Idag har jag släppt ut hästarna på morgonen, sedan drog ja till sollentuna för att hämta ut mitt pass. Först vart jag stoppad av en kontrollant som inte trodde på att jag var 18 år och han tyckte att ja köpt fel typ av remsa eftersom enligt honom var jag 22 år gamal tills ja flashade med mitt legg rätt i nyllet på honom och gick. HA! sen gick ja till snuten och skulle hämta ut passjäveln, vad gör lilla sara då? Jo, hon somnar på bänken och vaknar upp av att ja missat 5 nummer. Suuck var bara att ta ny lapp.. Sen stack ja hem och skulle åka till stallet igen för att Lee skulle komma och fortsätta sitt jobb med Komiken men dessvärre hade hon glömt nålar och skit så hon ställde in och tog en ny tid imorgon istället..
Gör inte mig något ! :)
Vad ska vi göra imorn då?
Har inga bestämda planer riktigt, hoppas på att jag och kalle kanske åker hem till mina föräldrar och käkar middag.
Måste ta mig en stänkare imorn känner jag, höhö.. :) Sen ska ja köra Elektra innan det och kalle ska slå på bakskor eftersom hon var ömfotad igår vid snabbjobbet.. 

Fyfan jag kan knappt fatta att jag på Måndag åker till Cypern, gu va underbart :) De blir en jävla resa..
Hörs imorgon, Puss <3
 

övrigt

Guud va skönt att komentarerna ramlar in mer & mer !
Joo ni vet ju att jag har skrivit om att jag och Kalle ska äventuellt flytta? Nu är det bestämt..
På Lördag åker vi till gården och pratar om hyror, kontrakt osv osv.. Ser verkligen fram imot detta även fast det känns lite tråkigt att lämna Gällsta. Jag tar med mig båda ponnyerna självklart och stannar vi mera än 3 månader och vi känner att det funkar bra så lägger jag mina pengar som jag skulle använt till gran canaria resan till att köpa mig en häst till. Denna gång en startklar varmblodstravare eller en kallblodsåring. spännande ! Stallkatt och hundar kommer även vistas på våran gård senare frammåt.. Guuud va skönt att ha ca 5 meter till stallet... cant wait !
Sen när vi kommer hem ifrån semestern så ska Komik btw få PG skor i fram. Lite kul att se på en ponny, vetrinären på valla som sprutade komiks knän tyckte det skulle vara en utmärkt ide ! fan va livet är härligt just nu :)
Se ya!

Sunshine

Äntligen!
Solen kom fram idag, fan va skönt !
Jag och kalle var uppe med tuppen i morse kan man säga. Var på valla runt tjugo över sju och väntade på Nisse.
Han höll på med Komik ganska länge tills han tillslut hittade två framhältor så han bedövade och sprutade kortison i båda fram. Nu ska han stå i två veckor och sedan ska ja försöka sätta igång honom igen och se om han skulle hålla för en start i slutet på sesongen. Hoppas ! ...
Sen drog vi till centrum och handlade lite grejjor. Jag gjorde syntestet för körtkortet och jag hade översyn precis som dom sa för några år sedan. Doc trodde dom att det skulle slå bakslag tillbaka på mig och att ja skulle behöva linser men icke sa nicke. Jag har syn som en Höök sa dom ;D
Nu ligger kalle i sängen och jag sitter här och snackar .. Vi ska senare dra till Gällsta och fixa hästarna, komiken står ju fortfarande inne som sagt. Sen blir det en sväng till djurgården för kalle ska tydligen sko där..
Aja nog om det, ha en bra dag. Hörs imorgon :) Puss!

15 juni

Ännu en dag avklarad. Kalle har vart på gymmet så han är på toppen humör. Solat har han gjort också.. Han städar, fixar och donar här. Vilken man !
Jag har kört Elektra på ängen, fin fin var hon ! fast hon skenade upp och ner i sin stora hage i fyrtiominuter innan vi selade på. Sen ville hon sparka ihjäl mig men det sket jag i . Älskar henne ändå ^^ haha..
Nu sitter jag och käkar sen middag. Gulachsoppa ( stavning? ) och vatten + knäckebröd med ost. Fan Sara har blivit nyttig på sista tiden och gått ner massa kilo. Helt sjukt =) Var även hos Polisen idag och fixade mitt pass.. På Måndag åker vi jag och min älskade man till cypern hela två veckor och lite till.. ska bli grymt skönt ! Hästskötare har jag fixat också, har lovat att köpa något med henne hem som tack för hjälpen..

Imorgon; Ska jag och Kalle med Komiken till solvalla. Förhoppningsvis spruta hans framknän..sen ska jag iväg och fixa mitt syntest ska ta körkort efter cypern.. Måste ju ha ett när vi flyttar till Brottby senare och kalle har lovat att köpa mig en förstabil.. Åter igen vilken man jag har !!!!! aja, hörs och ses ! :)

Team Hultman

Jag älskar er !

14 juni

Hej halloj. har slarvat ytterligare en gång. Sorry.
Vad har hänt?
Inte mkt , förutom att jag och Kalle har vart och tittat på en gård i Brottby där en gamal amatörtränare tränar sina varmblod. Vi kommer äventuellt att flytta dit där vi ska hyra ett hus typ 5 meter ifrån stallet. Sen får vi ha fyra boxar där i egenstall avdelning. Så jäkla fint ! Jätte körvägar i skogen som går flera mil, otroligt mysigt. Nu väntar vi bara på att han ska slänga ut snubben som bor där pga han inte betalar hyran. När vi flyttat dit lovar jag att ta massa bilder, ni kommer bli så kära i stället..

Igår körde Kalle Elektra på banan, vi ändrade lite balans och drog bort bakskorna och behöll hennes halvtunga framskor. Hon gick som ett spjut och kalle var helt exfalterad när han kom in till stallet. Hon är otroligt fin nu.. synd bara att ja måste vänta till Augusti tills hon kan starta pga det inte finns några lopp =/

Idag ska vi ut och köra Jezebel, sen åka och sko några travare och sen ut till Gällsta :)
Håll koll efter nästa inlägg då det blir massa bilder ! Pussar ...

Fituna

Nu är vi på Fituna. Solen skiner och fåglarna kvittrar.:-)linus rymde ifrån betet så just nu står han i lånad box haha. Hörs sen..

10 juni

Här bjuds på två videoblogg inlägg, är för lat för att skriva ;P enjoy...

Här är från igår när vi håller på och rider in Elektra..




Och ett litet klipp på hur det ser ut hemma hos oss :)


Day and night

gillar ni den låten? Inte jag.
Nu är cypern resan helt färdigbokad och klar. Galet skönt. Åker sex på morgonen den 22 juni och kommer hem den 7 juli.
Dagen innan vi åker ska jag äventuellt tattuera mig om jag hittar något najjs ställe där!
Idag har ja löshoppat Elektra med Mia, vi tappade hästen på halva vägen. Och tro mig den vägen är lååång, så hon skenade hem till hagen där vi hämtade henne och gick igen. Hon hoppade som en gud :)
Sen åkte jag hem, har ytterligare engång drabbats av urinvägsinfektion. Trisst.. Men sånt är livet, sen skulle läkaren ge mig en riktig lektion i sex, men tyvär är man ju expert så ja lessnade och hämtade mina tabletter. Haha !
Resten av dagen har vi mest slappat, vi var på middag hos mina föräldrar då mamma hade gjort tacos. Sen kom dom hem till mig och kalle och fixade med hans data och lämnade över den nya som vi ska ha här...
Kalle satte vagn på Limpan idag och det gick jätte bra, han förtjänar att åka på dagis nu över sommaren och träffa andra ett åringar.

Imorgon; Ska jag gå till centrum och handla rosa nagellack. Mina naglar har verkligen växt till sig. kan verkligen rekomendera nagelstärkare ! Sen ska ja även handla en ny bikini, helst en leopard färgad överdel och en ljusrosa underdel ! sexymama... Måste sen till stallet och jogga Komik medans Evelina fortsätter att rida på Elektra..

aja nog om detta. Nu ropar kalle ifrån sängen ! Godnatt!

Yepp!

Den här låten är så jaaag. Tål ni skämt?

7 juni

Vi låg och segade halva dagen innan vi åkte ut till Gällsta. Kalle körde motion med märren på ängen medans jag fixade med foder. Sen drog vi ut till Sköldis och han selade på Jezebel åt mig. Körde först två varv på slingan och skulle köra 35-40 tempo på banan. Jezebel ville testa sin första kvinnliga kusk så hon tog i och pullade så dant att ja tappade henne engång. Engång räckte sedan var det skentur, och observera. Skentur på banan i hela 8 varv. Och eftersom hon är ofräsch osv så tappar hon rytmiken när hon springer fort och faller då in i skengalopp. Kalle var skräckslagen och försökte få stopp på henne men hon sprang rätt över honom så jag satt kvar och höll godmin medans damen racade i 180. På nioende varvet drog jag allt vad ja pallade till vänster mot dikena och sågade henne i munnen och då tog de äntligen stopp. För att sedan lugna både mig och hästen så joggade jag sakta sakta ett sista varv på slingan och skrittade sedan banan ut.. puust. Sen var det Linus tur, han skötte sig utmärkt och är nog en av världens mest kärleksfulla hingståringar som finns. Lovar att ta bild på honom innan han försvinner på bete hos Pasi.. 

Vi kom precis hem och kalle har börjat laga senmiddag. Korvstroganoff blir det och sen har vi hyrt film.
Jag ska upp och morgonfodra + löshoppa Elektra och köra komik så det blir en tidig dag. Imorgon sätter kalle på vagn på Limpan också så det blir intressant för på Torsdag åker vi med Jezebel som ska sprutas och Linus som ska ut på hingstbete. Jag älskar verkligen Fituna ! 

 

6 juni

Sveriges nationaldag. I vanliga fall hade jag stått med ungvänster på gatorna och demonstrerat men idag prioriterar jag annat före det. Vart en lång och plågsam natt. Vi hade lite roligt här jag,kalle och Krille. Trevlig trevligt. Söp till med lite vodka och andra saker sen var man totalt loost. Haha :)
Idag sov vi länge innan vi åkte och fixade i stallet, skulle ha löshoppat elektra men tar det imorn istället. Sen åkte vi till Sköldnora då ja hjälpte kalle att tömköra Linus Broline och sen tog ja in Jezebel.. Nu har vi städat i lägenheten här eftersom några glas for åt helvete igår natt och sen har disken här varit förjävlig. Ni ska få se bilder här under.. höhö.
Blir en skön myskväll med god mat och chips och filmtittande för våran del...

Imorgon; köra jag Jezebel på dan och sen tömkör vi Linus. Ska försöka videoblogga när ja kör Jezebel får se om jag lyckas. Sen måste ja åka till Gällsta och motionera Elektra. Håller för övigt på att rida in henne nu. Går galant ! 
aja nog om det, här bjus på lite bilder. Take care ;) 


Börjar med att visa bilder ifrån Cypern - Ayia Napa , hotell bilder & övrigt ifrån dit vi ska om två veckor :) 
( klicka för, förstoring av bilderna ) 

Cypern
 
Hotellet



 Kålmans elektra. ut för motion
 Lilla jag i provhytten på New Yorker
 Linus Broline skylt man fick med
 Nummer 77 hade han på visningen
 Så här ser det ut när Karl Aikio och Sara Rosengren väljer att slappa
 Fyfan...
 Mina nya brallor
 Krille Lidman, ser ut som en riktig svennebanan hemma i våran lya!
 Och slutligen, så här ser våra väggar ut på stallgatan 13 !

Im back!


RSS 2.0