18 maj

Hejhopp.
Har inte orkat skriva på ett tag nu. latat mig tomutch..
Jag,kalle,gurra,wille och My var som sagt ute i Fredags. Vi förkrökade här ett bra tag innan vi drog till Fame. Helkul kväll där iaf , men som vanligt slutar allt i kaos. fyffan för fylla säger ja bara !
Sen var vi iväg med elektra till mantorp som också slutade i kaos. Hon ville inte alls så ja slutade köra sista rakan kvar av loppet. Grinig var hon och så fort ja nuddade med spöt sprang hon på tvären och tjurade. Efter loppet la hon sig ner i spolspiltan så ja fick slå upp henne med grimskaftet då höll hon på att spränga kettingarna och reste sig där inne. Helskum var hon, nu ska hon inte starta förens om en månad nästa gång. Börja vänja henne vid helstängt.. Dessutom var det extremt oorganiserat på mantorp. Vi fick volta i en kvart för det fattades funktionärer, högtalarna slutade fungera med mera.. väldigt dåligt !
Kalles mamma har vart här på besök, nu har hon åkt och ska sova hemma hos Pasi ett tag. Väldigt trevlig morsa dedär :) Men ja vill ha kalle för mig själv ! ;)
Har tvättdag today, 1-5 ska ja hålla på och fixa kalles stallkläder och självklart mina egna, pust. Sen ska ja åka med kalle till den där hästen som han vart sparkad av sist när han skodde och efter det svänger vi förbi Gällsta för att snabbfixa lite där..
Imorgon ska ja till stallet på morgonen och fixa för på eftermiddagen åker jag med Ellinor som ska in med Mandy för att göra en provstart på valla... Spännande ! Vi hörs.. Pussar...

Kommentarer
Postat av: Anonym

var ute och gjorde inget speciellt, haha (:

2009-05-18 @ 15:13:03
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv: ja visst är dom fina:) har köpt dom på socrett dom kostade 750 kr:)

2009-05-18 @ 16:29:36
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/
Postat av: Anonym

lyssnar nästan på allt ;) förutom hårdrock, klassiskt och opera och sån ful musik haha :p

själv? :)

2009-05-18 @ 17:36:04
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Josephine

Nää, jag har ju ingen bra bild på han.. Bara när han kör. Så fort jag tar upp kamran så springer han iväg :P haha

kram

2009-05-18 @ 18:36:17
URL: http://jossssephine.blogg.se/
Postat av: Elli

Det blir roligt att du följer med!=)

Nej, vi klockade henne aldrig i lördags. Jag, min klant, glömde ju gamascherna så hon kunde inte köra fullt. Men imorrn ska hon ut i 25 tempo klunga.. =)Sen ska vi in en dag nästa vecka och klocka henne ordentligt! =) Och sen anmäla till kval. =) weeeii kram kram (saknar dej me ju... )

2009-05-18 @ 22:08:55
URL: http://sphynxen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv: jag gillar typ house, och r&b och sånt:) du då sötnos?

2009-05-19 @ 01:09:43
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/
RSS 2.0