Valborg

Valborg, Valborg, valborg. Behöver man säga något?
Jag har precis vaknat, ska åka till stallet och motionera elektra lite. Sen hem till mina päron för att fixa i ordning mig..
Sen åker jag till Kalle där ja möter upp My, sen drar vi hem till Annika där vi ska laga middag och dricka lite alkohol..
Massa folk ska vara där och sen blire brasa och mera dricka ;D haha, ska försöka ta det lite lugnt eftersom vi ska till Örebro tidigt tidigt på Fredag morgon.. Kalle har starthäst där ! Hoppas ni får en härlig kväll allihopa, men ta det lugnt.
Valborg är fan värre än nyår ! Pussar

Upp med humöret!

Jag har haft en ganska jobbig period i mitt liv. Har inte velat skriva något i bloggen, för ja vet själv hur tråkigt det är att sitta och läsa om negativa stunder i andras liv. Men för min egen skull väljer jag att skriva av mig lite nu..
När jag kliver in i en deprimerad period blir jag inte bara ledsen. Jag skapar väldigt mycket problem runt om mig. Jag har aldrig levt tillsammans med en annan människa. Visst har jag haft nästan tusentals förhållanden men aldrig levt så nära inpå en annan människas liv. Nu när jag gör det så tänker jag inte ofta på konsekvenserna... När jag mår dåligt, då mår automatiskt min man det också. När jag är ledsen för att något har hänt eller att dagen vart kaos, då blir han också ledsen. Det är ju så det är att vara kär och leva i ett seriöst förhållande. När ska ja börja inse att ingen bryr sig om mina depp perioder utom mig själv? Och att det bara är jag själv som kan göra något åt det. Att få leva och bo med Kalle har fått mig att öppna ögonen ganska rejält. Han har lärt mig så mycket på så kort tid. Och tro mig, jag kommer få lära mig mycket mera i framtiden. Även ifrån hans sida så lär han sig otroligt mycket själv genom att leva med mig..

Jag är ingen lättsam person. Har mycket känslor och är ofta ledsen men har en jävligt hård utsida.
Jag har svårt att diskutera då det ofta faller in i bråk och fight. Jag lägger mig aldrig förens jag fått sista ordet och känner mig nöjd. Jag har fått hjälp mot mina utbrott och aggrostunden, men ja får återfall hela tiden. Ni kan ju bara tänka er hur jag kan bli efter några glas sprit ? inte okej, inte okej. Jag säger ofta att alla andra har fel fast det egentligen är jag som skapar felen. Jag hatar när inte saker går precis som jag vill, jag vill ofta alldeles för mycket.
Jag kräver mycket utav mina vänner och bekanta, men även mycket mycket av mig själv...
Jag har dåligt självförtroende, och lever för att göra andra nöjda och glada med den personen jag innerst inne är.

Jag är doc väldigt social, har lätt för att prata och ta för mig. Gillar att stå i centrum och vara allas mittpunkt.
Jag kan prata inför mycket folk och göra det väldigt bra. Jag kan mycket om politik och bryr mig om samhället.
Jag är duktig på hästar, förstånd och träning. Jag är en väldigt arbetsvillig människa, tar i och gör alltid mitt bästa.
Jag är duktig på att förmedla mellan andra och lösa andras problem. Tycker om att lyssna och försöka förstå..

vad är Sara för människa? Denna text är en liten liten del av hur jag är. Ingen person är perfekt, inte ens jag och kommer aldrig vara det heller.. Vi måste sluta kräva så mycket av varandra och uppskatta livets små meningar istället. Man lever som sagt bara 1 gång. Ta vara på det  !

The day

Halloj på er . allt bra?
Ja funkar iaf. Har nyss kommit hem till mina föräldrar ( som jobbar). Tandläkaren drog ut en tand på Elektra och raspade till lite. Hon fick mycket droger men kämpade imot iaf. vilken jävla märr du har, skrattade tandläkaren. Hoppas hon kan använda huvudet som hon ska på banan sen. Använder hon det rätt har du en jävla kämpe. Haha jag höll konstant med..
Kalle är och sliter ihop pengar hos Hultman idag. Imorgon ska han ut till Melander och dom :)
Jag och Kalle tog en sväng till stan igår rätt sent. Slappnade av och tog en öl, va rätt skönt !

Ikväll händer nog ingenting, Ska bara ta det lugnt och umgås med hjärtat mitt.. Är så sjukt trött idag..
Fint vänder är det också ute,, Stört härligt !

Sköt om er nu, Pussis..

25 april

Här sitter jag. Kom precis ifrån Fornboda. Jag har börjat köra ett trevligt varmblod där. Det gick bra!
Kalle ska snart iväg och spela poker med några grabbar och My ska komma hit och göra mig sällskap.
Sjuk är jag i princip fortfarande men är verkligen på bättringsvägen...
Elektra gick fort igår på rakan med ny balans, öppen tå & vanliga travskor bak. Funkade hyffsat men doc hänger hon fortfarande töm. Tur att tandläkaren kommer och tar bort vargtanden på Måndag, för snart är det ju dags för start! Hon behöver några snabbjobb till innan hon är på topp.
Imorgon ska jag och Kalle på bio i Kista, det blir mysigt.
Ha en trevlig dag :)

Här kommer en bra video, ciaoo!

Uppdatering

Im so sorry. Min framtida man tar verkligen upp mycket energi och tid av mig. hehe

Vad har hänt senast?
Festat på som vanligt. Varit en del fylla som vanligt men har doc övergått till en vana att dricka några cider varje dag..
Observera, jag är inte alkholist!
Jezebel startade på valla i onsdags, hoppade i starten och såg allmänt ofräsh ut.
Jag träffade Flo-rida och fick hans mobilnummer.... Nej jag skojjar inte!
Det pågår mycket bråk hemma hos mig, har inte bott hemma på flera veckor nu. Så fort ja visar min röv här så fuckkar morsan ur på mig.. tråkigt..
Elektra ska starta på romme den 10 maj med helt ny balans på fötterna.


Vi har köpt en ny data så har inga bilder eller någonting på denna just nu. Kalle ska få våran gamla data som för övrigt inte är gamal. Plattskärm och grejjer.. Den 4 maj ska jag och My till frissan, äntligen det behövs!

Håll er uppdaterade, im back. ja lovar ! Pussar!

Party

Sitter här med massor av alkohol. Och varför skriver jag detta?
Jo för att reta upp dom som stör sig på mig och mitt festande.
Ikväll blir det konsert med kalle och frida, fan va kul vi ska ha :) Och full som en kastrull...
Hörs imorgon, Pussar :)

Gäsp

Här sitter jag, blåslagen och trött. Har precis gått med My till Ok macken och köpt godis. Hon skulle hem till Keijo.
Har varit ganska bitter idag förutom när jag var i stallet.. Kalle körde Bernad och ja körde fort med elektra. Min lilla tjej. hon kan, hon kan ! Var jävligt nöjd, ska byta balans nu och få bort vargtanden så är hon nästan klar !
Har inte gjort så mycket annat idag för övrigt. Vart med kalle bara och slappat, käkade kebab gjorde vi också..
Fick inte mycket till sömn i natt då kalle gick och pratade i sömen hela natten. Han pratade om svetsa och att han är sliten.. Inte konstigt som han jobbar ? Sen var det massa byggkillar här som fick se mig gå runt i underkläder.. Dom stannade här rätt länge tycker jag. Haha :)
Ska kolla lite på UFC fightgrejjs innan ja somnar, imorgon ska ja till sjukan på återbesök av näsan och sen spärra upp min mobil.. Längtar till Lördag det blir grymt kul. Saknar Emma..
My bokade tid hos frissan idag också, så i slutet av denna månad eller början på maj ska ja färga utväxten och byta underhårsfärg. Sen fram mot elitloppsfesten ska ja sätta i löshår, blir nog grymt snyggt...
Hörs imorgon, Pussar!

15/16 april

Min dag har sett ut typ såhär:
Stallet
Åkte till stallet med nya moppen. Körde Komik tillsammans med Angelina som körde Ceasar och Sofia som red Prisse. Idag var ja glad i stallet, riktigt skönt väder och humöret på topp. Komik tyckte det var jätte kul eftersom han stått så länge.

Åkte hem
Kom hem snabbt. Moppen går som satan i gatan :) Käkade lite när ja kom hem. Glodde tv och satt vid datan... Spanade andra avenyn. Lööwe it !
Sen hade jag tvättstugan ifrån sju till tio. Så har flängt runt där hela kvällen..

Åkte
Drog till OK och köpte sprite och godis. Fick snutjag och massor av adrenalin, haha känner mig som en liten snorunge när man gör en snygg usväng och försvinner in på trottoaren. Haha...
Nu sitter jag hos kalle som är helt slut, stackarn. Sitter här med musik på och killen försöker sova efter en slitsam dag.. Haha röjj med Sara. com

Imorgon ska ja sova ut lite och sen åka och köra snabbt med Elektra på dan. Får se vad som händer sen...
Take care.. Pussar !

Bilder på mina underbara havremoppar


[-,-]

Till Dick Masterson:
Jag vill börja med att gratta till ditt fina namn ( om nu det är såhär du heter på riktigt). Att börja ens egna namn med KUKstavning måste vara väldigt härligt..
Om det skulle vara såhär att du är någon person som finns i min såkallade "närhet" så är du välkommen att ta denna diskution öga mot öga. Att sitta och skriva genom ett inlägg på komentarer är så otroligt fegt.
Och vad har du att avgöra om jag är alkoholist? Bor du hemma hos mig eller? Skulle inte tro det...
Tänk va kul det skulle vara att skriva blogg utan sånna patetiska människor som du ute på nätet..
Om ja får säga vad jag tror så sitter du just nu framför datan med ett gäng stor stark. Vem är det som är alkoholist egentligen? Du är välkommen att fortsätta Komentera..

När jag släppt in hästarna för natten så åkte jag hem, Sen ringde älskling & sa att ja skulle gå ut vid 9 tiden till parkeringen. Sen åkte vi söder om stan. Och vet ni vad han gjorde? Köpte mig en Honda scooter. Vad ska man säga? Jag kraschade ju min förra och nu har ja problem med att kunna åka till stallet eftersom ja jämt måste vänta tills farsan slutat jobbet, och körkoret blir inte förens kanske slutet av sommaren.. Så han tänkte på vad som var bäst för mig och köpte en åt mig. Tack så jätte mycket älsklingen miin <3<3
Jag har världens bästa man!

Nu ska ja glo lite web tv sen lägga mig i sängen och drömma vidare. Ciaooo !!!

14 april

Jag vill börja med att tacka alla er som brytt er och visat intresse. Det värmer rakt in i hjärtat.
Jag mår hyffsat bra idag. Kom precis ifrån stallet, körde hårt med Elektra på våran fin fina bana. Den är verkligen nästan perfekt nu. Elektra är sjukt pigg och fick springa lite med Bernad..Vilket fruktansvärt fint väder vi har !
Käkar korvstroganoff och väntar på att mamma & dom ska komma hem. Sover hemma idag, har bott hos kalle hur länge som helst nu. Jag är så jävla kär !
Det närmar sig verkligen elitloppsfest snart, fan va otroligt kul vi kommer ha.
Måste ta mig till frissan snart också, min utväxt är inte snygg alltså... Ska köpa silverschampoo imorgon efter jag vart på arbetsförmedlingen..

Ska bara ta det lugnt ikväll och titta på tv. igår förresten så var vi först hos två polare till Kalle som alltid velat träffa mig, dom var riktigt trevliga. Sen åkte vi hem till Annika på kvällen där det var fest, otroligt kul det också :) God rulltårta & spriten var framplockad. Imorgon ska ja till stallet på dan och rida en sväng på elektra, bara skritta ut lixom. Annika ska rida på Bernad också, ser fram imot det.
Älskar Annika, hon ligger mig nära om hjärtat. Mer än någon annan, (förutom Kalle självklart ) :P
Längtar tills på Lördag. Då ska jag,Emma & Kalle på rockkonsert i väsby. Jiippie!

Sköt om er, Pussar..

My tattoo, snart blir det en till :D

Vilken jävla helg

Ja, som ni läste har jag legat på sjukhus. Ska inte berätta allt i detalj exakt vad som hänt, men för att ni ska få er en inblick i vad som hänt mig så ska ja nu berätta ;

Jag och Kalle var ute och skulle fira våran förlovning. Ringarna är super vackra ! Vi började kvällen på en mysig lyxresturang med jätte god mat. En flaska vitt på det också.. Sen drog vi oss till en mysig hemmabar och satt oss där för att ta några öl. Fortsatte sedan vidare till en större krog där vi söp till ordentligt... När natten började närma sig sitt slut så var det massa killar där på krogen som började stöta till ordentligt på mig. Kalle flippade halvt ur och tog sig ett snack med dom, sen på något konstigt vänster blir jag utslängd ifrån krogen. Jag och Kalle går upp mot ett torg, där vi fortsätter en ganska högljudd diskution. Istället för att tjaffsa går Kalle ifrån mig ner för en gata, när ja vänder mig om så står dessa killar framför mig. Jag minns att ena killen går fram imot mig och ger mig en laddad rakhöger. Sen minns ja ingenting förutom att jag vaknar upp när kalle skakar om mig och skriker åt mig att vakna. Då har jag tydligen varit medvetslös i några minuter. När jag vaknar upp så är båda kalle och jag helt nerblodade. Det sprutar blod ur min näsa och mun. Näsan totalt förstörd, uppsvälld och smashad.
Då kommer en taxi, vi hoppar in och jag som är helt groggig och chockad börjar stört böla.. Taxi snubben kör en bit fram till en stor snut pikebuss som sedan kör mig till sjukhus.
Jag får dropp direkt och åks upp och blir inlagd, dessvärre får jag inte något morfin eftersom jag var alkoholpåverkad.
Dagen efter märker jag att min näsa är helt sär, näsbenet är snett. Min knäskål är åthelvete och jag har fått hjärnskakning.. Jag sköts om den dagen med morfin och massa blodtrycksgrejjer... Sen förhörde även polis mig i mellan åt..

Nu är jag hemma. Mörbultad och chockad.. Men livet går vidare, vad ska man göra ?
Alkohol förstör mycket.... tänk på det..

Misshandel

Sorry att jag inte skrivit på ett tag. Har legat inne på sjukhus, misshandlad.
Lovar berätta allt senare men inte just nu, håll er uppdaterade....
Ciaooo så länge !

otroligt!

Minns ni alla tävlingar jag vunnit förr? Först Vip gäst, gick backstage och dejtade mange smith där.
Sen vann jag en sprillans ny mobil och dejt med Lazee. Sen vann jag ett pris att jag fick åka och betygsätta/redigera en film som skulle komma ut på bio ett halv år senare. Filmen ja hjälpte till med det hette I taket lyser stjärnorna...
Och nu mina vänner, idag var jag med på radio IGEN.. Dom ringde när jag var i stallet på dan och berättade att jag vunnit tävlingen att få komma på Flo-Ridas relesparty i stan som special gäst. Jag ska med andra ord få festa med Flo-rida och få en personlig konsert där på en liten klubb. Detta är ju helt sjukt ?????
Gissa om lilla Sara är glad? :)

Strax ska jag och My dra oss ner till magget och dra några cider. Vi måste fira min nya radiovinst och min sista dag som "fri" då jag förlovar mig imorn kväll!!! Sen drar jag hem till kalle och sover, ska upp tidigt och åka till eskils som sagt...
Hörs imorgon, Pussar !

Ge mig nuuu!

 ( klicka på bilderna för, förstoring)

Pris: 60 000:-    67 000:- Årsmodell: 1996 Danderyd: Visa var
Miltal: 5 000 - 5 499 Växellåda: Manuell Bränsle: Bensin

Camaro Z28, tuff och snabb V8 gatbil med targa trimmad motor, kjolpaket, lite små skavanker här och där men går som en klocka, sportavgas. 6 växlad manuel låda, grå skinnklädsel, m.m
Först till kvarn

www.blocket.se

Tuff dag

Hemma igen. Kalle hämtade upp mig vid 2 tiden. Drog ut till Sköldis och ja började fixa Jezebel inför last.
Lastade av och drog in henne i boxen, sen fick vetrinären titta henne i halsen pga hon börjat snora ( lika bra och checka) Men allt såg ut som det skulle så det var bara att starta.. Sen Kom pasi och värmde, hon var ultimat fin men hoppade pga hon är stänkskygg. Kalle hade glömt stänkskyddet hemma och tänkte hoppa iväg o köra hem men det var världens köer ute så det blev till att köpa nya :) Jezebel var i toppform och det var lagom tempo för henne i första, tempo där gick på runt 19. Sen avancerades loppet och de gick 16 tempo närmare slutet. Jezebel som gått 20 tempo hemma hängde med, märks att hon har rätt skalle för travet. Hon trampade på och låg invändigt i sista sväng som 3:a, sen fick hon en galopp och tappade rätt mycket .Hade hon inte hoppat hade hon gått i mål som 4:a... Huvudstång på i nästa start då skallen gick som en orkan.. Väldigt imponerad av hästen, väldigt !
Mina föräldrar var även inne och tittade på hästen, sen åkte ja ut till mitt stall efter loppet. Borstade på hästarna och myste lite..
Nu sitter jag hemma och spanar runt på internet, tänker på Kalle gör jag givetvis. Han är verkligen det bästa & finaste jag har i mitt liv. Är så glad som funnit honom :) Och det är så roligt att alla är så positiva om oss, vad jag hört en så länge iaf.. vad för snack som går bakom ryggen skiter jag fullständigt i, sånna människor är det inte ens värt att lägga ner energi på. Men hör jag något med egna öron eller om någon tar det snacket med mig så kan ni ju räkna med en rakhöger.. Ja vet vilka patetiska människor det finns i travvärlden så det räcker, även på ponnysidan om man säger så..

Imorgon; Ska jag till stallet på dan och bygga en liten rund volt som man kan löslongera i. Är trött på att stå och slita i en lina med en stark och pigg häst. Får kramp i armarna.. Sen ska ja till Kalle på kvällen eftersom vi ska upp tidigt på Fredag morgon till Eskils, ser ut att kunna bli seger så vi hoppas på de !

I övrigt; Jag och kalle ska ju förlova oss som ni vet och ringarna är planerade att komma på Fredag. Klara att sättas på, men mamma ringde idag på dan och sa att vi fasiken inte kan förlova oss på långfredagen... Tydligen så korsfästs ju Jesus och blabla hit och blabla dit så det bringar väl typ otur. Hur fan ska vi veta det? Hela min släkt typ går i taket nu när ja ska förlova mig på en otursdag.. Vet inte om jag tror på sånt fast det känns ju lite avvikande.. De säger att ingen förlovar sig på en sån dag och att egentligen borde dom ha sagt ngt i butiken.. Det är iofs sant..
Vore ju en perfekt dag om Kalle vinner på dan på eskils med Rick Naughty och så åker vi hem glada och går ut på fin resturang och förlovar oss. Firande på det också skulle inte sitta fel..

aja, ha en fortsatt bra kväll. Fan vad ja skrev idag då?

Tjottehej

Nu har sjusovaren vaknat upp för dagen. Det var en lång resa igår...
Det var mysigt att åka en längre sträcka för att åka på trav, jag gillar Bollnäs eftersom det är typ som dalarna och dit flyttar ja gärna ! Det var även ett ponnylopp insprängt för dagen, benen går som trumpinnar på dom där små shettisarna, tänk att man tävlat en sån krabat. Haha :) Feltys fick det absolut perfekta loppet, hon behövde lite tuffare motstånd för att verkligen visa vad hon går för. Kalle körde galant ut i andra  i tredje sväng och la sig utåt för att gnida motståndaren som ledde till sista. Precis på upploppet kunde inte Kalle lägga i sista växeln och dalade sakta ner till nästsista platsen...
Jag lät honom vara efter loppet, vet hur det kan kännas... Det som misstänks är väl att han springer fint  i vanligt tempo men efter ett tag började han känna av båda framhovarna som han var blockhalt i, i söndags och la av pga känningar.
Efter typ tjugo min började det rinna blod ur ena näsborren på hästen, så misstänks även någon halsinfektion av något slag. Rinner det ur båda näsborrar kommer det ifrån lungorna, men det gjorde de inte här. Det var även svinkallt så hästjäveln kan ju ha spräckt ett blodkärl eftersom dom är så jäkla tunna också...
Resan hem var mysig, vi köpte korv och godis för att överleva, kom hem sent i natt !

Idag; startar ju Jezebel, snacka om nervositet. Älskar det stoet. Kalles familj, är min familj! Kalles häst är min häst :)
Så är det, så självklart är jag även nervös. Ska bli jätte spännande. Viktigt att ge henne ett schysst positivt lopp, så hon får känna sig nöjd när hon kliver i mål. Sover väl hemma i natt igen, sover doc inge bra =/ Stallet imorn äre som gäller, och sen sover ja väl hos Kalle eftersom det är lunchtrav på eskils, på Fredag !

Hörs imorgon , Pussar :)

Vilka otroliga krakar!

Triton Sund



Jocose



Jaded


Maharajah


 

Maja hii, maja hoo

Idag;
Spenderade ja halva dagen ensam i älsklingens lägenhet medans han skodde hos Hultman.
Jag dunkade musik och käkade lite tills mina föräldrar hämtade upp mig. Sen åkte ja till stallet och skrittade komik i vagnen och longerade Elektra idag igen. Fan va less hon börjar bli på att springa på en liten volt runt runt, hon är verkligen körglad denna dam :) Åkte sedan hem och käkade middag med familjen, har ju inte vart hemma på hur länge som helst nu. Känns konstigt att sitta hemma numera, ensamt och tomt utan Kalle..
Ska väl inte vara vaken så himla länge till tänkte jag...
Djurgården vann premiären idag hemma mot Örebro med 1-0, det var grymt skönt iaf, hoppas det går bättre iår i serien..

Imorgon;
Ska ja sola vid halv 12, sen hem på dan och ta det lugnt. Vid 3 tiden åker vi ut till sköldnora och möter upp Feltys winner som vi sedan åker med enda till Bollnäs. Blir spännande, tror den hästen behöver hårdare lopp för att gå bra...
Kanske sover hos kalle sen igen eftersom vi ska till valla med Jezebel Deepwood på Onsdagen, händer mycket kul denna vecka !!!!


Ha det riktigt bra, Pussar :)

Sorry!

Har inte skrivit ordentligt på sista tiden. Skyll på min man. Hans data är segare än vad My är i vanliga fall..
Då går det sakta kan jag tala om mina kära vänner !
Vad har hänt sista tiden?
Jag har nu sovit en vecka snart hos Kalle. Vi festade i helgen och har aldrig haft så kul.. Förutom att Gurra vart utslängd, som vanligt utan anledning. Vi var på 360:s relesparty, några artister spelade och det var hur mycket folk som helst.
Det var as grymt och det vart många skratt under den kvällen !!! Sen har vi tittat film och tagit det lugnt mest...
Vart i stallet och longerat nu några gånger, kan inte köra förens Elektras vargtand är utdragen..
På Tisdag åker jag och Kalle förmodligen till Bollnär när han ska starta, den är typ blockhalt för tillfället eftersom kalle "råkade" raspa ner hovarna alldeles för mycket... Hoppas Feltys är bra tills dess. Och på Onsdag startar Kalles egenägda häst inne på Solvalla med Pasi i sulkyn. Det blir riktigt spännande...

Kul vilket härligt väder. Många plusgrader varje dag, kan det bli bättre? Sjukt vilka vårkänslor man får.
Idag på dan så åkte jag, morsan & farsan och hälsade på våran lilla shettis vi hade förr...Thellus heter han om ni minns?
Han vart överlycklig när vi hälsade på och kände igen oss direkt, det var lite jobbigt då många känslor bubblade över..
Åker dit snart igen, kul att han hade det bra :)
Nu ska ja käka upp min spagetti och strax dra hem till min kärlek.... Vi hörs ! Pussar...

2 april

Idag har ja sovit ganska länge. Vetrinären var ute och tittade i Elektras mun och det var som ja trott. Hon hade en vargtand på vänster sida där hon även har hängt töm. Hon hade även en del sår som ska fixas till.. så inge bett på ett tag nu och longeras ska hon göra tills ja köpt nytt bett. Ska testa rakbett på henne tänkte ja...
Sen fick dom sprutor allihopa, Vacin ! Sen åkte ja med My hem till kalle och packade ihop mina grejjer, sen drog ja hem...
Nu sitter ja hos Kalle igen, ska upp till stallet imorn på dan då Annika hämtar mig..
Sen blire förkrök på eftermiddagen och utgång på kvällen med lite gött folk ! grymt kul ifall...

Sköt om er allihopa.. Puss..

Lista

DAGENS VILL HA: Frisörtid hos Bobby, måste ringa han snarast..
DAGENS KLÄDSEL: Tunna "vita mjukis" med svarttext på vänsterben, de står ; Dont Look Back. En ljusrosa topp och vita strumpor. Vita sneekers och canada goose.
DAGENS SMINK: Mineral foundation, mascara och silvrig ögonskugga..
DAGENS FRISYR: utsläppt, halvt vågigt..
DAGENS HÄNDELSE: Kalle skulle skära glass med kniven( observera att han inte tagit bort förpackningen) kviven gick i två delar och fastnade i glassen på mitten.. haha..
DAGENS LÅT: Britney spears - If U seek amy
DAGENS PLANER: Åka till solvalla om ngr timmar och spana lopp..
DAGENS SAKNAD: Min låtsas syrra Jessica, tänker på henne ofta. Saknar även Lena min föredetta bästavän!
DAGENS DUMMASTE: Tog med mig för lite kläder, har samma som igår på mig typ..
DAGENS SJUKA: Småhostar lite men det går över..
DAGENS DROG: Kalle,cigg och snus!
DAGENS ROLIGASTE: Att Jean Taikon startar på valla, skulle åka 10 min för att se han köra.. :D hahah..
DAGENS FAVORIT: Mette farming - Pasi aikio lopp 11 spår 4 !
DAGENS KÖP: Ingenting, kalle ger mig allt ja vill ha, blink
DAGENS GODIS: Inget, har inte hunnit så långt ännu!
DAGENS HUMÖR: trött och sliten men glad :D kolla på vädret vafan!
DAGENS ORD: Ja vill sova...

Love is power

Slitsam dag.
Bortskämd unge som typ aldrig har tvättatkläder i en tvättstuga, men det gjorde jag idag.
Sur och grinig var jag när ja spenderade 4 timmar med mamma genom att tvätta...suck..
Sen var ja en sväng till stallet och fixade med hästarna, det var verkligen grymt väder ute idag. Riktigt härligt..
Nu sitter jag hos min älskling, ska sova strax är jätte trött, vi har glott på filmer och haft en mysig kväll... <3

Imorgon; ska ja sova länge till att börja med och vänta på att kalle kommer hem ifrån jobbet.
Sen drar vi in till solvalla på kvällen, ska se Pasi som har ett lopp. Taikon har starthäst i samma lopp, haha så ska bli kul att se den clownen..Dessutom har Cathrine en häst som ska kvala där inne, länge sedan ja träffade henne så det ska bli riktigt kul faktiskt... Är ledig ifrån stallet imorgon... haha =)

Nejni, nu ska ja lägga mig i sängen och slappna av... hörs imorgon! Puss på er...


RSS 2.0