Tired

Jag är trött..
Körde Elektra, hon var lika trött som jag. Har inte gjort så mkt mera, träffade en trevlig person idag på dan och hade mys!
Har precis designat en tröja, vart jävligt nöjd. Som ni vet så är ja stort fan av Team Hultman ( inom travet) för er som inte fattar riktigt..Två småbilder dyker upp här under...
Imorgon ; ska ja lära mig tvätta i tvättstugan. Nog dags att lära sig det, sen drar ja ner och solar på Meddo på dan och stallet på eftermiddagen. Sen drar jag hem till Kalle och visar min kärlek till honom hela kvällen...
Take care!!!! Puss..


Framsidan av tröjan...

Baksidan/ryggen

Haha

Vill ni se mig och My göra bort oss ordentligt?
Elitloppsfesten 2009 ,
here we come !

Jag lever tro det eller ej

Hallå där.
Är totalt sliten och pisstrött. Liten mysig hemmafest hos kalle i helgen, lite folk över och alla var glada o trevliga.
Vi firade Gurra min kära vän som börjat få grått pubishår nu när han fyllt 18 bast. Ska dra med han ut på Toxic nästa helg ! Vi spelade poker, snackade och hade allmänt roligt. The day after så käkade gurra,ja o kalle pizza innan vi skiljdes åt.. har vart i stallet och ridit ellinors pålle och fixat med mina egna. Kalle masserade mina hästar med sin maskin, den är verkligen super bra ! Provloppet med Elektra gick inte så vidare, smart som jag var så käkade ja sömntabletter sent dagen innan och var helt borta på eskilstuna. Skäms verkligen för det..

Imorgon; Ska jag träffa en polare på dan. Försöka hinna med att sola och köra häst på eftermiddagen.
Sen ska ja sova hos kalle.. Lovar att skandalbilder dyker upp ifrån vårat festande.
Håll er uppdaterade. Take care... ciaoo..

WOOW!

Vad tycks om nya designen?
Underbara Ronja som hjälpt till som vanligt, http://puckoe.blogg.se .  Visst är headern verkligen baserad på mig? haha..
Sen har ja en liten "vakthund" till höger i bloggen, eller rättaresagt en Ninja. Tryck er fram på den, där finns låtar som ja knarkar dygnet runt...
Vad gör ja uppe så sent? Jaadu, tittar runt och planerar lite. Min kära vän Gurra fyller 18 idag och ja ska hitta på världens plan inför vårat festande på Lördag. Då blire till att klunka mister VODKA !

Om några timmar ska ja ta mig ner och sola på meddo, sen hämta ut tröjorna och sen köpa mobilhögtalarna.
Sen tar ja bussen till väsbycentrum där ja ska köpa lite överraskningssaker och lite andra stuff till mig själv..
Sover hos älsklingen imorn också... Var ute och motionerade 1½ timme idag, fett stolt. Fast det är lite scary att gå själv i mörkret, man har ju hört vilka skumma typer de finns.. men vem vågar ge sig på mig? peppar peppar.. ;P

Godnatt på er , Pussisar..

Kort Video ifrån min födelsedags kryssning vi firade på galaxy, det är mig och my man hör snacka hela tiden i bakgrunden. Haha fylleäckel som vi är <3 tss.

Run for your life

Funderar på att fixa om designen på bloggen. Ronja brukar sköta det åt mig..
Har suttit idag på dan och gjort en sprillans header och bakgrund. Vart fett nöjd, headern speglar verkligen mig och min personlighet. Tror några kan tycka att den är stötande men det skiter jag i. Ingen tvingar er att besöka min blogg så fuckoff! :D Dyker upp inom kort...

Var i stallet och skulle motionerat Elektra men My berättade att hon haft eget race i hagen idag så hon slapp ha mig på ryggen. Lindade ben och borstade bort alla ton lera, usch..Ska strax ut och motionera mig själv, kan behövas av allt doritos ätande ;P

Imorgon ska jag sola på dan nere på Meddo tankade fan på kortet där med en del pengar. Sen ska ja ta ut några coola t-shirts som ja designat själv. Och sedan köpa mobilhögtalare som ja alltid velat ha... Musik är min drog..<3
Sen fixa hästarna på kvällen eftersom vi åker till eskils på Lördag, Elektra ska gå ett provlopp där!
Vet ni vart jag ska fixa håret ? Jooo, hos Bobby. Ni vet han kändisstylisten som blandannat fixat håret på blondinbella,kissie,linda rosing och massor av andra.. Ska ringa honom nästa vecka och prata om priser..

Ne ska röra mig utåt nu, här kommer iallafall lite bilder på mitt bustroll Kålmans Elektra 4år.
Återigen klicka på bilderna för, förstoring :)

Love Me Hate Me

Vilket härligt vääder !
Idag ska ja motionera Elektra lite lätt och fixa i stallet, sen träffa en polare ikväll och förmodligen träffa My också.
Får se vad dagen ger....
Ha en riktigt bra dag allihopa...


Världens bästa låt just nu :


Beställde även hem detta igår natt, haha shopaholic!!


Smile!

Snart ska jag och My se Big brother. Som vanligt har jag köpt med mig en påse doritos hem. Haha, fettobullar.com !
Beställde nyss en mini-klänning ifrån www.swefox.se . Dom har grymma festkläder där...
Lägger bild här nere...Dessutom lägger ja upp en bild på min tattuering som ni inte fått se förens NU! :D
Hörs imorgon, Puss...

Som vanligt, klicka på bilderna för, förstoring!

Klänningen:


Min Tattuering:

End off the day

Hejsan på er.
Ännu en dag har nästan förbipasserat.. Vad har ja gjort idag då?
Sov länge, de behövdes eftersom jag hade stora sömnproblem här om natten. Skulle ha träffat en polare under dan men den ideen gick i knas så ja slappade hemma och glodde på Andra Avenyn på web tv !
Sen drog ja till stallet och körde Elektra i rockarden med Sofia när hon red Prisse. Hästen kändes toppen..
Nu sitter jag här, har precis vart och handlat med päronen, väntar på sen middag..

Ni vet förlovningsringarna, ehh host. Dom vart dubbelt så dyra. Det var styckpris på ringarna så de vart dubbeltupp. Alltså nästan en hel måndaslön för normala arbetare... helt sjukt. meeen älskling godtog dom iaf så nu skickas dom på gravering och vi är förlovade inom 3 veckor. Då väntar en stor fest <3
Älsklingen har fixat mig en garderob hemma åt mig så ja kan flytta över lite kläder, ganska jobbigt att behöva åka hem o hämta grejjer när ja ska stanna över för natten..
Ska ut och promerna med My lite senare tror jag och sen blir det Big Brother tittande i natt....
Ciao!!
( klicka på bilderna för, förstoring)

Bilder ifrån förfestande som varade i helgen hos kalle..

23 mars

Hej på er.
Lite svårt att skriva då jag har en blödning i fingret.... ramlade på fyllan, först trodde vi att det var brutet men ja slapp den delen... Vi har såklart festat i helgen, men då ja va nära på att bli gripen av polis så drog  vi ifrån Viper hem till Fabben, där gick de ännu värre och hela högen höll på att åka dit... helgen var ändå lyckad och vi söp satan verkligen..

Jag är lite borta för tillfället , vi har haft ut en hästpratare som varit mycket på tv och så vidare.
Hon har prickat in alla grejjer rätt som vi vetat om när det gäller skador osv, sen har hon berättat massor av grejjer som ja inte vill prata om.. Grät hela kvällen igår och jag är fortfarande i obehaglig chock.. Mina vänner jag berättat detta för vet vad ja menar.. Jag har nu bestämt mig för att gå och tattuera in Komiks namn i handleden på vänster underarm... ska åka ut och ge den hästen så mycket kärlek senare..
Blir en riktig slappdag bara, nu har jag även fått hemmanycklarna till min älskling. Det är ett ganska stort steg för mig...
Bilder kommer ifrån helgen senare... Pusss !!!

Jippie!

Så var man hemma.
Va på gävletravet idag, skönt att åka iväg lite som sagt.. Kalle va 2:a med Feltys winner ifrån spår 11, skit nööjda! på tillägg osv..så det vart en glad hemåkning efter det..
Ska väl strax gå till sängen, funderar på att jogga hästarna imorn på morgonen med My eftersom hon ändå ska kvällsfodra.. Sen imorn kväll ska jag ju på bio med Emma, så det  blir trevligt att ta igen lite tid :)
Idag btw, var vi och tittade på ringar. Jag var jätte kräsen och fnäste åt försäljarna i butikerna, inget dög för mig.
Nu när det ändå är min andra förlovning så ska de kosta och vara ordentligt, tillslut efter många om & men så hittade vi båda en ring som vi tyckte om. Prövade storlekar osv, men då finns ringarna inte i butiken fast dom låg framme i glasfönstret. Så nu måste kärringen alltså ringa runt till alla guldfynd i hela sverige och se ifall dom har just dom ringarna, och sen skicka dom vidare till en snubbe som graverar ringarna, vilket tar flera veckor... :O !!!
Vi funderar på att leta vidare och se ifall vi hittar ngr andra som passar oss, dessa ringar vi tittade på idag kostar över 5 lax.

Har inte så mycket mera att tillägga, skriver imorgon kväll och berättar om kvällen :)
Take care, Puss eran Sara

Lovely Day

Vackert väder. Man blir helt sprallig...
Sov rätt länge idag, mååånga timmar så bör vara på rätt okej humör idag faktiskt..
Träffade ett gamalt ex idag på dan, de va roligt :D Nu sitter jag och stoppar i mig doritos ifrån gårdagen..
Jag och My satt uppe i natt och glodde repris avsnitt ifrån Big Brother ni vet när Linda äckelrosing var med..??
Håller ni inte med om att hon var snyggare förr? Ja skulle inte ens dejta rosing om ja fick 10 000.... blää!
Ska lite senare ut till stallet och longera hästarna för imorgon får dom stå när ja åker med till Gävle då kalle ska starta feltys winner.. Imorgon ska även jag och Kalle åka och pröva ut förlovningsringar, det blir kul :) Har hittat ngr smaskiga ringar som är otroligt vackra.
I helgen händer det grejjor... Först på Bio med Emma på Grand inne i stan och sen på Lördag är det solvalla med 1 eller 2 hästar. Har inte bestämt mig ännu och sen på kvällen ska ja på en STOR STOR fest inne i stan och fira Patric :D
Och slutligen på Söndag åker jag och farsan upp till Leksand, skönt att åka bort som sagt...
ha en riktigt bra dag, Pussar....

Sad & Bad

Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägg.
Kom precis ifrån stallet med My, tog bara in och fixade eftersom Frida körde dom i söndags...
Ja mår lite halv risigt idag, känner mig lite sliten och smådeppig. Varför har ja ingen aning om...
Väsby påverkar mig ganska mkt som person, ja blir grinig och lätt irriterad i mitt vardagliga liv...varför är det så egentligen? Jag skulle må bra av lite omväxling, starta ett nytt liv någon annanstans... allt känns så komplicerat nu för tiden. Men så är det ju att leva som kalle säger..
Är ganska så väldigt trött på livet just nu kan man säga... drar ändast en suck...

Wonderful

Im back bitches... :)
Tror ni jag haft det bra eller? herregud ja ville verkligen inte åka hem igen.. Jag och min älskling, det vare bästa jag vart med om på länge.. så underbart..
Vi tog de lugnt första dagen, gjorde oss hemmastadgade och tittade på hotellet. Käkade fin middag och sen söp vi på en krog nära stationen till hotellet..Andra dagen så badade vi i poolen, badade bastu och drack ännu mera. Sen käkade vi fin mat och besökte en jätte mysig krog där de va rätt så röjj.. Jag är så kär

Är jätte trött och lite sliten, jag har nog aldrig kommit en person så nära som jag kommit kalle <3
Tusen tack för allt, nästa gång blir det utomlandsresa..

Imorgon blir det till att kolla på ringar för vi ska nämligen förlova oss..Jag är lyckligaste bruden på jorden!

Här kommer massor av bilder ifrån våran lilla resa/semester... Sköt om er ! <3 ( klicka på bilderna för, förstoring)


Bild 1: innan utgång|  Bild 2: Älskling inne i centrum| Bild 3: Jag innan utgång| Bild 4: Älskling fixar sig| Bild 5: Meee! 


Bild 6: Kalle på fin middag| Bild 7: kalle på krogen| Bild 8: Bild på baren andra dagen


Bild 9: Bild på bar|         Bild 10: Jag på fin middag| Bild 11: Jag på krogen


Bild 12: Baren|               Bild 13: Bild på rummet|   Bild 14: Jag i baren|     Bild: 15: en del av rummet


Bild 16: Hotellrummet| Bild 17: Me drinking|     Bild 18: Kung i baren, haha 


Bild 19: påväg hem|      Bild 20: varm säng|       Bild: Sista sorgliga dagen

Im leaving



Nu sticker jag och Älsklingen bort ett par dagar på semester..
Jag är så sjukt less på Väsby så jag spyr, det har ja sagt de senaste åren.. Kalle behövde också komma iväg ifrån vardagen och unna sig lyx för ett slag. Så vi bilar till Göteborg och bor på fint hotell ett tag, bara han & jag.
Vi ska bara slappa på hotellet, käka fina middagar, supa och se på en annan stad med ett par gladare ögon, bada pool och bada bastu.. Supermyys!
Vi åker runt 12 imorgon så de blir sista blogginlägget på ett tag, skriver så fort jag landat hemma igen..
Ska hinna åka en sväng till Väsbycentrum och köpa mig en ny bikini, kan behövas eftersom sommaren sakta närmar sig också... Skulle ha solat idag men eftersom min "föredetta" ? bästa vän inte vill veta av mig längre så sket jag i det..

Vill även skriva ett extra hej till en "kändisläsare" i min blogg... Julia, välkommen !

Ha nu en riktigt bra helg, för det ska jag ha ! Puss och Kram <3

Lööwe it, enjoy!

Min favorit musik just nu ;


Låten ifrån Robinson Reklamen:


Låt jag kan snyfta lite till, sjukt bra..


Låt jag mer än gärna shake:ar till på krogen

Better in time

Tack, ni som varit oroliga och brytt er. Vi är hemma och oskadda nu hela högen. Doc är vi otroligt mörbultade..
Annika åkte hem ifrån danderyd imorse och jag satt flera timmar på akuten och väntade på röntgen..
Dom hittade som tur var inga skelettskador men jag har doc en muskelspricka i nacken och en kraftig streckning som kroppen oftast lagar ihop själv. Ska komma på återbesök...
Körde hästarna idag sent, vilken jävla snö det är. Förstår att folk krockar och har sig..Tog med mat ifrån BK som jag smaskat i mig nyss... Köpte även en ny mobiltelefon, men har samma nummer kvar !
Imorgon blir det till att vila och ta dagen som den kommer, måste ta det lugnt nu... ska ringa min älskling och sen slagga.. Sköt om er, Pussar...

Nya mobilen med 8GB inbyggt minne och 5 megapixel kamera

Olycka

 Jag är skakad och berörd
Jag, min älskling och älskade Annika var idag med om en bilkrock..
Vi har fart och flängt runt på sjukhus med mera... Jag klarade mig med svullen nacke, möjligen en spricka sa dom & ont i bröstkorg + sprängande huvudvärk. Ska tillbaka till Löwet för röntgen om 8 timmar...
Annika ligger kvar på Danderyds sjukhus för observation... sjukt tragisk dag..
Kalles bil fick kvaddade dörrar, förflyttad dragkrok på 10 centimeter. Annikas bil är helt kvaddad i fronten, kylaren är totalt pajj och hela bilen bara ryker.. Skrot !
Nej fyffan detta tar allt.... skriver mera imorgon kväll... Kramar

Whats worst?

Att jag tittade i min bästaväns smsinkorg och att hon aldrig mera kommer lämna sin telefon ensam med mig
eller att hon faktiskt har ljugit för mig insåg jag då ?

Hubba Bubba

Hel galen dag igår...
Var på valla med hästarna.. Komik kändes inte bra och såg inte bra ut när Frida körde, väldigt tråkigt... det är bara att forska vidare för att hitta rätt fel på lilla hjärtat... Sen var jag med om en olycka nere vid ingången av banan..
Ja skrittar bakom en häst ca 4-5 meter, sen börjar hennes häst larva sig och backar o grejjer.. Ja hinner inte göra ngnting förens den hästen backar rätt in i min häst som gör världens kast åt sidan till vänster, hon stegrar och ja åker rätt ner i backen ur vagnen, sen vrider hon sig när hon reser sig och bryter av båda skalmarna  på sulkyn och sticker iväg..
Som vanligt på solvalla är ingenting stängt så folk sprang som galningar och försöker stoppa Elektra.. Kalle & Madde stoppade henne uppe vid stall 1-2. Sen skrittade mamma med henne medans ja o pappa hämtade alla sulky delar...
När frida var klar med komik så bytte vi sele och vagn, mitt hjärta slog i 130 utan tvekan. Var så otroligt chockad, jävla tur att olyckan inte hände i långvagnen för då hade jag idag haft en väldigt otäckt skadad häst..  alla tyckte det var bra att ja selade fort och körde flera varv direkt efter olyckan... hade ja inte gjort de så hade ja nog vart lite körrädd, tack alla ni som hjälpte till.... och en viss kärring på solvalla går mig på fucking nerverna, hennes hästjävel har hon ingen koll på och snackar skit om Gällsta. Kom då ditt sär..

Sen på kvällen förkrökade ja,my och frida hemma hos kalle... Hembränt och lime drack vi !
Sen taggade vi till Viper och hade fett me röjj, söp upp 800 kr och vart utslängd... suck...
Var med kalle hela dagen, vi kollade på gamla foton och köpte pizza <3 älskliiing...
Sen var vi på Gällsta och fixade med hästarna halva dagen och nu sitter jag här...

Ska strax iväg med My hem till min älskling, vi ska titta på film och käka efterlämnad pizza..
Ha en great dag ! Pussis..

The End Off The Day

Så var även denna dag slut... oj vad vi ränt omkring...
Jag och My drog till Stisen och ja shoppade som en jävla galning, massor med saker...
Sen hem, chillade ett tag och tog bilen till stallet där vi mötte upp min älskling som hade med sig transporten..
Sen drog han av skor på mina hästar inför imorgon,och sen tog vi farsans bil till kistacentrum där ja shoppade ännu mera..Kalle är nog den roligaste killen jag någonsin shoppat med, även han fick med sig ett par tröjor hem..
Nu sitter jag här och fetar i mig doritos och gäspar... känner mig galet trött men vill inte sova riktigt ännu...

Imorgon händer det grejjor, hörs då ! Pussis...

Up And Down

Idag stack ja o My och solade.. fan va ja drömmer mig bort när ja ligger i ett stekhett solarium..
Tankarna sticker redan iväg till Gran canaria som ja ska till i sep en hel månad.. förstår va häftigt?
Dessutom åker ja förmodligen helt själv dessutom, då kommer ja växa otroligt som människa !
Körde båda hästarna ngr varv vid rakan, hästskötare hade jag också. haha ;P Berättade för mina föräldrar om kalle idag, responsen var positiv så det kändes otroligt bra.. hatar att gå bakom ryggen på folk & ljuga..
Imorgon ska jag åka och shoppa satan i gatan... två par skor, väskor,jeans, tröjor, smink, parfymer och en ny mobil ska inhandlad, Nooow Ive got money in the bank... Yess box!
Sen ska ja och kalle åka ut till stallet och rycka elektras skor, och komiks framdojjor och sen packa.. ska in o köra lag på valla på lördag, så får vi se hur de går  :) Jag är på fett bra humör och fan va taggad jag är inför Lördag, då fan ska vi supa! Take care fuckers... Puss!

Happy day

Åkte ut till mina egna pållar i morse o fixade lite.. Sen vart ja hämtad och så drog ja o kalle till sköldnora där ja fixade i ordning hans kvalhäst. Hon gillade mig verkligen så det var jätte kul ! Kalle va jätte gullig, o hade köpt mat med till mig o va jätte mån om sin hästskötare så de va trevligt :) Sen lastade ja hästen o så stack vi in, Jezebel klarade kvalet och skötte sig galant.. Sen käkade vi middag och umgicks lite med Kalles brorsas tjej.. Pasi, kalles bror vann sitt lopp med många längder... lyckad kväll ! Efter vi släppt in Jezze i boxen så taggade vi till mitt stall där ja lindade lite ben och kvällsfodrade... Nu sitter jag här och är helt slut, orkar inte ens käka doritos.. haha då äre ju illa !

Imorgon ska ja bara ta de lugnt och hjälpa morsan med lägenheten, så de blir rätt chill..

Sen vill jag ta upp en sak till, ja vet att folk läser min blogg som ja egentligen inte vill ska läsa ( tex min farsa).
Men eftersom jag är fyllda 18 år , varför ska ja dölja ngt ? Jag står för vad ja tycker/ känner och det finns ingen som kan ändra på det... Som min kille jag har, det är stor ålderskillnad på oss men det funkar och folk runtomkring tycker det är kul att vi funnit varandra. Det vi har kallas äkta kärlek, och så här har ja inte känt på länge.. Vi har lätt för att prata med varandra och han har redan "presenterat" mig för sin släkt... De verkar tycka om mig och detta känns seriöst på största allvar, precis som ja vill ha det.. jag är lycklig och nöjd och vill inte gå runt o behöva dölja detta för att mina föräldrar inte gillar honom... Dom har inget med mitt privatliv att göra, och det finns ingen än en själv som kan styra över vem man älskar och inte.. Känslor är känslor...

Sov sött , Pussar :)

fullfart

Va nere på magget o söp lite för att lugna nerverna..drog sen till en polare o drack koskenkorva+ lime så de va najjs :)
Nu sitter ja här och ska upp om ngr timmar för att åka till stallet... sen ska ja vara hästskötare på solvalla..
Hörs imorn, take care :) Puss


Better times please

Kom hem halv 1 ifrån Gävletravet, schyssta hästägare dedär.. Fick även till det att jag ska komma ut o rida lite Monte på Rick Naughty. Fiin häst..
Mår inte bra idag, är orolig över min kärlek, orolig över min häst och min bästa vän.. Blödde ner hela banan igår när ja drog igen dörren med en smäll och hade lillfingret imellan, värsta såret fick jag som idag är infekterat och svider satan..
Trött och förkyld är jag i högsta hugg dessutom, kan de bli bättre ? Och precis när allt känns som sämst så kastar en ungjävel en snöboll på baksidsrutan... härligt härligt, vad händer här näst?
Igår kastade sig Elektra med vagn och allt på bakåt in i stalldörren när ja skulle sätta på huvudlaget, hon fastnade i diskhon som står brevid dörren och fick råpanik, så hon försökte kasta sig ut med vagn o allt genom dörren som va halvt öppen, efter min hjärtattack och att ja lyckas få tag på hästen så la hon sitt stora russhuvud i min famn... äkta kärlek
Kommer sitta och deppa idag o vänta på bättre tider...hoppas ni får en bättre dag.

Har jag nämt att jag flytttat?

Slit


Fan va vi röjjer...
Det är typ inga som klarar av oss när vi är ute. Hah fett kul har vi iaf...Vart en ordentlig fylla igår kan man lugnt påstå..Som alltid händer det sjukt mycket skumma saker men skulle ja berätta det här inne så skulle ni nog tycka jag är psykstörd ( om ni inte redan tycker det ) ...
Ja sov borta i natt, va ute o släppte ut hästarna bakfull och åkte tillbaka o röjjde.. haha...
Sen drog ja,my och wille till valla och tittade på kalles starthäst, träffade även Emma som var ett jävla bra tag sedan nu :)
Afterthat taggade vi till Ica och köpte doritos, muums! Sitter o knaprar på det nu... fan va beroende framkallande det är..

Imorgon; blire gävletravet som gäller.. åker med kalle och hästägarna dit.. intressant!
Ska även hinna med att köra mina egna hästar också...

så nu har ja bestämt mig för att om de inte blir ngr större framgångar med mina ponnyer denna sesong, så köper ja storhäst nästa år! Hund kommer ja förmodligen införskaffa också..
Och för er som undrar hur det går i mitt förhållande, så går det bra. Jag är kär , riktigt kär..Kul att vi har fått så bra respons..<3 Ha en underbar kväll...Pussis!

RSS 2.0