4 fucking maj

Jag är verkligen seg på att blogga. Har lite tappat intresset faktiskt, men jag vet att ja kommer ångra mig om jag slutar skriva så därför skriver jag små inlägg ibland så håll ögonen öppna!
Idag har jag vart i stallet på morgonen med Kalle sen käkade vi lunch nere på Glädjens och drog sedan till rotebrostation. Där mötte jag My och vi tog oss till Östermalm där vi hade frissa tid hos älskade vicci. Vi vart två heta brudar! ;D Sen shoppade jag upp tvåtusen spänn i väsbycentrum, gick nöjd ut därifrån!
Just nu sitter jag hos Kalle, vi kom precis hem. Först åkte vi till Märsta där det stod en svart fin islänning som hade tappsko, därefter slipade kalle lite klingor i källaren.. Blir en tidig dag imorgon, upp 07.00 till plåtverkstaden där kalle ska lämna in sin bil. Sen hämtar monica upp oss med Feltys winner för avresa mot Bollnäs. Dåligt spår så vi förväntar oss inget... Trav även på Fredag blir det då vi ska åka till Gävle med Rick Naughty en hästjävel som kan gå jävla snabbt, spår 1 fick kalle där. Hoppas på vinst!

Ska kika vidare , vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Elli

Hej, klart du får komma och köra om du vill. =)

Trodde bara inte du skulle ha tid med de nu.

Förresten va e de för jobb du fått då?

kram

(träffade kalle igår förresten, sa han det?)

2009-05-05 @ 21:56:59
URL: http://sphynxen.blogg.se/
Postat av: Elli

Vet du någon som är intresserad av ett startruss på 5 år? Hon är efter ernst rasken. Och de vill inte behöva skicka henne till slakt.

Tyvärr har jag inte råd att ha henne. Annars kunde jag tagit henne och du kunde ha tävlat henne. =)

kram

2009-05-05 @ 22:37:54
URL: http://sphynxen.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

Jag sjöng heartbreaker av led zeppelin :)

2009-05-05 @ 23:03:04
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv: häärligt:) jo allt är fint med mig.. sj då?:)

2009-05-06 @ 00:46:31
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/
RSS 2.0