GOTT NYTT ÅR!



GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Sov ut länge idag innan mina föräldrar kom och hämtade mig. Sedan åkte vi till Stinsen där jag köpte ansiktsmask som jag tänkte ha i badet lite senare. Sen bytte jag ut min Jet Set klocka till en likadan fast med stenar runtom.
Jääävligt snygg är den!Köpte med mat från burgerking, när jag öppnade dörren ropar kalle : sssaaaarrraaa??
Jag: jah?
Kalle: Är du ensam?
Jag: haha ja vadårå?

Kalle sprang fram med sexleksaker ( håll för ögonen nu mamma och pappa) som han köpt idag.
Överlycklig var han också, hahaha :) Tror han uppskattar dom mera än mig ;) aja, det var ju kul fast han tyckte det var lite pinsamt att det var killar som stod i kassan när han köpte dom ^^
Nu sitter jag och dunkar musik, ska strax lägga mig i ett varmt bad. Jag är så överdrivet frusen hela tiden =/
Sen ska vi dricka lite starkcider här och umgås innan vi beger oss in till stan och sätter oss på en trevlig pub. Vid elva tiden drar vi väl till slussen eller någon annanstans och tittar på raketerna. Sen drar vi till chaplins på "efterfest" ja måste bara shejka lite tonight, var länge sedan :)

Ifrån mig till er alla. Ta det lugnt ikväll och GOTT NYTT FUCKING ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sjukt bra!

Lyssna och njut!


löwe

Kärleken varar längst




Du gör livet värt att leva! ( Komik inräknas också eftersom han är den andre mannen i mitt liv)


30 dec

Hejsan alla busungar. Ännu en dag på jobbet snart avklarat ( bara några timmar kvar) Ni tycker nog det är jobbigt att jag ständigt tjatar om mitt jobb osv men det är ju en bestående del av mitt liv. Ska longera Komiken på ängen ikväll. Tänkte låta honom hoppa lite, vet ju att han älskar det. Dessutom är det extremt bra träning.. Att köra nu känns inge vidare.
Efter nyår kommer Åke ifrån Örjan med några hästar. Han ska även hyra lilla röda huset på gården. Det blir trevligt, kanske man får köra lite häst :) Trevlig som fan verkar han vara också, behövs mera trevliga människor i stallet. Man lever lite "på varandra" när man är så nåra och jag har så lätt för att ryka ihop med folk.. Har verkligen ryckt upp mig på den punkten !
Sen ska jag bara ta ett varmt bad och slappna av. Fixa naglar osv.. Skönt att vara ledig 4 dagar nu innan jobbet börjar på allvar igen. Man blir lite bortskämd över julen och nyår när det är så mycket lediga dagar..

Imorgon ska jag sova ut länge och ta det lugnt. Bara leva lixom.. Sen fixa till mig eftersom jag och Kalle sticker till ett förkröksställe. Nivå 22 ni vet? Sen blir det till att titta på raketer på något ställe som kalle tydligen visste om. Folk samlas där istan för att se.. Kalle, jag och en flaska skumpa i natten, i stan med himlen fult av färger. kan det bli bättre? nej. Tror knappast det..

Nästa år ska bli ett bra år. Fast det säger jag varje gång..
Sköt om er! puss eran sara

My Mob

Min nya mobil har äntligen kommit ! Den är dödsläcker och just how I want it !
Hoppas kalle kan lägga ut lite pengar åt mig eftersom lönen är putsveck och det är inte ens början på ny månad ännu! buhuu..

 
Detta var tider de.
Sjukt nog krökade vi flera dagar i veckan här och var borta sena nätter. eftersom jag inte gick i skolan som alla andra brydde jag mig inte. Lívet lekte som man brukar säga :P

 
Jag och My hos Forsen. Såhär kunde de också se ut :P

29 dec

jaha. Sitter på jobbet. Pratade nyss med Mia i telen. Saknar henne enormt mycket!
Igår var det en kaotisk dag minst sagt. Först jobbade jag, åkte sedan och fixade i stallet och körde en pigg Komik i snödrivorna. Kalles snösulor är bäst ! ;) Myste sedan med hästen tills Kalle hämtade upp mig i stallet. Han hade hämtat caddyn ifrån Örjans gård där den stått hos Åke. Sen drog vi till donken och käkade. Drog sedan till garaget och bytte däck på bilen. Sen åkte vi och köpte mat till mig som jag ska ha till jobbet och sedan hämtade vi upp Timpa. Jag satt i knä på Kalle medans Timpa körde bilen till Örjans gård igen där vi lämnat porrvolvon sålänge. Sedan körde vi båda bilarna till stallgatan men när vi skulle ställa bilen på våran ena nya parkering så hade någon snott den :O !!! Jag tvingade kalle att ringa Q-park ? Dom gav kalle ett nummer att skriva upp och lägga på rutan så vi fick stå gratis medans dom antagligen botade den som snott våran ruta.. Sen hann jag med att tvättahåret och inpacka det innan klockan blev 1. Då somnade jag bums..
Försov mig imorse och fick cpskynda mig på 15 min för att hinna med Sara som skulle hämta mig..
Ska bara hem och gosa med Kalle ikväll :) Han är ledig och har åkt in med caddyn till wolksvagen för att skriva lite papper. Hoppas nya biljäveln kommer snart, dom håller inte vad dom lovar på wolken.. =/

På nyår har jag och Kalle äntligen gjort upp planer. Det blir mysigt som fan :)
Finns det något bättre än att fira in det nya fräscha året tillsammans med den man älskar mest på hela planeten?
tror inte det!

Snart kommer en ny design upp på bloggen. Väntar på att Amzie ska hjälpa mig att göra ny header.. Säker på att den blir gaaalet snygg! Vet någon av er ifall man kan sätta ny adress på bloggen utan att ta bort den och göra en ny? Skriv till mig isåfall..

Btw. Icas nya reklam är bäst... Tur att den inte påminner om mig! ;) Hoppas ni har en bra dag. Puss på er alla!


Loving it

Tusen tack Sofia för din jätte gulliga komentar! Sånt blir jag glad och inspirerad av! <3
Det gick sig inte för Tricken igår på Romme. Han verkar vara rätt knepig, men ändå finns han i en del av mitt hjärta <3 Kalle gick det inte heller vägen för. Ricken stannade på upploppet då han gick i dödens redan tidigt av loppet och surade ner sig totalt =/ ajaaj.. Och Järvsöfaks, vad säger man? Du är en storslagen hästjäkel, låt svenska folket hedra dig! All ära till er...
Hörs lite senare ! puss

28 dec

Sitter på jobbet och väntar på kalles lopp. Linda är tillbaka, vilket är skönt =) Kul att prata så man slösar lite tid då och då ;) Jag och kalle glodde film hela kvällen igår och jag har bara sovit 3 timmar i natt, kunde inte somna!
 Måste köra Komiken ikväll och sedan vila.. Skönt att bara jobba 3 dagar denna vecka sen börjar det nya året med nya tag. Hoppas ni mår bra =) Puss Puss <3




SATC 2 !!!!

I cant wait !


videoblogg

Enjoy it!


Jag är inte begravd i snön

Icke sa nicke. Jag överlevde denna jul också !
Det var mysigt hemma hos mormor med släkten och kalle för första gången :D ! Nästa år blir väl hos pasi antar jag? Alla blev glada över sina grejjer och jag fick presentkort, klocka medmera. Ska försöka komma ihåg allt jag shoppat och fått och fota så ni får se. Sånt är ju alltid kul =) Nu är det bara nyår kvar! Jag storshoppar lussebullar, blir så deprimerad varje år över att man får vänta ett nytt fucking år på att få käka det :P haha..
Idag har jag kört Komiken i värsta snöstormen ever, och sedan käkade jag och kalle middag hemma hos mina föräldrar. Dom hade gjort så fint =) Och deras nya lägenhet är jätte fin! :) kul kul =) Nu håller jag på att bränna ner lite filmer. Vi ska mysa lite nu ikväll =) Imorgon ska jag bjuda kalle på bio i Heron city, åh vad allt är myys nu :D haha, jag är så glad som har kalle <3

Hinner inte skriva mera nu, hoppas ni hade en jätte trevlig julafton. Vi hörs ! Puss puss eran sara


GODJUL 2009!!!!!

När karl aikio sjunger julsånger på svenska ( med helt påhittade egna textrader ) då kan man påstå att julen knackat på dörren. Riight ?

Jag ville bara önska er en riktigt god jul. Hoppas ni får en massa klappar ni önskar er !
Imorgon åker jag,mina päron och kalle hem till mormor för julmyys! ;D
Först ska jag sova ut och fixa till mig i mina nyakläder medans kalle är på Fituna och lämnar julklapp till Fille. Sedan skulle han hinna med att köra Linus en runda :)
Nu ska jag åka och shoppa.
Puss Puss..



Time goes fast

Känns som det var igår. Fast det var mera än ett år sedan. Mycket längre...
Om allting bara var som då. Alla var vänner med alla, alla umgicks med alla. Nu har al-qaida förstört allt.

 
Min älskade vän Ted. Vi var verkligen bundisar på den tiden...


Jag och Huttiz. Vänner igenom allt sen förstörde dina lustiga vänner mestadels av det...


Lena och Jag. Vad kan man säga? Bästavänner vääldigt länge sedan kom bara massa skit imellan ekrarna och alltid tog slut fort.

Ser ni hur mycket jag förändrats?
Klokare är jag också när jag väljer mina vänner numera. Kanske därför jag inte har så många...
Jag väljer säkerthet framför att bli sårad och sviken. Det ska aldrig mera hända..

frukost

Här är mina absoluta favoriter !


Shopping!


natti natti

Kalle kom hem med middag idag, ifrån donken såklart. Vi käkar väldigt onyttigt när kalle jobbar som en galning. Ingen av oss orkar ställa oss vid spisen och ofta är inget diskat ändå.. Jag går iaf inte upp i vikt, det är ju en fördel? Jag ska inte tala för kalle :O haha.. Ne skojja <3 Kalle pratar i telen med Kimmi, minns ni? gamla hovslagaren som nu är i Finland. Han var på besök under elitloppshelgen och sov här. Jag gillar honom :)
Vi borde sova båda två men jag kan inte sova nu när jag inte jobbat. Jag lyssnar på låg musik och käkar en macka. Ska hoppa i säng nu. Imorgon kommer lönen in och då ska det fanimej shoppas !!!! Kista centrum åker vi till och jag har en hel lista på saker jag måste köpa. Doc har jag en budget som ja måste följa, undrar hur det går? Lets see.. Lovar försöka fotta alltig också... Puss på er mina fina läsare

Som fucking good music!


blogglista :)

Hittad på cosmopolitan : 

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? : Paris har nu storlek fyrtiotvå i skor och flera designers har fått i uppdrag att specialdesigna skor åt henne.

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? : En skrivbords lampa som kalle har hittat i soporna. ( ja det är sant ) haha..

 

3. Vad var det senaste du såg på tv? : Jag såg våra bästa år som jag missat hundra avsnitt av. Men man missar inte så mycket där. Händer väldigt lite... ;P

 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: Tjugo över fyra? , Haha nu när jag tittar hade jag i princip rätt. 19 över fyra är den ^^

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? : En låt som heter Walking with a ghost. Väldigt bra låt dessutom!

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? : Hmm det var någon dag sedan. Då körde jag häst fast ja var sjuk...Vad gör man inte för hästarna?

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? : En konversation med en vän på msn.

 

8. Vad har du på dig? : Ett par ljusa jeans. Ett vitt linne och en svart kofta. Två halsband och underkläder :)

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? : Visste ni att man alltid drömmer när man sover? Det är vetenskapligt testat men att man inte alltid minns vad man drömt.

 

10. När skrattade du senast? : Idag, åt en video på youtube :P

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? : Jadu, bara en massa hästaffischer..

12. Har du sett något konstigt på sistone? : Tyckte mig se någon springa förbi dörren på golvet. Men när jag letade fanns inget där..? Man hallucinerar väl när man är sjuk ibland?

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen? : Bra, går bra för mig hitills..

14. Vilken var den senaste film du såg? : Jag såg Bronson igår kväll med kalle..

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? : Hmm en hästgård först och främst ! Sedan en massa unghästar!

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till : Hmm. Jag har adelsblod i mig ifrån mammas sida

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? : Stoppa alla sjukdomar i hela världen. Gud vad jag drömmer...


22 dec

Ja ni. Nu är det bara 2 dagar till julafton. Vi det här laget skulle man hoppa av glädje i vanliga fall och inte kunna somna ordentligt inför julafton men istället har man bara lugnet i sig och tycker det ska bli trevligt att träffa släkten och umgås tillsammans. Dessutom är det Kalles och min första jul ihop!!! :)
Kalle kom hem med massa inslagna julklappar igår, han hade varit och handlat i täbycentrum =) Dessutom ringer han mig igår och ba: Älskling jag köpte en spikmatta ! Jag ba: men neeeeejj!!!!! En av hans presenter var just en spikmatta ;P haha sådet kan gå.. Hoppas han blir glad över hans riktigt present istället..

Är hemma från jobbet även idag. Är fortfarande sjuk. Som det känns nu kommer jag inte orka gå imorn heller. Men vi får se. Jag vill verkligen inte vara såhär på julafton.. Vem vill det?
Komik borde köras ikväll men jag får se ifall jag orkar, måste vila..  Jag bräner filmer förfullt, kalle var och köpte massor av brännskivor så ja kan spara filmer. Igår tittade vi på Bronson heter filmen. Det var okej, riktigt psykad kan man säga ^^ Ikväll ska vi se American Pie - The love book. En ny pie film =) Jag gillar dom! haha..

Nu ska jag skriva en shoppinglista inför imorn och laga lite lunch tror jag :) Ha en bra dag! Puss puss

valborg 2008

Ja. Alltså jag är inte helt ute och cyklar om det är de ni tror. Anledningen till att jag skriver valborg som rubrik är att mina vänner inklusive mig på facebook har en vild diskution om den här dagen. Vi var väldigt på lyset som ni förstår. Men mina kära vänner, här kommer iaf lite bilder ifrån detta. Puss!

 Grabbarna kastar pil!
 Mackan, Wille och Rasmus
 HAHAHAHHA WTF!!!??
 Ladan
 Matte, Jejje och ?
 Jag och Vicky festar glatt

sexy mama

Ibland sjunker mitt självförtroende. Någon som hjälper mig att stärka det är Kalle. Vad skulle jag göra utan honom? Han är mitt allt..





I like it bitch

Homeday

Jag beslutade mig för att vara hemma idag. Jag har kämpat i flera dagar förra veckan med att sitta sjuk på jobbet och slita utan Lindas hjälp. Nu när jag vet att Linda kommit tillbaka kände jag att ja kunde vara hemma, det hade jag behövt vara förra veckan... Hade jag varit borta då hade det blivit för mycket jobb att ta igen. Kommer nog vara hemma imorn också som det känns just nu men vill verkligen försöka gå på Onsdag. Det är ju sista dagen inann julledigt.. Ringde och sjukanmälde mig imorse sen somnade jag om. Kalle är och skor hos Stig idag, han messade nyss och skrev att han skott 10 stycken. suck. Hoppas inte han blir sjukare igen nu bara =/ vilken dåre till man, man har <3
Jag sitter och proppar i mig alvedon och lyssnar på musik :) Det är världens disk här hemma som ingen orkar ta tag i, får väl göra det ikväll.
Igår körde jag Komik i snöstormen, haha det lugnade ner sig när jag skulle ut men det var totalt kaos. 4 meter snö typ och på ponnyerna fick snön upp till knäna. Dom fick kämpa sig fram :P
Körde på banan, komik tyckte det var skit kul med oplogad bana. Han är en sån häst som gillar att ta i, gillar klättra i backar osv. Han var pigg och fin och plumsade på. Körde bara 4 varv, tyckte det vart för tugnt och skrittade hem sedan.. på kvällen igår tittade vi på två filmer. Först en av mina favorit filmer, The Beach och sedan tittade vi på Johan Falk - De Fredlösa. Den var också bra :)
Jag ska bara ligga och tycka synd om mig själv idag och inte göra något annat alls..
Hoppas ni har en bra dag utan sjukdomar. Puss!


Remember?

Det är sååå kul att titta på gamla bilder. Kommer ni ihåg när jag typ vann saker hela tiden på the voice?
Först vann jag en ny mobiltelefon som jag bara avgudade. Sen vann jag en träff med Lazee och sedan fick jag gå backstage på The voice festivalen och träffa mange smith och sist men inte mist vann jag en träff med Florida. Det var tider de ;D Nu vinner jag ingenting... Jag och Kalle köpte julkalenderslotter som man skrapar, vi började skrapa dom ikväll och då skriker kalle till : JAG VANN; JAG VANN!!!!!!!!!!!!! Sara jag vann...
Jag ba: ehm vaa? vafan vann du? Kalle ba: En bil, en volvo och skrattade till. Då fattade jag att det var på skämt och blev lite sur..

 
Jag tog med mig My som sällskap när jag skulle träffa Lazee :)

Söndag

Vi är fortfarande sjuka som sagt men jag ska försöka ta mig till jobbet imorn tänkte jag. Egentligen är väl inte det någon bra ide att dra dit och smitta andra men det är ju som sagt bara 3 jobbdagar kvar innan jul!
Har inte sovit så jätte bra i natt så lär somna tidigt ikväll. Kalle ligger och sussar just nu, han ställde in sina skoningar denna helg eftersom vi har sjukstuga.. för engångsskull, smart kalle - smart !
Jag min sjuke jävel ska försöka ta mig ut i detta sjuka snöoväder och köra pållen. Kan vara rätt mysigt om man inte fryser. Men oavsett hur och vad man tar på sig så fryser man någonstans iaf..
Det braiga med snön är att man bara behöver köra hälften av sina rundor. Blir ju sånt motstånd med snön ^^

Innan jag avslutar så ska jag berätta ett tips som kalle gav mig. Om ni inte har snösulor på era hästar och dom får snöstyltor så ska ni sätta på tjockt lager hovfett under fötterna på dom. Då slipper dom styltorna tydligen. :)

Ha en fortsatt bra Söndag, skriver imorn på lunchen. Puss Puss.

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min häst! Han är underbar...

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock. Snarkade sa Kalle att jag gjorde också. Men jag tror honom inte ;)

Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med Kalle om skoning

Det sista du sa högt: AA :P

Det senaste någon sa till dig: Kalle pratar om skoning ( ovanligt va )

Vad har du druckit idag: Ingen alkohol, ovanligt va? haha.. Har druckit massor av cola..

Vad var det senaste du åt: Chips och dip

Vad var det senaste du köpte: Ansikts kräm

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: massor av snö och kallt. Det är vinter you know..buurrr

Godaste glassmaken: Choklad såklart

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut, ibland vet man om det är rätt. Man ska följa sitt hjärta sägs det.

Sover du tungt: Ibland, beror på hur jag sovit natten innan och vad jag gjort under dagen.

Drömmer du mardrömmar: Ja, ibland. Väldigt skumma doc

Trivs du med ditt jobb: Ja det gör jag !

Favoritklädsel: Tajt dress, gärna i rosa eller svart färg

Favoritlåt just nu: Drop it low med chris brown och någon jävel till :P

Vad ser du om du tittar till höger: Våra affischer på Triton Sund och Jaded

Vad gör dig glad just nu: När jag ser kalle le. Älskar hans smilegropar :)

Vad ska du göra härnäst: Titta på nästa film som vi har bränt ner. BraveHeart!

Höger eller vänsterhänt: Höger. Har prövat flera gånger att skriva med vänsterhanden, men det ser alltid ut som om jag skrivit på fyllan eller att en fyraåring har skrivit.

Humör just nu: Glad men trötter.

Favoritgodis: Hmm, har ingen direkt favorit men ja älskar Marabous Dukat choklad

Kläder just nu: Jeans, tigerbälte och bigbrother tröja ^^

Sommarplaner:? Tävla så mycket det går och resa någonstans. Förhoppningsvis åker vi till Thailand 3 veckor

Hur många kuddar sover du med: 2 alltid

Spelar du något instrument: Nej, men när jag var liten tvingade mina föräldrar mig att spela en fucking flöjt. Jag tog sönder den i smyg i demostration. Jag hade en tuff uppväxt. Nej skojjar bara :)

Morgon eller nattmänniska: NATT, verkligen ! Är pigg och vaken på nätterna. Älskar att vara uppe sent

Vad är viktigast för dig: Mitt förhållande. Vill att jag och Kalle ska vara tillsammans tills vi dör. Alla säger att folk skiljer sig hit och dit och att förhållanden inte håller förevigt. Men vi ska bevisa motsatsen. Lämnar Kalle mig lever jag ensam resten av livet. Får jag inte ha honom, vill jag inte ha någon. Sen är min häst väldigt viktig för mig. Vill att han ska må bra och tycka träning är kul ( även tävling såklart )

Är du kittlig: Ja som bara den. Mest under fötterna. Dom får ingen röra.. Skulle jag gå på fotmassage skulle han/hon som masserar gå ur rummet med blåtira.

Snarkar du: Kalle har sagt det och till och med spelat in på video att jag gör det ibland. Snarkar doc väldigt lågt som tur är. Varför jag börjat snarka nu har jag ingen aning om.. Har aldrig hänt tidigare :)

Stjärntecken: Vattuman :)

Äckligaste insekten: Spindlar. Har jätte fobi för dom..

Längtar du mest efter just nu: ja vet inte. Lönen typ. haha



sådär. Här kommer en gamal låt som fortfarande går an vid partyn!

nattmissbrukare

Älskar att vara uppe länge :) Vi tittade nyss på Fighting, så heter filmen. Rekomenderar faktiskt den. Var riktigt bra! Bränner filmer förfullt. Nu ska vi titta på Braveheart, kalles favorit film. Vem kunde tro att han gillade sånna lipfilmer? Jag tycker det är gulligt :) Imorgon ska jag och Komiken plumsa runt i snön, gaash vilken bra träning det är! Tänk bara 3 arbetsdagar veckan som kommer och snart är det löning. Kan de bli bättre? Ska bli så kul att ge bort julklappar på julafton. Gillar att ge bort saker =)
Jag beställde den där mobilen jag skrev om i ett annat inlägg. När jag berättade det för kalle blev han genast konstig. Det kom fram att han tänkt köpa en mobil till mig i julklapp. <3 naaw, nu får han hitta på något annat istället. Jag har rekomenderat den där "blogg klockan" ni vet? Som jag också visat här i bloggen tidigare..
Vi är forfarande sjuka, knarkar alvedon och allt möjligt. Vi måste vara friska till julafton. Dagen innan julafton ska jag ut och shoppa lite kläder tänkte jag :) aja, var bara det jag skulle berätta :)
Puss på er


Fin bild på mig och Wille riiight?? Saknar dig!

sjukstuga



Såhär ser jag och Kalle ut just nu.. Vi är totalt nere. Orkar ingenting, hostar och snorar.
Igår tittade vi på nya saw filmen. Den var sådär, till och med kalle gillade den. Ja älskar dom värsta scenerna ;D
Vi har legat i sängen typ hela dagen, beställt hem kebab tallrik och jag har måttat min mage. Jag har gått ner i vikt. haha ;P När vi började med abtronic ström ni vet? då mätte vi runt magen och nu mätte vi bara för skojjs skull och jag hade en mått på 79 då för några månader sedan. Idag har jag ett mått på 74... sjukt ! Vi ska se på travet om ett tag, late speed startar på Åby med Örjan i sulkyn. Efter det drar vi till gällsta och fixar lite i stallet... Mamma och pappa inklusive min kusin + mormor och morfar håller på och flyttar kartonger eftersom mina päron ska flytta tillbaka till gamla nyrenoveade lägenheten. Vet inte ifall ni kommer ihåg att jag berättade om deras lägenhet som var full av mögel. Dom fick en tillfällig lägenhet nära den gamla att bo i några månader. Nu är lägenheten helt ny ! Dom får nog en del pengar för den sedan kan man säga..

Bara några dagar kvar till jul. Hoppas jag blir frisk så jag kan jobba dom sista dagarna innna ledigheten. Sedan har jag en hemsk tandvärk. Måste till tandläkaren, har inte varit där på jätte länge pga min extrema tandläkar skräck.. När jag tänker efter så förstår jag vissa hästars hovslagar skräck, jag är likadan med tandläkaren.

Hoppas ni har en frisk helg för det har inte jag, :( Pussar !

Friday!

Äntligen. Veckan gick ändå i rasande fart. Jag och Kalle tittade på Green Street Hooligans. En av mina favorit filmer igår innan vi la oss. Brände även ner nyaste Saw som ja tänkte plåga kalle med tonight.. Är fortfarande sjuk till eran uppgradering men känner mig en aning bättre idag. Svinis har jag ju redan haft så jag hoppas detta är något helt annat! Ikväll måste ja köra hästen iaf, ut och plumsa på ängen i snön ett tag och sedan hem. Dom ska på julmiddag på jobbet idag men jag tackade nej. Vill inte riskera att göra bort mig, vilket jag har tendens till att göra när jag dricker. Lika bra att försöka skilja på dom två sakerna...
När ja kom fram hit imorse kom jag på att ja glömt snuset, förstår ni vilket allvarligt i-landsproblem? Jag flörtade med Tompa så vi kom överens om att dra hem till mig på lunchen och hämta dosjäveln. Sedan drar vi till donken, han får en hundring för det. Jag har ändå snott cigg och snus i flera veckor så..
Vetni? ÄNTLIGEN får jag in en anna kanal än fucking p3. Helt plötsligt fick vi in 105.9. Underbart säger jag bara :) Då slipper ja höra dendär jäkla Maskinen - Dansa med Amunition( stavas ) ? blää...
Ha en underbar dag mina vänner =) puss

skillnad

Tränad häst





Otränad häst.


Visst ser man skillnad?

irriterad

Alltså, lyssna på denna låt. Den är totalt förjävlig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta till denna låt. Vill seriöst skjuta dom som skrivit låten och sedan producerat den ( Skämt) Nej men alltså, allvarligt någon borde ta ett allvarligt snack med dom. Blir helt galen av att lyssna på detta, så jäkla dåligt !!!! Det värsta är att jag ständigt hör denna låt på jobbet då jag ändast får in en kanal typ i bunkern där jag jobbar...

Lyssna på texten noooga! Den är sååååå patetisk !


!

Hurru din lilla tomtenisse. Du skämmer ut mig, alla, oss! Shut up.. Skam skam skam. Pinsamt...
Sorry att jag skrev såhär men var tvungen att avreagera mig eller hur fan det stavas...

 Du är en mupp, mupp mupp mupp..


17 dec

Nu är det verkligen vinter kan man lugnt säga. Tycker det är bra för hästarnas skull men inte för min egen. Jag har aldrig tyckt om vintern. Vad gör den för nytta? Ja fryser bara arslet av mig.. Vaknade upp i morse cpsjuk. Jag menar det också, var inte det minsta sjuk igår och nu i morse. Kan inte andas, snorar ner mig. Är hes och seg i alla muskler. Väntar bara på att vanliga influensan ska slå till... Dom andra vid min avdelning är också sjuka, alvedonklubben.se. Har nyss käkat lunch, pizza ifrån gårdagen vart det. Och mötet jag var på igår kväll gick jätte bra! I helgen ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Vill inte bli sjukare... Inget annat nyss som hänt.

Håll er varma! Pussis


Old shit

Minns ni? allting var alltid så galet. Ibland saknar jag det, ibland inte. Jag saknar alla människor jag var runt om jämt och ständigt. Vi höll alltid ihop, vi upplevde hemska och underbara saker tillsammans. Är säker på att ni inte heller glömmer. Nu är vi alla på varsitt håll, kanske är bäst så.


höhö

Dagens Huum?

Varför finns det svamp på alla kebabpizzor? Jag blir så jävla frustrerad. På ena stället får man kebabkött och båda såser på normal kebabpizza ( inklusive svamp) hö? Vad har svamp med det hela att göra?
På andra stället där jag var så fick jag kebabkött och beasås, WHATAFUCK!!!??? Vad har beasås med kebab att göra? Fattar ingenting. Skulle jag tillverka en pizza på ett ställe när någon beställer kebabpizza då är det vesuvio, kebab kött, båda såser och tomat på! Inget annat tillhör..

Vilka i-lands problem

slit och släp

Mycket att göra här :) Blir inget stall idag heller då jag ska på hemligt möte. Vad kan det vara om tror ni? ;) Sen är det liven ikväll då det är solvalla på g. Kalle kommenterade My vote inlägget. Svar till dig: Alla tycker inte som du och det kommer du nog märka ;) Åke lover! haha :)

Hörs ikväll!

Puss <3


!

 Vad tror ni?

Vad lyssnar Sara på mest just nu? Jo, denna låt är det bästa som existerar just nu!

home bitches!

Och här, efterlängtad videoblogg!

Anledning 1: Tar på min troskant för att: den sticker upp för mycket men vet inte hur jag ska få ner den när jag håller i kamera samtidigt.

Anledning 2: Kliar och drar i håret: Vill inte stå blixtstilla i kameran, varför inte spela apa? Vi är ju ändå släkt.





tittut!

Halloj mina vänner! allt bra med er? Jag mår sådär. Mår illa och är jätte trött... blev inte mycket till sömn i natt. Kalle kom hem vid halv 12 och körde sig till en fjärde placering med Ricken, kul :) Hästen såg bra ut när ja tittade på liven! Jag lagade mat, fixade chips & dip. Kollade på The Hills avsnitt och bara tog det lugnt.. Jag ska dra tidigare ifrån jobbet idag eftersom ja måste till ungdomsmotagningen för att göra some stuffs. Det luktar jul på jobbet, dom har fixat med julfika osv men jag pallar inte... Jag hade en jädrans lustig dag idag, lovar berätta om det i ett större inlägg ikväll. Måste tagga nu, njut av snön och se fan till att inte halka! Det har jag gjort för mycket idag.. Pussi!

My vote

Såhär kommer jag självklart rösta i följande kategorier:

Årets häst
Maharajah

Årets tränare
Stefan Hultman

Årets kusk
Örjan Kihlström

Årets äldre
Triton sund

Årets sto
Violas silas

Årets fyraåring
Maharajah

Årets treåring
Oracel

Årets tvååring
Prada Pellini

Årets kallblod
Järvsöfaks

Årets komet
Rikard N Skoglund

Årets galoppör
Calrissian


Närmare julafton

Skön månad nu. Många röda dagar som man är ledig på då kanske man får lite inspiration till att arbeta. Saknar Linda vid min sida ärligt talat. Hon är tillbaka på Måndag nästa vecka så får väl hålla ut lite till ;P Jag hade en rolig helg som jag inte tycker gick så fort denna gång. Är ganska utvilad idag.. Blir ensam time hemma idag då kalle inte kommer hem förens i natt. Hans lopp i Mantorp går runt halv 8-8 så jag får ta hand om mig själv :)
Körde Komiken igår på nysladdade banan, den var rätt fin måste jag säga =) Pressade honom lite på rakan och det kändes helt okej! På Söndag kommer Lee och känner på honom. Viktigt !
Vi var även igår hos Lee på hennes nya stall, hon hade julfika som vi var bjudna på. Kul att se hennes "rehab" hästar och höra henne berätta alla historier om hur hon räddat dom. Bor ni i stockholmstrakten så rekomenderar jag henne starkt ! Hon har hjälpt allt ifrån slakthästar till allvarligt skadade hästar till ett nytt liv i träning dessutom!

Buhu att erik vann idol. Han är riktigt grym och ja måste medge att ja grät tårar när han sjöng show must go on första gången men Calle har varit min favorit sedan starten. Inte fel att bli tvåa heller, det är ju oftast dom som går långt. Ha en fortsatt bra dag mina kära vänner :)
Puss!

Lördag

Vi hade en jätte kul kväll/natt igår :) Gurra,jocke,ante och hans tjej tittade förbi och lirade två rundor med småpengar. Tyvär måste jag berätta att lilla fröken sara drack starkcider och hade inte så mycket koll och förlorade självklart. Ante vann första rundan och kalle andra :) Jag var så borta ett tag att ja råkade slå till mig själv och började storblöda näsblod ( där utav bilden då jag har papper i näsan). Gurra slaggade över och drog innan vi vaknat här, har legat i sängen, spytt i mellanåt och kramat på världens underbaraste kalle! <3
Idag drog vi till Mexikana och käkade kebab med ris. Sedan stack vi till centrum och handlade hem lite saker. Utanför träffade vi Pasi,Julia och Margit som vi bestämde träff med senare ikväll. Dom ska komma förbi med kalles present och fika ett tag =) Kanske blir lite mera poker vem vet? Vinner ju självklart nykter! ;)
Det blir myskväll resten av kvällen självklart med chips och dip. Är trött men väldigt lycklig..
Hoppas eran helg är på topp!
Här kommer lite bilder ifrån gårdagens bravader. Tack alla för en superkväll! Pussi!


Nästan alla samlade. Avis på kalles marker..

Underbara Gurra i hederligt tillstånd

Jossan, Ante och Jocke på ett hörn :)

Jocke fightades tappert!

Vi har känt varandra i snart 5 år. Alltid varit trogna vänner och kommer förbli

Kalle hög-gravid och glad :)

:)

Jag i morse ;P


orka

Jag har alltid velat vara en såkallad storbloggare. Men numera känns det som om man är lyckligt lottad att man inte är känd. Titta på alla bloggbråk mellan alla bloggare. Trackar ner på varandra, mobbing via internet. Går bakom ryggen osv. Vilka dårar! Sen när dom möter varandra ute så smyger dom bara förbi, konfronterar inte varandra överhuvudtaget. Så jävla fega.. Dessutom ifall jag skulle vara en stor bloggare skulle det gå åt helvete. Jag hade behövt låtsas vara någon annan. Hade jag inte låtsas vara någon annan än mig själv så hade jag nog blivit kallad dessa ord inpublic: alkoholmissbrukare, slampa, lesbisk, bitch, satmara. You name it?

Vi småbloggare borde bilda en egen klubb och hålla ihop för det är vi som är de riktiga människorna!

Vi gör inte till oss, vi missbrukar inte pengar, vi håller oss sams och vi någonsin skriver något inlägg om någon annan så är det oftast vänskapliga saker inte snusk. Viktigt att värdera att kändisskap inte är någon dans på rosor. Tack gode gud att jag lever..


:)



Nu har jag bestämt mig. Minns ni att jag tjatade om bartender utbildningen hur länge som helst? Jag beslutade mig för att inte åka till Gran canaria.. Jag har sedan jag var liten velat bli polis, men inte orkat plugga och blivit deppig när jag tänker på hur mycket plugg som ligger bakom. Sedan har jag inte världens bästa hälsa heller.. Så efter mycket om och men har jag nu beslutat mig för att så fort jag fyller 20 blir det vakt som gäller. Så får jag leka lite låtsas polis för mig själv. Vakt yrket är något som intresserar mig stort, jag behöver spänning i min vardag för att må bra. Att jobba som vakt, att ha det som mitt yrke kommer bli en milstolpe i mitt liv. Ett stor mål jag har och som jag ska fullfölja.

Kommer jag lyckas?


Fredag

Äntligen helg. Är sjukt sliten.. Fan vad jag ska ligga i sängen i helgen !
Först ska vi avklara våran pokerkväll tonight. Jag ska dricka några starkcider till men ja vinner ju lätt ändå.. Inte för att skryta men alla gånger vi lirat har jag vunnit mestadels. Tycker det är sjukt kul =) Vi är 4 stycken som ska köra, ( hoppas på att vi blir fler). Lovar ta lite bilder =)
Videos kommer upp lovar. Blev lite sent igår var så trött. Longerade Komiken i linor med snodd och grejjer. Han gick fint, sen masserade jag honom i nacken och rygg. Borde vara mjuk numera..

Har inte så mycket mera att tillägga än att jag tänkte visa er den nya mobilen jag tänkte beställa snart.
Jag har ju misshandlat mobilen jag har ny som i övrigt är otroligt najjs !
Sköt om er och ta det lugnt =) Pussis!

Snygg va?

Like it or not

Fina bilder va? :) Valde att inte lägga ut alla. hehe ;P Senare ikväll dyker några videos upp. Hållt utkik.. Jag och kalle satt bänkade framför liven igår. Otroligt roliga lopp, synd att det inte riktigt ville sig för marcus, men den grabben har flera chanser! Jennifer Tillman vann guldklockan och var självklart happyface, vem skulle inte vara det lixom? Ikväll ska jag en snabbis ner till ica i bredden och sedan longera komiken. Tänkte be mamma filma lite han rör sig så fint fastspänd med snoddar på volter. Duktig dressyrpålle är han i övrigt ! Evelina rider honom så fint :) Nu har jag även bestämt mig för vilken typ av jacka jag ska köpa när lönen inkommer. Det blir en canada goose expedition. Bild visas under.. Tompa sitter och dör brevid mig, han har blivit riktigt sjuk på jätte kort tid. Snorar ihjäl sig och nyser seriöst 5 gånger i sekunden. stackarn. Smitta inte mig bara, känner mig redan sympati snorig. Men när jag snorar ner mig beror det på att min hjära rensar skräp. Precis som en hårddisk.. Im a robat.

Imorgon hoppas jag dagen går snabbt på jobbet för på kvällen blir det pokerkväll hos mig och kalle. Lite cider och härligt folk som ja inte träffat på länge. Blir kul =) Sen blir det till att köra hela helgen och vila upp mig, är sjukt trött alltså.. Hoppas allt går för sig för er, hörs tonight

Kyss.

 Snygg som fan, fast köper självklart en i tjejmodell !


Morsning!

Äntligen hemma :) Sitter och myser framför datorn. Medans kalle balle är och skor för kung och fosterland fixar jag lite med bilderna. Ska strax titta på liven ifrån solvalla! Bilderna blev riktigt bra, doc vissa för suddiga och mörka ( mäster fotografen själv lixom ) men hoppas ni nöjjer er med detta.. Ha en fortsatt bra kväll, Pussis!


Fina My Freij på tåget in mot stan

Även jag taggad till tusen ! ;D

Försökte få med herr gamla gubbe in på krogen men han satt fast i marken. Jag vill aldrig bli gamal!

Buss på den motherfuckerssss!!!

Va fin du är gumman :) Jag sa till my: Du kan få en miljard kr av mig, hennes reaktion såg ut sådär ;)

Vi jobbar numera deltid som vakter hos Chaplins. ( My är ganska oseriös i detta yrke)

Många fina minnen ihop har vi..

Får jag presentera Tompa Tomat som jag hänger på. Han är en riktig stöttepelare

Skåååål!!!! för kärringmakt och palsternacka

FylleSara
 Älskar denna bild!!!!
 Sexy bitches

Jag och glattgäng! Han till höger om mig påstod att han var släkt med Bob marley men jag tror starkt på att han menade dr alban!
 
Första bilden av tusen bilder på mig själv som jag är nöjd med!

en kille som genast blev en god vän till mig.

Klackarna i taket, är det så här jag brukar se ut i slutet av kvällen?
 Trevliga prickar dedär!

Det var allt just nu :) Imorgon bjuds på lite videos.
PUSS!

9 dec

Lika struligt även idag på jobbet doc lite lugnare. Jag och kalle tittade på andra avenyn igår innan vi somnade. Är tamejfan helt besatt av programet. kalle verkar också tycka om det :)
Sömnen tog stryk i natt. Där vi bor är det radhus ( nära centrum) finns ett videoblogg inlägg på hur det ser ut hos oss btw. Men iaf, och travronden lämnas alltid ut på nätterna. Jag blir alltid skräckslagen varje gång post överhuvudtaget dyker ner i postfacket på våran dörr. Misstänker att någon ska ta sig in eller slänger in en brandbomb osv. Kan ni tänka er hur rädda vi blev i natt när Vinternumret av travronden slängdes in? Den var inte liten och det var inte lite sidor på den. Är hundra procent säker på att vi både trodde på inbrott, kalle fick bli försökskanin och ge sig ut i hallen. Där låg ingen brandbomb, ingen person stod i hallen utan det var heliga travronden som låg så snällt på golvet. puuust.

Kalle ska starta Ricken på mantorp på Måndag. Då blir jag ensam hemma. Hoppas ingen travronden rövare dyker ner i brevlådan. Isåfall lägger jag mig till sängs med kniven under kudden. Haha. Får hoppas på att det är lunchtrav och inget annat. Hatar att vara utan kalle..
Komik gick lugnt igår, kändes fin. Han får vila idag och så kör jag lite hårdare motion på Torsdag. Sen får han gå hela helgen, slut på vilande dagar!

Missa inte del 2 ikväll av bilderna.


Tonight

Hemkommen ifrån stallet. Körde en lugn runda med komiken :) Pigg och glad! Synd att jag inte är det bara. Kalle har åldersnojja, pratar bara om vikter ( fett) inte sko och tåvikter alltså. Sedan dansar han omkring och sjunger skumma sånger. Hmm. Jadu, det är väl dags för en riktig kris snart?
Det är halv kaos på jobbet, suck ! Systemet vi har håller på och knasar lite men det ordnar nog sig snart, allting tar bara hundra gånger längre än vad det brukar göra. Rätt drygt kan jag påstå..
Nu har jag äntligen tittat igenom och skådat alla filmer/bilder som jag inte lagt upp. Vart en del kan jag ju berätta så jag gör upp det i olika delar. I detta inlägg får ni se bilder ifrån Halmstad, för första gången är typ inte lilla jag med på alla !

Och svar till dig som undrade vad det kostade hos bobby:
Jag avfärgade underhåret 1 gång
Blekte underhåret 1 gång
Fyllde i utbäxten + blekte överhåret litegrann.
Huvudmassage
styling                                                                           =
2700kr , ungefär!

Mycket billigare än vad jag trott själv. Dessutom tycker jag att produkterna som dom använde var mycket bättre och effektivare än hos alla andra frisörer jag besökt. Lämnar aldrig Bobbys salong! <3 synd bara som sagt att den är ner bränd. Någon som vet hur det går med det?

Nu mina vänner, här kommer bilderna från Halmstad. Imorgon kommer del 2 med pics ifrån My och min helg ihop.


 
Jag glömde ta av mig badkläderna efter ångbastun och fläckade ner mina jenas :( Kalle hjälpte mig genom att föna dom i badrummet på hotellet :) Tjiiing!
 Underbara kalle på resturang :)
 Inte så underbara jag på samma ställe :)
 
Kalle, Jocke och mini roger på klubben Bond. Jag döpte han längst till höger till mini roger eftersom han jobbat åt wahlman och pratade exakt som honom ^^ haha...
 
Grabbarna igen :)
På Bond samlas allt travfolk där nere tydligen ^^ Jag förstår varför..
 Härligt ställe, precis enligt min smak..
 Roger, Jocke och en polare till dom =)

tokvecka

Sorry jag bara ljuger för er hela tiden. Lovar massa saker som sedan inte dyker upp. Thats life ! Var så trött orkade inte fixa med bilderna osv. Men ikväll så fort jag kommit hem från stallet kommer både bilder ifrån krogrundan med mig och my dyka upp och även ifrån Halmstad :) Håll utkik som sagt! Jätte mycket att göra på jobbet nu när man är själv. Problem hela tiden, hehe.. Tog lite senare lunch idag börjar om tjugo min igen.. Vill inte och orkar inte åka till stallet idag heller men jag måste verkligen. Hästen måste röra på sig, jag tänker mera på hans mage än min egen :P Alla tycker jag är så tanig om min belly men ja skulle lätt kunna gå ner några kilo till.. Strömträningen har jag inte orkat med heller, observera inte orkat med. vad är det för komentar? jag sätter ju bara bältet runt midjan, ställer in nivå och program och lägger mig i sängen. Det är fett jobbigt ^^

Jag ska försöka övertala kalle att åka in till valla imorn. Intressanta lopp och guldklockan. Vill se live ! Hörs senare.


Hemma!

Jag hade en underbar helg i halmstad. Håll utkik ikväll då kommer bilder och jag berättar alla hyss vi hade för oss. Ny jobbvecka, börjar med stress and some problems. Men men inte många timmar kvar innan jag slutar.. Komiken får tidigt jullov, vila 3 dagar. Matte är för sliten...



Jag gillar uppmärksamhet, det ger mig självförtroende

Jag gillar Kärlek, den gör mig varm

Jag gillar gränser, det ger mig lust att tänja dom

Jag gillar stressiga situationer, då presterar jag som bäst


12-04

Hallojsan.
Jobbig jobbecka. Är så trött i huvudet. Känns tungt.. kallt är det också.
Igår åkte Linda som jag jobbar ihop med, två veckor i egypten ska hon vara så jag får sitta här själv. Eller jag har ju Jonas förstås men det blir inte mycket girltalk om ni förstår? Avundsjuk..Slutar om 2 timmar då åker vi direkt.
Vart tror ni vi ska åka nu då? ;)
 Drar vi till Thailand?

 eller kanske skåne?
 eller mallis?

Nej, vi kom fram till att vi drar till halmstad. Även om jag önskade mig några veckor bort till värmen så ska det bli jätte skönt och kul att dra dit. Kalle har velat flytta dit under längre period osv dessutom pågår en liten hemlis. ( Om anna karin läser detta får du inget säga) ;) Pasi startar ju med Kaliber och Late speed går i samma lopp så vi hade lixom tänkt bara dyka upp där. 5 timmars bilresa ungefär blir det och vi drar direkt när jag slutat jobbet.
Vi ska bo i någon slags lyxsvit på Scandic Continental med relax avdelning och grejjer. Blir najjs :)
Kalle fyller ju gamal gubbe på Söndag, tror hans kris började för länge sedan. Glöm inte gratta honom! hans present blir i efterskott tillsammans med julklappen. Tror han kommer gilla det <3 Snart fyller jag även år, första feb blir jag 19..
fast jag tycker inte tiden går speciellt fort...

Ha en jätte bra helg. Vi hörs på söndag eller Måndag. Ska försöka fotta lite också.


Fucking great!

enjoy.

 


3 dec

För några dagar sedan sa Josefin ifrån Vakna med The Voice: Nu känner man sig fan fulast på hela året.
Jag håller med. Självförtroendet hänger inte ritktigt med, hjärnan har gått i ide. Kroppen och alla muskler är totalt efter. Men känslorna är nog mera vakna än någonsin. Hatar NOV månad och mitten på dec. I början på jan börjar det nog ljusna igen. Hoppas jag..

Jag och Sussi körde igår. Komik var pigg och mycket glad. Jag har alltid uppfattat honom som en riktig vinterhäst. Han är också bra deppig i november månad som sin matte men när han väl har humöret på topp då jävlar springer han. Brodd verkar han också trivas med.. Vi körde på banan men höll på att frysa ihjäl så vi klarade inte av att köra mera än 6 varv. Det var ärligt talat hemskt, hade ingen känsel någonstans. Komiks näsborrar var igen täppta med is.. 7 grader kallt stod temperaturen på, ni förstår mig va? Ska köra en sväng ikväll också eftersom han får vila hela helgen.

Är totalt slut just nu, blev inte mkt sömn i natt tyvär. Somnar framför tangentbordet när som helst. Gud va skönt att åka iväg imorn.. Vi har inte bestämt vart vi ska, vi bara tar bilen åker åt helvete och stannar där ett tag. Det är nästan skönare att göra något spontant än att boka och beställa massa skit.


2 dec

Bara 22 dagar kvar till julafton. suck.

Jag har redan handlat alla mina julklappar. Känns skönt i och med att jag varje år har stressat som en galning i sista sekunder för att försöka skaffa mig något. Allt är i princip slut och folk är som galna, prioriterar inte det direkt. Doc vart det inte billigt. Både föräldrarnas och kalles julklapp/present gick på runt 5000 kr samanlagt.  Det är dom värda ! <3 Komik har viskat i mitt öra att han önskar sig knäkappor i julklapp men jag vet inte om han har varit en duktig pojke i år...

Vi hämtade datan igår, nu funkar den galant iaf. Skönt ! Brände ner drivrutiner och program i backup hela natten så nu ska allt vara säkert. Sen efter vi varit på Net on Net åkte vi till stallet och slog på komiks framdojjor. Brodd runtom fick han också så mycket som han redan halkar utan att det är snö. Ikväll ska jag köra Komiken med sussi och sen hem o vila. Skrev även på nytt kontrakt idag på jobbet då det gick ut sista november. Nu ska jag iaf jobba till 8 Januari tills nytt kontrakt måste skrivas igen.. Längtar till helgen, vill bort bort bort !!!!

sköt om er ,


chicks!

Jag och My på chaplinsbar.
Visst blev jag snygg i håret? ;)

whats new?

Halloj.
I Fredags :
Tog det bara lugnt, somnade hyffsat tidigt.
I Lördags:
Pasi och margit kom över till oss och skulle hjälpa kalle med nya skrivaren. Gick inte att installera eftersom datajäveln är för gamal. My och jag var tidigare hos Bobbys hairstudio och jag har aldrig varit nöjdare. Super bra ställe och håret bleb skitsnyggt. När jag skulle hämta pengar från bankomaten och glömde nycklarna när jag skulle gå eftersom jag lämnat dom i pant så säger bobby lite retsamt: sara, nycklarna? Jag visste väl att du ville att jag skulle komma hem till dig. hehe :) trevlig snubbe! Ska dit igen den 23 jan, ( hoppas dom hunnit bygga om salongen då den brann ner dagen efter jag vart där. vad är det med frisörsalonger? Sist skämtade jag om att ja skulle bränna ner Glädjens hårsalong eftersom jag inte var nöjd med Kalles klippning. Och nu när jag vart iväg på nya stället brinner även det upp? aja, På kvällen vart det utgång på chaplins. Jag, My och tompa hade skit kul :) Bilder och videos kommer upp från det så fort vi fixat ny data.

I Söndags:  jag och Kalle åkte förbi Net och Net och köpte en ny bunker. efter vi vart där drog vi till Heron City och tittade på tredje och sista filmen efter Män som hatar kvinnor. Luftslottet som sprängdes hette denna film och var inte helt oväntat jätte bra!

I Måndags: Mådde inte bra så sjukanmälde mig. ( Mår fortfarande inte helt okej) Mamma och pappa kom över för att installera nya grejjer till nya datan. Det visade sig att datahelvetet var sämst och typ sponsrad av olika saker så datan var fullproppad av reklam, köpesgrejjor medmera. Sedan käkade vi kebab och pizza tills päronen åkte till stallet.

Idag: Sitter just nu på jobbet. Sliten, trött och mår dåligt. Men kämpar på! Hoppas kalle har bytt datan nu och klagat. Skam på net on net! Ikväll ska kalle slå på framskor på komiken eftersom han sprang av en dojja sist. Sen bara vila upp sig och upp imorn igen.. Kalles bror Pasi var 2:a igår på Mantorp med Mr Fairway, kul :)

I helgen sticker jag och Kalle iväg eftersom han fyller år, han vill lixom fly. Precis som jag vill ibland. Klandrar honom inte, det ska snarare blir galet skönt att dra iväg några dagar. Puss på er! :)


RSS 2.0