30 jan

efter att har varit lite deppig i helgen så känns det bättre nu :)
Körde Komiken på dan men det var så kallt att ja mådde illa. Nu småkikar vi på travet innan vi ska åka till Heron City och titta på film och käka :) Kalle spelade någon pokertunering idag, spelade flera timmar med massa pengar i pott. Han åkte ut efter ett tag men tyckte det var kul :)
Imorn ska jag köra en liten runda till och sedan bara vila ut. Blir en rolig vecka. Börjar måndagen med att fylla år och sedan massor med godis innan min fest på tresexti är! Ser verkligen fram imot det..
/ Sara

29 jan

Det har varit lite stohejj här igår och idag. Enligt den nya läkaren ja fick så ska ja må toppen. Det är inga fel på mig och oavsett hur mycket jag klagat på hur ont jag har och att ja inte sover pga massor av anledningar så ska ja bara försöka vila och käka alvedon typ. Mina blodvärden sa dom att det var sällan sådant kunde bara så bra. Mina värden var helt galanta! Jag kan förstå folk som köper eget knark utanför sverige, funderar starkt själv på det. Nej skojja bara ! Men jag fick med mig sömntabletter. Enligt dom skulle man fort dra sig till sängen och vila och inom 15-20 min ska man vara helt bortdäckad.. Haha jani, jag har prövat andra somntabletter och detta var det sämsta jag tagit.. Gav ingen påverkan på mig alls, efter 40 min prövade jag en till och det funkade inte. Somnade efter några timmar och vaknar upp helt drogad..
Mamma ringde min första läkare som jag hade och berättade detta. Sedan ringde läkaren upp mig och bokade en ny tid så hon får göra en undersökning istället.. suck. Sverige ska ha bästa läkarvården, IN MY ASS.
Nya läkarn sa att jag har ångest attacker och därför har jag ont. KONSTIGT ATT MAN HAR ÅNGEST NÄR MAN BOR I DETTA LAND?? haha, vilket skämt allt är..

Hemma från jobbet idag. Allt åt helvete.. Ska massera Komik om ngn timme och handla lite efter det.
Imorgon ska jag köra och gå på bio med Kalle. Nu är det bara 3 dagar tills jag fyller år, jippie!

Puss, Puss


28 jan

Hejsan.
Läget är inte stabilt. Som ni vet har min kropp demonstrerat nu den sista tiden. ( även mina tänder ). Har ju haft jätte problem med mina revben och strax därefter kolapsade jag nästa på jobbet flera gånger. Tappade balanssinnet osv osv.. Nu i natt började jag få kramper ifrån den sidan av rebenen över mellan till, mellangärdet och nu till andra sidan av revbenen. Det krampar så mycket att jag inte kan andas normalt och mår ständigt illa.. Jag trodde att det skulle gå över under natten och somnade väldigt sent. Kände ingenting när jag vaknade upp men nu på dan kom detta tillbaka. Höll på några timmar och nu har det nästan släppt igen. Jag är doc väldigt öm och känner av det onda bara jag har jacka på mig. Katastrof... Fattar ingenting. Imorgon skulle läkarna ringa mig och prata om mina blodprover men jag hoppas dom kan göra det idag. Fick en tid klockan 3 så ska dit igen..

Känner mig ganska stressad och pressad. Vill inte förlora pengar och mår inte bra psykiskt pga jag inte sovit någonting i princip på en vecka nu. Har ju haft värkar överallt.. Sedan är det en ren plåga att sitta och lida på jobbet. Kan inte koncentrera mig alls.. suck. Jag tänkte även försöka få läkarna att skriva ut insomningspiller till mig. Utan sömn kan man inte leva.

efter läkarbesöket åker jag väl till stallet och tar hand om lilla Komik. Skippade det igår.. Sedan hem och vila vila och åter vila! Skönt med helg imorgon, det kan verkligen behövas!

Jag återkommer tomorrow! Puss, Sara


yeah

Visst är det kul med PMS ?

eller inte. suck.


.


Wohoo!



 Om exakt 4 dagar fyller jag 19 ! Och samma månad fast den 25 har Kalle och jag våran ettårs dag :)

Tiden går fort när man har roligt, ellerhur?


27 jan

Haha. Nu kan ingen komentera något av det jag skriver. Så nu kan jag bara sitta och reta upp er små äckel ännu mera :) mohahaha, ägda!
Igår körde jag Komiken på banan med Sussi och Öman som sällskap. Han kändes jävligt fin :) nöjd!
Sedan pratade jag klart med snubben om min jacka. Eftersom allt blev så fel så ombeställdes allting och nu får jag jackan jag istället ville ha ifrån början men som var slut. Expedition parka alltså :) Kommer nästa vecka!

Sedan ska jag till Vicci bokad tid på Måndag klockan 18 efter jobbet. Onsdagen samma vecka så ska jag åka och köpa mitt löshår. Håret kommer gå nästan ända ner till svanken och på Torsdag ska jag till en salong som sätter i löshår för 500kr + noppa och färga ögonbrynen :) Najjs!

Just nu håller jag på och skriver upp folk på min lista som ska med mig till tresexti när jag fyller år. Jag har ett VIP bås där vi kommer röjja järnet. fan va ja längtar :) Kommer bli grymt. Synd att alla som skulle komma på min hemmafest inte kan hänga med :( Istället för 20pers blir vi ca 10-12 stycken..
Mitt humör är på topp förutom att det är världens snökaos här =/

Ja kom precis in på jobbet igen. Bjöd pappsen på lunch :) Kalle struntade i att sko idag, han känner sig lite sjuk. Får åka och pyssla på honom efter jag varit i stallet. Idag ska komiken masseras !
Sköt om er, Ciaoo!

vimmel

Igår när kalle kom hem drack vi mousserande vin och kramades!
Somnade ganska fort och i morse körde Kalle mig till tandläkaren. Det gick ganska bra men var som sagt inge vidare. Har ju massor av hål och en halvtand. Ska laga hålen i omgångar och sist dra ut tanden längst bak. Kommer drömma mardrömmar om det. Är som ett litet barn när det gäller tandläkaren.. uuuhh..
Sedan vimlade jag runt i sollentunas nya centrum. Det var typ det sämsta jag någonsin sett.. Blev inte alls imponerad ! Åkte sedan till väsbycentrum och shoppade lite saker som jag visar härunder :)
Ska väl åka till stallet och motionera komiken ikväll, nu ska jag bara ligga och vila.
Är så arg. Ni vet jackan jag beställt? Jag har hållt på att få fel färg. Jag blir så less, nu försöker ja maila med dom att dom ska skicka min rätta jacka så jag hoppas verkligen dom gör det annars blir det problem. Jag ger mig inte ! Betalar jag så mycket för en jacka ska det fanimej vara rätt också !
Sedan väntar jag svar ifrån min gamla frisör Vicci. Hoppas på att hon kan fixa mitt hår redan i helgen ska alltså färga i ljusbrunt och sedan sätta in hårförlängning.Men jag läste i hennes blogg att hon skulle ha fullt upp med folk som ska till Elle galan så vi får hålla tummarna! Sedan ska jag även boka en tid hos puder inne i stan. Dom har rabattpaket för 300kr då detta ingår: Plockning av ögonbryn, färgning av ögonbryn och färgning av ögonfransar. Najjs som fan :) Kul att se lite annurlunda ut :)

Tillbaka till jobbet imorgon. Pengar in in in!

Hoppas ni mår bra :) Jag mår galant ! Puss Puss


  Shopping ( klicka på bilder för, förstoring )

 Trosor Gina :)

 Jeans, Gina :)

  Klänning Gina :)

   Två olika foundation ifrån HM

 Dyraste köpet idag. Minns inte vad affären heter doc. Nyöppnad :)

  Halsband ifrån Guldfynd :)


varsegod jag bjuder!



Efter alla fina komentarer av er pajaser så bjuder jag er på gratis bajs! Varsegod :)

25 jan

Back to work !
Känns ganska bra när man ser lönen inne på kontot. wiie..

Idag kommer Kalle hem. Pappa ska hämta honom ifrån båten. Ja måste fortsätta städa lite hemma och hinna åka förbi stallet innan dess. Äntligen slipper jag vara ifrån honom, 3 dagar är länge nog !  Städade som en jävla maniack igår. Damsög och tvättade...Puust. Hann med att titta på blåsningen och lite andra tvprogram innan jag somnade. Jag väntar fortfarande på att få in mina frågor ifrån intervjuerna jag skickat till dom som jobbar i travstall så det dyker förhoppningsvis upp snart ! Har inte så mycket att tillägga idag. Självklart hörs vi imorgon !

Puss på er :)

Nollan:

Både du och den andra personen som sitter och skriver en massa bullshit i folks bloggar. Ingen av er står ett skit för vad ni påstår och säger. Varför? Jo därför att ni kan inte stå öga mot öga och säga exakt samma sak som ni skrivit. Då skulle ni ha gjort det för länge sedan. Ni står inte för vilka ni är och därför skriver ni helt andra alibi-namn. Är så trött på sånt folk.. Är det någon som skrattar åt någon så är det jag och kalle kan jag ju berätta. Vi har kommit fram till att ni är så avundsjuka på andra människor att ni låter det gå ut över andra. Därför är det jävligt synd om er.. Där imot blir jag jävligt glad av att höra att ni har kul när ni läser vad jag skriver. Det tar jag som en positiv sak eftersom ja vill ha lite läsare.. Jag behöver inte svara mera på era patetiska komentarer och kommer numera sätta in en spärr som gör att ja inte behöver läsa komentarer överhuvudtaget.
Det jag vet utav dethär är att du är någon jag träffat och att du är en tjej. Antagligen har du gillat Kalle och träffat honom ett antal gånger ( uppenbarligen i stall) och klarar inte av att läsa det ja skriver utan att skriva elaka saker till någon som du är svartsjuk på ( MIG ) Stackars liten. Du sitter mitt i skiten. hahaha

Fortsätt gärna läsa bloggen och ha ett fortsatt förjävligt liv!


snyft

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte grät till Sagan Om Järvsöfaks. Den var otroligt vacker.. Tänk att få uppleva en sådan häst. Man vet egentligen aldrig. Precis som Jan Olov sa:  Jag hade drömt om att en dag få ha ett kallblod som sprängde 20 gränsen. Järvsöfaks sprang 17.9. Vilken häst, jag säger bara vilken jävla häst.   





Söndag

Somnade sent. Tittade på alla The hills avsnitt från nya sesongen. Har sett dom hundra gånger nu. Lessnar aldrig :P Sedan somnade jag till UFC ( Ultimate Fighter ) älskar det! Vaknade doc tidigt så, så mycket sömn vart det icke. Somnar nog hyffsat tidigt ikväll..
Ska försöka få i mig lite lunch innan jag far iväg till stallet. Komiken ska få dra tungvagnen en bit idag tänkte jag =) Sedan tänkte ja försöka hinna åka ner till affären igen titta en snabbis på New Yorker och handla lite mera mat. Måste bara hinna se Drömmen om Järvsöfax som går halv 5 innan travet sänds på fyran. Får man inte missa !
Sedan är det en del bra lopp på valla också. Kalle skulle ha kört en häst i amatörloppet.. Late speed startar även Johan och mackan kör lite =) kul kul. Efter travet måste jag städa som en galning här, damsuga, tvätta lite osv.. Tråkig söndag ni vet ?

Imorgon väntar jobbet. Har ingen energi till att arbeta men tänker försöka. Vill inte vara borta för mycket. På Tisdag ska jag till tandläkaren. Vill bara dö när jag tänker på det, är livrädd. Har inte varit där på år och dar.. usch.. Men jag måste.. Har bara ett år kvar av gratis tandläkarvård så måste passa på.
Äntligen imorgon kväll kommer Kalle hem, mitt hjärta <3<3

Skriver inge mera blogg idag. Lova sköt om er så hörs vi imorgon :) Puss


godnight

 Någon som vet vart man kan köpa skrikrosa piercingar?, Godnatt!

23 jan

Hatar niko: Du är jätte välkommen till bloggen. Kul att du älskar att följa den så mycket :)
Jag behöver lite mera information för att tro på att du vet vem kalle är. Du är en liten nolla som inte vågar stå för dina åsikter tycker jag. Du står inte för det du säger pga dina mobbade alias. Du får jätte gärna komma till Stallgatan 13B så kan vi nog lösa detta lite bättre :) Kan du inte förklara varför du retar dig på honom så mycket?

Hejsan er övriga!
Precis som en vän skrev i sin blogg igår om travgalan håller jag klart med. Det var hela ett stort barnprogram. Ingenting fungerade heller i sändningen. Man får inte se någonting osv osv.. Riktigt dåligt!
Synd att inte Maharajah blev årets häst, men vem klagar på Torvald Palema? Riktigt bra häst även den!
Sov till tolv idag och åkte sedan till stallet. Körde Komiken, gick jätte bra :) Sedan lastade Åke av sina hästar tillsammans med hästägaren och en annan snubbe som hjälper åke. Jätte trevligt folk ! :)
Sedan handlade jag på Ica innan jag åkte hem och tog hand om mig själv. La mig i ett varmt bad men ansiktsmask och skrubbade hela kroppen. Drog även i hårpackning som ska sitta i några timmar tills ja går och lägger mig.
Känns verkligen inte bra att sova själv, somnar typ aldrig =/ Tittade på en film igår, sedan satt jag på datan och tittade på andra avenyn ( nya avsnittet) på play. Sedan blåsningen som ja totalt missat och även Skavlan där rihanna gästade. Tummen upp!

På måndag kan jag äntligen beställa min jacka. Älskar Canadas nya modell Snow Mantra. Riktigt snygg!
Sedan har jag bestämt mig för att färga det. Om ekonomin går att fixa till lite så fixar jag håret hos min gamla frisör Vicci och sätter i löshår hos någon som tar svart.. Kommer bli grymt snyggt iaf =)

Nu ska jag titta runt lite här, försöka tanka ner lite filmer och musik osv. Hörs imorgon. Puss Puss!



Snygg pose huuh? haha...

 Min fina åsna :)
 Bilder tagna idag :) haha
 <3<3
 Sliten jag ser ut, usch men det bjuder jag på!


update!

Jag vill börja med att svara på två daskande slap in the face komentarer jag fått i bloggen.
Anonym: Ja men som vi alla vet så funkar inte alla produkter. Det står mycket skit på produkter som sedan inte fungerar right? Jag köpte fel från början och insåg efter ja prövat locka håret att det inte gick pga medlet. Kul att du läser min blogg iaf din dumme fan :)

Hatar kalle: Du är så patetisk att man inte ens ska lägga energi på dig men iallafall. Tycker du kan börja med att berätta vad du har mot kalle som är så dåligt? En vanlig människa skriver inget sådant så jag antar att du är bekant till mig, och som dessutom är väldigt svartsjuk. Hoppas du får ordning på ditt liv! kan det möjligen vara så att ditt riktiga namn är niko? återkom gärna.

Jag fick dra ifrån jobbet i Fredags. Fick flera svimaatacker, tappade balans, kallsvettades och hade en jävla smärta i revbenen. In på akuten men dom skickade mig till centralen dagen efter för tester. Dom har klämt och känt men förstår i princip ingenting varför min kropp hållt på såhär? Mina revben har naturligtvis fått sig en smäll som sedan påverkar hela mitt skellet sa hon. Sedan tömde dom mig på 3 provrör blod ( höll på att svimma ) och nu nästa Fredag ska jag ha ett samtal med läkarn där vi ska se vad nästa grejj blir att göra. Nu ska jag bara hålla mig lugn och vila och köpa smärtstillande. Tror ni jag är rädd? Svar: ja!
Har aldrig varit med om liknande, och då ska ni veta att jag ätit precis som vanligt och sover som ja brukar. Så allt sånt är uteslutande. Bara hålla tummarna för att det inte är något skumt..

Idag har pappa och jag lämnat av kalle i stan då han åker till Filand. Känner mig redan rätt ensam men som sagt, en del viktig egentid kan jag tänka mig. Sitter och väntar på att travgalan ska börja. Heja hultman!
Imorgon ska jag bara köra komiken och äventuellt äta middag hos mina föräldrar. Tänkte kanske ta mig ner till centrum och titta lite i affärer. Handla hem saker och städa behövs även göras, ser ut som fan här just nu ^^

Har inte så mycket mera att tillägga. Njut av helgen! Puss Puss Sara

21 jan

Tjena mors!
Var inne på valla igår kväll. satt vid vetrinärerna och dom där uppe och mös :) alltid trevligt folk där!
Träffade även andra man kände där så det var kul! åt på burgerking när vi kom hem och sedan la vi oss i sängen. Var stendöd när ja skulle upp, tror jag har en infektion på g. Det känns lixom i hela kroppen.. Inte bli sjuk nu =/
Sitter och messar med kalle ifall jag ska ändra mitt hår. Alltså jag har extrema problem med detdär.. Jag älskar blond hårfärg men det är fruktansvärt kostsamt att vara blond. Jag lägger ut ca 1700 varann månad på mitt hår. Jag satt nyss och räknade ut att det är över 10 200 kr på ett år. Det är inte okej.. Så jag går nu i tankebanor att färga håret i en väldigt ljusbrun nyans och sedan lägga in hårförlängning. Färgar jag håret var 3-4 månad och sätter samtidigt in hårförlängning så tjänar jag faktiskt på det.
Ska tänka lite till innan jag drar förhastade slutsatser, ja ändrar mig ju alltid :P

Stallet ikväll, tänkte köra komik i tungvagnen en liten runda. Sedan hem och titta på någon film typ.
Imorgon åker ju kalle och dessutom är det travgalan som ja inte får missa. Ja tänker minsann sitta i min hultman tröja och dricka mina starkcider då alldeles själv. Då får jag iallafall skrika och gråta glädjetårar om Hultman och hans gäng lyckas kamma hem något pris, vilket jag antar. Hade kalle varit hemma då hade han förmodligen blivit sur, haha :) På söndag får man inte heller missa filmen om järvsöfax. Det lär väcka en del känslor, en av världens mest otroliga varelser! <3

Hoppas ni mår bra, sköt om er vi hörs imorgon. Puss Puss <3

 



Hade tänkt mig typ denna hårfärg. Kan vara rätt snyggt med jätte långt hår och sedan stora lockar.


fniss

Undrar hur det är att flyga samtidigt som man har sex? Inte i flygplan alltså.
Som en fluga, måste vara en jäkla upplevelse


20 jan

Hejsan.
Mår ni bra? Jag mår väl okej.  Kalle är typ jagad av massa tjejer ifrån alla håll. Jag har två heltidsjobb kan man säga.. Att vakta en charmig hovis är inte lätt alla gånger kan jag ju meddela =/ För några veckor sedan höll jag på att sprängas när en tjej som ja misstänkt förr typ hade "raggat" på kalle när han skodde. Hon ville hitta på saker med honom utanför stallet om ni förstår. Jag höll på att slå sönder händerna i garderoberna när ja hörde detta.. Sedan är det en ryskhora som försöker få kalle att inviga henne som sin fru i sverige. Hon terrar honom på mail flera gånger om dagen. När jag blandade mig i och hotade henne hotade hon tillbaka med Ryska polisen, haha. Vilken dåre.. Nu är det en "ny" tjej som ja måste hålla ögonen öppna för. Ett ex till kalle ett tag innan han träffade mig. Hon svek honom och sårade honom som fan och flyttade till typ göteborg. Igår kväll messade hon till honom och frågade ifall hon fick åka med honom och sko eftersom hon är i väsby. Tror ni ja fick utbrott? Svar: JA! Orkar inte med sånt.. aja hon verkar lätt att få ner i marken ifall det skulle behövas. Hon är bara några få år äldre än mig.
Nog om sånt. Det löser sig !

Idag drar vi till valla efter att jag tagit hand om den enorma jävla disken hemma. Blir mysigt, älskar att sitta inne i värmen och titta på lopp. Kalle åker till Finland Fredag kväll och kommer hem Måndag kväll =/ Kommer bli lång tid ensam. Kan ju vara bra också samtidigt. Jag blir bara så jävla löjlig när jag är ensam ett tag i lägenheten. Börjar inbilla mig att saker springer förbi sovrumsdörren. Inbillar mig ljud osv osv. Men det går nog bra. Klart Kalle måste få åka iväg med pasi och fille för att hälsa på sjuka mamma. Hemskt hela den historian :(

Snart löning! Får jag den lönen jag tänkt mig så blir det ju nya canada jackan. Hinner springa iväg till bobby och fixa håret. Äventuellt fixa naglar och göra en soldusch :) Fräsch och snygg ! yeah baby.

Vet inte heller vad jag önskar mig när ja fyller år. Av mamma och pappa har jag bara önskat mig presentkort på gina och av kalle massa nödvändiga hästsaker till Komiken. Hoppas jag får allt detta =) Beställde nyss saker ifrån börjes också som behövdes ! Komik vilar idag också, men imorgon pojken ska vi jobba!

Nu är det inte långt kvar innan Åke kommer, tydligen med 5 pållar. Ska bli väldigt kul verkligen då han är mycket trevlig. Hoppas att antingen han eller Sussi kan raka Komik snart, han blir så satans snygg. Får en isabell färg istället för fux. Han har byggt på sig massor av muskler nu senaste tiden. Elektras förra ägare berömde det klart och tydligt ! Den som lever får se..

Oj va långt det blev. Nu ska ja avsluta detta =) Har varit dåligt med bilder sista tiden. Även det ska ändras, har fullt upp hela tiden. Nu har jag även skickat iväg intervju frågeblad till lite olika människor som jobbar hos olika travtränare. Dom kan ni läsa i några veckor framöver varje Tisdag och Torsdag !
Ha nu en bra dag allihopa :) Puss och Kram


19 jan

var hemma så jäkla sent igår =/
Efter jobbet hoppade jag i stallkläderna och drog me kalle till djurgården först. Där skodde han 3 privathästar och skällde ut stalltjejer. haha, Sedan gasade vi till 7/11 och köpte en macka eftersom vi inte hann äta middag. Nästa stopp var Äppelvikens ridskola. Jag älskar det stället.. Finns nästan ingen ridskola att jämnföra med den.. Jätte fina hästar utöver det normala värdet hos en ridskolepålle. Stallet jätte fräscht, ljust och luftigt. Hittade inte en enda som var supergosig och glad :) Och hon som har hand om hela skiten var jätte trevlig. Dit vill man åka och besöka igen.. När vi kom fram till mc donalds hemma var klockan 12. Somnade runt 1, suck ! Blev deprimerad av att gå upp i morse. Hemskt ärligt talat !

Sitter nu och degar på jobbet. Går segt som satan och ja håller på o somnar hela tiden. Ska försöka slippa stallet idag, vill bara hem och lägga mig i sängen. Imorgon efter jobbet ska vi åka in till valla och spendera kvällen där. Mysigt =)

Jag kanske blir ensam hela helgen då förmodligen kalle och pasi åker till finland och hälsar på deras mamma som är sjuk. Stackarna, det är inte lätt..

Hoppas ni mår bra och tar hand om er. Här bjus på en hemskt jävla söt video, Håller ni inte med? Tycker låten är förjävlig men herregud titta på djuren! ;P hihi.. Puss från er sara!


:)

Kalle blev "påkörd" i loppet och krockade ihop med en annan så ricken försvann med galopp. Synd!
Jag måste bara lägga in den där låten, den är ju så jävlacpsatans bra!!!


Måndag 18 jan

hejsan på er. Sorry att bloggen varit dåligt uppdaterad och tråkig senaste dagarna. Det ska vi såklart ändra på.
Jag har skickat iväg lite intervju frågor till olika kändisar som kommer dyka upp så småning om. Kul va? =)
Har lunchrast nu, käkade rester ifrån middagen igår.. Kalles lopp går om 20 min, tänkte kolla på liven här på jobbet. Får doc inte göra det för ofta pga dom stänger av "accountet" ifall man loggar in ifrån olika datorer osv.

Nu har jag beställt en canada goose Snow mantra brun XXS. Så jävla snygg. ( bild under ) .
Det är en nyaste modellen hos canada goose...
Får se om lönen räcker till åt att gå till bobby denna månad, ja hoppas verkligen det då mitt hår växer som gräs..
Ska nog även göra naglar denna månad, någon som kan rekomendera någon svart? ( inte neger ) ni förstår ^^ haha.. rolig jag e. Åker som sagt med kalle och skor senare ikväll, tycker det är kul att åka med och få se massa olika hästar och hovar. Problem hovar är roligt som fan att se, man lär sig att ha en duktig hovslagare som pojkvän.

Ha en riktigt bra dag! Puss och kram på er <3




update

Allt har ordnat sig tack och lov. En del missförstånd som dök upp :)
Har varit med kalle lite och skott osv, varit trevligt =) Sedan var vi på bio igår och såg snabba cash. Saknar ord för den filmen. Rekomenderas starkt kan jag bara säga.. Nu har jag och Kalle diskat och städat halva dagen och ska strax käka middag och glo film :) Underbar helg med världens finaste man! <3
Vi hann också med att fira Denice som fyllde år. Åt mat och fikade där =)
Imorgon börjar en ny jobbvecka och kalle kör häst på Mantorp, lunchtrav. När han kommer hem ska jag åka med honom och sko på Djurgårn. Komiken vilar imorgon efter helgens körningar. Han gick en lång motionsrunda i Lördags och idag körde jag motion i tungvagnen. Den jäkeln hade smitigt ut i natt och käkat upp 5 kilo hö + ett kilo havre. Hästen var crazy att köra, såg monster halva rundan och dunder pigg. Gubben , haha <3

Nu ska jag fortsätta mysa här och imorgon tänkte ja börja planera min födelsedagsfest. Det blir oförglömligt ;)
Puss på er!

Okej

Behövde som sagt skriva av mig bara. Sorry, eller vad ska jag skriva förlåt för. Det är ju min blogg. hehe..
Det är inte ofta jag känner att ja behöver skriva av mig pga känslor men man är ju inte mera än människa, riight? 
Jag longerade Komik igår en kortis så han skulle få röra på sig bara. Men ponny som han är och jävligt envis så tog det inte lång tid innan vi var inne i stallet igen. ;P
Nu har åke börjat flytta sina saker till Gällsta, ska bli kul med lite nya hästar och nytt folk =) 
Idag ska jag direkt hem ifrån jobbet. Har en del att lösa upp där..  Sedan försöka somna så fort som möjligt innan sista jobbdagen. fryser som satan gör ja också.. usch. Solen were are you?

Se till att ha en riktigt bra dag. Puss Puss.

känslor



Jag är en krigare, men har inget hjärta av stål.

Jag är en stark person, men samtidigt extremt känslig

När jag älskar någon, älskar jag den personen på allvar

När jag bestämt mig något, låter jag inget komma i vägen.

Jag är sjukligt svartsjuk, men ändast för att skydda mig själv för att slippa bli sårad

Jag har det lite jobbigt just nu. Varför jag väljer att dela med mig av detta har jag ingen aning om. Jag behöver inte skriva i exakta ord så att ni ska fatta allt, för det vill jag inte. Skriver ändast nu för att få skriva av mig.. Jag har det jobbigt nu pga alla känslor jag har. Jag är så rädd att mista det som betyder mest för mig, och bara tanken av det gör mig skräckslagen. vad skulle jag göra? Jag har redan förlorat en stor kärlek pga mitt beteende och vill inte förlora en till. Doc förra gången var det pga otrohet osv osv. Jag har grävt min egna grav pga min oseriösa syn på förhållanden. Jag gillade känslan av all uppmärksamhet jag fick. Jag gillade känslan av power runt killarna. Jag kunde ta och slänga vad jag ville, och kan dels fortfarande. Nu har det gått några år och den där lusten finns inte kvar hos mig. Den enda lusten jag har är att planera framtiden tillsammans med mannen jag avgudar mest på hela jorden. Men när saker kommer ivägen för det. Tex andras ex osv osv får jag den där krigarinstinkten. Att personen i fråga måste bort, ur min väg. Men att personen jag har ett förhållande med fortsätter säga; jag älskar dig. Spelar för stunden ingen roll..
Det är i ett sånt här problem jag sitter i. Jag har så svårt att förstår när en person säger att hon alltid kommer finnas kvar i hans hjärta. Inga ex, inga stora kärlekar jag har finns i mitt hjärta. Dom har vuxit ur med tiden.
Jag kan bara inte förstå.

Kan någon hjälpa mig. what should I do..


13 jan

Bänkad framför liven ikväll när det är elitloppsbanan solvalla som står för kvällens tävlingar.
Några intressanta lopp att titta på :) Först ska jag ut till Gällsta och longera Komiken =)
I helgen ska vi hem till Sara, Denice som varit som min lillasyster fyller 13 år. Vi ska käka middag där, dricka lite gott och kramas på denice <3 =) Trevligt trevligt..
Har som sagt inget speciellt att tillägga så tänkte bjuda på lite bilder istället. Vet ju att ni gillar det ;) hah!
Puss..

Lite sjuka bilder från kryssningen.

 
På tåget, jävligt laddade!

 Fixar oss, Glassigt!
 Vicky och jag =)
 
Häärlig bild. Jag och shoppe i skrattattack

 Chrille och jag. Dagen efter = bakis.




 Damn sexy bitch

 In tha club

 Det var tider de :)

 
haha, " vi skulle till cafe opera, vart ligger de" ?

 Jag och lilla Ida =)

Blandat

12 jan

Har inte mycket att skriva om direkt :)
Gör ju inte mycket annat än att jobba. Har bokat om min tid hos Bobby. Blir det 26 feb istället då jag räknat ut att min lön inte kommer räcka så långt denna månad. Mycket röda dagar osv.. =/
Ska köra eller longera komiken idag, har inte riktigt bestämt mig ännu. Så jävla trisst när det är såkallt.
Designen kommer snart, måste bara fixa klart allt med Ronja som hjälper mig. Den blir galet snygg denna gång!
Living Doll, you know!

Hoppas ni mår bra, jag kunde ha mått bättre. Nu bjuds på lite bilder =)

Egen fotade bilder ifrån jubileumspokalen 2007. Känns fan som igår...



Erik käkar en macka, haha ;P



Åke närmast va?

 Full fart .




 Diggar den här. Jag och Komiken.. haha :P

 Sara i fullskratt :)

pics


Gammal bild på mig. Tycker fortfarande om den =) Den "utstrålar" Sara.



 
Somrarna på Gällsta är bland det underbaraste som finns. Bort med vintern tack..



Synd att bilden är så mörk. Men detta är inför inspelningen med City Kaos som jag medverkade i. Här var jag livvakt åt en "prins" från ett annat land som besökte sverige och slottet i stockholm :P



Jag och Izabelle i vaxholm. Härlig dag.. Även vi hade roliga tider tillsammans. vad är det för fel på mig när det gäller tjejer? Vi går inte ihop bara lixom..

Måndag 11 jan

Vilken helg hurrni! Im wild baby..
Förmodligen har jag drabbats av en spricka i revbenet. Vart ifrån det kommer minns jag inte alls. Kalle har brutit revben och haft sprickor och nu dom senaste dagarna när jag fått som jätte starka kramper vid revbenen och skrikit så har han också trott det. Det känns exakt som massor av knivhugg runt och på revbenen. Jävligt obehagligt kan jag tala om och satan var det gör ont. När det värker såhär säger kalle att det läker ihop sig, revben gör ju det. Så jag får ta det lugnt ett tag nu.. Hur gör man det? 
Sov ingenting i princip i natt, hade svårt att ligga på ena sidan pga min kära revben och ja stördes hela tiden av olika anledningar. Är jätte sliten och på rethumör.. 
Direkt efter jobbet ska ja bränna filmer och bara ligga i sängen. Igår kväll tittade vi på Slumdog Millionaire. Rekomenderar den starkt ! 
Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag fyller år, längtar faktiskt. 
och jusste en sak till, ni vet värmeskydd som man har till håret innan föning,plattång eller man använder locktång? Jag har aldrig trott straight eller curly olika värmeskydd. Så iaf, jag köpte två flaskor värmeskydd straight. Det är helt jävla omöjligt att locka håret med det, faan. Ja prövade flera gånger, borstade om jag skruvade upp värme men det gick helt enkelt inte. Får väl fan ta och köpa mig en curly då.

Jag vet också att jag skrev om att Måndag och Torsdag göra olika inlägg om hästraser och annourlunda utrustning till häst inom olika sporter. Det tar lite tid men det kommer :) Blir ett intressant projekt.
ha en jätte bra tag och ta hand om era revben! Puss Puss!

 


helg slut

Snart startar en ny jobbvecka. Hoppas Linda kommer nu för det är väldigt mycket att göra där.
Helgen var helt okej :) Väldigt mysig faktiskt !
I Fredags drog jag,falunpatrik och Jejje till ullis. Jag hade hunnit få i mej några cider hemma först innan jag mötte dom. Vi fortsatte dricka där... Lite senare kom Ante och Kalle förbi och vi hade kul som fan =)
Dom hade karaoketävling och falunpatrik gick vidare till final med låten Nothing else matters ni vet med Metallica? Han var jävligt grym ! även kalle sjöng en låt. Alltid lika dyster låt som vanligt.. Under ytan ni vet? Ingen direkt förfests låt om man säger så ^^ Sedan sjöng jag och Jejje. Man I feel Like a woman med Shania Twein, stavas?
Bakis som fan dagen efter så vi låg bara i sängen hela dagen.
Idag har jag kört långt med Komiken, han var jätte fin och glad :) Nu lagar kalle mat medans jag laddar lite filmer. Klockan sju ska vi möta Pasi ( margits man) på sigma i bowlinghallen. Det är någon stor tunering där som vi ska kolla på. Och ja tänkte ta någon cider så ja slipper bli allt för uttråkad hehe :P
Igår vann Late speed på v75 i Kalmar, vilken fin häst detdär är!

Hoppas eran helg var bra! Här kommer några bilder ifrån helgens bravader. Puss!

 En glad och fin Jejje!
 Falun " rock" Patrik och jag :)
 Ante och några andra glada människor!
 Jag och jejje sjunger!
 Söta Ante och me :)
 Till höger är en gamal vän till kalle =)


Förlåt, haha ;P

Sorry My men jag var bara tvungen...


My I egen hög person. Haha fin du e baby! <3 :)

Yeah!

Party like a....Party like a rockstar...


 Living Doll party like a rockstar!

8 jan

Härligt med ännu mera läsare :) Välkommna!
Stress på jobbet även idag men det känns bra, får lite extra hjälp idag. Linda är fortfarande sjuk..
Efter jobbet åker jag direkt till centrum, måste köpa dom där värmeskydden till håret. Sedan blir det snabbt ut till stallet och fixa fort. Stressa hem och fixa mig i ordning, har lite cider hemma som väntar innan jag drar och möter patrik =) Vi stannar nog på ullis hela kvällen, ska vara någon trubadur där och dom stänger ett så det blir en bra tid :) Ska bli så kul att umgås med falunpatrik, vi har inte umgåtts ordentligt på länge. Även fast jag har en svartsjuk man så har han accpterat det. Sköönt =)
Hoppas på en lyckad kväll.. Nu ska ja läsa vidare här, hoppas ni får en skön helg. Det ska jag ha!
Puss från mig! =)

män!

Mina två män är mina ljuspunkter i mitt liv.


 Min älskade Komik

 Min andra man, <3

Älskar er!


7 jan

Inte långt kvar tills jag fyller 19. Jippie!
Jätte stressigt på jobbet idag, fast jag gillar det måste ja erkänna. Jobbar bäst under lite press ;P
Idag ska ja hämta min telefon som ja lämnade in för "upplåsning" och sedan handla lite i centrum. Blir ingen körning idag heller. Gör inget kör hela helgen istället.. Skönt med Fredag imorgon. Är sugen som fan på att dra ut och festa men har lovat kalle att stanna hemma. På Lördag eller Söndag ska vi väl hälsa på hos Lasse Punkari, han hade en vinnare igår på solvalla. Trevlig gubbe dedäär =)

Avslutar med ett par ord ifrån en vän. Åter igen tusen tack det värmer så mycket !

Jag skulle vilja vara med dig just nu och ge dig någonting vackert som gör dig glad <3 all sorg jag känt idag skulle försvinna, dina ögon skulle krossa den.

När jag träffade dig och pratade med dig kändes det som om att träffa ljuset i mitt liv.

tack tack tack min underbara vän!


pics

Bjuder på lite gamla bilder och hääärliga tider!



Jag och Lena hemma hos Krille. Mina vänner hade överraskat mig där när ja kom dit och jag var överlycklig. Doc slutade kvällen med att jag ramlade rätt in i en tv och slog mig hårt. Spydde sedan ner hela gräsmattan :P Vilka härliga tider som sagt! haha..



Haha sjukt flumm på msn. Nog bara jag som förstår det roliga med detta.. :P



kalle, jag och My. Detta var i början på mitt och kalles förhållande. Här är vi på toxic..

 
Vicky och jag på min födelsedagskryssning

Jag såg en stackars nördguy stå i ett hörn. Full och glad som jag var drog ja med honom upp och dansade. Jag har aldrig sett någon så lycklig. Han fick äran att ta en bild med mig också.. haha :)


Nyårsröjj på mitt rum. Galet med folk och stört mycket alkohol. Den kvällen var total kaos ;)


Elektra jagar våran gamla stallkatt Gustav ut ur hagen



Kul bild på mig och Gurra :) Hemma hos en snubbe sent på natten och drack =)

Visst är det kul att titta på gamla bilder? Sitter och surfar på min gamla bilddagbok. Där finns mycket bilder :)




love love love!

Jag har fått så mycket positiv respons ifrån alla håll och kanter på sista tiden. Jag blir så lycklig!
Alldeles nyss pratade jag med en gamal vän som ja gått igenom mycket med. Doc förlorade vi kontakten under ett tag och varför vet ja inte? Jag har kopierat ifrån våran konversation på msn :


Du är annorlunda, jag insåg hur själlösa alla tjejer jag träffat i hela mitt liv hade varit när jag träffade dig, man kan tycka om många men man kan bara älska den som annorlunda, unik, jag tycker dom flesta människor är egoistiska, och narcissistiska, dom tänker på vad dom vill ha men dom tänker inte på vad som kan berika dom.....


Jag har varit tillsammans med två personer som jag har älskat. Ena i två år.. Jag tyckte tio gånger mer om dig... 

Efter att ha läst detta blir jag ordlös. Jag måste lära mig att uppskatta andra på ett annat sätt och dessutom visa uppskattning mera åt andra. Mina vänner är det bästa som finns, tänka sig att jag är så omtyckt ibland! :)




Niko ( han som skrev detta) My och Jag 2008 i November :)




shake that ass bitch!


6 jan

Heejsan :)
Igår natt åkte jag till Thailand. Tog ett sista minuten flyg och stack till Bangkok.
Det är otroligt varmt här och solen står som högst på himlen just nu. Jag har legat nedanför hotellet i flera timmar nu och druckit massor av drinkar. Laptopen har jag självklart med mig som jag fick i julklapp. - PIP PIP -

ett : Jag har inte åkt till Thailand
två: Jag har inte fått någon laptop i julklapp

Suck. Jag vill också boooort! Men nej, istället måste man jobba och frysa ihjäl. Äta dåligt och vara deppig.
Dumma sverige. har aldrig gillat detta land..

Sov ut länge idag och degat i sängen. Kalle är hos Stig och skor. Sedan ska han till valla och sko någon stig häst där inne till något lopp. Han lär väl stanna och snacka med Pasi och kör två lopp där inne. Kaliber och Mr Fairway.. Fina hästar dedär! Jag skulle ha kört på dan ida men det är ju fruktansvärt vad de ska vara kyligt. 23minus ute på Gällsta är fan imej inte okej. Suck igen.. 
Jag har precis tvättat håret och sitter nu med den där inpackningen ifrån min videoblogg. ( deon slängde jag).
Kommer sitta bänkad framför liven ikväll, några kul lopp där inne =) 

Imorgon blir det back to job again och på Fredag ska ja småshoppa några grejjer på HM. Måste köpa värmdeskyddande medel för både lockigt och rakt hår. Jag är så kär i min locktång ;)
Sköt om er. Pussis.

 

Bliki och Sofia

En liten person som jag alltid tyckt om är Sofia.
Ingen jag umgåtts med så mycket förutom i stallet förr... Jag har alltid haft en bra känsla för denna tjej och alltid tyckt hon är så klok. Hon är den enda personen som alltid pratat bra om mig och uppskattat mig på ett sätt jag aldrig trodde någon kunde göra. Aldrig har en tjej varit så ödemjuk och snäll mot mig..
Tack för alla fina ord du skriver och säger. Det värmer som satan ! Jag tycker jätte bra om dig och saknar dig i stallet. Keep the good work up bitch!  Puss

 Bliki och Sofia :)


Sara föredrar...

 Granit White. Finns inget bättre!
 Prince white
 Världens godaste choklad! mums..
 SEX ON THE FUCKING BEACH. uumm
 Estrellas Holiday dip. Im in heaven !


5 jan

Trögt på jobbet men känner mig ganska pigg idag !
Jag somnade till filmen vi såg igår så har nog sovit mera än vanligt i natt..
Fick en ful sykes mössa idag, vi sitter och skämtar om den :P Skrev även nytt kontrakt igår fram till den 26 feb :)
Ledig dag imorgon, ska köra med Sussi på banan vid tolv och sedan bara vila hela dagen lång. Skönt !
Ante kom även förbi igår ett tag och snackade lite. Snackade om flytta till gård osv.. fan vad jag vill det.
Den är en dröm jag verkligen har. Jag har varit nära min dröm en gång. Ni minns väl när jag och kalle skulle hyra ett hus med stall? Det var så jävla nära att det skulle bli av men det slutade med att folk varnade oss pga huset behövs renoveras och isoleras. Det var icke beboligt ( Stavas ? ). Jag var deppad och grät flera dagar, var så besviken då på att det inte blev någon flytt. Jag hade planerat så mycket... Flytta över Komik dit och sedan köpa mig ett varmblod. aja, det är över nu. Nya tag ! Nu förväntar jag mig ingenting egentligen. Kalle säger att så fort jag lixom fått ordning på saker och ting. Tex fast anställning och körkort så flyttar vi.
Min dröm gård låter ungefär så här:
Fint hus ( inte allt för stort) trädgård och fin utsikt över ängar. Ett större stall med ca 5-10 box, fräscht invändigt men behöver inte se för bra ut på utsidan. Körslingor och ridvägar i skog.  Fina rymliga hagar och garage.

Kanske låter mycket begärt men jag kräver inte mera än så. Jag vill inte bo på en stor hästgård med personal och verksamhet. Vill ha mitt eget lixom.

dream on sara börja med att vinna på lotto.

Efter jobbet ska jag direkt hem. Skrittade ju som sagt Komik i rockarden igår, han var så jäkla pigg :) Hoppas ni har en bra dag. Vi hörs ! puss..


<3



I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love-love-love
I want your love

I want your drama
The touch of your hand
I want you leathe-studded kiss in the sand
I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love
I want your love

bus

Jo, på Måndagar kommer det intressant fakta om olika hästraser. Saker ni till och med kanske inte visste?
Och på Torsdagar kommer jag att skriva om hästens utrustning, lika där. Utrustningssaker ni inte visste används.. Har redan börjat jobba på fakta :)

Jag måste bara visa min bakgrundsbild på jobbdatan. Den är väl för härlig, eller hur kalle? ;) <3


4 jan

hejhopp. Mår ni bra?
Jag mår typ, hmm konstigt. Magen är inte i balans, ont i skallen och snorar hela tiden.
Så fort jag lämnar dörren blir jag sjuk. Sätt mig i karantän förfan..

Sitter på jobbet, lite att göra today. Sjukt kallt är det också, var nyss ute och rökte. Nu är mina händer röda som tomater. Men jag måste köra Komiken idag i tungvagnen sen hem och vila.
Tänk, om mindre än en månad är jag 19 år. Första februari fyller jag år, vet inte hur jag ska fira. Krogen eller bjuda hem några vänner kanske.
Vet inte ens vad jag önskar mig. Typ en hund men det finns bara i drömmarna. Kalle kan inte ha hund hemma, blir arg bara jag tänker på det. Ussch..

Igår kväll tittade vi på Kärlekens språk, ni vet med Regina Lund? Ni vet filmen som var tänk visas i skolorna. Jag förstår varför filmen vart nekad. Det är en riktig porrfilm seriöst talat.. Herregud ! aja..

Har inte mycket att berätta, händer inte så mycket just nu. Inga nyårs löften har jag heller, det är bara onödigt tjaffs enligt min åsikt. Man håller aldrig något man lovar sig själv ändå.. Man blir bara besviken på sig själv typ.
Jag har röstat på årets häst, Maharajah såklart. Ingen tvekan om saken.. Kalle är jätte kär i Åke, ni ska veta vilka vilda diskutioner vi har hemma när jag står på Hultmans sida medans kalle bara avgudar Åke. haha =)

Detdär med att jag gillar Hultman kanske inte folk förstår riktigt. Jag kanske skriver som en liten tonårsflicka, stört förälskad i sin pojk-idol. Hultman är ingen pojk-idol, han är en stor förebild för mig ( även en stor man) haha. Han är hulken, han är störst, han är bäst. Och anledningen till att jag fäller tårar när han är så lycklig och verkligen visar det för svenska folket är för att jag blir berörd, riktigt rörd. Och hans mästervärk med hästarna är otroligt.

En sista sak, jag tänkte börja med "häst teman". Varje måndag kommer jag skriva ett inlägg om en hästras, fakta, bilder osv osv. Kan vara rätt kul..
Sköt om er Puss och Kram
 Stefan och Marshland 


watch

Såhär ungefär ser min jet set klocka ut.
Min är mörkare rosa och har vita stenar runt om klockan. Så jävla het... Vill ha en till ^^

Back to work

Har segat hela dagen nu. Det var så kallt att ja inte orkade ens tänka tanken att köra idag :P
Jag var en sväng förbi New Yorker och köpte mig en tjocktröja. Kalle valde att spela en lott, vi körde 4 rutor. När vi kom till kassan förväntade vi oss att hon skulle säga: Det blir 300 kr. Istället fick han betala 1000kr, wata fuck lixom? aja, nu är vi hemma och har tittat på filmer :)

Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på andra avenyn. Sköt om er!



Jag har börjat tycka om " Blondinbellas skjort/blus stil" annars vidare är jag inget större fan av henne ;) mjaoo

hell yeah!

Min nya bloggdesign kommer bli så satans snygg!
Håll utkik mina kära vänner...


weekend

Nyår var haha, jadu vild kan man säga.
Iaf, vi åt sex rättersmiddag på en resturang. Där stod en transa vid baren och som även serverade maten. Utöver det fanns en gay snubbe, väldigt trevlig doc som sprang runt. Men men det var lyckad mat och jätte gott vin. Sedan satt vi och mös på en bar i gamal stan som vi varit på förr. Vid tolv slaget stod vi på en stor avstängd bro där jätte mycket folk samlades. Man såg alla raketer där ifrån.. efter det skulle vi ta oss till Munchenbryggeriet men blev körda till ett ställe av en taxisnubbe. Vi stod i kö och väntade ett tag tills en vakt gick fram till oss och frågar: Ska ni vara här? Det är persisk fest här.

Ni kan ju tänka er våra ansiktsuttryck. Vi klev runt hörnet och såg en jättemassa människor. Där låg självklart stället.. Vi stod i en fyllekö i hundra år tills vi märkte att inträdet gick på över 500kr. Då tog vi en ny taxi till chaplins, där det var röjj och trevlig stämning! Vi åkte sedan nattbussen hem eftersom tågen inte gick och var hemma klockan sex på morgonen. Kul var det iaf :)
Bilder kommer under..

Jag har för övrigt kört en fin Komik på vägarna runt omstallet och fixat lite. Sedan har vi även fixat så att jag ska börja övningsköra lagligt den 30 jan & vi har legat mkt i sängen och slappat eftersom kalle också varit ledig hela helgen. Myys!

Idag har vi varit på middag hos mina föräldrar. Var där några timmar och mös lite innan vi åkte hem. Nu håller jag på att bränna ner massa filmer som vi ska titta på :)

Imorgon ska jag bara slappa och åka till stallet en sväng. På måndag börjar allt jobb igen, suck =/ aja sånt är livet. Har ledig dag på Onsdag igen..
Hoppas ni mår bra och att erat nyår var en positiv upplevelse. Hörs inom kort. CIAO! Puss

Nyår:
 Jag påväg till stan
 Me again
 Jag dricker sex on the beach
 Kalle Balle
 Bron i gamla stan
 massor av folk!
 Jag och älskling!
 Jag älskar dig!
 fint :)
 =)

 avdäckad kalle i bussen



Bilder från idag :)

 lilla jag
 Living doll
 Jag och min älskade

RSS 2.0