Snurr

Några av er har jag hört varit oroliga över mig. Tycker denna sitation är mycket lustig. Mitt internet la av för ngr dagar & sedan får jag höra från alla håll o kanter att jag är såkallat försvunnen. Det roliga i det hela är att ja fick se att det faktiskt finns människor där ute som bryr sig om mig, trodde inte jag! Men men jag är okej & jag är appsolut inte kidnappad iaf :) Skönt de ! Även fast det ibland känns som om man vill bara försvinna här ifrån och hitta nytt folk..
Jag har varit rätt så jävla arg idag, du vet vem du är & du kan rent utsagt DRA ÅT HELVETE.. pust nu så var det sagt.
Guu va härligt väder vi haft senaste dagarna, ja får riktiga vårkänslor i hela kroppen. Blir nästan som pånytt född.. För mig är att dra ut o åka moppe i vårsolen en ren frihetskänsla, det är så avslappnat så fritt, så skönt.
Den som typ är irreterande är faktiskt fåglarna, jag är ingen gamal tant som sitter med kaffe muggen i handen o ciggen  i andra och spanar på vårfåglarna genom köksfönstret. Visst fåglar kan väl vara fina & vackra så, men deras jävla skrik halv 6 på morgonen tackar man gärna nej till. För er som undrar så är jag smått nedstämd just nu, hänt mkt grejjer som inte borde hända och vissa personer som totalt flippat på sista tiden, känns inge bra. Jag måste nog hitta ngt nu som gör mig på bra humör & som får mig på andra tankar.. planerar att iaf börja träffa vänner som är smått loost på senare tid, sånna vänner man nästan glömt? eller som man iaf inte träffat på ett jefla bra tag. Kan nog vara värt att i sån här situation att vända om helt och börja på nytt spår... Här om dagen var jag inne i stan o shoppade massa grejjer! 1100kr bara exploderade ur händerna på mig, men glad var ja när mina fötter bar mig hemåt tillslut efter en lång dag. Idag träffade jag Patrik ett tag efter ja köpt ny piercing inne på Teds Tattoo, sen vart de massa tjaffs o hej o hå så ja drog och mötte upp Izza istället. Hon o jag drog till Grimbo där vi mötte upp Fredrik & Jimmy, ganska trevliga pöjkar dedära.. Imorn ska ja nog dricka lite med Izza, vi ska till Ladan i smedby sen på ngn jävla reggea konsert tyyp  ? Hoppas på att Ille bäver även hänkar på faktiskt.. Ska tjaffsa omkring lite på nätet nu, slänger sjääälvklart in en Random bild ! :D Enjoy!
image45

TTD | Things To Do

 Här kommer en liten lista på vad lilla Sara måste komma igång med & även olika händelser som kommer att hända framöver  !  : )



  • Har fixat en jätte great frissör inne på söder som lovat göra mig blond & klippa mig as niice den 20 mars!
  • Ska åka med familjen till en kennel snart för att "beställa" en powder puff valp
  • Börja sola solarium inför sommaren, vart ett jefla tag sedan sist
  • Fotta modell bilder 1 April
  • Åka till Skåne och hälsa på Engelbrekts stuteri & även få köra Engelbrekt på banan.
  • Börja träna igen?
  • Välja en sida, röka el snusa?
  • Minska på drickandet, försöka kan man alltid
  • Skapa mig mindre fiender
  • Åka och hälsa på släkt i Ungern i April ?
  • Tattuera mig & göra en till piercing (har redan två)
  • Försöka tänka mera positivt, kommer förmodligen vara helt omöjligt men iaf ^ ^
  • Åka på festival i sommar
  • Fixa mig ett extra/deltids jobb 
  • Börja spara pengar till körkort

Kommer inte på mera som skulle tillhöra listan just nu, men nu fick nu en liten försmak på vad mitt liv kommer handla om ngr månader frammåt!
Den här dagen har btw varit extremt rutten, har mest gjort ingenting i stortsett.. var i stallet och åkte moppe i spöregn, jätte mysigt eller INTE. Skakade så mkt när ja kom hem, kunde nästan tro att ja försökt bestiga ett snötäckt scandic hotel. Är ganska så trött idag, funderar på att dra o lägga mig snart faktiskt.. och på Torsdag kommer Patrik från Falun, det ser jag fram imot <3 Slänger in en bild som vanligt . Sköt om er! Enjoy
image44










 


Riktigt bra !

Hittade ett ganska roligt "skämt" om politik,  från humor24.se !

En liten pojke frågar sin far:
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på!
- Vad är politik, far?
- Tja.... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid

- Jag förstår inte far... kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!

Myspys

Tidpunkten ligger på 23.58 när jag nu börjar skriva blogg.
Kul fakta va? Haha, vet inte ens varför jag skrev det från början.. haha ^ ^
Hade en vild vild natt igår, trodde seriöst att jag skulle dö.. önskar att ja slipper det igen!
Har mått dåligt ända fram till 19.30 idag, seriöst skandal, tro mig det var jobbigt men är glad att ja slipper den där känslan man får efter man gjort som ja gjort nu.. Vaknade runt 2 tiden ida, väntade tills farsan kom hem ifrån jobbet, sen drog vi förbi stallet o fixade lite stuff. Sen drog ja hem & käkade spagetti med familjen tills ja fick nog o messade min käre bror Pettsson <3 Mötte honom vid elkas först, sen tog vi oss upp till ladan. Fick ett sånt glädjerus av att få komma tillbaka dit, var så länge sedan. Träffade massa gamalt folk där och vart jävligt uppskattad iaf. Vi hände där ett tag, & träffade massa folk. Jag satt o pratade med Mimmi i år o dagar , hon är så otroligt klyftig den männsikan, kul o höra på hennes snack om livet. De mesta delen av kvällen förutom att snacka med massa folk var att sitta o se Pettsson lira jävla bilspel grejj, fyffan va ja skrattade! Han vart så attans arg när han loosade mot Wille en gång. Haha assow, Pettsson han är lite loost i skallen men förfan va härlig han är .. på ngt sätt vill jag att det ska finnas flera som du. Jag vet att du verkligen har ngt glasklart på insidan, om du bara kunde släppa ut det lite mera och visa omgivning det du har så. Men men lätt o säga, svårt o göra som sagt..
Kom hem för en halv timme sedan ungefär, kändes skönt o bara sitta o lyssna på ngn annans problem för engångskull, tänker lite för mkt på sista tiden på vad som händer med och runt om mig. Fick rensa lite luft med pettsson <3<3<3 Tacck. På sidan av nu när ja bloggar är tv:n på , och det är tragiska melodifestivalen, jag kan inte ens beskriva hur jefla mkt ja typ hatar det. Så otroligt överskattat program.. det känns lixom påtvingat på ngt sätt, typ alla ser det bara för att ? Svenskt jävla random program... ( ' ,' ) Ta bort det förfan. Strax ska ja nog ta mig en glass & sen försöka göra mig själv trött på ngt jävla sätt.. Måste sova annars kommer hela jag gå i bitar. Måste tänka på mig själv ibland även fast jag har svårt o göra det. men men slänger in ngt inlägg imorgon & måste bara säga att det var så jävla skönt o bara slänga ur sig allt bajs här inne idag, tack för mig .. Slänger som vanligt in en bild..
Enjoy
image42


(',')

image41

Godermorgon!

Gäsp, mamma "straffade" mig för mina förbannade handlingar igår, tro mig jag brukar aldrig erkänna att jag gör ngt dumt eller fel, men denna gång gör jag ett undantag. Så hon straffade mig genom att jag fick åka ut och morgonfodra hästar klockan 08.00 på en söndagmorgon. suuck , nu låter jag som värsta bortskämda ungen & det är jag också så shut the fuck up ! mohaha. Nu sitter jag här o halv sover, somnade fan 06.00 & gick upp 07.30 . Somnar nog fort ikväll så passar på att skriva lite nu istället, har ändå så jävla tråkigt. Har till o med spelat inne på www.blip.se SKANDAL! Värsta noob stället juue vafan , haha. förlåt till er som stamisar där! Dom har fixat om msn, vart fett snyggt iaf. Hoppas på att falun patrik kommer ner i veckan , så fort han åker känns det som om ngt fattas i väsby, han är s a k n a d ! Som jag nämt tidigare så ska vi åka till Ungern snart, & då kommer ja göra allt som står i min makt och fixa mig en tattoo ! En jätte gullig polare Danne har skissat fram lite olika ess som ja vill ha, tänkte nu att ni som läser min blogg för rösat fram vilket ess som är snyggast. Har såå svårt o bestämma vilken av dom ja vill ha.. Har numrerat dom så att ni kan lägga in en komentar med siffran till bilden på esset som är snyggast!
Senare idag hoppas ja väl på att det blir en b resa till Enköping vill inte missa matchen fan =/ Kommer väl träffa älsklingen senare ikväll hoppas ja iaf :) aja ska sluta irretera er nu, men skriv siffra i komentar glööm inte.. Här kommer dom! Enjoy .
image39
image40

Skämms på mig!

Usch, va slarvig jag varit på sista tiden!
Jag som verkligen kämpar för att få massa läsare till min blogg, då kan jag ju inte hoppa över massa dagar.
Fy skämms! Men iaf, mina senaste dagar har inte direkt varit underhållande. Därimot skulle nog media lätt göra dramaserie av mitt liv på sista tiden. Det har hänt en jändrans massa skit som jag inte heller orka skriva om här inne, waay to komplicerat u know. Kom nyss hem ifrån Ted iaf, va där med Buddha o honom. Dom spelade typ data/ps1 i 100 år . Då slog en tanke mig faktiskt ! Det här med killar och spel, jag har så otroligt jävla svårt o förstå hur dom hör ihop? asså ngn berättade för mig när jag frågade varför typ alla killar glor på simpsons, då svarade han att det är lätt att förstå för killar, har det ngt samanhang med spelandet? Att få komma bort i en annan värld, bara fly undan liksom och får göra annat på ngt sätt? en grejj jag ofta sett i relationer är killar som flyr ifrån problemen och att det oftast är tjejerna som är villiga att lösa problem bums. Allt går som i en cirkel lixom, alla grejjer jag skrivit ner, allt bara hör ihop? intressant! jaja, det där kan man ju skriva & diskutera om i 1000 år..
Sitter just nu med en flaska cola & skriver med Micke på msn, han e lustig ibland han assow .. min sötnos<3
Imorn hoppas jag på en liten resa till Enköping för Väsbyhockey spelar borta nämligen, löööwe väsbyhockey.
In my Heart forever (H) Beställde även den där jävla diesel tröjan igår, woohoo! :D Ne nu ska ja fortsätta nörda omkring, loovar att komma med ett inlägg imorn åt min trogna läsare :O ;) !!
Slänger in en ruulig bild under, Enjoy!
image38

Överskattat

Tjenare i stugan
Kom typ hem för 2 timmar sedan, var på väsbys borta match mot Valbo. Och så behöver vi inte prata mera om den :D Today har ja sovit till typ halv 12, sen kom mitt hjärta o knackade på dörren.. Vi va hemma hos mig i ngr timmar sedan behövde ja åka till stallet med moppen för att fixa allt innan vi skulle dra på matchen.. Så har för det mesta åkt bil idag samanlagt ca 4 timmar ! Sitter just nu och dricker cola & funderar på godis..
Alltså, ni vet sånna här godisar som är formade som olika djur? typ maskar å sånt.. asså jag har såå svårt att förstå vad det är som är roligt i hela samanhanget? Ja tycker fan det är äckligt seriöst, kan inte en chans på miljonen äta en godis mask, jäävla psykopat som kommit på de där. Ska man hålla på med sånt där kan man lika gärna doppa en vanlig jordmask i karamellfärg typ neeh men ni fattar vad ja menar? Uschh..
aja är trött, sliten och unhappy så har inte mera att sejja..hörs imorn, slänger in en najjs text nedanför.
Enjoy!¨
image37

Gäsp

Jag har inte kunnat skriva ngt tidigare igår/ inatt för bloggfunktionen varit avstängd tillfälligt eller nått.
Men skriver därför nu ett kort inlägg, Det har hänt en del grejjer senaste dagarna och jag har inte ngn som helst lust att sätta mig o förklara vad exakt som pågår. Vill bara tacka mina underbara vänner som alltid är tillgängliga(ta det inte på fel sätt) & Som alltid ställer upp o snackar med mig. <3
Min dag idag har typ mest handlat om att sova ut, eller försökte iaf tills en person ringde o förstörde min prinsesssömn, hmm.. sen när pappa slutade jobbet drog ja in till min nya frisör på södermalm..gaash så damn it underbar man kan vara som person. Man känner sig så välkommen hos henne & hon är riktigt mysig ! Jag drömmer om att bli blond igen och alla frissörer jag pratat med har praktiskt taget sagt att det är ömöjligt för mig att åergå till blont hår, men så hittade jag denna frissör och hon har gått flera avancerade utbildningar inom blandannat området just blonderingar, hon sa att det appsolut funkar att göra mig blondin igen.. så hon gick igenom mitt hår och sa att kvaliteen på håret var helt okej faktiskt, trodde ja inte! Sen förslag gav jag massa färger o nyanser ja skulle kunna tänka mig, så detta kan nog bli rikigt jävla bra. Har äntligen bokat tid till 13.00 den 20 mars! :) Efter det hämtade vi upp morsan på jobbet o drog sedan hem.. efter ngr uttråkande stunder hemma beslöt jag mig för att ta moppen till Ok q8 macken o köpa godis så ja kunde knycka mig en cigg också.. sedan dess har ja bara glott på tv och nördat mig framför datan.. sitter o håller tummarna över att ja somnar någelunda snabbt inatt jämnfört med alla andra mina nätter , suck.. hoppas även att grabben håller det han lovat imorgon..
Ne nu ska ja ge mig med detta orkar inte skriva så mkt mera just nu.. bjuder på en ganska skön bild text här under.
Enjoy!
image36

Kan inte tro mina ögon

Den här dagen har varit barnsligt sämst, fyfan för dig..du vet vem du är.
Orkar inte prata eller skriva ngt överhuvudtaget, skickar här istället en läk till en skitbraa låt! :)
Enjoy...

http://youtube.com/watch?v=77EMzwScHy0


23.40

Here I come. Im back for the moment ! Jag är inte pigg, inte fräsch, inte speciellt glad men visst fan sitter ja o skriver blogg iaf. Har inte så mkt o sejja orkar inte snacka om gårdagen...way to wild ! Inget som kommer göras om (för hoppningsvis) mohaha. I April ska vi tydligen åka till Ungern, jag är ju ca 50% Ungrare, har släkt där nere som vi ska hälsa på. Dom var i Sverige och besökte mig i skolan förra året, lämnade en tavla med hästar & 18 karats guld på + en flaska vittvin. Najjs! Så iaf, nu ska vi dit och då har ja funderat på detta med tattuering, kommer nog göra en där nere eftersom dom inte har samma regler som vi i Sverige .. självklart men iaf.
Vet inte vad ja ska göra för art då, har ngr förslag här nere som ja kommer visa...hmm svåårt !
Idag har ja iallafall vilat upp mig hela dagen lång, försökt åtmistonde.. sen drog ja på hockey i hallen.
När vi påvägen hem stannade för att handla nere på Ica så går min stora favorit kille bakom mig. Nämligen Bengan alltså Patric Hörnqvist som spelar i Djurgården.. vågade inte sejja ett knyst skämms fan.. Lööve him!
Btw en ska till, han som sjöng i melodifestivalen Alexander Schöld han spelar i div 1 hockeylaget Skå, typ ascoolt!
Sen lite senare efter middagen som vart Kycklig med curry sås + ris, så drog ja me moppen o mötte illebäver ute, vi snackade om allt mellan himmel o jord. Ganska skönt o snacka ut sig o träffa honom igen. Sen har Sonny kommit hem ifrån sjukan nu också, känns skönt förutom det där med hans brud =/ faan låt Sonny vara.. hur ska grabben läka? suck.. O Gurra mår inte heller speciellt bra efter hans fyllegrejj igår..oj vad man kan ångra saker i livet..men man lär sig tyyp eller? aja ska glo på Andra Avenyn på web tv nu.. får inte missa ett ända avsnitt det är så jäävla bra! haha, men här under kommer bilder på mina alternativa tattueringar jag vill göra. Vi hörs..Enjoy!

image32image33
image34image35

Herregud

Det vart en mycket sen kväll/natt igår. Drack way to mutch tyvär & pga det så orkar ja heller inte skriva varken igår eller idag ( just nu) lägger in en rolig bild istället.. hörs senare!

image31

Kände bara att ja måste lägga in den här , så här när alla nattugglor håller sig vakna

DONKEY PUNCH: du tar tjejen bakifrån sen precis när du ska komma slår du henne ashårt i bakhuvvet när hon inte är berädd. då spänner hela hennes kropp sig. och då blir det extra skönt precis när du ska komma. det utlimata klimaxet,

PIRATEN: du tar tjejen bakifrån, sen när du ska komma spottar du henne på ryggen så hon tror du har kommit. då vänder hon sig om då passar du på att spruta henne i ögat och knäar henne på låret sen springer du snabbt som fan!

GRISEN: du tar din flickvän bakifrån, sen efter ett tag så kör du armbågen i ryggen på henne så hon svankar till och kör in två fingrar i hennes näsa och rycker tillbaka handen.

CLOWNEN: du sätter på bruden och innan du ska komma knäcker du näsbenet på bruden så hon börjar blöda näsblod, sen saggar du henne i nyllet och smetar ut det.

ROSTIG FISKKROK: ta tjejen bakifrån och stoppa in ett finger i 2:an hastigt, när hon då vänder sig om och frågar vafan du håller på med tar du fingret och stoppar in det i munnen på tjejen och håller fast det längs kinden och ropa "där fick jag dig din gammelgädda!"

ABRA-KADABRA: tjejen ska stå med ansiktet mot ett fönster, sedan kör man henne bakifrån. En kompis har gömt sig i garderoben, så efter en stund byter ni plats och den som körde först går ut o knackar på rutan och skriker: "ABRA KADABRA!"

RODEO: ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån. Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: "Din syster gillar också den här ställningen". Håll dig kvar i 8 sekunder!

INDIANEN: du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt...Sen medans hon skriker lägger du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahawhawhawhawh".

Good Yeah!

image30
Fan att man kan bli så lycklig av att shoppa! Sanslöst asso, Har haft en halv deppig dag hemma med bara en massa jävla trååk. Sen hade jag lite pengar över på kontot så övertalade Mysan att vi skulle ta bilen till Kista och shoppa lite.. Efter att ha suttit hemma och degat till att handlat kläder, mådde jag senare toppen bra! gaaalet.
Faast
efter man hadlat upp alla pengar kommer pengarångesten. Då var dom slut lixom... men ja får vara positiv.
I slutet av månaden kommer jag mellan 3500-4000 spänn iaf så (bara så alla rånare vet de).. Runt 3000 kommer nog gå till håret tyvär men kosta vad de kosta vill jag ska bli cp snyggt blond & klippt. Alla tycker jag är hel galen som spenderar så mkt pengar på håret men jag kan ju lyfta på hatten och berätta att det nog var mera än 2 år sedan jag gjorde ngnting för mig själv för engångskull.. & inte nog med det. 1 Mars begär jag mig till stureplan för att plåta modellbilder, deeru ;) mohaha kommer självklart lägga upp dom här sen! Just nu sitter jag och bara njuter i nuuet, halv glor även på Lets Dance.. så jäävla fjolligt program så att det blir as bra! Men men KANSKE skriver lite senare.. so long suckers :D Denna gång sitter bilden on top sådeså! Enjooy!

Aladdin hjärtan

Sitter här & frossar i Aladdin chocklad hjärtan, så mumsigt ! Hah, min alla hjärtansdag var helt okejj.
Hatar sånna dagar egentligen, man ska bara köpa massa jävla grejjer & uppskatta andra, gillar inte sånt ! ^^
Fan va tragisk ja låter, haha.. men va lite schysst o messade typ alla på min telefon lista som har comviq och sa Puss & Kram på alla hjärtansdag! Det var uppskattat! :) Sitter o klurar lite på dagens väder.. asså igår var det strålande sol och plus grader, idag var det skit stormigt och sol överallt, men på kvällen anländer snö?
Whaaat? vafan händer?  . aja okej fine! På midsommar får vi sitta o glo på marken som är snötäck på hela backen, med ngn jävla fleecefilt och äta frusna kötbullar. Och som bonus på det hoppa runt en snötäck midsommarkrans som liknar mount everst ? Man lär ju fan svettas lika mkt som när Björn Borg lirade Tennis?
aja får helt enkelt flytta.. någonstans. suck ! & vem fan har hittat på att man blir glad av chocklad? Ja blir exakt tvärtom, blir aggro & börjar tänka alldeles för mkt istället. & inte fan blir ja kåt heller? Får man använda "fula" ord när man bloggar? Imorgon kommer ja nog vara stressad som ett vildsvin, ska väl till stallet på morgonen/dagen sen ska ja hinna med att åka till frissan inne på södermalm, vi ska diskutera mitt hår. Hur ja vill ha det klippt & färgat o så. Sen tillbaka, hem o käka ngt? Sen fixa vodka, sen hinna med o träffa Lena vid stationen o hämta cigg. Däckar ja imorn kväll/ natt beror det INTE på alkoholen kan ja lova dejj.. Dagens bild blir på ett Hatobjekt till mig personligen, hon är en riktig jävla ursäkta B I T C H .. värre än mig till o med. Hon är äckllig dessutom, hon får mig vilja spy. Å andra sidan är hon jävligt ball på ngt skumt sätt. Tror hennes namn var Jessica? Mera känd isåfall som "BB Jessica" Enjoy!
image29

Pust & stön

Porrig rubrik höö?
Haha, neeråå . Men har preci suttit & gjort mitt CV i typ en halv timme. Va faktiskt ganska kul att sitta & göra det!
Man får sig en tankeställare om vad man egentligen utfört för arbetsgrejjer under hela sitt liv, visst inte fan har det hunnit bli mycket men jag har fan gjort en hel del asså! :) Nu ska den godkännas av jobbaextra.se innan jag kan börja söka jobb där inne, ja måste tipsa om den sidan. Bästa jag sett troligen.. Finns såå mkt bra jobb att söka extra där, adressen är : www.jobbaextra.se !
aja nu sitter jag o belönar mig själv typ med ett iskallt glas cola & en chips påse. Jävla fettounge man är . haha
Iallafall så har min dag sett ut typ så här : Vaknade 09.00, steg upp fort som satan så ja skulle hinna ta en cigg innan mysan kom med bilen på parkeringen. Gick ner där hon hämtade upp mig sen drog vi ut till mitt stall o fixade med alla grejjer. Efteråt bytte vi om i stallet innan vi drog till kista och windowshoppade ! Efter en lökig turk dag i gallerian drog vi oss hemåt så ja kunde få käka lunch. Efter ja käkat stendog jag i min säng & sov ett tag(hann bara med 2 timmars sömn i natt) Vaknade upp av att ja kände mig snurrig & varm ? :S aja vart bättre framåt kvällen nu iaf ! Dessutom har jag lovat en jätte gullig killkompis till mig att göra lite reklam om honom på min blogg idag!
Han heter Oden & håller till i Ghetto bromma. Han är 17 år & går i skolan på Norra real ! As schysst + trevlig gosse som är så in i helvete omtänksam & mysig. Han förtjänar en gullig singel tjej som uppskattar hans kärlek & omsorg. Är någon intresserad & vill ta kontakt med hjärtat så kan ni hojta in en komentar här inne så fixar vi allt sen. Lägger även in en najjish bild här : Enjoy!
image28

Jajamensan

Sommaren 09 bär det av!
För er som inte visste så drar jag på bartenderskola på mallorca sommaren 09.
Ja vet, det är ett tag kvar men ser så jäävla mkt framimot det! Ska bli gryymt..
Kan nog vara riktigt nyttigt (doc inte spriten) men i övrigt. Vet några som inte tycker denna skola
är så anpassad för mig, men tyst på er ! Haha, my life my choice ! Hoppas Robin fortfarande hänkar dit..
men men, idag väckte han mig på telefonen & lovade komma över efter skolan, men det gjorde han inte. Självklart.
Sen lovade han komma efter middagen men han har inte ens ringt?? Jävla pajas du är ibland.. suck ! Dags
o ta i med hårdhandskarna? Så på dan försökte ja roa mig med hög musik & tv, vilket slutade med en flummig brud som bara somnade istället.. Har skit tråkigt i denna stund, börjar gräva min egen grav snart.
Tack Gode Gud att man har 1 l coola i kylen då :) Har inte så mkt mera o bjuda på just nu här i bloggen, avslutar med en härlig drink bild med lite inlevelse inför bartenderskolan, Here I come! ;) Enjoy!
image27

*-*

Jag är gaptrött men ändå helt sjukt pigg ! ? Hur går det ihop`? Dubbelmoral.com haha
aja, idag sov jag ut till 1 typ sen satte jag mig vid datan, messade Huttiz & sa vilken tid han skulle möta mig vid pressis i stationen.. vi drog ngn timme senare till karolinska o hälsade på Sonny där.. va ganska mysigt o sitta där och bara göra ingenting.. ville verkligen visa att ja brydde mig om honom ! Stackarn, tur att det inte gick sämre än vad det gjorde asso ! Vi stannade där ca 2 timmar innan vi drog oss hemåt. men jusste! Gjorde bort mig 2 gånger bara påvägen till sjukan. Först så går vi av tåget i sollentuna för att byta buss, vi spärrarna där ja lixom kan gå rakt igenom så stannar ja upp & försöker dra kortet igenom rännan, men ngt sejjer mig att den sitter på fel sida? Ja står o stirrar på spärren när ja efter ngr försök äntligen förstår att ja inte behöver dra kortet för att komma ut ! :D haha jävla smart man är, även fast man gått så otroligt många gånger igenom sånna där så fick ja en blackout..
Sen kommer vi efter mkt om & men ner till bussarna, då börjar Huttiz babbla om ngn Sara med ett roligt efternamn och då säger ja självklart röding som jag är : aha, en sån där invandrare? Och gissa vad/vem som står bakom mig? Jo just en invandrare, som ger mig en hotande blick innan han flyttar på sig en bit bort, fan vad vi skrattade haha! Mötte även gummi lumman Lena på sollentunastation! <3 Jag & Huttiz åkte samma buss och han hoppade av en station före mig, när ja kom hem satte jag mig datan o möös. Käkade även Burgerking mat, mums :)
Imorgon ska ja vara hemma från stallet igen o sova antagligen tills han kommer. men men , innan ja slutar skriva på detta blogginlägg så tänker ja bara berätta att jag ska fotograferas på en modellgrejj den 1 mars, ska bli as kul! Här under kommer några bilder på två fantasiska killar i högsta hugg, riktiga hunkar enligt mig. Grrrr!
Enjoy! ;)
image25
Vilken "nykomling" men gaaash så jävla charmig han är , vem fan kunde tro att en grisbonde kunde vara så läcker? Han är nr 1 på min guys lista, mohaha! Hans namn är Karl Petter.


image26
Han är både rolig och skitsnygg!
vet precis vad han ska säga på exakt rätt tillfälle & har en vackert leende, fortsätt så, du blir stoor !
Hans namn är Björn Gustavsson!

Så var man här igen..

Jag vet inte hur länge sedan jag skrev blogg sist men huvudsaken är ju att jag gör det någongång, eller?
Dom senaste dagarna har jag mest vart i stallet och umgåtts med trevliga människor..
Iförrgår drack jag med ngr fina vänner, lägger in en bild här under ifrån den kvällen... Har typ inga nyheter förutom att vi ska köpa hund!! Har alltid velat ha en hund men det som hindrat är att morsan är allergisk men vi har hittat en hund som är allergi vänlig, slänger även in en bild på en sån ras här nedanför.
image23
image24

Beautiful

Visst finns det många tjejer med fint utseende där ute, men dessa 3 kändiskvinnor är mina största favoriter.
Finns något vackrare än dom? Alla levande människor gör misstag, så är det bara..Varför dömma kändisarna efter deras brott? Dessa brudar har en stark utstrålning, alla på deras egna sätt. Dom är vackra på utsidan & berör andra med sin ömhet. Dom har en tuff attityd som knäcker det flesta av oss..Dom är så otroligt sällsynta att det på något sätt berör vissa.. Det kallas förebilder! (Vi pratar doc inte om Britney Spears)
Den Första bruden ser vi i serien Sex And The City & namnet är Sarah Jessica Parker. Diggar hennes naturlighet & färg, och vi får inte glömma att hon är en grym skådespelare! Den Andra bruden är Nicole Richie, spexad brud med huvudet på topp som även fått sig en busunge till världen. Hon är jävligt glamorös & snygg enligt mina åsikter..Den Tredje bruden går efter namnet Tilde Fröling, hon är så jefla läcker,fräsch & interligent till tusen! Hon är smickrande och har världens finaste leende! Här nere följer fina bilder på dessa grymma brudar, även fakta ingår ! Enjoy !
image20
  • Modeintresserade Sarah Jessica Parker behöll mer än 70% av kläderna hon haft på sig i serien Sex and the City.
  • Hon är den enda som inte visat sig naken i Sex and the City av de fyra tjejerna.
  • Sarah Jessica Parker vill sätta sin son i kommunal skola då hon själv gick i kommunal skola och tror att det är bättre.
  • Manolo Blahnik har döpt en sko till Sarah Jessica Parkers är, The SJP.
  • I Israel blev det stor uppståndelse över en reklamkampanj där Sarah Jessica Parker var iförd en minimal klänning och de fick byta ut kampanjen för att den inte skulle bli bojkottad. / http://www.kandisextra.se/

  • image21
    Fakta: Tilde Fröling
    Ålder: 27 år.
    Bor: Stockholm.
    Familj: Ja.
    Intressen: "Gillar film. Men utöver det har jag egentligen inga intressen, det har jag inte haft sedan skoltiden. Jag tror det kan bero på att jag får göra så många roliga saker i mitt jobb. Men förutom film så älskar jag att läsa, det är så avkopplande. Tyvärr gör jag inte det så mycket längre. Samma sak med att rita. Jag gillar det men det finns inte tid."
    Lyssnar på: "Musik, haha! Det är ganska blandat. Allt från hårdrock till tuggummipop, jag älskar Britney Spears! 60-, 70- och 80-talsmusik gillar jag också. Det är väl egentligen bara klassisk musik och dansband som jag inte lyssnar på." / www.barometern.se
    image22

  • Nicole Richies gudfar är Michale Jackson
  • Nicole adopterades av sångaren Lionel Richie och hans dåvarande fru Brenda Harvey-Richie.
  • Nicole Richie är 1/2 kaukasisk, 1/4 mexikansk och 1/4 svart.
  • Gick i samma skola som Paris Hilton.
  • Hör till Hollywoods mest kända partytjejer tillsammans med Tara Reid, Paris Hilton, Nicky Hilton, Bijou Phillips, Kimberly Stewart och Lindsay Lohan.
  • Nicole gillar att läsa om olika religioner
  • Anhölls misstänkt för att ha kört bil drogpåverkad i Burbank, Kalifornien 2006.
  • Äger en exotisk bengalisk katt med namnet Chi-Chi-Cheeta.
  • Har en hund med namnet Foxy Cleopatra the Dog (namngedd efter Beyoncé Knowles's roll i filmen Austin Powers - Goldmember (2002).
  • / www.kandisextra.se

    Strange people

    Det finns så jefla mkt skumma människor, tro mig jag vet. Börjar få avancerade kunskaper om dom, dras typ till dom eller i självaverket dras dom till mig men iaf , höhö. Jag har ett antal på min msn, och vart kommer dom ifrån?
    Har ingen jefla aning asso, dom bara dyker upp.. ena killen verkade vara jätte great men låter helcp i telen?
    Vad fan betyder det? Kan man höra hur en person är i telefonen? den andra vill byta sex mot droger ? wtf..
    Dom är som flugor dessa jeflar. försvinn innan jag tar fram flugsmällan då blire fan i mej inte kul längre.
    Fast egentligen vad klassas som knasiga/konstiga ? alla tycker olika så egentligen finns ju inget annorlunda, det där är svårt tycker jag så lämnar det nu ! :D
    Har sovit ett tag tills ja fick ett besök :) Sen svängde ja förbi stallet o fixade foder, efter det drog ja hem o kollade på i huvudet på gynning. Jag diggar fan hennes låt!! mohaha, sen drog ja me moppen till smedby o mötte ngr :)
    Nu sitter ja och utför mitt beroende tillrätta, dricker cola och äter jordnötter(utan jord) och lite chocklad.. eftersom man inte har ngn skola så firar man ju lördag varje dag hela veckan !! Ne nu ska ja glo runt lite på nätet, självklart kommer en bild! Enjoy! Puss på er..
    image19

    No coments

    Inga komentarer. Vetefan vad jag ska säga i detta bloggskrivande? Förutom att dagen i sin helhet har varit a shit fucking not good day så hmm. Precis i denna stund loggar en av mina roligaste kontakter in på msn(patrik), känns lite bättre :) Sitter o vrålkäkar fatzer cocklad det är så jefla gudomligt så det finns inte, & dricker vitt vin till mums!
    Hade ett mindre slags gräl tidigare idag (ovanligt) men som är i ett sådant läge då det ändå känns okej?
    Ska prata vidare med personen imorgon så allt löser sig.. Träffa magnus uggla och carro frammåt kvällen(tro mig uggla skulle aldrig befinna sig i upplandsväsby ) men ändå :D Hon köpte cigg och så pratade vi alla i ngr timmar o möös :D Imorgon skulle ja träffat en sötnos men det blir inte av, känner mig mkt mkt bättre på kort tid men vill vara helt säker, vill inte spy på ngn.. bra första intryck! Är jätte trött idag, bjuder på 2 najjs bilder att vila ögonen på här under. Enjoy!
    image17image18

    Shopping sjukan

    Den har infallit och den är besvärande :Shoppingsjukan är igång.
    Det händer väl ibland att jag kollar runt på kläder & så på internet sidor, men idag har jag uppenbarligen fått shopping fnatt! Låter säkert skit kul, men tro mig det är bara jobbigt. Kollar man på 1 sida så spenderar man hela natten med att kolla på 150 sidor till. Jag hittade en del plagg som jag vart kär i & tänker beställa (någon gång? )
    Bilder medföljer här nere ! Jag kan inte sluta.. Vad är det som gör att man börjar missbruka shopping & kläder? Mestadels är det väl kvinnornas intresse att shoppa arslet av sig men även en del av männen lever sig in i detta ämne. Intressant.. men iaf. Har i år velat ha tillbaka mitt blonda hår, är rå blond från grund o botten men har tyvär färgat alldeles för mkt senaste tiden, alla säger att det är så jefla omöjligt att från brunett gå till råblond? Jag hittade en proffs frissör som sa att ingenting är omöjligt och att ja självklart kan bli blond igen, men jag kommer få slänga en massa pengar i hennes saxhänder för att få min dröm uppfylld, tro mig jag är berädd att göra det ! Så, i slutet på kommande vecka åker jag in till söder & besöker hennes salong. Där vi ska kolla vilken blond nyans jag vill ha & hur mkt priset kommer stanna på, & för att sedan boka in en tid. Jag är lycklig ! När jag ändå är igång hos frissan berättade jag att ja ville ha ngn slags lugg, hon var bussig o sa att hon faktiskt bjuder på det när jag är klar med blonderingen luggen jag är ute efter kommer det också även en bild på här nedanför. Nu ska ja sluta driver er till vansinne, Enjoy the photos down here! :)

    image11 Denna bild utstrålar luggen som jag så gärna vill ha när mitt besök hos frissan är klar!
    image12Diesel tröjan jag beställt !!

    image14Såå damn snyggt! grr
    image15Gulligt till sommaren!
    image16Märkes kläder är inte alltid fel, gillar denna.

    Craaaazy

    Kan inte göra mera än att skratta (och gråta) åt den här dagen . Fattar inte hur allt kan bli så jefla knaas?
    Precis som en saga, småtråkig i början - helt otroligt sjuk i mitten - lyckligt slut !  aja, det är väl huvudsaken? att slutet blir bra eller?  en annan sak ja jämt o ständigt funderar på är varför man som mänsklig människa ( eller omänsklig) alltid strävar efter det man aldrig får ? tror inte någon har en enda förklaring på det? ett oönskande intresse som förvandlas till en slags beroende saga hmm, återståår att fundera vidare på .  Känner mig lite små luffig just nu, mina ögon fortsätter bara förvandla mig till en vandrande zombie & min näsa har börjat krångla, ibland när ja går ut känner ja skumma dofter typ som curry och vanilj och nyser gör ja varannan sekund, blöder ur näsan typ hela tiden ^^ haha whats happening? Btw, är såååå beroende av Sex And The City. Kollar på typ 2-3 avsnitt av boxen ja fick i julklapp per dag. Det är 55 skivor med bara Sex and the city Im in heaven !!
    Bjuder på en bild på mig här under , enjoy!
    image10Är inte aik:are OBS!

    atshooo

    Sorry för rubriken ! Har inte den blekaste aning om hur man stavar till slang ordet för att man nyser, eller vad man i själva verket sejjer när man nyser ( eller vad det låter som iaf) MEN MEN  , Officiellt fyller ja år idag, det känns ju eh bra typ. Ett steg närmare 18 - ett steg närmare privacy   stavas ? Fick ett kort från päronen där det stog att dom betalar alla kostnaderna för festivalbesöket i sommar, sen sa morsan att ngn present kommer i efterskott.. Va i stallet på dan och skötte om Komik.. Imorn ska han få sig en riktig jefla utmaning, nämligen springa en mil inne på solvalla. Haha ! stackarn,, Sen när pappa kommit hem ifrån jobbet drog hela familjen ner och käkade på resturang, det var myyyspyys ! Imorn får jag mig en riktig överraskning som jag ser fram imot... :) Berätta om det på söndag då jag tydligen sover borta under natten, men har ingen jefla aning om vart? :P Helt okejj födelsedag fast det märks att man blir äldre, ju äldre desto tråkigare & lugnare på ngt sätt. Mitt val till godis ikväll var uppblås mjölkchocklad haha alltså, ni vet chockladen från marabou som det är luft i. Onödigt godis men åååh så gott, varf smakar luft gott! ? Sitter just nu och gnuggar mig i ögonen är trött som björnarna vid ides dags, funderar själv på att gå i ide för ngr timmar eller så :) Ne nu ska ja fortsätta nörda mig bjuder på en härlig bild här under! Enjoy...<3
    image9


    Happy Birthday to me

    image8
    Idag fyller jag 17 år ! Ett steg närmare 18... Mohaha :) Har redan fått en del gratulationer från alla håll o kanter !
    Tack älsklingar...skriver senare ikväll när dagens slut närmar sig..

    RSS 2.0